hızlı domatesim afiyet olsun :))
ne bileyim ben hep aynı menüleri yiyemiyorum her seferinde degistiririm biraz mutfagı severim zaten yıllardır onun acısını cekiyorum(kilolar yani)
tesekkürler kusum benim bende senin yürüyüslerine hayranım elimden geldikce farklı menüler ve giden kilolar birde ben kendime ders cıkardım 22 kilo verdigim dönemde tek tip beslendim simdi cok dikkat ediyorum her seyi yiyerek veriyorum kilolarımı bugün 5. ayımda bitti sükürler olsun nisan ayının bi ara analizini yapayım bakalım ne kadar kilo vermisiz görelim dimi ama nerde hata var bakalım
güleryüzüm ne güzel yemekler yapıyon sen yaa, bizim eve de uğrasana balım. bayılıyorum yemeklerine, eminim lezzetleride harikadır.sen çokk fena takiptesin bilesin1 adet enginar dolması(bulgur,kıyma,sogan,salca ic harcı)
peynir,2 domates
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 405601
güleryüzüm ne güzel yemekler yapıyon sen yaa, bizim eve de uğrasana balım. bayılıyorum yemeklerine, eminim lezzetleride harikadır.sen çokk fena takiptesin bilesin
Çalısmadan, yorulmadan ve üretmeden
rahat yasamak isteyen toplumlar ;
evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini
daha sonra da
istiklal ve istikballerini kaybetmeye
mahkumdur.
M. Kemal ATATÜRK
Haydeee hareketlenin yürüyün hatunlarrr
canım benım gecmıs sayfaların tamamını okumadıgım ıcın gozumden kacmıs cok cok gecmıs olsun gıttın mı doktora ne dedı?
öğle yemeğim: süzme mercimek çorbası,etli bezelye yemeği,makarna, salata. off be ne yemek yemişim! hepsini ben mi yedim acep. içime fil kaçtı onu doyurmaya çalışıyorum. Ama Karatay Diyeti sayesinde o fili ipe götürecezz. di mi kızlar???
öğle yemeğim: süzme mercimek çorbası,etli bezelye yemeği,makarna, salata. off be ne yemek yemişim! hepsini ben mi yedim acep. içime fil kaçtı onu doyurmaya çalışıyorum. Ama Karatay Diyeti sayesinde o fili ipe götürecezz. di mi kızlar???
utuden basimi kaldiramiyorum :) ama sabah menumu yazmayi unutmayayim:
sabah : avuc ici kadar koy peyniri ve bir dilim kasar
5-6 kadar ceviz
salatalik
insallah kisa zamanda sporu da hayatimi sokacagim, yapanlari can-i gonulden kutluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?