canım sakın ilaç kullanma bence bende aynı senin gibiydim valla 3-4 günde bir çıkıyordum liptonun kayısı form çayı var ondan aldım herika valla ilk günden etkisini gösterdi ama abartıp çok içme ben günde bir kere aynı çay poşetini 3 kere demliyorum çok rahatladım tavsiye ederim aynı sıkıntıyı çektim biliyorum ondan soran herkese ayrıntılı yazıyorum ben dene bak pişman olmazsın
arkadaslar ben hala kilo çizelgesini kabul ettirmedim sisteme ;(
sürekli aynı yazi çıkıyor ....
Site yönetiminden mesaj var !
Bu alandaki çizelge yazılımınız öngörülen formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
Inanın fenalık geldi ;(
tickerfactory i kabul ettirmedim.
Ne yapayım olmuyor ;(
kullanıcı paneli - profili düzenle - kan grubunun altında çizelge yazıyor yapistiriyorum olmuyor ;(
saol canım, çok iyi anladım, makarna, patates, bezelye,pişmiş havuç cııııssss...sanırım haşlanmış mısır da cısss dır. patlamış mısır da aynı şeymidir acaba???evet canım patates,bezelye ve pişmiş havuç yemiyoruz malesef...
akşam yatarken almak daha mantıklı gibi di mi?
teşekkür ederim canım. uyarın için. ilacı aç almak gerekiyor, sabah aldığımda 4 saat beklemem mümkün değil. ben de akşam yatarken almayı düşünüyorum bundan sonra. sonuçta yatarken de aç oluyorum genelde.
canım sakın ilaç kullanma bence bende aynı senin gibiydim valla 3-4 günde bir çıkıyordum liptonun kayısı form çayı var ondan aldım herika valla ilk günden etkisini gösterdi ama abartıp çok içme ben günde bir kere aynı çay poşetini 3 kere demliyorum çok rahatladım tavsiye ederim aynı sıkıntıyı çektim biliyorum ondan soran herkese ayrıntılı yazıyorum ben dene bak pişman olmazsın
oraya yapıştırdığın adresi topikte paylaş bakalım yanlışlık adres uzantısındamı bir bakalım canım
Doktorunuzla konuştuğunuz zaman bizimle de paylaşırsanız sevinirim. Ben 8 de kahvaltımı yapıyorum. Bu durumda gece 4 te almaya başlayayım.Bir ay süreyle.ve 1 ay sonra tahlillerimi yaptırayım. Bakalım sonuç ne olacak? Eğer 5.30-6.00 gibi alırsam kahvaltıda sadece zeytin yiyebilirim herhaldeBen de sizin gibi dusunerek, ilacimi uzun bir sure gece saat 1-2 gibi almaya basladim. Suyumu, ilacimi basucuma koydum. Sabah kahvaltida peynirimi de yiyebilmek hosuma gidiyordu. Ancak, yillik check-up da test ogleden sonra saat 2 gibi yapildi ve TSH degeri kabul edilebilir seviyeyi biraz asmisti. Amacim, herzaman oldugu gibi, hep 2 nin altinda tutmakti. Ogleden sonralari halsizligimi buna bagladim ve yeniden sabahlari 5:30-6:00 gibi ilacimi almaya basladim. Henuz yeni bir test yaptirmadim. Kahvaltimi saat 7:00 de yapiyorum. Sut ve peyniri kahvaltida almiyorum, multivitamin hapini almayi da oglene kaydirdim. Konuyu, aile doktorum ile konusmadim, uzman bir doktorla konusmakta yarar var.
Ancak, ilaci aldiktan 4 saat icinde (oncesi ve sonrasi) sut ve sut urunlerini almamak gerektigini, Dr. Oz de bir programinda soylemisti.
Arkadaslar ben hala kilo çizelgesini kabul ettirmedim sisteme ;(
Sürekli aynı yazi çıkıyor ....
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
İnanın fenalık geldi ;(
Tickerfactory i kabul ettirmedim.
Ne yapayım olmuyor ;(
Kullanıcı paneli - profili düzenle - kan grubunun altında çizelge yazıyor Yapistiriyorum olmuyor ;(
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wqDKyLw/weight.png[/img]
[/url]
Bu sayfa ;
Weight Loss - Diet Ticker
png yazandan sonrasını kopyalama canım.http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wqDKyLw/weight.png[/img]
[/url]
Bu sayfa ;
canım bende sabah aç karına alıyorum lev...on adlı tiroid hormonunu akşammı almak lazım o zaman
birde bu bilgiyi doktorunmu söyledi kalsiyumla birleşmeyecek diye
cevaplarsan çok sevinirim
ay datlu gidermiyim hiç kııııısss..hiç gitmiycem Allahın izniyle...kacamak yapsam bile:))) cunku ozamanlarda insan utanıp giremiyoay sen çok yaşa emi güldürdün beni ne ilginç yorumların var ya sen hep burda kal olurmu gitme
yok canım ewde yapmaya calısıyorum..tam dogru olmuyo ama olsun hiç yoktan iyidir işte..Propycil'cim iyiyim canım ben, umarım sende iyisindir. Spora gitmişsin, eee gitsin yağlar
Burası bende alışkanlık yapıyor, yorumları okuyacağım diye ders çalışmıyorumBu yüzden biraz olsun azaltmaya çalışıyorum girişlerimi.
Karın kasların umarım en kısa zamanda istediğin gibi olur canımValla kıskandım seni, ben üşengeçlikten bıraktım karın çalışmayı ama ihtiyacım da var:18:
zeytinyaglı yemek yap gotur datlum,peynir zeytin,söğüs salata olabilir..hatta yumurta haşla,rafadan yaparsan oglene kayısı olur.evet evden getirmek lazım, dediğin gibi kuruyemiş de iyi fikirmiş. saol canım
saol canım, çok iyi anladım, makarna, patates, bezelye,pişmiş havuç cııııssss...sanırım haşlanmış mısır da cısss dır. patlamış mısır da aynı şeymidir acaba???
4-6 kapsül arası alabilirsinMerhabalar arkadaslar bu omega3 kapsülleri neden niçin ve ne zaman ne kadar alıyoruz
aksam sabah öğlen istediğin öğünde alabilirsin
daha kolay kilo verdiriyo datlum..
Sevgi-liebe, bizim yasimiz da var. Metabolizmamiz genclerin gibi degil. Ilk haftalarda kilo kaybi oluyor, cunku karbonhidrati azaltilca vucut tuttugu suyu atiyor ve saglikli beslenince toksinleri de yavas yavas atmaya basliyorsunuz. Toksinler vucut yagi icinde ve hayati organlara uzak yerlerde saklaniyor.(bacaklar,kollar, basen gibi) Bunlar zararli maddeler oldugu icin, vucut yag kaybina direnc gosteriyor, toksinlerin aciga cikmasini istemiyor. Belki onun icin kuruyemis yemegi caniniz cok istiyor. Kalori acigini bir avuc kuruyemisle hemen karsiliyorsunuz. Vucudumun toksik oldugu 15 yil boyunca (bilmedigim hastaligim nedeniyle) hergun spor salonuna gitmeme, yasimin daha genc olmasina ve yiyeceklerime dikkat etmeme ragmen hic kilo veremedim. Hastaligim tedavi edilince kilolar gitmeye basladi.(15 kilo kaybettim). Hala vucudum dengesine kavusmus degil. Daha 5-6 kilo vermem gerekiyor, zorlaniyorum da. Saglikli seyler de olsa fazla yedim mi, hipotroidim nedeniyle de karbonhidrati fazla yedim mi kilom hemen artiyor. Bulgur, ekmek bana hic yaramaz, hemen karnim siser. Onun icin hic yemem. siz de yedikten sonra vucudunuzun tepkilerini gozlemleyin. Hergun, vucudunuza bir miktar enerji acigi yaratin ki, yaglar enerji icin kullanilsin. 2-3 haftada platoyu asarsiniz. Esim A kan grubu tahil ve bkliyat bazli beslenme ona uygun. Ben O grubu tam tersi. Her vucut birbiinden farkli. Biraz zaman, 2-3 ay sonra daha baska olacakiniz. Sevgiler.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wqDKyLw/weight.png[/img]
[/url]
Bu sayfa ;
YAPIŞTIRMAN GEREKEN KISIM BU CANIM PNG YE KADAR GERİSİNİ SEÇİP YAPIŞTIRMAYACAKSIN
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wqDKyLw/weight.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?