canım makarna yemiyoruz cısss
saol canım yaa, doğru dersin o da işlenmiş gıda sınıfına giriyor di mi? bu arada bişi sorcam; bezelyede patates ve havuç vardı. hani GI bakımından zengin ya, onu napcaz. Patates te yemiycez derseniz ben şirkette aç kaldım
canım malesef patates ve havuçta yok .havucu çiğ olarak yiyoruz ama pişmiş yassakk...evet iş yerinde yemek derdi kötü ya sende yanına kuruyemiş al biraz yada yemeğini evden getirme imkanın varsa yanına al bişeyler canım...
canım mesaj yazdığın yerin altında yokmu ifadeler.eğer öyleyse bazı arkadaşlar biyerden ayar yapmışlardı ama tam hatırlamıyorum nasıl olduğunu bilen arkadaşlar yardım edecektir umarım...
cok gecmis olsun, alerji cok illet bosey, cocuklarimin ve esimin bunyeleri hep alerjik, cocuklardan biri astim, hali ve parfum yok hayatimizda...sabun icin ben yaklasik ( alerji nedeniyle degil gerci ) aktardan defne sabunu kullaniyorum hem kendime hem de cocuklarima, tavslye ederim..teşekkür ederim canım...ben de bundan sonra sabun kullanıcam kesinlikle
köy yumurtalı pırasa kavurması
marul,havuc karısımlı,ev yapımı yogurtlu salata
yarım cay bardagı fındık
Eki Görüntüle 405791
köy yumurtalı pırasa kavurması
marul,havuc karısımlı,ev yapımı yogurtlu salata
yarım cay bardagı fındık
Eki Görüntüle 405791
ohh mis gibi miss o pırasalarıda yidin ya düşmanları denize dökmen an meselesi :) ben ne zaman pırasa yesem öle oliyirrr
inş. sabaha kadar dökülür.reglim kapıda ve ben sistim moralim bozuk pzt. ne olur bilemem ama üzüldümsislerime karnım kocaman oldu offfff
herkese bol kalori yakmalı günler diliyorum
Sabah klasik karatay kahvaltı yaptım
öğleyi hiç sormayın :)
2 3 saat sonra akşam yemeğimi yicem ama kızlar ben felaket şişim acilen tuvalete çıkmam lazım bi önerisi olan var mı???
komiksin bacım yaw..kocanla kavga etmemek için omegayı fazla al..seratin patlaması yaşıyosun ve hersey vız gelip tırıs gidiyo..baiın sağolsun çok zor bişi yaaaa,valla moralim bozuldu.
sağol canımiyi geldi babe....
kısssslar
hep mızıldanıyom biliyom ama gerçekten iyi geliyo yorumlarınız
ben acaaaaayip yorgun, halsiz hissediyorum bi de sürekli başım ağrıyor...karatay dokanıyooo mu aceba banaaa??
o kadar zorlanıyorum ki, spor yapmam lazım yapamıyom, var mı benim gibi hisseden...?
kuşlar gibi seken ben şimdi su aygırı gibi hissediyorummmmm yahu.
hani enerji dolunuyodu karatay diyetiylen, ben başladığımdan beri böyleyim, diğer kitabını da aldım karatayın yanlış da yapmıyom
omega 3 ok
öğünler ok
yürüyüş okj
uyku ok....
noluyo vre
kocamla kavgaya mı gidiyo ne biliiim enerjim???
ewet canım biraz ole olcak..bezelye pişmiş havuc ve patates cıss..canım makarna yemiyoruz cısss
saol canım yaa, doğru dersin o da işlenmiş gıda sınıfına giriyor di mi? bu arada bişi sorcam; bezelyede patates ve havuç vardı. hani GI bakımından zengin ya, onu napcaz. Patates te yemiycez derseniz ben şirkette aç kaldım
arkadaşlardan duydugum kadarıyla onerileri sıralıyorum:herkese bol kalori yakmalı günler diliyorum
sabah klasik karatay kahvaltı yaptım
öğleyi kuruyemişle geçiştirmek zorunda kaldım dışarıdaydım
2 3 saat sonra akşam yemeğimi yicem ama kızlar ben felaket şişim acilen tuvalete çıkmam lazım bi önerisi olan var mı???
1) ac karna 1 yemek kaşıgı zeytinyagı
2) lipton kayısı cayı
3) form cay
4) ac karna suyla birlikte 2 gunkuru kayısı
5)maydonoz suyu
6) son care::18: ilaç
canım ben liptonun kayısılı çayını içiyorum günde bir sefer oda akşamları içiyorum aynı poşet çayı 3 kere demliyorum çok faydası oldu dene istersen
petusum gercekten vucudun direnc gosterio olabilir ama,haklısın..regl öncesi ödemdir hiç canını sıkma gayet iyi gidiyorsun aynen devam bende tartıyla inatlaştım başlayalı 3. haftam dolacak hala tartıda istediğim düşüş yok sanırım önceden yapıp bırakmamda etkiliyor vücut direniyor reglide girmişti araya bugün bitiyor şimdiye kadar gördüğüm rakamlar (normalde çok sık tartılmayı sevmiyorum ama düşmedikçe sinirimden tartının üstüne çıkıyorum)
61.6 ile başladım sonra 61,5 oldum sonra 61,3 oldum sonra 61,8 61,7 61,6 artık sıkıntı geldi adam akıllı 60.8 yada 60,9 görmem gerek artık tık yok 61 küsürlerde kaldım ama inat ettim düşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?