Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cok gecmis olsun, alerji cok illet bosey, cocuklarimin ve esimin bunyeleri hep alerjik, cocuklardan biri astim, hali ve parfum yok hayatimizda...sabun icin ben yaklasik ( alerji nedeniyle degil gerci ) aktardan defne sabunu kullaniyorum hem kendime hem de cocuklarima, tavslye ederim..

köy yumurtalı pırasa kavurması
marul,havuc karısımlı,ev yapımı yogurtlu salata
yarım cay bardagı fındık

Eki Görüntüle 405791

afiyet olsun canım sana birşey sormak istiyorum bu kadar kilo verdikten sonra eşinden çocuklarından çevrenden nasıl tepkiler aldın acaba benim kilo vermeme karşı bir kişi var oda annem zayıf insanlardan hiç hoşlanmaz bana sürekli kızıyor zayıflamaya çalışıyorum diye

inş. sabaha kadar dökülür.reglim kapıda ve ben sistim moralim bozuk pzt. ne olur bilemem ama üzüldümsislerime karnım kocaman oldu offfff

regl öncesi ödemdir hiç canını sıkma gayet iyi gidiyorsun aynen devam bende tartıyla inatlaştım başlayalı 3. haftam dolacak hala tartıda istediğim düşüş yok sanırım önceden yapıp bırakmamda etkiliyor vücut direniyor reglide girmişti araya bugün bitiyor şimdiye kadar gördüğüm rakamlar (normalde çok sık tartılmayı sevmiyorum ama düşmedikçe sinirimden tartının üstüne çıkıyorum)
61.6 ile başladım sonra 61,5 oldum sonra 61,3 oldum sonra 61,8 61,7 61,6 artık sıkıntı geldi adam akıllı 60.8 yada 60,9 görmem gerek artık tık yok 61 küsürlerde kaldım ama inat ettim düşecek

herkese bol kalori yakmalı günler diliyorum

sabah klasik karatay kahvaltı yaptım
öğleyi hiç sormayın :)
2 3 saat sonra akşam yemeğimi yicem ama kızlar ben felaket şişim acilen tuvalete çıkmam lazım bi önerisi olan var mı???

Son düzenleme:
herkese bol kalori yakmalı günler diliyorum

sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım
öğleyi hiç sormayın :)
2 3 saat sonra da akşam yemeğimi yerim ama kızlar ben çok şişim acilen tuvalete çıkmam lazım bi önerisi olan var mı??

canım ben liptonun kayısılı çayını içiyorum günde bir sefer oda akşamları içiyorum aynı poşet çayı 3 kere demliyorum çok faydası oldu dene istersen

komiksin bacım yaw..kocanla kavga etmemek için omegayı fazla al..seratin patlaması yaşıyosun ve hersey vız gelip tırıs gidiyo..
bide nie karatayı sucluyon.. kendini suçlaaaa
sendeki bu halsizliğin ve isteksizliğin psikolojik oldugunu dusunuyorum ben,cunku ben diyetteyim diyosun kendi kendine ve vucut diyet moduna girip halsizleşio..
sen diette değilsin taammı..sağlıklı besleniyosun..sevdiğin şeylerden yiyosun..bundan daha guzeli warmııııı
şişlikten kendini su aygırı gibi hissediosun..seni şişiren bişe war ama ne..ben buldum kendiminkini...kayısı..
sen de bulmaya calıs bakalım bi ne acaba...

asyacım napıosun datlumm..dun ve bugun onerilerini uyguladım..mekik ve alt karın calısıyorum bugunlerde..tesekkur ederim bebeem:))

Emelcim bugun iyi gordum canım seni..hep boyle ol ve dahada iyi ol hatta..çizelgesini de değiştirirmiş..aman da amaannn

Kanaeli sormaya gerek yok zaten..hep spor hep spor...hep yuruyus hep yuruyuşş:111:

bende ya telefondaa ya bilgisayarda..:126:

canım ben liptonun kayısılı çayını içiyorum günde bir sefer oda akşamları içiyorum aynı poşet çayı 3 kere demliyorum çok faydası oldu dene istersen

şu anda evde yok ama yarın ilk iş alıcam tavsiyen için çok saol canım

[/QUOTE]arkadaşlardan duydugum kadarıyla onerileri sıralıyorum:
1) ac karna 1 yemek kaşıgı zeytinyagı
2) lipton kayısı cayı
3) form cay
4) ac karna suyla birlikte 2 gunkuru kayısı
5)maydonoz suyu
6) son care::18: ilaç[/QUOTE]

kayısım yok kayısı çayım da yok ama yarın temin edeyim en iyisi. şimdi form çayı içiyorum ama anca karnım ses çıkarıyor icraat yok maydonoz suyunu deneyeyim bir de :18:
yahu şu kabızlıktan midem ne hale geldi herşeyden içiyorum

Son düzenleme:
kızlar nasıl gidiyor diyetler?
sabah 2 yumurtadan omlet,3 kayısı,10 zeytin,peynir.badem,fındık.
öglen kavurma yogrt ve salata
şimdi gezmeden geliyorum reddettigim tabagım,kek,patates salatası,kurabiye
sabah tartıldım 51,4 cıktım.
spor yapamadım..kalkabilirsem evde eliptık bisikletım var ona binicem insallah.
kızlar eliptık bisikletı olan varmı?varsa kac dakka bınebiliyosunuz?
ben en az 30dk en fazla 40dk biniyorum.sizce yeterlımı?

petusum gercekten vucudun direnc gosterio olabilir ama,haklısın..
ben inanıyorum ki senin kilocuklar birden pat diye dusecek bebeem..canını sıkma hiç...tınlama onları onlar seni tınlasın,,nnnoooooolur bizi gonderme die yalvarsın pislikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…