Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Resimli Bel İnceltme Hareketleri
Bel İnceltme egzersizleri

Bel İnceltme Hareketleri​

Kalça karın ve bel bölgesinde depolanan fazla kilolar ve yağlar ancak ve ancak egzersiz ve spor hreketleri ile ve diyet eşliğinde kalıcı olarak eritilirler. Her ne kadar kalça ve bel yağlarının egzersiz olmadan eritilmesi ve bölgesel incelme mümkün olsa da karın ve bel kaslarının egzersizler ile uyarılması durumunda bu verilen kilolar uzun süre geri alınmamaktadır.

Bel ve kalça inceltme ve zayıflama hareketleri içerisinde en etkilisi resimde de gördüğünüz üzere yana esneme hareketleridir. Bunu günlük düzeni olarak 20 dk kadar yaptığınızda abdominal kalça kaslarının güçlendiğini ve belinizin incelerek sert bir yapı aldığını göreceksiniz. Bu tür hareketlerin hamilelik öncesinde uygulanmasında da büyük yararlar vardır.

Karın güçlendirme ve göbek eritme hareketleri içerisinde ise torso twists adı verilen ve bir değnek vasıyasıyla sağa ve sola gerinerek karın kaslarının tonusunu artırmayı çalışan egzersiz sistemini uygulayabilirsiniz. Hareketin nasıl yapıldığını resimden anlayabilirsiniz.

Canım salam cııısssss.

Sıkı diyetleri kaldıramam diyenler o zaman basit hareketlerle vücudunuzu çalıştırmanın yollarını size sunuyoruz. Isınma hareketleri ile hem kolayca zayıflamanızı sağlarsınız hemde sağlıklı bir şekilde dilediğiniz forma ulaşırsınız. Diyet bana göre değil diyenler için mükemmel bir uygulama ısınma hareketleri.

Yukardaki Resimdede gördüğünüz gibi temel ısınma hareketleri kolay ve çok basit hareketlerdir. Ne kadar sürede hangi hareketi yapcaz inceliyelim.
1. Kollarımızı açıp ortalama 45 saniye öne doğru oval bir şekilde hareket ettirelim, ve sonrasında arkaya doğru aynı oval şekilde 45 saniye hareket ettirelim.
2. Ellerimizi Bacaklarımıza yapıştırıp sonrasında sollarımızı paralel şekilde açıp başımızın üstünde birleştiriyoruz. 3 aşamadan oluşan bu hareketi yaklaşık 30 – 40 saniyede yapsak yeterli olur.
3. Ellerimizi belimize koyarak 30 saniye oval bi şekilde öne doğru hareket ettirelim, ve sonrasında tekrar 30 saniye arkaya doğru oval bir şekilde hareket ettirelim.
4. Resimdede gördüğünüz gibi tek bacağımızı arkaya doğru kaldırıp tek elimizle tutup diğer elimizide uzatıyoruz. Bu hareketi 15 er saniye her iki bacağımıza uygulamamız yeterli.
5. Ellerimizi başımızın üstünde birleştirip dik durup sağa doğru 20 saniye yavaş bir şekilde hareket ettiriyoruz, aynı şekilde sola doğruda 20 saniye hareket ettiriyoruz.
Başlıca temel hareketler bunlardı. Resimde görünen diğer hareketler ise sizin isteğinize göre 15 – 30 saniye arasında uygulayabilirsiniz.
Bu yazıyı okudum hiç bir şey anlamadım diyorsanız Videolu Isınma hareketleri ile alakalı ODTU’nin hazırladığı güzel bir video ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

Isınma Hareketlerinin Önemi
Isınma Hareketleri Sporla Uğraşan insanların olmazsa olmazları arasında yerini alır. Isınmı Hareketlerini Yapmak için illa Sporcu olmanıza gerek yok. Evde 10 15 dakkalık Isınma Hareketleri yaparak Vücudunuzu Formda tutup Sağlığınızı korumuş olursunuz. Diyet yapan her insanın ısınma hareketleri yapması gerekmektedir. Vucut çalıştıkça yağ yakar.
Unutmayın ki Günde 10 dakkalık Isınma Hareketleri yapan bir insan için ayak burkulması, Halsizlik, Tembellik gibi şeylerden korur.

YouTube'daki şu videoya bir bakın:

http://www.youtube.com/watch?v=2w9Y6T2zGs8&feature=youtube_gdata_player

Son düzenleme:
Propycilcim bak hem de günde 2 dilim ekmek yemiş aydın didemcim, dur bu sefer ben
Bide diyor ki başka kaçamağım yok

haklısınız kızlar..başka kaçamağım yok derken son zamanların en iyisi bu olduğu için yazdım..bu haftayı saymıyorum kızlar..bütün cezaları da hakettim..

elektriği arttırabilrisin propycilcim..en büyük cezayı zaten pazartesi tartıda alıcam..haftasonu size söz hiç kaçamak yok..

Canım sağol bende bu hareketi elimde su şişesi olmadan yapıyodum işyerinde 20kez tekrarlıyorum ama su şişesinide denicem eminim öyle daha etkilidir.off gitsin artık şu simitler basenler göbekler...

Petus cok iyi oldu bu bende tam internette böyle birsey arastiracaktim saol canimcimm
ne dimek bıldırcınım yaww yağların korksun yansın leptinin tavan yapsın inşallah :)

Canım sağol bende bu hareketi elimde su şişesi olmadan yapıyodum işyerinde 20kez tekrarlıyorum ama su şişesinide denicem eminim öyle daha etkilidir.off gitsin artık şu simitler basenler göbekler...
şişelide olur şişesizde ama ağırlık olursa daha etkili olur sanırım
gidecek o pis yağlar inşallah az kaldı yüzme sezonuda açılıyor zor tutunurlar artık

çok değil emme hiç yoktan iyidir iş yerinde ancak bu kadar oluyor damlaya damlaya göl olur demi bıldırcınlar toplam adım sayım 3395 olmuş gün içinde gene yürürüm belki akşamda eve gidince yürürüm 15 bini görürüm inşallah
40 tanede bel inceltme hareketinden yaptım 20 yaptım ara verdim bir 20 daha yaptım sağa sola esnemeyi bir olarak saydım

Son düzenleme:
aaa sen buralardamısın hala???iyiyim canım sen nasılsın,

ben diyeti boşladım bayagı bir,yaz geldi ya,eteklerim tutuştu,tekrar başlamaya karar verdim

Canım burada değildim de yazanlarda en son seni gördüm aa loxi döndü heralde dedim yazdım ..
BAşla başla tabi yetişmek lazım yaza ..
Bak ben kaç oldum sonundaaa

Zayıflamak için sadece meyve yediniz ama aksine kilo aldınız… Nedeni ortada… Yaz meyve-lerindeki şeker ve kalori tuzağına düştünüz.

Özellikle yaz aylarında yapılan rejimlerde, meyveler tercih ediliyor. Ancak, sakın zayıflaVİRÜSmak isterken kilo almayın! Çünkü, aslında meyvelerde bol miktarda kalori bulunuyor. Her ne kadar meyvelerin vitamin deposu olduğu, bünyeyi güçlendirdiği belirtilse de, onların da fazlası zarar. Sağlığınız için bir tehlike oluşturVİRÜSmasalar bile, kilo almanıza ve şekerinizin yükVİRÜSselmesine neden oluyorlar. Alman Bild Gazetesi yaz aylarında en çok tercih edilen meyveleri ve bu meyvelerin içerdikleri hormonlarla, kalori miktarlarını yazdı. Buna göre:
Kayısı: Bir adet kayısıda 278 mikrogram kalium, 650 mikrogram demir var. A ve C vitaminleVİRÜSri açısından çok zengin. Ayrıca bir adet kayısıda 40 kalori ve 8 gram şeker var.
Vişne: 15 mikrogram vitamin, 229 mikrogram kaluim var. B vitamini ve demir eksikliği olan hastalara vişne öneriliyor. Ayrıca vişne şeker açısından da çok zengin. 100 gram vişne 63 kaVİRÜSlori. Bunun yanı sıra 17 gram şeker içeriyor. VişVİRÜSnenin içeridği hormonların serbest radikalleri durdurduğu, bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve kanserden koruduğu belirtiliyor.
Şeftali: Selenyum, çinko ve B3 vitamini zenVİRÜSgin olan şeftalinin 125 gramında 50 kalori ve 11 gram şeker var.
Çilek: Bir porsiyon çilek, 40 kalori ve 7 gram şeker içeriyor. Çilekte 64 mikrogram C vitamini ve 960 mikrogram demir olduğu için, faydalı meyveleri arasında gösteriliyor.
Karpuza sınır yok: Karpuz bol miktarda C viVİRÜStamini ve antioksidan özelliği ile çeşitli kanser türlerine karşı etkili olan Beta karoten içerir. İçerdiği yüksek potasyum kalp fonksiyonlarının ve kan basıncının düzenlenmesine yardımcı olur. Yağ ve kolesterol içermediğinden ve kalorisi de düşük olduğundan yaz aylarında yapılan diyetVİRÜSlerde özel bir yeri vardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…