kızlar guzel bır kahvaltı ardındanda kahve keyfı yaptım sımdıde kızımı dısarda gezdırmeye cıkıyorum döndüğümde gorusmek uzere hepınızı
kilo korumada da aynı besleniyoruz sadece 1 öğün karbonhidrat mı ekliyoruz cnm?:26::26:
amin cnm amin inşallah hep birlikte
bırakma zaten bizi tatlım inan öyle alışmışız kii arıyor insann...
leylak84 bebısım uyuyamı kaldın nerelerdesın ozletme kendını
canım inan çokta dikkat etmiyorum..ama genelde 8 den sonra pek birşey yemiyorum... .yürüyüşe yine devam ediyorum.. ve hiç almadım. ..yaklaşık 4 ay oldu diyeti bırakalı
evet canım bende alışmışım buraya bırakamamıyorum...ama yeni gelen bayağı çok
Yeni bi ticker yap ozaman bebeem:))
kiz 100 gram icin ticker mi degistirilir..dur accik daha sabret
Canım çok sağol.. Koltukta otururken güzelce sallandık. Rihter ölçeği gibiyim 5 filandır dedim. 5.1 mişİyiniyetlim geçmiş olsun.
Canım bir ayda mucize olmaz hem bir ay oldu mu sanki olmadı başlayalı.. Bfitlerde 1 ay dolunca bilgisayardan takip ediyorlar o zaman ölçüm yapıyorlar.. Mutlaka sıkılaşacaksın ve çok güzel kilo vereceksin gör bakkızlar bu gün shapesde ölcüm günüymüş
pek fazla incelen yok .anlamadım bu iş faydalımı bakalım 1 ay deniycem
ha bu arada tartıda bugün 80.8 i gördüm cok sevindim
Amin canım hepimizi Allahım korusun inş.gecmis olsun, Allah cumlemizi gorunur-gorunmez felaketlerden esirgesin.
Canım çok sağol inş.iyiniyetlim gecmiş olsun bizde deprem bölgesindeyiz.rabbim hepimizi korusun .bizdesüt için içmesin dedik
yürüyüşlerin meşhurdu senin süper annee
şimdi pepeti çok sıkı bir şeklide yürüyor ben de elimden geldiğince artık.
maşallah ikizcimm darısı başımıza inşallah verip ve almamakk süper bir şey olmalııı
nasıl bugün herkes..burda hava güzel ve yaşasınnn bugün cumaaaaa... :))
dün giremedim öğleden sonra işle ilgili görüşmeler misafirler geçti, gitti..
öğlen yediklerim;
balık ızgara
salata
çok ince bir dilim ekmek:18::18:
akşam:
kaşarlı menemen 3 kaşık
beyaz peynir
yeşil zeytin
maydanoz
1 dilim buğday ekmeği..
başka kaçamağım yok gerçekten..
yaklaşık 2 lt su ama spor yok yine..bu sıra tembelliğim üzerimde kızlar..hiç spor yapasım gelmiyor..
herkese güzel bir gün diliyorum.. biraz da geçmişi okuyayım..
esascım kanlıkavağa gideceğiz kızkıza onun içinde mangal yok bol bol pasta börek var
bir arkadaşta kısır yapacak artık ona yanaşırım ızgara olsa hiç sorun değil zaten
bugünü hasarsız atlatırım inşallah
sende gel
yürüyerek gidip gelmeyi planlıyorum
leylak,papiş,ikiz ,idealist ve adını yazamadığım herkese kucak dolusu sevgiler gününüz güzel geçsin
ikizz hala yürümeye devammı arap atım :) hedefe ulaşmışsın tebriklerrr darısı başıma bu arada famir loxi hiç gelmiyormu ya keşke onlarda uğrasa arada eskileri çok özledim
idealist topiğin en güzel gelini olacaksın maşallahhh
papişim o ne bacım niler yedin öle :) hoş ben istesem bunun iki katını çok rahat yerim oda ayrı meselede bakma işte tencere dibin kara seninki benden kara :) arada olur bacım şifa olsun yağ olmasın enerji olsun inşallah pergelleri açtınmı tamamdır
esascım kanlıkavağa gideceğiz kızkıza onun içinde mangal yok bol bol pasta börek var
bir arkadaşta kısır yapacak artık ona yanaşırım ızgara olsa hiç sorun değil zaten
bugünü hasarsız atlatırım inşallah
sende gel
yürüyerek gidip gelmeyi planlıyorum
iyiyim kuzu ne olsun senin gibi kararlı olamadığım için devam :) ama gidecek bu sefer inşallah ağır ve emin adımlarla ilerlemeye çalışıyorum arada uğra mutlaka öperimm..selam canım nasılsın...
Evet devam canımsağol canım.. darısı senin ve tüm karataycıların başına
loxi bir daha gelmiyeceğini söyleyerek ayrılmıştıama famir arada geliyordu:44: yine döner size
Baska kacamagi yokmus hamfendinin..kizim daa ne olsuuuunnnasıl bugün herkes..burda hava güzel ve yaşasınnn bugün cumaaaaa... :))
dün giremedim öğleden sonra işle ilgili görüşmeler misafirler geçti, gitti..
öğlen yediklerim;
balık ızgara
salata
çok ince bir dilim ekmek:18::18:
akşam:
kaşarlı menemen 3 kaşık
beyaz peynir
yeşil zeytin
maydanoz
1 dilim buğday ekmeği..
başka kaçamağım yok gerçekten..
yaklaşık 2 lt su ama spor yok yine..bu sıra tembelliğim üzerimde kızlar..hiç spor yapasım gelmiyor..
herkese güzel bir gün diliyorum.. biraz da geçmişi okuyayım..
emelcım bıdenem evet kacamaklar oluyo ama bız battı balık yan gıder demıyoruz hıcbırsey olmamıs gıbı yolumuza devam edıyoruz onemlı olan bu yanı
bırkac kacamak dunyanın sonu degıl bana gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?