papisim sen prize degilde en yakin santrale git..ıyı geceler kızlar bıraz gec oldu ama ıkıncı ogunumude yazayım.reglım yakın ıstahım acayıp acık o kadar cok sey yedımkı saatlerdır mıdem ın şişi gecmedı
ıkıncı ogun(16:00)
1 tabak fırında kasarlı mantar
2 adet fırında tavuk pırzola
1 buyuk tabak yesıllık salatası
5 gunkurusu kayısı.1 kase fındık
yarım tabak makarna
1 dılım tam bugday ekmegı(sıcak sıcak)
1 dılım tavuk gogsu
yesıl cay omega3 lımonlu su form cayı vs vs
buraya bunları yazmak zorundaydım acayıp mıde ve vıcdan azabı cekıyorum cunkı
Canimcim,onlar cooooook zararli,sen sagligina dikkat eden bi kadinsin bebeem..etlerden ye etlerden..papişim neyaptın kuzum
bazen oluyor öyle doyumsuzluklar bende de yarın hafif geçirirsin
propycil olsaydı prizi görürdün
bende akşam yediklerimi yazayım
1 tabak kurufasulye
1 kase cacık
bol salata
3litrede su içtim
yürüyüş olarak değilde çarşı pazar hiç oturmadım yürüyüş yapmaya halim kalmadı
yarında arkadaşlarla pikniğe gideceğiz elmalı pasta yaptım daha neler yapacaklar neler
allahım yarın bana mukayyet ol
Dallidacim seni prize gondermiyorum datlum bu seferlik,cunku ilk kacamagin.hayırlı cumalar....günaydın...
sabah:karatay kahvaltısı,omega3....ve 1 baklava...sabah sabah...
öğlen:tavuk,kefir
akşammlet,yoğurt
herkese kolay gelsin...
ıyı geceler kızlar bıraz gec oldu ama ıkıncı ogunumude yazayım.reglım yakın ıstahım acayıp acık o kadar cok sey yedımkı saatlerdır mıdem ın şişi gecmedı
ıkıncı ogun(16:00)
1 tabak fırında kasarlı mantar
2 adet fırında tavuk pırzola
1 buyuk tabak yesıllık salatası
5 gunkurusu kayısı.1 kase fındık
yarım tabak makarna
1 dılım tam bugday ekmegı(sıcak sıcak)
1 dılım tavuk gogsu
yesıl cay omega3 lımonlu su form cayı vs vs
buraya bunları yazmak zorundaydım acayıp mıde ve vıcdan azabı cekıyorum cunkı
Yeni bi ticker yap ozaman bebeem:))Arkadaşlar. Bu tickerı yapıştırmıştım ben ama şimdi yeni kilomu girmek için revize edemiyorum. Yardım eder misiniz?
Emelcim gunaydin datlum sana bisey aorcam ben ya..seni hiç bu kadar iştahlı görmemiştim papadiya
seni hiç bu kadar iştahlı görmemiştim papadiya
Emelcim gunaydin datlum sana bisey aorcam ben ya..
bu liptonun kayisi cayini hergunmu iciyosun canim,yoksa sadece kabiz oluncami??sislige de iyi geliomu??
Sen bizim idolumuzsun bacim..balik bastan kokar ona gore..bende oyle canım bende kendımı hıc bu kadar ıstahlı gormemıstım hedefe yaklastıkca bı saldım kendımı sanırım
bu 3 gun daha olculu yıyıp ptesı artı cıkmamam lazım
Tamam canim cok saol,,bebegin etkilenmemesi iyi olmus..bugun cikista aliym bakalim me olacak..günaydın canım ben hergün içiyorum canım yeni başladım zaten daha önce sabahları kayısı ve su şçtşm kahvaltıdan önce sonra akşamları kayısıyı suda beklettim hem şişmiş kayısıyı yedim hemde suyunu içitim ama nafile canım hiç birşey değişmedi bende emzirdiğim için bu çaydan içmek istemedim önce çocukta ishal olur diye ama mecbur kaldım başladım ama benim kız 1,5 yaşında etkilemedi pek onu aynı hala günde 2 kere yapıyor ben bu çayı kız daha küçükken içmiştim ozmaan günde 6 kere kaka yopıyordu kızım çocuğun altı çok pişmişti artık hemen bıraktım şimdi yeniden başladım ama birşey yapmadı bu sefer çok şükür liptonun bu çayının aynısının diğer markarıda var doğuşun var doğadanın var onlarda çok etkili şekersiz içiyorum ben valla çok memnunum
Afiyet olsun canim..hemen menü bildirimimi yapayım, bugün yoğun olacak benim için. sabah kahvaltım, 1 muz, 12 zeytin, 1 avuç peynir, kuşburnu çayı. 3 omega3. siyah çayımı, kahvaltıdan yaklaşık 1 saat sonra içiyorum. kahvaltı ile bitki veya meyva çayı tercih ediyorum. herkese kolay gelsin...
Aa gordum seni canim gelmissin:)):86:İyiniyetli nirelersesin bacim???
uyanamadinmi bugun yoksa??galiba isler yogun..
cocuklardan biri filan hasta degil demi????
ay ewhamlandim:))
yok ya bise yoktur,internet filan gitmistir..
bende oyle canım bende kendımı hıc bu kadar ıstahlı gormemıstım hedefe yaklastıkca bı saldım kendımı sanırım
bu 3 gun daha olculu yıyıp ptesı artı cıkmamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?