Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tavuk haşlama yersem bu saatten sonra zararlı mı (((

canım yemeklerini engeç saat 8de bitir .bu saatten sonra sadece sıvı şeyler iç...

ohh maşşallaah afiyet olsun dünyayı yemişin kız normaldir vicdan azabı çekmen...

canım sana iyi eğlenceler piknikte zararlılardan yeme ızgara salata tamamdır.nereye gidiyonuz pikniğe?

hayırlı cumalar....günaydın...
sabah:karatay kahvaltısı,omega3....ve 1 baklava...sabah sabah...
öğlen:tavuk,kefir
akşammlet,yoğurt
herkese kolay gelsin...

canım günaydın sabah sabah nasıl yedin o baklavayı

Esasc napion canim gunaydin..
dun tatli yidinmi????????

canım günaydın iyiyim sağol sen nasılsın.geçmişi okurken kahvaltımı yaptım bugün işe getirdim kahvaltımı.canım dün yemedim tatlı merak etme olmaz yemicem yok kaçamak falan aynada kendimi gördükçe sinirim bozuluyo sonra...

Menüleri yazıp kacim
Dün sabah
Karatay
Öğle
5 tane küçük icli köfte ve ayran
Aksam
1 tabak kıymalı kabak yemeği
3 tane köfte

Yarım saat tempolu yürüyüş
SİZİ SEVİYORUMMM
oPTUMm

Sen bizim idolumuzsun bacim..balik bastan kokar ona gore..

Tamam canim cok saol,,bebegin etkilenmemesi iyi olmus..bugun cikista aliym bakalim me olacak..

Afiyet olsun canim..
bıdenem sen bana boyle bır mısyon yuklersınde ben layık olmazmıyım bundan sonra cok daha dıkkat edecem tatlım

Papadiyam naptın Propycili geçmişsin valla

Asla ERTELEME VAZGEÇME ÜŞENME hedefine geri sayım başladı canım

ıyınıyetlım bıdenem valla bende anlamadım sankı ıcıme bır canavar gırmıstı ne bulursa ogutuyodu ama artık yapmıycam oyle seyler buraya daha sık gırmek lazım bunu anladım cunkı burda hep destek tam destek felsefesı var

günaydın arkadaşlarrr

kahvaltımmmmmmmm

1 kk haşlanmış köy yumurtası
peynir
süzme
domates-salatalık
yeşillik
yeşil çay
fındık-kuru üzüm

arkadaşım arada oluyor hepimizee sıkma canını hiç bişey olmamış ve bir daha tekrarlamamak üzere aynen devammm tatlımmm,
seni seviyorumm anacımmm

DÜN AKŞAMKİ MENÜM:
1 Tabak türlü
2-3 kaşık pilav
1 kase salata
1 kase yoğurt

sabahkimenüm:
2 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1/2 salatalık
1 dilim beyaz peynir
biraz kaşar peyniri
14 zeytin
3 gün kurusu
2 kuru erik
1avuç tuzsuz fıstık+1 ceviz
1/2 lt.de su içtim

afiyet olsun canım ben buranın çok sıkı takipçisiyim herkesin yorumunu ve menülerini dikkatlice okuyorum şunu farkettimki diyet yapanların hemen hemen hepsi (bir kaç kişi var onlar hariç)kaçamak yapıyor gerçekten ya pilav ya makarna ya ekmek ya tatlı bir şekilde herkeste var bu eğer kaçamak yapmasak biraz boğazımıza hakim olabilsek varya hepimiz muaffak olacağız da işte irademize sahip olamıyoruz

iyiyim canım sağol sen nasılsın...maşaallah bayağı zayıflamışsın....hedefi düşürmüşsün..muhteşem bir gelin olacaksın..

evett cnm takip ediyorsun demek çok sevindim unutmamana
55 e indirdim ama çok zorluyor son kilolar senden hatırlıyorumm baya takılıyor zor gidiyor.
çok heyecanlıyım ikizcimm az kaldı düğünümee inşallah herşey yolunda gider...

sabah:
1 muz,peynir,zeytin,1,5 avuç karışık çerez(badem,ceviz.antep fıstığı-kavrulmamış),salatalık

öğle:tavuk sote,salata,yoğurt

akşam:
kabak yemeği,1 kase yoğurt,turp,soğan,1 karış cevizli sucuk,1 bardak süt

gece: kaçamağım oldu 2 avuç sarı leblebi yedim

spor: 36 dk tempolu yürüyüş toplam adım 7.000 adım

Yok canım sizi takipteyim..hergün bakıyorummaşaallah arkadaşımahaklısın çok zor gidiyor ama çok şükür geri alınmıyor buda en güzel tarafı
Allah mutlu,huzurlu,sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin..umarım herşey çok güzel olur...

Canım gittin geldin bizi özledin dimi hoşgeldin neler yaptın canımoğluşun vardı dimi o nasıl?
Esasçım günaydınlaarr hayırlı cumalar
Emelcim günaydın sana da hayırlı cumalar kaçamaksız bir gün dilerimm
gunaydın kızlar

kahvaltım

1 yumurta
5 zeytın
2 bıber
1 domate
yarım muz
3 gunkurusu
1 kase fındık
b.peynır
1 bardak süt
omega3
yesılcay
normal cay
Canımafiyet olsun
Günaydın.. Hayırlı cumalar
günaydın Hayırlı cumalar
Afiyet olsun
hayırlı cumalar....günaydın...
sabah:karatay kahvaltısı,omega3....ve 1 baklava...sabah sabah...
öğlen:tavuk,kefir
akşammlet,yoğurt
herkese kolay gelsin...
günaydın Hayırlı cumalar Afiyet olsun..
Afiyet olsun
Kolay gelsin
Afiyet olsun
Günaydın canımmm sana da hayırlı cumalar

Erkenciymişsin.. Ben de kalkıyorum ama buraya yazmam geç oluyor.. Afiyet olsun.. Kaçamak yapma özellikle başlarda kendini kontrol et canım
Evden sinirle çıktım bugün bütün ev ahalisi sinir etti beni

emelcım bıdenem evet kacamaklar oluyo ama bız battı balık yan gıder demıyoruz hıcbırsey olmamıs gıbı yolumuza devam edıyoruz onemlı olan bu yanı
bırkac kacamak dunyanın sonu degıl bana gore

kilo korumada da aynı besleniyoruz sadece 1 öğün karbonhidrat mı ekliyoruz cnm?:26::26:
amin cnm amin inşallah hep birlikte
bırakma zaten bizi tatlım inan öyle alışmışız kii arıyor insann...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…