Günaydin Citirlarrrrrrrrrr
Sabah kahvaltimi ettim bomba gibiyim dün aksamki yatmadan önceki yürüyüs inanilmaz iyi geldi...
1.ögün
2 yumurtadan cörekotlu omlet
domates-maydanoz-biber-alabas dörtlüsünden bol organik limonlu az zeytin yagli salata
3 gün kurusu kayisi (2-3 gündür dogru dürüst kayisi yemiyordum tuvaletle aramiz sogudu)
1 ince dilim hindi gögsü salami
1 fincan kahve
6-7 siyah zeytin
4 omega 3 kapsül takviye (500 mg)
Baya yedim ama sabahlari kahvalti saglam, ögleleri yemek hafif, aksam yürüyüssssssssssss
Propycilcim bak hem de günde 2 dilim ekmek yemiş aydın didemcim, dur bu sefer ben
Bide diyor ki başka kaçamağım yok
Baska kacamagi yokmus hamfendinin..kizim daa ne olsuuuunn
iyiniyetlim senin cezan az gelir bu kiza..benimkini takdim ediym hemen
en yakin elektrik prizine git ve elini sok..saclarin tiken tiken oldugu zaman bana haber ver,elektrigi arttiriym
kacamaklarin cok sık oluyo bacim,dikkat et gozum ustunde
ben sadece yürüyüş ve yazında yüzme başka spor yapmıyorum ama günümü hareketli geçirmeye çalışıyorum örneğin masamdan sık sık kalkarım evrak gidecekse kendim götürürüm ve şimdi ortalık sakin patron diğer fabrikada ve ben içimden gelmişken biraz yürümeyi düşünüyorum olduğu kadar dönüşte yazarım sevgiler.. ha birde aklıma gelmişken çok önceleri yaptığım bir hareket vardı beldeki simit bölgesi için ayakta düz duruyorsun iki eline 1 lt su şişesi alıyorsun ve sağa sola eğiliyorsun bacaklarını kırmadan bunu sık sık yaptığında ilk başka belinin kenarları acıyor sonra yağlar yavaş yavaş eriyor ama düzenli yapmak gerek atıyorum her gün 30 set sağa 30 sola 30 günde iki kere yapsan baya faydası olur sanırım birde bu link var belki faydası olur Resimli Görüntülü Anlatımlı Egzersiz Hareketleri
ne dimek bıldırcınım yaww yağların korksun yansın leptinin tavan yapsın inşallah :)Petus cok iyi oldu bu bende tam internette böyle birsey arastiracaktim saol canimcimm
şişelide olur şişesizde ama ağırlık olursa daha etkili olur sanırımCanım sağol bende bu hareketi elimde su şişesi olmadan yapıyodum işyerinde 20kez tekrarlıyorum ama su şişesinide denicem eminim öyle daha etkilidir.off gitsin artık şu simitler basenler göbekler...
slm kızlarrrrrr
slm kızlarrrrrr
Loximm seni gördüm atladım hemen geri dönüş mü yaptın ..
Nasılsın iyi misin ?
amaninnn ben seni sordum sen geldin loo keşke yanında evde dileseydim bahçeli ev :)) loxii nabıyon be yaaa
aaa sen buralardamısın hala???iyiyim canım sen nasılsın,
ben diyeti boşladım bayagı bir,yaz geldi ya,eteklerim tutuştu,tekrar başlamaya karar verdim
Canım burada değildim de yazanlarda en son seni gördüm aa loxi döndü heralde dedim yazdım ..
BAşla başla tabi yetişmek lazım yaza ..
Bak ben kaç oldum sonundaaa
maşallah şirinemekarataya devammı hala??
olsun canım,genel hatlarına uyuyormussun yıne de...
Yok canım bıraktım karatayı ama hala 6'dan sonra yememeye çalışıyorum.
Öğün araların 4-5 saat.
Bunlar da karataydan yadigar kaldı bana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?