Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydin kizlar,

20 dk. Yürüdüm.
2saat çalıştım.

Kahvaltidan önce 1 yeşil çay , yarım litre su .
Kahvaltim:
2yumurta , 1domates, 2biber ve ince bir dilim kasar dan yapılmış omlet
1kase kadar kabuklu fistik
1salatalik
ve bir kahve

Letafet, daha önce bir selamımız olmadı ama ben de başsağlığı dilemek isterim, kabul edersen. Allah sabrını versin.
teşekkür ederim kabul etmemek ne demek biz böyle bir toplumun evlatlarıyız dertler paylaştıkça azalırmış bir an paylaşma ihtiyacı duydum herkes sağolsun ilgi gösterdi ALLAH hepinizden razı olsun daha sonra iyileştiğim bir zaman diliminde bu konuyu sizlere anlatmak isterim

sabah 3 küçük muz-biraz badem- çilek - omega3 -antioksidan

yeşil çay- su şimdiye kadar boğazımdan küçüçük mideme gecenler ( beynime mesaj bir ki)

sabah karatay kahvaltısını yaptım ama daha iyileşemedim
cevap yazamadığım arkadaşım varsa kusura bakmasın gözden kaçırmışımdır herkese teşekkür ederim

letafet geçmiş olsun ve başınız sağolsun arkadaşım

sabah 3 küçük muz-biraz badem- çilek - omega3 -antioksidan

yeşil çay- su şimdiye kadar boğazımdan küçüçük mideme gecenler ( beynime mesaj bir ki)
pepetiii nihayet 61 i gördüm bu sabah pzt inşallah 60 küsürleri görürüm yaa

evet malesef canım birazcık yedim canım çok istedi. zaten ne geliyosa başımıza şu boğazımızdan geliyo tut işte azcık yok illa yicek bu zamana kadar yedin noldu sanki hiç kocaman kilolar yağlı göbekler basenler

ayy ne güzel olurdu valla.ama işteyim canım sen benim yerimede eğlen ama çok yeme canım dikkat et açık hava iştah arttırır

canım yazılarına noldu küçülmüş....

kızlar yürüyüşün dışında evde spor hareketleri yapıyomusunuz karın için bel için bacak için yapıyosanız neler yapıyosunuz söylermisiniz...

Erkenciymişsin.. Ben de kalkıyorum ama buraya yazmam geç oluyor.. Afiyet olsun.. Kaçamak yapma özellikle başlarda kendini kontrol et canım
Evden sinirle çıktım bugün bütün ev ahalisi sinir etti beni[/QUOTE]

Sağol canım. Kendimi kontrol edicem. Söz. Bu hafta bildirim de yapacağım. Başlıyorum:
Kahvaltı: 9:00
Omlet(2 yumurta+1 domates+1 yeşil biber+1 dilim beyaz peynir+maydonoz)
1 avuç ceviz
2 dilim eski kaşar
3 zeytin(hiç sevmiyorum ya...)

4 km (45 dakika) yürüyüş
1 litre su

iyiniyetli'm geçmiş olsun canım allah korusun afetinden...
Canıımm sağolasın Hepimizi korusun Rabbim
Erkenciymişsin.. Ben de kalkıyorum ama buraya yazmam geç oluyor.. Afiyet olsun.. Kaçamak yapma özellikle başlarda kendini kontrol et canım
Evden sinirle çıktım bugün bütün ev ahalisi sinir etti beni

Sağol canım. Kendimi kontrol edicem. Söz. Bu hafta bildirim de yapacağım. Başlıyorum:
Kahvaltı: 9:00
Omlet(2 yumurta+1 domates+1 yeşil biber+1 dilim beyaz peynir+maydonoz)
1 avuç ceviz
2 dilim eski kaşar
3 zeytin(hiç sevmiyorum ya...)

4 km (45 dakika) yürüyüş
1 litre su[/QUOTE]

Çok güzel bildirimlerinin devamını bekliyoruz.. Kaçamaksız devam inş.

Sen ne zaman istersen, biz dinleriz Letafet. Anlatmak yükünü hafifletir...

kızlar yürüyüşün dışında evde spor hareketleri yapıyomusunuz karın için bel için bacak için yapıyosanız neler yapıyosunuz söylermisiniz...

Esasçım ben platese başlayacağım inş. Leslie yaptım 2 defa ona da devam edeceğim. Bir gün leslie ya da yürüyüş diğer gün yürüyüş + plates iyi gelecek canım yoksa kilo veremiyorum

ben sadece yürüyüş ve yazında yüzme başka spor yapmıyorum ama günümü hareketli geçirmeye çalışıyorum örneğin masamdan sık sık kalkarım evrak gidecekse kendim götürürüm ve şimdi ortalık sakin patron diğer fabrikada ve ben içimden gelmişken biraz yürümeyi düşünüyorum olduğu kadar dönüşte yazarım sevgiler.. ha birde aklıma gelmişken çok önceleri yaptığım bir hareket vardı beldeki simit bölgesi için ayakta düz duruyorsun iki eline 1 lt su şişesi alıyorsun ve sağa sola eğiliyorsun bacaklarını kırmadan bunu sık sık yaptığında ilk başka belinin kenarları acıyor sonra yağlar yavaş yavaş eriyor ama düzenli yapmak gerek atıyorum her gün 30 set sağa 30 sola 30 günde iki kere yapsan baya faydası olur sanırım birde bu link var belki faydası olur Resimli Görüntülü Anlatımlı Egzersiz Hareketleri

Günaydin Citirlarrrrrrrrrr

Sabah kahvaltimi ettim bomba gibiyim dün aksamki yatmadan önceki yürüyüs inanilmaz iyi geldi...
1.ögün
2 yumurtadan cörekotlu omlet
domates-maydanoz-biber-alabas dörtlüsünden bol organik limonlu az zeytin yagli salata
3 gün kurusu kayisi (2-3 gündür dogru dürüst kayisi yemiyordum tuvaletle aramiz sogudu )
1 ince dilim hindi gögsü salami
1 fincan kahve
6-7 siyah zeytin
4 omega 3 kapsül takviye (500 mg)

Baya yedim ama sabahlari kahvalti saglam, ögleleri yemek hafif, aksam yürüyüssssssssssss

Fontu 1 yaptım
bu kadar küçüleceğini tahmin etmemiştim

Petus cok iyi oldu bu bende tam internette böyle birsey arastiracaktim saol canimcimm

Mükemmel bir fiziğe sahip olmak için ve fazla kilolarınızdan kurtulmak illaki spor salonlarına para dökmeniz gerekmez.Yapmanız gereken bir kaç pratik hareketleri ile fit bir bedena sahip olabilirsiniz.Vücudunuzu şekillendirmek veya zayıflamak için özel bir eğitmene gitmenize de gerek yok. Basit fitness fikirleri inatçı kilolarınızdan kurtulmanızı sağlayabilir.
Fitnees Hareketleri
[h=2]10 Basit Fittness Hareketi[/h]
  1. Günde 3 kez 10 dakika yürüyün.
  2. Her hafta yeni bir spor deneyin.
  3. Günde 50 şınav çekin.
  4. İnternetten bir fitness programını takip edin.
  5. Rutinleştirin. Her gün aynı saatte egzersiz yapın.
  6. Egzersiz konusunda sizi teşvik edecek bir arkadaş bulun.
  7. Güne pilates, fitness egzersiz DVd’leri ile başlayın.
  8. Rahat bir ayakkabı giyin.
  9. Adımlarınızı sayın ve günde 10 bin adım attığınızdan emin olun.
  10. Dans edin.

Yazının Devamı: Vucudu Şekillendirmek ve Zayıflamak İçin Hareketler - Basit Fittness İçin 10 Hareketleri
Anasayfa: RenkliWEB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…