asyacım napıosun datlumm..dun ve bugun onerilerini uyguladım..mekik ve alt karın calısıyorum bugunlerde..tesekkur ederim bebeem:))
Emelcim bugun iyi gordum canım seni..hep boyle ol ve dahada iyi ol hatta..çizelgesini de değiştirirmiş..aman da amaannn
Kanaeli sormaya gerek yok zaten..hep spor hep spor...hep yuruyus hep yuruyuşş:111:
bende ya telefondaa ya bilgisayarda..:126:
inşallah canım ya bende inanıyorum düşecek 60 ları görsem sevineceğim ama yakındır elbet düşecek tınlamıyorum bacım sağol valla bugünde yürücem o pis yağlar feleğini şaşırsın inşallah çatır çatır yakıcam onlarııpetusum gercekten vucudun direnc gosterio olabilir ama,haklısın..
ben inanıyorum ki senin kilocuklar birden pat diye dusecek bebeem..canını sıkma hiç...tınlama onları onlar seni tınlasın,,nnnoooooolur bizi gonderme die yalvarsın pislikler..
nasıl toplam öğün ayy kahvaltı öğle akşam diye ayırsanda anlasak ben bişi anlamadım bir günde bu kadar az yiyorsan nasıl yaşıyorsun :) fotosentezmi yapıyon bacım yaaakızlar,benim diyete başlıyalı 3. günüm,,tüp bebek düşünüyoruz doktorum zayıflamamı söyledi...15 gn içinde ne verebilirsen kar
öyle görünüşte bebege engel kiloda oldugum söylenemez boyum1,68 kilom 69 ama yindede zayıflama gerekmiş.
ilk gün
2 kase yoğurt,1 elma+portakal,az yaglı kabak yemegi
2.gün
1 kase yoğurt 1havuç+salatalık,yumrugumdan küçük patates köftesi(arkadasların ısrarı üzerine),bi tabak salata
3. gün
1 kase yoğurt,1 salatalık,bi tabak brokoli ve karnıbahar haşlaması yedim
tabi yazdıklarım toplam öğünler....
şimdilik iyi gidiyor su içmeyi ve yrümeyi unutmadım... bakalım 15 gün sonra kaç olucammmm.....))
kızlar,benim diyete başlıyalı 3. günüm,,tüp bebek düşünüyoruz doktorum zayıflamamı söyledi...15 gn içinde ne verebilirsen kar
öyle görünüşte bebege engel kiloda oldugum söylenemez boyum1,68 kilom 69 ama yindede zayıflama gerekmiş.
ilk gün
2.gün
1 kase yoğurt 1havuç+salatalık,yumrugumdan küçük patates köftesi(arkadasların ısrarı üzerine),bi tabak salata
3. gün
şimdilik iyi gidiyor su içmeyi ve yrümeyi unutmadım... bakalım 15 gün sonra kaç olucammmm.....))
kızlar merhaba..
uzun zamandır devam eden kabızlık sorunuma bir türlü çözüm bulamadım.hala 3-4 günde bir çıkıyorum wc ye.şişkinlik,sıkıntı ayrı bir dert.kilo vermeyede engel olduğuna eminim..nette biraz araştırma yaptım ve müshil etkisi olan libalaks lavman alıp kullanmayı düşünüyorum...bitkisel yöntemleri hepsini denedim bu zamana kadar..acaba denesemmi emin olamadım..bide şunu merak ediyorum..ishal olmak kilo verdirir mi acaba?
kızlar,benim diyete başlıyalı 3. günüm,,tüp bebek düşünüyoruz doktorum zayıflamamı söyledi...15 gn içinde ne verebilirsen kar
ilk gün
2.gün
3. gün
petusum gercekten vucudun direnc gosterio olabilir ama,haklısın..
Ben inanıyorum ki senin kilocuklar birden pat diye dusecek bebeem..canını sıkma hiç...tınlama onları onlar seni tınlasın,,nnnoooooolur bizi gonderme die yalvarsın pislikler..
cnım orada iskenderunda mı yaşıyosun????nilmumu özelden msj atmıssın.ama benım msjlar 100 u bulmadıgı icin cevap veremedım.
ya uzun sürmesin diye 3 günde toplam yediklerimi yazdım.. evet biraz sıkı bi diyet oldu ama önümüzdeki günlerde biraz daha toleranslı davranıcam kendime ...yarın sabah tartılcam 3 günde pek bişy değişmez ama bakalım...:))))
asyacım napıosun datlumm..dun ve bugun onerilerini uyguladım..mekik ve alt karın calısıyorum bugunlerde..tesekkur ederim bebeem:))
Emelcim bugun iyi gordum canım seni..hep boyle ol ve dahada iyi ol hatta..çizelgesini de değiştirirmiş..aman da amaannn
Kanaeli sormaya gerek yok zaten..hep spor hep spor...hep yuruyus hep yuruyuşş:111:
bende ya telefondaa ya bilgisayarda..:126:
ama az yiyerekde zayıflayamazsın.yasak olmayan şeylerden doyuncaya kadar yememiz gerekiyo...
canım malesef patates ve havuçta yok .havucu çiğ olarak yiyoruz ama pişmiş yassakk...evet iş yerinde yemek derdi kötü ya sende yanına kuruyemiş al biraz yada yemeğini evden getirme imkanın varsa yanına al bişeyler canım...
evet evden getirmek lazım, dediğin gibi kuruyemiş de iyi fikirmiş. saol canım
canım malesef patates ve havuçta yok .havucu çiğ olarak yiyoruz ama pişmiş yassakk...evet iş yerinde yemek derdi kötü ya sende yanına kuruyemiş al biraz yada yemeğini evden getirme imkanın varsa yanına al bişeyler canım...
evet evden getirmek lazım, dediğin gibi kuruyemiş de iyi fikirmiş. saol canım
kızlar merhaba..
Uzun zamandır devam eden kabızlık sorunuma bir türlü çözüm bulamadım.hala 3-4 günde bir çıkıyorum wc ye.şişkinlik,sıkıntı ayrı bir dert.kilo vermeyede engel olduğuna eminim..nette biraz araştırma yaptım ve müshil etkisi olan libalaks lavman alıp kullanmayı düşünüyorum...bitkisel yöntemleri hepsini denedim bu zamana kadar..acaba denesemmi emin olamadım..bide şunu merak ediyorum..ishal olmak kilo verdirir mi acaba?
ishalle birlikte vücutta su kaybı olacağı için uzun süreli ishalde tabiki kilo kaybı olur ama sudan gider ve ishal tehlikelidir bol su içmek gerekir diye biliyorum kabızlığa gelince yürüyüş,bol yeşillik bilinen klasik kayısı vs.. dışında farklı birşey bilmiyorum ama pırasa yemeği bende çok etkili oluyor pırasa yemeyi denesen belki iyi gelir tez zamanda düşmanları denize dökersin umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?