Halletmişsiniz, güle güle kullanın.
bende goremedım..zaten cızelgemıde becerememıstım
bende goremedım..zaten cızelgemıde becerememıstım[/QUOTE
bu konuda en toy biri olarak, kullanici progilinden, profilim, hesabimdan secenekleri duzenle , orada asagiya dogru konu görunum seceneklerinde mesaj elementlerini degistir: orada imzalari goster ve avatari goster...bunlari yapinca oldu..bir de mesaj editorunde gelismis duzenleyiciyi seciyorsun
afiyet olsun artık bebeem ne diyek ama cezadan kurtuluş yoookkk:113:Canım simgeleri kullanmak için, kullanıcı kontrol panelinden, mesaj ayarlarını değiştirmen gerekiyor.
İyi akşamlar hanımlar, bugün kaçamaklarım oldu. :26: Her türlü cezaya razıyım.Ama 45 dk yürüdüm ve bütün gün oturmadım diyebilirim.
2.ve son öğün, 1 dilim et ızgara, salata, biraz yoğurt
2 top dondurma, 1 tost :26:
cezanı kesiyorum:
en yakın elektrik prizine git ve elini sok..sacların tiken tiken olunca bana haber ver elektriği ikiye katlıym
datlum yime zararlı şeler yawwwwww:18:
zaten doymamız gerekiyo canım,ama bulguru haftada bir yada ikiden fazla yime:)kızlar iyi akşamlar herkese
bugün menu bildirim yapamadım
sabah : 9,00 da bitti
1 adet elma
avuş içi kadar peynir
10 zeytin
yarım domates
2 kuru kayısı
çay (bu sabah uyuya kalmışım zar zor yanıma bunları aldım)
öğlen (13,30 da bitti)
mercimek çorba
2 kaşık kısır
akşamüstü 17,00
4 yada 5 adet fındık
2 tane kuru kayısı
akşam 20,00 da bitti
1 tabak bulgur pilavı
1 buçuk bardak ayran
2 litre su içtim 2 kupa yeşilçay (su içmeye devam)
işte bu kadar kızlar çokmu yedim acep yaaa karnım doydu ya ondan böyle hissediyorum
ne guzel canım..başarı dolu bi hayat hikayesi:))18 yildir Kanada'da yasiyorum. Esim ve ben, Turkiye'de cok buyuk bir sirkette calisiyorduk. Cocuklarimiz(iki oglum var) ilkokuldayken onlar icin Kanada'ya goc ettik. Ben, eksik kalan gunlerimi disaridan odeyerek Turkiye'den emekli oldum. Burada tum zamanimi onlarin egitimine verdim. Cok sukur ikisi de cok iyi yetistiler, cok iyi egitim aldilar, universiteyi bitirdiler, simdi calisiyorlar. Henuz yirmili yaslarindalar. Esim, seneye buradan da emekli olacak, artik Turkiye'ye daha sik ve uzun sureli gelebilecegiz. Ben egeliyim. Izmir'i cok ozledim.
bende sordum canım bi ara..doktor dalga gectiydi..yazın memeleketim olan mersinde gunde 6 litre içiyorum çünkü..Yazmayı unutmuşum
Su: 3.5 litreyi geçtim yine. Kızlar ben sizden tam tersi olarak olabildiğince az içmeye çalışıyorum, çünkü eğer dikkat etmezsem 5 litreyi buluyorO zamanda kocaman bir karnım oluyor. Doktora da gittim şeker seviyem normal, alışkanlık olmuş bende sanırım. Fazla suda zararlı diye az içmeye çalışıyorum işte 3.5 - 4 litre günde kesin oluyor.
Spor: sabah 20 dk, öğleden sonra 30 dk yürüyüş
ama kışın 3 lt en az..zannetmiyorum ya zararlı oldugunu,sonucta herkes bas bas bagırıo su için die:))
hareketin herturlusu spordur..ahmet aydın hocanın sitesinden okursan eger ritmik hhareketlerle yapılan sporun karbonhidrat ihtiyacını daha cok artırdıgını soyluyo..aksam daha dogrusu aksamustu menusu
bir tabak yesil
1 ayran
1 kase fistik
yapilan spor : 2 saat kadar ayakta utu ve onlari yerlerine yerlestirme :))
sonra cocuklari okuldan aldiktan sonra alisveris merkezinde 2 saate yakin yurume..tabi bunlarin hicbiri asla spor sayilmaz ama en azindan ev icinde ve disinda aktiftim..
deneyimli sevgili arkadaslRim, mesaja ilaveten eklenen yuz ifadelerini ben kullanamiyorum, nedendir acep?
bir de bi arkadasimizin bahsettigi tickeryfactory'i sizin anlattiginiz gibi yapmaya 10 defa denedim olmadi..belki iPadden kaynaklaniyordur, saglik olsun..
canım gecmiş olsun yaaa...bi hasar filan yok demi???Öğleyin Kuvvetli, Akşam Hafif Yiyin
Metabolizma sabahları daha hızlı iken akşamları yavaşlar. Bu nedenle akşam yemeklerinin hafif olması, sabah ve öğle yemeklerinin biraz daha ağırlıklı olması kilo verme açısından çok önemlidir.
Zayıflamak istiyorsanız bu beslenme şeklini tersine çevirmeniz gerekir. Öğlen iyi yemeli akşamları ise az yemelidir.
İdealistçim işin zor gerçektenBen de kızım için süt içmesini istemiyorum diye imzaladım içmesin bence sabah haberleri izledikten sonra içirmem
Bu arada deprem oldu burada sallandık biraz Allah hepimizi afetlerden korusun
cok mu yuksekti canım seninki..propycilcim ben 15 sene boyunca biraz ilaç kullandım biraz normal seyretti ceşitli zamanlarda atağa gecince yine ilaç kullandım en sonunda cerrahpaşada bi prof olaya el koydu cok şükür yıllardır ilac kullanmıyorum.sodyumsuz ve iyotsuz tuz kullanmaya başladım sonra iyot içeren gıdaları bıraktım kına ceviz gibi şeylerden kacındım şimdi iyiyim cook şükür allaha
bide bebek olmasını engelliyomu ve hamilelikte propycil kullanılıomu..
cerrahpaşalı hoca ne yaptı ki????
soru yagmuruna hazırlıklı ol demiştim ama
bıktım bu tiroidden canım yaa psikolojim bozuldu resmen..
benimki önce cok yavastı sora birden yukseldi ve dusurmek için kullandıgım propycil cok kilo aldırdı bana..
ki ben tiroid az calısırken bile cok zayıftım ve kilo almaya calısırdım(
normalde tam tersi olması lazım..
canım sen devam et..galiba ceylin di ama tam hatırlamıyorum,3 ayda 40 cm incelmişti..kızlar bu gün shapesde ölcüm günüymüş
pek fazla incelen yok .anlamadım bu iş faydalımı bakalım 1 ay deniycem
ha bu arada tartıda bugün 80.8 i gördüm cok sevindim
o ölçülenler karataydan haberi olmayan gafillerdir..sen onlara bakma datlum
letafet başın sağolsun canım .Allah rahmet eylesin...
Basin sag olsun cnm.. ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?