2 biber kızartması öldürmeside denebiler
domates salatalık
yogurt yidimmmm
sağol canım benim.alerji olmuşum bebeğem,ilaçlarımı alıyorum 2 gündür işte.bugün biraz daha iyi,kabarcıklar azalmış biraz
neye alerjı oldugun bellımı bebişim.tekrar gecmıs olsun
Hatunlaarrr evet devam kaçamaksız karataya tabisii
Ümitsizliğe kapılmadan devam karataya devam devam devam devam
59.00 kg gösterdi tartı beni alçak bütün suç onda yahuu
offf bu kiloda takılmışım ben biraz demekki o kadar çok sene geçti ki hatırlamıyorum
Vermem gereken kilo az kaldığından -mı acaba- Güleryüzcüm senin gibi ben de veremiyorum :84::84::84::84::84::84:
Neyse menümü yazayım heman
Bir kepçe tavuk suyuna yapılmış tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt
Dünden kalan patatesli tavuk yemeğiyemedim
pirinç pilavıyemedim efferin bana
Z.yağına kırdığım üzerine kaşar koyduğum köy yımırtamı yidim ben de afiyetle
ha bide orta noy domates yidim
kahvemi de içtim...
Yürüdüm yürüdüm okuluma geldim. Öğrencilerim bana mis gibi kokan iki gül ve minik erikler verdiler onları da yidim
Birazdan gene kahvem gelir okulda da içerim tam tiryaki olmuşum yahu
doğum günün kutlu olsun kardeşim bugün benim kardeşiminde doğum günüydü ama o artık bu dünyayı terketti
geçen yıl son kez kutlamıştık o yüzden yediklerine üzülme telafi edersin yeterki sağlık olsun
ALLAH hayırlı ömür versin
canım bence hiç sıkma canını ara sıra olu öyle bazen durur bazen fazla çıkar kilon ama sen devam et mutlaka
kızartma yasak değilmi?
baiın sağolsun çok zor bişi yaaaa,valla moralim bozuldu.
sağol canımiyi geldi babe....
kısssslar
hep mızıldanıyom biliyom ama gerçekten iyi geliyo yorumlarınız
ben acaaaaayip yorgun, halsiz hissediyorum bi de sürekli başım ağrıyor...karatay dokanıyooo mu aceba banaaa??
o kadar zorlanıyorum ki, spor yapmam lazım yapamıyom, var mı benim gibi hisseden...?
kuşlar gibi seken ben şimdi su aygırı gibi hissediyorummmmm yahu.
hani enerji dolunuyodu karatay diyetiylen, ben başladığımdan beri böyleyim, diğer kitabını da aldım karatayın yanlış da yapmıyom
omega 3 ok
öğünler ok
yürüyüş okj
uyku ok....
noluyo vre
kocamla kavgaya mı gidiyo ne biliiim enerjim???
canım sorma ya bende aynen senin gibiyim.eskiden erkenden gözümü açardım,şimdi saat 10 da zorla açıyorum gözümü.omega 3 olmasa hiç kalkamıycam ayağa galibadediğin gibi sporumu bile zorla yapıyorum.ama bunlar büyük ihtimalle bahardan oluyo canım.biraz daha sabredelim,elbet geçecek
evet babe ben de öyle düşündüm hatta öyle olmasını umdum, bu nasıl bir ölü toprağıdır tanrımmmmmmm!
hep uyuyasım var, oğluşu parka götürmeye üşeniyorum valla,
geçen yaz ne yürürdüm, ne pilatesler yapardım zerre dokunmaz bi de üstüne bsiklete binerdim yatmadan önce, şimdi eve zor gidiyom yaşlandık mı anacım???
canım makarna yemiyoruz cısss
canım kahvaltın az olmuş hani zeytin yumurta nerde?
mesajini yeni gordum, cok haklisin, soylemeye utaniyorum yumurta almaya unutmusum son kalan 3 taneyi cocuklara hasladim, zeytini de unuttum. menularimi yavas yavas duzene koyacagim yoksa az yemek hizli kilo verme gibi bir politikam ASLA yok :) bu arada sey soracagim bu mesaj alanina cesitli yuz ifadelerini kullanmak istiyorum, ama mesaj alanimda goremiyorum neden acaba?
saol canım yaa, doğru dersin o da işlenmiş gıda sınıfına giriyor di mi? bu arada bişi sorcam; bezelyede patates ve havuç vardı. hani GI bakımından zengin ya, onu napcaz. Patates te yemiycez derseniz ben şirkette aç kaldım
mesajini yeni gordum, cok haklisin, soylemeye utaniyorum yumurta almaya unutmusum son kalan 3 taneyi cocuklara hasladim, zeytini de unuttum. menularimi yavas yavas duzene koyacagim yoksa az yemek hizli kilo verme gibi bir politikam ASLA yok :) bu arada sey soracagim bu mesaj alanina cesitli yuz ifadelerini kullanmak istiyorum, ama mesaj alanimda goremiyorum neden acaba?
AFİYET OLSUN CANIM HARİKASIN VALLA Nazar
saol canım yaa, doğru dersin o da işlenmiş gıda sınıfına giriyor di mi? bu arada bişi sorcam; bezelyede patates ve havuç vardı. hani GI bakımından zengin ya, onu napcaz. Patates te yemiycez derseniz ben şirkette aç kaldım
evet canım patates,bezelye ve pişmiş havuç yemiyoruz malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?