Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar,benim diyete başlıyalı 3. günüm,,tüp bebek düşünüyoruz doktorum zayıflamamı söyledi...15 gn içinde ne verebilirsen kar
öyle görünüşte bebege engel kiloda oldugum söylenemez boyum1,68 kilom 69 ama yindede zayıflama gerekmiş.

ilk gün
2 kase yoğurt,1 elma+portakal,az yaglı kabak yemegi
2.gün
1 kase yoğurt 1havuç+salatalık,yumrugumdan küçük patates köftesi(arkadasların ısrarı üzerine),bi tabak salata

3. gün
1 kase yoğurt,1 salatalık,bi tabak brokoli ve karnıbahar haşlaması yedim
tabi yazdıklarım toplam öğünler....
şimdilik iyi gidiyor su içmeyi ve yrümeyi unutmadım... bakalım 15 gün sonra kaç olucammmm.....))

Benim yürüyüş pişmanlıktan ..
Az birşey yesem bile bu bana kilo olarak donecek korkusu beni yürütmeye zorluyor .
Bundandir yani canım ..

inşallah canım ya bende inanıyorum düşecek 60 ları görsem sevineceğim ama yakındır elbet düşecek tınlamıyorum bacım sağol valla bugünde yürücem o pis yağlar feleğini şaşırsın inşallah çatır çatır yakıcam onlarıı

nasıl toplam öğün ayy kahvaltı öğle akşam diye ayırsanda anlasak ben bişi anlamadım bir günde bu kadar az yiyorsan nasıl yaşıyorsun :) fotosentezmi yapıyon bacım yaaa

Canım hoşgeldin, umarım istediğin kiloya inersin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Allah hayırlısını versin...

kızlar merhaba..

uzun zamandır devam eden kabızlık sorunuma bir türlü çözüm bulamadım.hala 3-4 günde bir çıkıyorum wc ye.şişkinlik,sıkıntı ayrı bir dert.kilo vermeyede engel olduğuna eminim..nette biraz araştırma yaptım ve müshil etkisi olan libalaks lavman alıp kullanmayı düşünüyorum...bitkisel yöntemleri hepsini denedim bu zamana kadar..acaba denesemmi emin olamadım..bide şunu merak ediyorum..ishal olmak kilo verdirir mi acaba?

ishalle birlikte vücutta su kaybı olacağı için uzun süreli ishalde tabiki kilo kaybı olur ama sudan gider ve ishal tehlikelidir bol su içmek gerekir diye biliyorum kabızlığa gelince yürüyüş,bol yeşillik bilinen klasik kayısı vs.. dışında farklı birşey bilmiyorum ama pırasa yemeği bende çok etkili oluyor pırasa yemeyi denesen belki iyi gelir tez zamanda düşmanları denize dökersin umarım :)

ayrıca bu yediklerin birgünde az değilmi.kahvaltıyı çok iyi yapmalısın ve bu senin yazdıkların 1 öğünlük olmuş bence....ilk sayfamızı okursan orda örnek menüler var...

ya uzun sürmesin diye 3 günde toplam yediklerimi yazdım.. evet biraz sıkı bi diyet oldu ama önümüzdeki günlerde biraz daha toleranslı davranıcam kendime ...yarın sabah tartılcam 3 günde pek bişy değişmez ama bakalım...:))))

5 km
270 kalori
1 saat
5.1 hız ile 7800 adım

hemde yorumları okuyup cevaplamaya calıscam seviyorum 2 işi bir arada yapmayı 2'sibirarada oldu
oglus uyudu kocacık dısarı cıktı ohhh kendime vakit ayırmak ne güzel

Son düzenleme:

ay sen çok yaşa emi güldürdün beni ne ilginç yorumların var ya sen hep burda kal olurmu gitme

ama az yiyerekde zayıflayamazsın.yasak olmayan şeylerden doyuncaya kadar yememiz gerekiyo...

Propycil'cim iyiyim canım ben, umarım sende iyisindir. Spora gitmişsin, eee gitsin yağlar
Burası bende alışkanlık yapıyor, yorumları okuyacağım diye ders çalışmıyorum Bu yüzden biraz olsun azaltmaya çalışıyorum girişlerimi.
Karın kasların umarım en kısa zamanda istediğin gibi olur canım Valla kıskandım seni, ben üşengeçlikten bıraktım karın çalışmayı ama ihtiyacım da var:18:

canım sakın ilaç kullanma bence bende aynı senin gibiydim valla 3-4 günde bir çıkıyordum liptonun kayısı form çayı var ondan aldım herika valla ilk günden etkisini gösterdi ama abartıp çok içme ben günde bir kere aynı çay poşetini 3 kere demliyorum çok rahatladım tavsiye ederim aynı sıkıntıyı çektim biliyorum ondan soran herkese ayrıntılı yazıyorum ben dene bak pişman olmazsın

inşallah canım..gitsin artık şu düşmanlar...walla herşeyi denedim 1-2 gün idare ediyor..sonra tekrar eskiye dönüyor.artık en son ne zaman çıktığımı bile çoğu kez hatırlamıyorum.olmadı bu lavmanı da deneyeceğim..en azından bi kerelik temizlik olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…