Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ya bende keske iş kadını olsam diye hayıflanıyorum
yemek derdi cocuk koca temizlik
derken bitiyor insan :113:
yemek derdi,çocuğu olanlarda çocuk ,koca ve temizlik iş kadını olduğunda bitmiyorki artı birde işte çalışıyorsun geri kalan kısmında bunları koştur koştur yapıyorsun eved olduğunda bunları yapmak için çok geniş bir zamanın oluyor tabi bu benim fikrim
çalışmakta çok güzel fakat ben kendi adıma sıkıldım ve bahçeli bir evde ev hanımı olmayı hayal ediyorum allah herkesin gönlüne göreversin diyorum ne diyeyim

cok iyi özümsedim ruh ve beden halini
eyyyyyy karatayın evladıııııı..!!
silkelen ve kendine gel..bu kilolar seniiinnnn..!!
ay sorma ya dikkatediyorum sporumuda yapıyorum tamam arada uymadığıklarımda oluyor ama kilolar yapıştı sanırım bende inatlaşıyorum yakında gider umarım

köy ekmeği gerçekten muhteşemdi komşumuz getirmiş baktım çokta doğal hocamızda diyorya sporunu yapıyorsan ye gerçi kilolar gidinceye kadar sporda yapsak yememek gerek o ayrıda dayanamadım işte özel ekmek olunca amin :)
valla havalar fenaa tembelliğe iten bir hava var sonumuz hayrolsun :)

günaydın çıtırlarrr

kahvaltım

2 yumurtadan omlet
peynir
domates-salatalıık
yeşillik
1 avuç fındık-badem-kuru üzüm
yeşil çay

canım regl olduysan tartıda fazla çıkman normal.bu dönemde dikkat edersen daha fazla kilo veriyosun...

doğum günün kutlu olsun canım.sağlıklı nice yaşlara...

herkesin gunu aydin olsun ! kacamaksiz olsun ! bir dunya utu var beni bekleyen, ev halkini gonderince utuye baslayacagim.. pofff!

ayyy sorma ya bende de var bi dünya ütü akşam eve giidnce beni bekliyolar off offf .....

kızlar nasılsınız bugün .umarım hepiniz çok güzel bir gün geçirirsiniz.öpüyorum hepinizi...
akşam yediğimi yazayım:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak taze fasülye
1 tabak salata
1 kase yoğurt

Günaydın sabah menümü geç bildiriyorum kusura bakmayın;
Sabah7.30
Bir avuç fındık

2 domates
2 biber
Peynir ama maalesef ise geç kalıyordum hasladığım yumurtayı kızım yediği icin yumurta yiyemedim kendime zaman yoktu.
Hepinizi öpüyorum
Baskil 113.400 :)))))gidiyor kilolar birde bir zilgit tttttiiiiiiiiiiiilllllllliiiiiii haydi Guzel bayanlar kilo verme zamani

Son düzenleme:
Gunaydin kızlar,

Kahvaltıdan önce ,
2saat çalıştım , 20 dakika yürüdüm.

Kahvaltım :
1 bardak süt ,
2 yumurta ve 2 domatesten yapılmış hızlı domates,
1 minik salatalık,
Bir kase kabuklu fıstık ( yaklaşık bir avuç fıstık oluyor )

Şimdilik bu kadar kızlar

Herkeze iyi günler .

sabah kahvaltısı: malesef yapamadım fırsatım olmadı
öğle:1 muz,yarım alabaş,salata,peynir,zeytin,1 adet kuru kayısı,1 avuç karışık çerez(antep fıstığı,badem,ceviz tabiki hepside kavrulmamış)
ikindi : acıktım 1 avuç karışık çerez yedim
akşam: ısgara balık,az karides tava, karışık ot kavurması,salata vekahvenin yanında gelen minnacık bir lokumu yedim :) minnacık deyince daha masum oluyor sanki ama gerçekten minicikti
gece: kaçamak yaptım oysa karnımda aç değildi nasıl olduysa reklamda birşey gördüm ve canım çok istedi evdede tek tatlı şey cevizli sucuk vardı ondan bir karış kadar yedim :)

Kerevizin yararları nelerdir?

Kerevizin insan sağlığındaki önemi nedir ?

Kereviz gibi bir nimete birçok insan burun kıvırır. Oysa kerevezin pek çok yararı var..
Yaprakları, kökü ve tohumu kullanılan kerevizin içinde bakın neler var: C, E, A, B1, B2, B3, B6, folik asit, potasyum, glikoz ve azotlu maddeler.
İlk önce tohumlarından başlayalım. Kerevizin tohumlarını kaynatın, balla karıştırınca macun haline gelecektir. Elde edeceğiniz bu macun müzmin baş ağrılarında, mide rahatsızlıklarında, sindirim problemi olanlarda, mesane yollarını temizleyici özelliğe sahiptir.
Kereviz vücudumuzda şeker, tansiyon, guatrda ayarlama yapar, böbrek üstü bezlerimizi çalıştırır. Karaciğer için çok etkilidir, karaciğer şişliğini giderip yorgunluk yapan maddelerden temizler. Safrayı normale sokar. İlaçların yan tesirlerini giderir. İştahı olmayan çocuklar, yaşlılar ve nekahet dönemindeki hastalar için etkili bir iştah açıcıdır.
Kereviz ve romatizma karşı karşıya
Bu karşılaşmayı daima kereviz kazanır. Kerevizi kaynatıp bol su ilave ederek içmelisiniz. Bu arada kereviz pişince sahip olduğu değerler azalır, bunu unutmayın. Bu yüzden kerevizi mümkün olduğu kadar çiğ yemeye çalışmalısınız. Ayrıca eczacılıkta gelinen nokta açısından söyleyecek olursak sarımsak ve kuşburnu tabletleri gibi kereviz tabletleri de hazır olarak satılmaktadır. Kereviz tohumları romatizma tedavisine destek olarak kullanılır. İltihap giderici ve ağrı kesici özelliği nedeniyle romatizmada kullanıldığı gibi bünyeden toksinlerin atılmasına da yardımcı olur. İdrar söktürücü tesiri nedeniyle de artrit ve gut tedavisine destek olarak kullanılmaktadır.
:
Kerevizin tansiyonu düşürdüğü ve anksiyete ve ruhsal gerilimi azalttığı da düşünülmektedir. Kimi bilimsel çalışmalar kereviz uçucu yağında bulunan pitalit bileşiklerinin spazmı çözdüğünü ve teskin edici etkisinin olduğunu ortaya koymuştur.
Kan şekerini düşüren, kas spazmı, hıçkırık ve ağız kokusunun tedavisinde de kullanılan kereviz öksürük, bronşit, astımın tedavisinde de destek olarak kullanılmaktadır.
Zayıflama rejimine başlayanlar kerevizin şişmanlığı önleyici özelliğinden yararlanmalıdırlar. Maydanozun yakın akrabası olan kereviz aynı zamanda cildinizi güzelleştirir. Ağrı kesici özelliği de olan kereviz, kas ağrıları ile bağırsak sancılarını giderir.
Tohumu nasıl kullanılır?
VİRÜSVİRÜS1 çay kaşığı kuru kereviz tohumunu 1 su bardağı kaynar suyun içinde 10 dakika kadar bekletip süzün. Günde üç bardak balla tatlandırıp içebilirsiniz.
Kimler yememeli?
Kereviz tohumları rahmi uyardığı için hamile hanımlara tavsiye edilmez. Bununla birlikte akut böbrek rahatsızlığı olan ve alerjik bünyeli kişilere de tavsiye edilmez.

güleryüzüm bebişin simdi uyuyunca sabaha kadar uyuyor mu
yoksa kalkıyor mu ???
geri kalkarsa gece uykusunu ne zman uyuyor ???

merhaba canım benim oglus önceleri 13.30 gibi uyuyordu bi kac aydır 16:30 gibi uyuyor 19.00 gibi kalkar birde gece 12 gibi yatar bizimle birlikte kendi ayarlıyor sistemi ben zorlayınca inat edip uyumuyor bi kac gündürde 18.00 gibi yatıp sabah 7 gibi kalktı bu sıralar hasta kafasına göre yatıyorcocuk işte

hızlı domatesim afiyet olsun :))

sabah kalkınca (08:00)1 bardak su,2 kuru erik

1 köy yumurtası rafadan
2 kücük domates
1 salatalık
7 zeytin
1 cay bardagı fındık
4 adet biber
peynir
3 erik,10 badem cagla
omega3 2 kapsül

1 adet enginar dolması(bulgur,kıyma,sogan,salca ic harcı)
peynir,2 domates
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül

1 adet enginar dolması(bulgur,kıyma,sogan,salca ic harcı)
peynir,2 domates
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül

Eki Görüntüle 405601

güleryüz senin yemeklerini hhayranım ya amma çesit yapıosun enginar dolmasıda ne tanrımm ben bisey bilmiyorum ya bakla valla hersey yiyosunuz ben yemek bilmem ya kabak patlıcan fasulye kuru fasuyye nohut mercimek et balık tavuk pilav bu kadar

slm cıtırlar kocamın yüzünden hala kahvaltı yapamadım
bugün pazar bir yıgın ütü merdivenler benı bekler neyse en azından spor dimi
her hareketi degerlendirmek lazım

Kahvaltım:
1 yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
1 çay bard ceviz
1 yeşil elma..

Ben de yürüyüşe çıkıyorum, görüşmek üzere sevgiler.

Kızlar ne güzel erkenden kalkıp yürümüşsünüz.. Ben bayadır aksattım yürümeyi offf

ne bileyim ben hep aynı menüleri yiyemiyorum her seferinde degistiririm biraz mutfagı severim zaten yıllardır onun acısını cekiyorum(kilolar yani)
tesekkürler kusum benim bende senin yürüyüslerine hayranım elimden geldikce farklı menüler ve giden kilolar birde ben kendime ders cıkardım 22 kilo verdigim dönemde tek tip beslendim simdi cok dikkat ediyorum her seyi yiyerek veriyorum kilolarımı bugün 5. ayımda bitti sükürler olsun nisan ayının bi ara analizini yapayım bakalım ne kadar kilo vermisiz görelim dimi ama nerde hata var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…