Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlar kızlarrr

akşam yemeğim

1 tabak etli yeşil fasulye
semiz otlu cacıkk
soğan
1 avuç kuru yemiş

spordan geldim şimdi. spora gitmeden önce çok yorgun kötüydüm. iyi ki gitmişim kendime geldim.
yarım saat yürüdüm yarım saat de aletlerde çalıştım. gelirken de fındık aldımm kavrulmamış tabikiiii

selam kızlar
menü bildirimi
sabah
omlet
3 ceviz
peynir zeytin
domates
omega3

öğle
tavuk ızgara
yoğurtlu semizotu
haşlama karışık sebze

akşam
sular kesikti yemek yapamadım yarın gece 1 e kadar da gelmiyecekmiş öffff....
evde mercimek salatası vardı küçük bir tabak
yoğurt
1 lahmacun
bir de evdekilere pizza söyledim 1 ince dilim yedim üff yaaa...:18:

Mucizim afiyet olsun.. Canım mümkün olduğunca ara öğün yapmıyoruz.. Ara öğün yaptığın saatte ben akşam yemeğimi yedim Bir öğünün fazla olmuş bence

kızlar bugün okulda sütleri dağıttık ama tetikteydim süreklii.
ne kadar zor ya o kadar çok çocuğun sorumluluğunu almak. Allah a çok şükür bişey olmadı.
ama içemediler alışmışlar şekerli, sıcak süte farklı geldi tadı. ben de zorlamadım içemeyen bıraksın dedim. hepsi bıraktıı

Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:2 yumurtadan omlet,3 kayısı,peynir,fındık,badem,yesıl cay.

2. Öğün:kavurma,yogurt,salata.

3. Öğün:ali nazik,brokoli.

Sıvı:2 kupa form cay,1 kupa yesıl cay,simdiye kadar 1,5 lıtre su(daha devam)

Spor:30 dk.5 km eliptik bisiklet

Öğleyin Kuvvetli, Akşam Hafif Yiyin

Metabolizma sabahları daha hızlı iken akşamları yavaşlar. Bu nedenle akşam yemeklerinin hafif olması, sabah ve öğle yemeklerinin biraz daha ağırlıklı olması kilo verme açısından çok önemlidir.

Zayıflamak istiyorsanız bu beslenme şeklini tersine çevirmeniz gerekir. Öğlen iyi yemeli akşamları ise az yemelidir.
İdealistçim işin zor gerçekten Ben de kızım için süt içmesini istemiyorum diye imzaladım içmesin bence sabah haberleri izledikten sonra içirmem

Bu arada deprem oldu burada sallandık biraz Allah hepimizi afetlerden korusun

herkese hayırlı akşamlar
sabah menüm
2 yumurtalı salata
1 cay b.ceviz
peynir
zeytin
azcık helva

akşam menüm
1 tabak barbunya
salat
keten toh.yoğurt
2 kuru incir

iyiniyetlim gecmiş olsun bizde deprem bölgesindeyiz.rabbim hepimizi korusun .bizdesüt için içmesin dedik

propycilcim ben 15 sene boyunca biraz ilaç kullandım biraz normal seyretti ceşitli zamanlarda atağa gecince yine ilaç kullandım en sonunda cerrahpaşada bi prof olaya el koydu cok şükür yıllardır ilac kullanmıyorum.sodyumsuz ve iyotsuz tuz kullanmaya başladım sonra iyot içeren gıdaları bıraktım kına ceviz gibi şeylerden kacındım şimdi iyiyim cook şükür allaha

kızlar bu gün shapesde ölcüm günüymüş

pek fazla incelen yok .anlamadım bu iş faydalımı bakalım 1 ay deniycem

ha bu arada tartıda bugün 80.8 i gördüm cok sevindim

gecmis olsun, Allah cumlemizi gorunur-gorunmez felaketlerden esirgesin.

Son düzenleme:

cok sukur bisey olmamis, bizm okula da veli onay formlari geldi , herkes icecek ve biten kutular geri toplanacak dendi...

merhaba canlar bugün yaptıklarımı yazayım
öğlen:
1 bardak çay
1 tane dünden kalan gözleme
akşam:
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
turşu
kızlar biliyorum makarna filan kaçamak oldu ama alerjiden dolayı çok kötüydüm eşim hazırladı yemekleri bugün sporda yapamadım yarın düzelirim inş ilaç almaya başladım hepinize bol leptinli geceler öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…