yemek derdi,çocuğu olanlarda çocuk ,koca ve temizlik iş kadını olduğunda bitmiyorki artı birde işte çalışıyorsun geri kalan kısmında bunları koştur koştur yapıyorsun eved olduğunda bunları yapmak için çok geniş bir zamanın oluyor tabi bu benim fikrimcanım ya bende keske iş kadını olsam diye hayıflanıyorum
yemek derdi cocuk koca temizlik
derken bitiyor insan:113:
ay sorma ya dikkatediyorum sporumuda yapıyorum tamam arada uymadığıklarımda oluyor ama kilolar yapıştı sanırım bende inatlaşıyorum yakında gider umarımcok iyi özümsedim ruh ve beden halini
eyyyyyy karatayın evladıııııı..!!
silkelen ve kendine gel..bu kilolar seniiinnnn..!!
köy ekmeği gerçekten muhteşemdi komşumuz getirmiş baktım çokta doğal hocamızda diyorya sporunu yapıyorsan ye gerçi kilolar gidinceye kadar sporda yapsak yememek gerek o ayrıda dayanamadım işte özel ekmek olunca amin :)oo petuş kolay gelsin canım lavaşlar köy ekmekleri havada uçuşuyo sana yassak yokmu canımyeme kız benimde canım istiyo .ayyy ayyy şöyle kızarmış bi köy ekemğinin üstüne sürcen tereyağı amninnnnallahım noluyo bugün bana sabrımı deniyo galiba
valla şiir çok güzel hepimizin durumu havalrdan galiba bu havalar mahvetti bizi...
propu uyardım ama bu sabah dayanamadım çıktım tartıya 1 gr bile verememişim yaaaaa, hiç kaçamak yapmadım, spor yürüyüş hepsi var, regl de oldum üstüne üstlük neden verenedim yahuuuuu? çok sinir üffffffffff
fazla mı geliyor acaba bana menüler ama sizin yazdıklarınız gibi yiyorum hatta daha da azını bazılarının, 9 günde 100 gr verilir en azından,55.2 yim yine
bu akşam
kurufasülyeyi iki tabak yedim bir de koca bi kase keten tohumlu yoğurt
çok mudur tecrübeli arkadaşlar?
Arkadaşlar bugün benim doğum günümdü ve bu sebepten ötürü diyetimde elimde olmayan aksaklıklar oldu ama yarın telafi edicem inşaallah,vazgeçmiycem kaçamaklar oldu diye diyeti yarıda kesmek olmaz kaldığım yerden yola devam inşaallah,yarın görüşürüz iyi geceler.
herkesin gunu aydin olsun ! kacamaksiz olsun ! bir dunya utu var beni bekleyen, ev halkini gonderince utuye baslayacagim.. pofff!
güleryüzüm bebişin simdi uyuyunca sabaha kadar uyuyor mu
yoksa kalkıyor mu ???
geri kalkarsa gece uykusunu ne zman uyuyor ???
hızlı domatesim afiyet olsun :))Gunaydin kızlar,
Kahvaltıdan önce ,
2saat çalıştım , 20 dakika yürüdüm.
Kahvaltım :
1 bardak süt ,
2 yumurta ve 2 domatesten yapılmış hızlı domates,
1 minik salatalık,
Bir kase kabuklu fıstık ( yaklaşık bir avuç fıstık oluyor )
Şimdilik bu kadar kızlar
Herkeze iyi günler .
1 adet enginar dolması(bulgur,kıyma,sogan,salca ic harcı)
peynir,2 domates
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 405601
Ben de yürüyüşe çıkıyorum, görüşmek üzere sevgiler.
gunaydın kızlar nasılsınız ben cok ıyıym bu sabah.dun yuruyememıstım bugun ısımı sansa bırakmadım kahvaltıdan once 45 dk da 4km yurudum dusumu aldım kahvaltımıda yaptım geldım sımdıde yesıl cayımı ıcıyorum bırazdanda turk kahvemı ıcecem
güleryüz senin yemeklerini hhayranım ya amma çesit yapıosun enginar dolmasıda ne tanrımm ben bisey bilmiyorum ya bakla valla hersey yiyosunuz ben yemek bilmem ya kabak patlıcan fasulye kuru fasuyye nohut mercimek et balık tavuk pilav bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?