:122:65 dakka 6 km yurudum..:122:
Bu arada bugün topik patlama yapmış, eskilerden gelenler var. Hepsi yeniden hoş gelmişler, buradan ayrılmayın kızlar.
Güleryüz yok ortalıkta, nerelerdesin canım?
1.5 saat yurudum
hosbuldukkkBu arada bugün topik patlama yapmış, eskilerden gelenler var. Hepsi yeniden hoş gelmişler, buradan ayrılmayın kızlar.
Güleryüz yok ortalıkta, nerelerdesin canım?
hosbulduk canımmm,sendemı takiptesın hala burayı?:))peynır ve kuruyemıs sevgın,ayrıca kılolar ne durumda?:))Loxiiiiii hosgeldin canim:)
hoşbulduk şekerimloxiiii hosgeldin hayatım
bu arada sekerkız da ugramıyor artık ne etti acep :44::44:
Kızlaarrr ben geldiiimm
Allah'tan propycil yok
Diyete başladığımdan bu yana ilk tatlımı yemiş bulunmaktayım. Muhallebili kadayıf tatlısı çook değil. 1 çiğ köfte, 2 mercimek köftesi..
Kızlaarr hatunlaarr bi sürü şey yapıp getirmişler, tabaklarına yığdılar yığdılar ben o kadarcık yidim
İyi geceler
slm canımcımlarım annemlerdeyim yine
kardesim askerden gelecek pazartesi hayırlısı ile insallah
evi bi düşünün artık hashaslı börekler dolmalar vs .abartmasamda tadıyorum ya
kızlar dua edin kazasız belasız kardesim dönsün lütfen:127:
evet canım benim eşim asker..biz 2 bazen 3 doğu yapabiliyoruz..siz hiç değilse bir kez gidiyorsunuz..saolasın:))
bugün yogun bir gündü sabah kalktım oglusumun gözleri capakla dolmus kalktık kahvaltıdan sonra doktora gittik göz damlası verdi simdi iyiallaha sükürler olsun.saglık ocagına giderken yürüdüm gelirkende yürüdüm(20 dk gidiş(2km)-20 dk gelis(2km)=40 dk toplam 4 km cepte)öglende arkadasa davetliydik oraya giderkende yürüdüm (20 dk gidis(2 km)-20 dk geliş(2 km)=40 dk 4 km yine cepte geldik evde de yürüyüsümü yaptım 5 km (60 dk) yani bugünüm yürümekle gecti 2 saat 20 dk yürüdüm 13 km :119: menülere gelince;
sabah kahvaltım(09:15 bitti)
2 adet kücük domates
1 salatalık
1 adet köy yumurtası
6 zeytin
peynir
4 det biberkücük
2 cilek,3 erik,6 adet cagla badem
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 407561
ögle yemegi(14:30 bitti arkadastaydık)
mercimek köftesi
ev yapımı ayran 2 bardak
Eki Görüntüle 407582
aksam yemegim(19:10 bitti)
madımak yemegi(ev yapımı yogurtlu ve keten tohumlu)
10 adet fındık
Eki Görüntüle 407583
Günaydın herkeslere
İyi hafta sonları..
herkese ayrı ayrı gunaydın...
ssabah menusu : 2 yumurta, peynir, 6 adet ceviz, salatalık
herkese iyi hafta sonları
günaydın...
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:tavuk,kefir
akşam:tavuk,kefir
herkese afiyet olsun...
sabah kalkınca(08:30)1 su bardagı su,2 kuru erik
sabah kahvaltım(09:25 bitti)
2 ceri domates
6 zeytin
1 salatalık
biraz maydonoz
2 erik,10 adet cagla badem
1 adet köy yumurtası
4 adetkücük biber
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 407728
1 hafta peynir yememe kararı aldım arkadaslar yedigim peynirden mi bilemedim ama ayaklarım sisti genelde tüm yemeklerim tuzsuz ,peyniri ısladıgım halde bana dokundu bakalım 2-3 gün sonra ayaklarımın sisi incek mi inmezse bi doktora cıkayım bari
Herkese günaydın, hepinize güzel ve bol aktiviteli bir hafta sonu diliyorum.
Sabah: omlet, lor peyniri, nane, salatalık, domates, 1 zeytin, yarım muz, 5 çilek, yarım çay bardağı ceviz
canım begen butonu kesmedı benı valla tbrk ederım harıksaın oglusada cok gecmıs olsun bebegımbugün yogun bir gündü sabah kalktım oglusumun gözleri capakla dolmus kalktık kahvaltıdan sonra doktora gittik göz damlası verdi simdi iyiallaha sükürler olsun.saglık ocagına giderken yürüdüm gelirkende yürüdüm(20 dk gidiş(2km)-20 dk gelis(2km)=40 dk toplam 4 km cepte)öglende arkadasa davetliydik oraya giderkende yürüdüm (20 dk gidis(2 km)-20 dk geliş(2 km)=40 dk 4 km yine cepte geldik evde de yürüyüsümü yaptım 5 km (60 dk) yani bugünüm yürümekle gecti 2 saat 20 dk yürüdüm 13 km :119: menülere gelince;
sabah kahvaltım(09:15 bitti)
2 adet kücük domates
1 salatalık
1 adet köy yumurtası
6 zeytin
peynir
4 det biberkücük
2 cilek,3 erik,6 adet cagla badem
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 407561
ögle yemegi(14:30 bitti arkadastaydık)
mercimek köftesi
ev yapımı ayran 2 bardak
Eki Görüntüle 407582
aksam yemegim(19:10 bitti)
madımak yemegi(ev yapımı yogurtlu ve keten tohumlu)
10 adet fındık
Eki Görüntüle 407583
gunaydın kızlar guzel bır karatay kahvaltısıyla gune basladım sımdıde kahvemı ıcıyorum dılerım bugun hersey hepımız ıcın cok guzel olur
kahvaltı(9:00)
1 yumurta
yarım muz
5 zeytın
peynır
1 domates
2 bıber
1 salatalık
2 omega3
1 avuc fındık
yesılcay
turk kahvesı
tuzun iyotsuzunu kullanın demişsiniz ama, Canan Hoca rafine tuzları kullanmayın, doğal tuz kullanın diyor.(sanırım kaya tuzu kullanmaktan bahsediyor. hani turşu yaparken kullandığımız tuz.) yanlışım varsa düzeltin lütfen :)yok canım bu gün arazideydim.keşifler hep uzak ilcelerdi akşam 8 de geldim sonrada yemek coluk cocuk.ancak actım şimdi mesajını okudum.yoksa insan senden kacarmı kız.cok hoşsun .
benim hormonlarım bi yükseliyodu bi düşüyodu . ilac dozunu bi türlüayarlayamadılar.ve hamileliğede engel bu troid doğumda fırtına yaşatıyo.troid fırtınası deniyor ve ben ilk bebeğimde yaşadım .sonra kızımıda alıp boğulacaksan büyük şehirde boğul hesabı cerrahpaşadan randevu aldım gittim.orada antikor ları ölçuyor ve troidin ana sebebini buluyolar.
doktor bana 2 hafta da bir kan tahlili ve ilaclarımı ama zamanında dakika dahi şaşmadan ve iyotlu gıdalardan uzak olacak şekilde bi tedavi verdi.kardeşimde onun asistanıydı.ondan sonra 1 yıl sonunda sonuclar normale dönü ve elhamdulullah 2. hamileliğimde yükselmediler ve halada iyiyim.cok şükür mevlama.sen internetten iyotlu gıdalara bak tuzun bile iyoptsuzunu kullan ilacını tam saatinde al.1 ay sonra rutinlerini yaptır.gerekirse özelden mesajlaşırız.elimden bişey gelirse severek yaparım.rabbimden şifa diliyorum tatlım
tuzun iyotsuzunu kullanın demişsiniz ama, Canan Hoca rafine tuzları kullanmayın, doğal tuz kullanın diyor.(sanırım kaya tuzu kullanmaktan bahsediyor. hani turşu yaparken kullandığımız tuz.) yanlışım varsa düzeltin lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?