Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu arada bugün topik patlama yapmış, eskilerden gelenler var. Hepsi yeniden hoş gelmişler, buradan ayrılmayın kızlar.

Güleryüz yok ortalıkta, nerelerdesin canım?

biraz gec oldu geldim bugün pc evde yoktu sekerim giremedim birazda yogum aktif bir gündü benim icin beni topikte araman cok hosuma gitti tesekkürler

Bu arada bugün topik patlama yapmış, eskilerden gelenler var. Hepsi yeniden hoş gelmişler, buradan ayrılmayın kızlar.

Güleryüz yok ortalıkta, nerelerdesin canım?
hosbuldukkkben gıdelı cok kalabalıklasmıs,yarıdan cogunu tanımıyorum topıgın.yavas yavas tanısırız artıkın

Loxiiiiii hosgeldin canim:)
hosbulduk canımmm,sendemı takiptesın hala burayı?:))peynır ve kuruyemıs sevgın,ayrıca kılolar ne durumda?:))

loxiiii hosgeldin hayatım
bu arada sekerkız da ugramıyor artık ne etti acep :44::44:
hoşbulduk şekerimayy ne guzel kılo vermıssın sen oyle,5-6 kılolardaydın ben gittiğimde.herkeşler benı geçmiş yaww,depar atmam lazım şimdikk

2. ogunum00 da
2 kase mercımek corba
2-3 kasık mantar sote
3 brd ayran
idi.

yarınki kahvaltıyı iple çekiyorummm,çoook acıktımmm,ben en ıyısı yatayım artıkk

afiyet şeker olsun gulüm

uykum kaçtı bebişler ama başka kimseler yok ..ben de evdekilere makineye ekmek yapıverdim(ben yimiycem tabiisi)
kızım ve eşim için cumartesileri bali ıscak ekmek yisinler..onlarda kilo problemi yok tabii
olsun ben de vercem ben de vercem

sabah kalkınca(08:30)1 su bardagı su,2 kuru erik

sabah kahvaltım(09:25 bitti)
2 ceri domates
6 zeytin
1 salatalık
biraz maydonoz
2 erik,10 adet cagla badem
1 adet köy yumurtası
4 adetkücük biber
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül

1 hafta peynir yememe kararı aldım arkadaslar yedigim peynirden mi bilemedim ama ayaklarım sisti genelde tüm yemeklerim tuzsuz ,peyniri ısladıgım halde bana dokundu bakalım 2-3 gün sonra ayaklarımın sisi incek mi inmezse bi doktora cıkayım bari

Herkese günaydın, hepinize güzel ve bol aktiviteli bir hafta sonu diliyorum.

Sabah: omlet, lor peyniri, nane, salatalık, domates, 1 zeytin, yarım muz, 5 çilek, yarım çay bardağı ceviz

Canım Allah hayırlısıyla kavuştursun kardeşini sizlere...

evet canım benim eşim asker..biz 2 bazen 3 doğu yapabiliyoruz..siz hiç değilse bir kez gidiyorsunuz..saolasın:))

canım hayırlısıyla inş.istediğin yere çıkar tayinin...

canım çok geçmiş olsun oğluna...

Günaydın herkeslere

İyi hafta sonları..

herkese ayrı ayrı gunaydın...

ssabah menusu : 2 yumurta, peynir, 6 adet ceviz, salatalık

herkese iyi hafta sonları

günaydın...
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:tavuk,kefir
akşam:tavuk,kefir
herkese afiyet olsun...

Herkese günaydın, hepinize güzel ve bol aktiviteli bir hafta sonu diliyorum.

Sabah: omlet, lor peyniri, nane, salatalık, domates, 1 zeytin, yarım muz, 5 çilek, yarım çay bardağı ceviz

hepinize günaydın kızlar öpüyorum sizleri kocamannn

canım begen butonu kesmedı benı valla tbrk ederım harıksaın oglusada cok gecmıs olsun bebegım

gunaydın kızlar guzel bır karatay kahvaltısıyla gune basladım sımdıde kahvemı ıcıyorum dılerım bugun hersey hepımız ıcın cok guzel olur

kahvaltı(9:00)

1 yumurta
yarım muz
5 zeytın
peynır
1 domates
2 bıber
1 salatalık
2 omega3
1 avuc fındık
yesılcay
turk kahvesı

dün akşamki menüm:
1,5 lahmacun
1 bardak ayran
salata

bu sabahki menümişyerine getirdim kahvaltımı geçmişi okurken yedim)
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
biraz kaşar peyniri
çokça zeytin(seviyorum napıyım )
1/2 domates
1/2 salatalık
3 gün kurusu,
2 kuru erik
1 avuç badem+1 ceviz
1/2lt.de su içtim ohh maşşalahh
acayip tokum kızlar kahvaltılara bayılıyorum ohh yarında pazar .güzel bi kahvaltı da yarın olur inş. ama yarın benim günüm var napcam ben:44:

günaydın canım afiyet olsun...sanada güzel bi gün ve hafta sonu diliyorum...

tuzun iyotsuzunu kullanın demişsiniz ama, Canan Hoca rafine tuzları kullanmayın, doğal tuz kullanın diyor.(sanırım kaya tuzu kullanmaktan bahsediyor. hani turşu yaparken kullandığımız tuz.) yanlışım varsa düzeltin lütfen :)

Turşu yaparken kullandığımız tuz değil de, sofrada öğütülen kristal deniz tuzundan söz ediyor olmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…