Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Güleryüzüm analizini merakla bekliyorum.. Çok yararlanıyorum..

herkese mutlu umutlu günler

kahvaltım
1,5 yumurta
zeytin
peynir
3 günkurusu
1 kuru erik
3 altın çilek
salatalık-taze nane
ceviz
omega 3lerim

Fazla kilolardan kurtulma egzersizi: Önce başınızı sağa sonra sola çevirin. Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde 3 kez tekrarlayın..

30 günde her gün en az 1 saat yürüyüs
30 gün boyunca 3 ögün beslenme
30 gün boyunca sabah 8 de kalktım ortalama
30 gün boyunca SIFIR KACAMAK
30 gün boyunca en az 2 litre su ictim

mart ayına 58.6 kilo ile veda ettim(120.gün)
nisan ayına 56.8 kilo ile veda ettim(150.gün)

sonuc 1 kilo 800 gr vermişim biraz az neden acaba ideal kiloma yaklastıkca olabilir mi acaba
aralık 3.600gr
ocak 3.500gr
subat 2 kilo (duraksadıgım dönem)
mart 3.400gr
nisan 1.800 gr(buranın sonucuna ancak mayıs ayı karar verir neden mi?mayıs ayında da verdigim kiloya baglı )

seviyorum kendimi elestirmeyi insan yanlıslarını görüyor yorum yapabilirsiniz belki benim görmedigim bi şey olabilir hayırlısı ile mayıs ayına bakcaz artık

canım bende sabah aç karına alıyorum lev...on adlı tiroid hormonunu akşammı almak lazım o zaman
birde bu bilgiyi doktorunmu söyledi kalsiyumla birleşmeyecek diye
cevaplarsan çok sevinirim

güleryüzüm ne güzel yemekler yapıyon sen yaa, bizim eve de uğrasana balım. bayılıyorum yemeklerine, eminim lezzetleride harikadır.sen çokk fena takiptesin bilesin

sagol arkadasım elimden geldikce yemeklerime özeniyorum birde foto cekince daha tertipli oulyor buda benim kacamagımı engelliyor foto olayı bende kendimi böyle motive ediyorum kendimle savasım bu benim irademi sanıyorum cok hosuma gidiyor sizin eve de gelem en iyisi ama fotolar var begendigin yemekleri yapabilirsin hemde günlük ne yapcam kafandan kalkar bende bu kadar takipte oldugumu bilmiyordum hosuma gitti ama bu bana daha dikkatli olmamıda söylüyor sanki kötü örnek olmak istemem birde hocamız derki yemeklerde yaratıcılıgınızı kullAnın der kendileri 1 haftalık menü vermistir ne yiyip yemecegimize bizimde onlardan yararlanıp faklı menüler ortaya cıkarmak size düser diyor canım hocam yoludayım hep

Son düzenleme:
utuden basimi kaldiramiyorum :) ama sabah menumu yazmayi unutmayayim:

sabah : avuc ici kadar koy peyniri ve bir dilim kasar
5-6 kadar ceviz
salatalik

insallah kisa zamanda sporu da hayatimi sokacagim, yapanlari can-i gonulden kutluyorum..

Çalısmadan, yorulmadan ve üretmeden
rahat yasamak isteyen toplumlar ;
evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini
daha sonra da
istiklal ve istikballerini kaybetmeye
mahkumdur.

M. Kemal ATATÜRK
Haydeee hareketlenin yürüyün hatunlarrr

merhabalar...
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:tavuk,ayran
akşameynirli omlet,ayran
herkese kolay gelsin .....

öğle yemeğim: süzme mercimek çorbası,etli bezelye yemeği,makarna, salata. off be ne yemek yemişim! hepsini ben mi yedim acep. içime fil kaçtı onu doyurmaya çalışıyorum. Ama Karatay Diyeti sayesinde o fili ipe götürecezz. di mi kızlar???

canım benım gecmıs sayfaların tamamını okumadıgım ıcın gozumden kacmıs cok cok gecmıs olsun gıttın mı doktora ne dedı?

sağol canım benim.alerji olmuşum bebeğem,ilaçlarımı alıyorum 2 gündür işte.bugün biraz daha iyi,kabarcıklar azalmış biraz

makarna hariç menün gayet güzel

2.öğünüm:

Yesil mercimek salatası , 4 buçuk kasık bulgur pilavı

Birazdan 1saat yürümek üzere dışarı çıkacağım ..

canım makarna yemiyoruz cısss

canım kahvaltın az olmuş hani zeytin yumurta nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…