Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldümm.... dikkat et kendine . evide düşünme sen sağlıklı ol yeterki

Günaydın kızlar ,

ee bugün Cumartesi .. Yoğun bir haftadan sonra geç bir kahvaltı ile güne başladım ..
1.öğünüm;
2biber,1domates,2yumurta ve bir yaprak dilim kaşar dan yapılmış hızlı omlet,
1 kase kadar kabuklu fıstık ,
1bardak süt.

Şimdi de kahvemi içiyorum.

Herkezciklere iyi günler

çok geçmiş olsun canım..çok dikkatli olmak lazım ..benim de bikere konserveden kesilmişti ama senin ki kadar diill..ufff çok acımıştır çok26::26:

Gunaydin canım, geçmiş olsun .. Bende bu konuda cok tecrubeliyim.. Acısını da bilirim cefasını da ..
Umarim çabucak iyileşirsin.. COk cok dikkatli ol ..

üzülme yalnız değilsin bende çalışıyorum ayrıca sen 800gr.değil 1.800gr vermişsin canım ve çookk güzel bence inş. bende bu pzt.kilo vermiş olarak gelecem tabi yarın günde kaçırmazsam :18:

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine biran önce iyileş....

dene bakalım bebeem..insanın kendi kendine bulması en iyisi tabi..bende nerak ettim şimdi..

yapabileceğin şeler sunlar bebeem:
gün senin ewdeyse zeytinyaglı mercimek köfte yap..bulgurlu dolma yap..yada kabakları rendele,biraz süzme yogurt,biraz ceviz,sarımsak,kuru nane ve kırmızı biberle harika bişe yap..borek filan da yaparsın ama misafirler..

iyotsuz benim için canım..
ama sen genede kaya tuzu kullan..eger bulamazsan marketlerde,internetten çankırı kayatuzu diye gir alabileceğin birsürü site cıkıo zaten..

sana bu sefer ceza yok bebeem..bu ilk çünkü..tekrarlanmaması dileğiyle

Propcil'cim, bu arada bugün kara kara düşündüm. Gene propcil den ceza alır mıyım acep? Biliyor musun sen izlemede olmasan başaramayabilir. Onun için sen bana cezaları verirken hiç acıma olur mu?
acırmıyım bebeem hiçç..
ben herkesin cok guzel incelmesini istiyorum:))

bişe olmaz canım..sonucta bu ilk..ama tekrarlamamn dileğiyle

cok saol canım ya..sen kurtulmussun ne guzel..ilacı tam saatinde alıyorum canım..gunde 3 kez alıyorum ve ttam 6 saat arayla alıyorum..benimki de aynı bi çok düşüyo bi yukseliyo..yazın bi endokrin profesorune gitmeyi dusunuyorum inşallah..
ben sana ozaman takıldıgım yerleri sorarım canım özelden..
cok saol canım:))

canım menun gayet guzel nie sıkıntı ediyosunki???

canım ozaman dogum gunun kutlu olsun diyelim..
hiç bişe olmaz incecik bi dilimden..bugun 5 km yuryup telafi edersin inşallah..

Çoooook geçmiş olsun. İçim cız etti okurken ya

canım benim ..o da benim avatarım gibi çok sevimlidir eminim..ne güzel onu mutlu ediyorsam:)) öpüyorum ikinizi de

sana kocaman tebrik canım:))

gecmiş olsun arkadaşım allah acil şifalar versin allah seni yanımızdan ayırmasın kız iyi bak kendine
nazara gelmişsindir.eklentilerin nasıl yapıldığını bilsem yapacam ama bilmiyom

bebeşim çok mutlu oldum cnmm yaaa inş veririm dahaa

kızlar bişey sorucam..mesela şu çoklu cevaplardan sadece bize verilen cevaba alıntı yapabiliyormuyuz bilen var mı??

[h=2]
Arkadaslar sitede okudum bir arkadasimizin Leslie indirmesi gerekiyormus.
Linkleri veriyorum.
Kolay gelsin..

Leslie
Sansone Walk at Home 3 Mile Weight Loss Walk[/h]
http://rapidshare.com/files/333135945/leslie_sansone_-_walk_at_home_-_3_mile_weight_loss_walk.avi
[h=2]Leslie Sansone Walkarobics 2 Mile Walk 35 min Fitness[/h]http://rapidshare.com/files/3328931...karobics_-_2_mile_walk__35_min___fitness_.avi

[h=2]Leslie Sanson Walkat Home 5Mile FatBurn[/h]http://rapidshare.com/files/178091338/lesliesanson-walkathome-5milefatburn.part7.rar

[h=2]Leslie Sansone WAtP 5Mile[/h]http://rapidshare.com/files/249942799/lesliesansone-watp-5mile.part1.rar

Indirmek icin :

1- Sectiginiz Leslienin linkine tiklayin,

2-Karsiniza sayfa geldi . Siz ikinci kutucugu ( Save file to computer ) download yapiyorsunuz.

3-Karisiniza gelen kutucuga ok diyosunuz. Sonra yine bir kutucuk geliyor kayit etmek istediginiz yeri seciyorsunuz .. sonra gelmeye basliyor.

Internet hiziniza bagli olarak biraz yavas veya hizli gelebilir.

Propycilcimmm canım geçmiş olsun çabucak iyileşsin parmağın off canım dikkat et kendine

Mucizim efferin sana

Muhen cevap yazdığın yerin altında sarı kafalar görünmüyor mu canım onlara tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…