canım dün akşamda yazmıştım görmedin heralde başınsağolsun
sanada acil şifalar dilerim hastalıklar kilolarla birlikte biter inşallah
teşekkür ederim kabul etmemek ne demek biz böyle bir toplumun evlatlarıyız dertler paylaştıkça azalırmış bir an paylaşma ihtiyacı duydum herkes sağolsun ilgi gösterdi ALLAH hepinizden razı olsun daha sonra iyileştiğim bir zaman diliminde bu konuyu sizlere anlatmak isterimLetafet, daha önce bir selamımız olmadı ama ben de başsağlığı dilemek isterim, kabul edersen. Allah sabrını versin.
leylak84 bebısım uyuyamı kaldın nerelerdesın ozletme kendını
evett ya hala gelmemiş :44::44:leylakkk cnm uyan artıkkk
letafet geçmiş olsun ve başınız sağolsun arkadaşımteşekkür ederim kabul etmemek ne demek biz böyle bir toplumun evlatlarıyız dertler paylaştıkça azalırmış bir an paylaşma ihtiyacı duydum herkes sağolsun ilgi gösterdi ALLAH hepinizden razı olsun daha sonra iyileştiğim bir zaman diliminde bu konuyu sizlere anlatmak isterim
pepetiii nihayet 61 i gördüm bu sabah pzt inşallah 60 küsürleri görürüm yaasabah 3 küçük muz-biraz badem- çilek - omega3 -antioksidan
yeşil çay- su şimdiye kadar boğazımdan küçüçük mideme gecenler( beynime mesaj bir ki)
afiyet olsun canım ben buranın çok sıkı takipçisiyim herkesin yorumunu ve menülerini dikkatlice okuyorum şunu farkettimki diyet yapanların hemen hemen hepsi (bir kaç kişi var onlar hariç)kaçamak yapıyor gerçekten ya pilav ya makarna ya ekmek ya tatlı bir şekilde herkeste var bu eğer kaçamak yapmasak biraz boğazımıza hakim olabilsek varya hepimiz muaffak olacağız da işte irademize sahip olamıyoruz
esascım kanlıkavağa gideceğiz kızkıza onun içinde mangal yok bol bol pasta börek var
bir arkadaşta kısır yapacak artık ona yanaşırım ızgara olsa hiç sorun değil zaten
bugünü hasarsız atlatırım inşallah
sende gel
yürüyerek gidip gelmeyi planlıyorum
Günaydin kizlar,
20 dk. Yürüdüm.
2saat çalıştım.
Kahvaltidan önce 1 yeşil çay , yarım litre su .
Kahvaltim:
2yumurta , 1domates, 2biber ve ince bir dilim kasar dan yapılmış omlet
1kase kadar kabuklu fistik
1salatalik
ve bir kahve
Canıımm sağolasın Hepimizi korusun Rabbimiyiniyetli'm geçmiş olsun canım allah korusun afetinden...
Erkenciymişsin.. Ben de kalkıyorum ama buraya yazmam geç oluyor.. Afiyet olsun.. Kaçamak yapma özellikle başlarda kendini kontrol et canım
Evden sinirle çıktım bugün bütün ev ahalisi sinir etti beni
teşekkür ederim kabul etmemek ne demek biz böyle bir toplumun evlatlarıyız dertler paylaştıkça azalırmış bir an paylaşma ihtiyacı duydum herkes sağolsun ilgi gösterdi ALLAH hepinizden razı olsun daha sonra iyileştiğim bir zaman diliminde bu konuyu sizlere anlatmak isterim
kızlar yürüyüşün dışında evde spor hareketleri yapıyomusunuz karın için bel için bacak için yapıyosanız neler yapıyosunuz söylermisiniz...
Sen ne zaman istersen, biz dinleriz Letafet. Anlatmak yükünü hafifletir...
kızlar yürüyüşün dışında evde spor hareketleri yapıyomusunuz karın için bel için bacak için yapıyosanız neler yapıyosunuz söylermisiniz...
evet malesef canım birazcık yedim canım çok istedi. zaten ne geliyosa başımıza şu boğazımızdan geliyo tut işte azcık yok illa yicek bu zamana kadar yedin noldu sanki hiç kocaman kilolar yağlı göbekler basenler
ayy ne güzel olurdu valla.ama işteyim canım sen benim yerimede eğlen ama çok yeme canım dikkat et açık hava iştah arttırır
canım yazılarına noldu küçülmüş....
ben sadece yürüyüş ve yazında yüzme başka spor yapmıyorum ama günümü hareketli geçirmeye çalışıyorum örneğin masamdan sık sık kalkarım evrak gidecekse kendim götürürüm ve şimdi ortalık sakin patron diğer fabrikada ve ben içimden gelmişken biraz yürümeyi düşünüyorum olduğu kadar dönüşte yazarım sevgiler.. ha birde aklıma gelmişken çok önceleri yaptığım bir hareket vardı beldeki simit bölgesi için ayakta düz duruyorsun iki eline 1 lt su şişesi alıyorsun ve sağa sola eğiliyorsun bacaklarını kırmadan bunu sık sık yaptığında ilk başka belinin kenarları acıyor sonra yağlar yavaş yavaş eriyor ama düzenli yapmak gerek atıyorum her gün 30 set sağa 30 sola 30 günde iki kere yapsan baya faydası olur sanırım birde bu link var belki faydası olur Resimli Görüntülü Anlatımlı Egzersiz Hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?