tavuk haşlama yersem bu saatten sonra zararlı mı(((
ıyı geceler kızlar bıraz gec oldu ama ıkıncı ogunumude yazayım.reglım yakın ıstahım acayıp acık o kadar cok sey yedımkı saatlerdır mıdem ın şişi gecmedı
ıkıncı ogun(16:00)
1 tabak fırında kasarlı mantar
2 adet fırında tavuk pırzola
1 buyuk tabak yesıllık salatası
5 gunkurusu kayısı.1 kase fındık
yarım tabak makarna
1 dılım tam bugday ekmegı(sıcak sıcak)
1 dılım tavuk gogsu
yesıl cay omega3 lımonlu su form cayı vs vs
buraya bunları yazmak zorundaydım acayıp mıde ve vıcdan azabı cekıyorum cunkı
papişim neyaptın kuzum
bazen oluyor öyle doyumsuzluklar bende de yarın hafif geçirirsin
propycil olsaydı prizi görürdün
bende akşam yediklerimi yazayım
1 tabak kurufasulye
1 kase cacık
bol salata
3litrede su içtim
yürüyüş olarak değilde çarşı pazar hiç oturmadım yürüyüş yapmaya halim kalmadı
yarında arkadaşlarla pikniğe gideceğiz elmalı pasta yaptım daha neler yapacaklar neler
allahım yarın bana mukayyet ol
hayırlı cumalar....günaydın...
sabah:karatay kahvaltısı,omega3....ve 1 baklava...sabah sabah...
öğlen:tavuk,kefir
akşammlet,yoğurt
herkese kolay gelsin...
Esasc napion canim gunaydin..
dun tatli yidinmi????????
Aa gordum seni canim gelmissin:)):86:
bıdenem sen bana boyle bır mısyon yuklersınde ben layık olmazmıyım bundan sonra cok daha dıkkat edecem tatlımSen bizim idolumuzsun bacim..balik bastan kokar ona gore..
Tamam canim cok saol,,bebegin etkilenmemesi iyi olmus..bugun cikista aliym bakalim me olacak..
Afiyet olsun canim..
Papadiyam naptınPropycili geçmişsin valla
Asla ERTELEME VAZGEÇME ÜŞENMEhedefine geri sayım başladı canım
günaydın arkadaşlarrr
kahvaltımmmmmmmm
1 kk haşlanmış köy yumurtası
peynir
süzme
domates-salatalık
yeşillik
yeşil çay
fındık-kuru üzüm
olculu dısıplınlı sadık karataycı melegım benımmm
DÜN AKŞAMKİ MENÜM:
1 Tabak türlü
2-3 kaşık pilav
1 kase salata
1 kase yoğurt
sabahkimenüm:
2 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1/2 salatalık
1 dilim beyaz peynir
biraz kaşar peyniri
14 zeytin
3 gün kurusu
2 kuru erik
1avuç tuzsuz fıstık+1 ceviz
1/2 lt.de su içtim
ikizcimmm tatlımm seni görmek ne güzel nasılsınn cnm?
tamam annem:))))arkadaşım arada oluyor hepimizee sıkma canını hiç bişey olmamış ve bir daha tekrarlamamak üzere aynen devammm tatlımmm,
seni seviyorumm anacımmm
oyy cnm arkadaşımm benimmm
iyiyim canım sağol sen nasılsın...maşaallah bayağı zayıflamışsın.... hedefi düşürmüşsün.. muhteşem bir gelin olacaksın..
evett cnm takip ediyorsun demek çok sevindim unutmamana
55 e indirdim ama çok zorluyor son kilolar senden hatırlıyorumm baya takılıyor zor gidiyor.
çok heyecanlıyım ikizcimm az kaldı düğünümee inşallah herşey yolunda gider...
Canım gittin geldin bizi özledin dimiMenüleri yazıp kacim
Dün sabah
Karatay
Öğle
5 tane küçük icli köfte ve ayran
Aksam
1 tabak kıymalı kabak yemeği
3 tane köfte
Yarım saat tempolu yürüyüş
SİZİ SEVİYORUMMM
oPTUMm
Esasçım günaydınlaarr hayırlı cumalarcanım yemeklerini engeç saat 8de bitir .bu saatten sonra sadece sıvı şeyler iç...
ohh maşşallaah afiyet olsun dünyayı yemişin kız normaldir vicdan azabı çekmen...
canım sana iyi eğlenceler piknikte zararlılardan yeme ızgara salata tamamdır.nereye gidiyonuz pikniğe?
canım günaydın sabah sabah nasıl yedin o baklavayı
canım günaydın iyiyim sağol sen nasılsın.geçmişi okurken kahvaltımı yaptım bugün işe getirdim kahvaltımı.canım dün yemedim tatlı merak etmeolmaz yemicem yok kaçamak falan aynada kendimi gördükçe sinirim bozuluyo sonra...
Emelcim günaydın sana da hayırlı cumalar kaçamaksız bir gün dilerimmgünaydın canım ben hergün içiyorum canım yeni başladım zaten daha önce sabahları kayısı ve su şçtşm kahvaltıdan önce sonra akşamları kayısıyı suda beklettim hem şişmiş kayısıyı yedim hemde suyunu içitim ama nafile canım hiç birşey değişmedi bende emzirdiğim için bu çaydan içmek istemedim önce çocukta ishal olur diye ama mecbur kaldım başladım ama benim kız 1,5 yaşında etkilemedi pek onu aynı hala günde 2 kere yapıyor ben bu çayı kız daha küçükken içmiştim ozmaan günde 6 kere kaka yopıyordu kızım çocuğun altı çok pişmişti artık hemen bıraktım şimdi yeniden başladım ama birşey yapmadı bu sefer çok şükür liptonun bu çayının aynısının diğer markarıda var doğuşun var doğadanın var onlarda çok etkili şekersiz içiyorum ben valla çok memnunum
Canımafiyet olsungunaydın kızlar
kahvaltım
1 yumurta
5 zeytın
2 bıber
1 domate
yarım muz
3 gunkurusu
1 kase fındık
b.peynır
1 bardak süt
omega3
yesılcay
normal cay
Günaydın.. Hayırlı cumalarherkese günaydın nasılsınız kızlar burda hava çok kötü gece boyu fırtına vardı yağmur hiç durmadı
buz gibi dışarısı okula gelene kadar dondum :2:
sabah kahvaltım:
yarım avuç kadar kaşar
6-7 tane fıstık
1 bardak çay
1 çatal helva
canım bişey istemedi zorla yedim bunlarıda hepinize hayırlı cumalar kızlar
günaydın Hayırlı cumalarhemen menü bildirimimi yapayım, bugün yoğun olacak benim için. sabah kahvaltım, 1 muz, 12 zeytin, 1 avuç peynir, kuşburnu çayı. 3 omega3. siyah çayımı, kahvaltıdan yaklaşık 1 saat sonra içiyorum. kahvaltı ile bitki veya meyva çayı tercih ediyorum. herkese kolay gelsin...
günaydın Hayırlı cumalarhayırlı cumalar....günaydın...
sabah:karatay kahvaltısı,omega3....ve 1 baklava...sabah sabah...
öğlen:tavuk,kefir
akşammlet,yoğurt
herkese kolay gelsin...
Afiyet olsunherkese günaydın hanımlar
akşam yemeğim
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek (ekmek olmamış dimi )
sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 avuç içi kadar peynir
1 avuç ceviz
5 tane zeytin
6 tane erik
1 bardak çay
herkese iyi günler bugün haftanın son iş günü nihayet hafta sonu geldi
Afiyet olsunGunaydin kizlar,bugun en sewdigim gun ama hava gene coook bogucu((( off cok etkileniyorum ya..karnim sa sis zati (
Amaan napiym ay..neyse menume geciyim hemen
2 koy yumurtasi
3 bardak acik cay
3 adet omega
domates ve yesil biber
1 ince belli ceviz ve badem karisimi.
eski kasar,keci peyniri ve azicik da dil peyniri..
Herkese hayirli cumalar bol leptinler olsun insallah:))
Günaydın canlar. Bugün tükanı ben açayım dedim. Ben Karatay'a Cuma günü başlamıştım. O yüzden bugün tartıldım. Sonuç hüsranHaftaiçi 85.0' ı görmüştüm tartıda. Oysa şimdi 85,7 yim. Koca hafta 100gr. vermişim... Ama duraklama falan değil bu. Çok kaçamak yaptım bu hafta. Bu 100gr beni kendime getirdi. Bi hırslandım ki sormayın! Önümüzdeki hafta çokkk iyi olacak. Hepimiz için iyi bir gün olsun.
afiyet olsun canım ben buranın çok sıkı takipçisiyim herkesin yorumunu ve menülerini dikkatlice okuyorum şunu farkettimki diyet yapanların hemen hemen hepsi (bir kaç kişi var onlar hariç)kaçamak yapıyor gerçekten ya pilav ya makarna ya ekmek ya tatlı bir şekilde herkeste var bu eğer kaçamak yapmasak biraz boğazımıza hakim olabilsek varya hepimiz muaffak olacağız da işte irademize sahip olamıyoruz
Yok canım sizi takipteyim..hergün bakıyorum maşaallah arkadaşıma haklısın çok zor gidiyor ama çok şükür geri alınmıyor buda en güzel tarafı
Allah mutlu,huzurlu,sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin..umarım herşey çok güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?