Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğlen yemeğim

1 kase kımırı mercimek çorbası
1 tane orta boy biber dolması (piriçliydi )
1 atbak salata(salatanın üzerine yoğurtlu mısır vardı ondan 2 kaşık döktüm):44:
1 kase yoğurt

börekle hoşafda vardı ben almadım

2 biber kızartması öldürmeside denebiler

domates salatalık

yogurt yidimmmm

selam kızlar uzun zamandır girmiyordum aranıza geri döndüm

sabah kahvaltım
1çb badem
10 zeytin
avuç içi kadar peynir
yumurta yiyemiyorum sıcaklarda biraz zorluyor
1 lt
su

Oglen menum
2 tabak taze fasulye etli zeytinyagli
1 tane hazir ayran
turk kahvesi and cay..
suyum henuz 1 litre oldu,bugun az ictim ya neden boyle ettim bende anlamadim(
Neyse herkese afiyet olsun,dersime geri döniym

neye alerjı oldugun bellımı bebişim.tekrar gecmıs olsun

sağol datlum.çam ağaçlarında bulunan birşeydenmiş canım(burda çoktur çam ağacı)aslında her sene bu vakitler yüzümde çıkardı böyle şeyler ve ben önemsemezdim.meğer alerjim varmışbir de şampuan,duş jelini yasakladı doktor.sıcak suyla duş almak da zararlıymış bir de:44:

Hatunlaarrr evet devam kaçamaksız karataya tabisii

Ümitsizliğe kapılmadan devam karataya devam devam devam devam
59.00 kg gösterdi tartı beni alçak bütün suç onda yahuu

offf bu kiloda takılmışım ben biraz demekki o kadar çok sene geçti ki hatırlamıyorum

Vermem gereken kilo az kaldığından -mı acaba- Güleryüzcüm senin gibi ben de veremiyorum :84::84::84::84::84::84:

Neyse menümü yazayım heman
Bir kepçe tavuk suyuna yapılmış tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt
Dünden kalan patatesli tavuk yemeği yemedim
pirinç pilavı yemedim efferin bana

Z.yağına kırdığım üzerine kaşar koyduğum köy yımırtamı yidim ben de afiyetle
ha bide orta noy domates yidim
kahvemi de içtim...
Yürüdüm yürüdüm okuluma geldim. Öğrencilerim bana mis gibi kokan iki gül ve minik erikler verdiler onları da yidim
Birazdan gene kahvem gelir okulda da içerim tam tiryaki olmuşum yahu

Son düzenleme:

AFİYET OLSUN CANIM HARİKASIN VALLA Nazar

baiın sağolsun çok zor bişi yaaaa,valla moralim bozuldu.

canım bence hiç sıkma canını ara sıra olu öyle bazen durur bazen fazla çıkar kilon ama sen devam et mutlaka

sağol canımiyi geldi babe....

kısssslar
hep mızıldanıyom biliyom ama gerçekten iyi geliyo yorumlarınız
ben acaaaaayip yorgun, halsiz hissediyorum bi de sürekli başım ağrıyor...karatay dokanıyooo mu aceba banaaa??
o kadar zorlanıyorum ki, spor yapmam lazım yapamıyom, var mı benim gibi hisseden...?
kuşlar gibi seken ben şimdi su aygırı gibi hissediyorummmmm yahu.
hani enerji dolunuyodu karatay diyetiylen, ben başladığımdan beri böyleyim, diğer kitabını da aldım karatayın yanlış da yapmıyom
omega 3 ok
öğünler ok
yürüyüş okj
uyku ok....
noluyo vre
kocamla kavgaya mı gidiyo ne biliiim enerjim???

canım sorma ya bende aynen senin gibiyim.eskiden erkenden gözümü açardım,şimdi saat 10 da zorla açıyorum gözümü.omega 3 olmasa hiç kalkamıycam ayağa galibadediğin gibi sporumu bile zorla yapıyorum.ama bunlar büyük ihtimalle bahardan oluyo canım.biraz daha sabredelim,elbet geçecek

evet babe ben de öyle düşündüm hatta öyle olmasını umdum, bu nasıl bir ölü toprağıdır tanrımmmmmmm!
hep uyuyasım var, oğluşu parka götürmeye üşeniyorum valla,
geçen yaz ne yürürdüm, ne pilatesler yapardım zerre dokunmaz bi de üstüne bsiklete binerdim yatmadan önce, şimdi eve zor gidiyom yaşlandık mı anacım???

ay ben hiç sevmem zaten bu yaza geçiş dönemini.vallahi depresyona giriyorum resmen.ruhum sıkılıyo yawiçim sıkılıyo,daralıyorum evde,ama bir yandan da canım hiçbişey yapmak istemiyo.geçecek ama arkadaşım.biraz sabretmemiz lazım sanırım:112::112:

canım makarna yemiyoruz cısss

canım kahvaltın az olmuş hani zeytin yumurta nerde?

mesajini yeni gordum, cok haklisin, soylemeye utaniyorum yumurta almaya unutmusum son kalan 3 taneyi cocuklara hasladim, zeytini de unuttum. menularimi yavas yavas duzene koyacagim yoksa az yemek hizli kilo verme gibi bir politikam ASLA yok :) bu arada sey soracagim bu mesaj alanina cesitli yuz ifadelerini kullanmak istiyorum, ama mesaj alanimda goremiyorum neden acaba?

makarna yiyen ben degilim ))) ben yanlis alinti yapmisim...

canım mesaj yazdığın yerin altında yokmu ifadeler.eğer öyleyse bazı arkadaşlar biyerden ayar yapmışlardı ama tam hatırlamıyorum nasıl olduğunu bilen arkadaşlar yardım edecektir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…