bebeem sekersiz caya basladın demek..sadece ve sadece bi hafta sora sekerli cayı içemeyeceksin gör bak..ben 12 senedir sekersiz içiyorum ve şekerli çay cok anlamsız:)) eger zorlanıyosan bir iki damla limon sık ilk baslarda..Günaydın canlar. Kahvaltımı yazayım hemen.
Omlet:2 yum+ 1 dilim beyaz peynir
Domates
Kaşar peynir 2 dilim
Salatalık
Yeşil biber
Roka
1bardak şekersiz çay(daha yeni yeni alışmaya başladım)
4 zeytin
1 avuç ceviz
1 gr omega3
Bugün yoğun bir gün olacak. Artık gece yazarım herhalde.
Hepinize güle oynaya yağ yakacağınız bir gün diliyorum:)
uyandım erkenden canimcım ama el kesik ya biraz yavas oldu kahvaltıyı hazırlamam:)) guzel guzel gez bakalım pazarı..Propycil nirdesiinnn kıss uyuyamıkaldın
hatta hafiften tempo tutturup dün aksamı telafi et bakalım
hani yemiycektin ekmektennntekrar günaydın kızlar ...saat 6 ya doğru dalmışım 2 saat kadar uyuyup neffiss ekmek kokusuyla uyandım(
kahvaltım
közlenmiş biber-domates salatası
3 ceviz
tulum peynirli omlet
ev sucuğu
4 zeytin
3 lokma sıcak ekmekvalla 3 küçük lokma çok güzel koktu napiim:18:
şimdikte çay keyfi
yarın izmir alsancakta bayoz festivali var ama gitmiycem ..hem kendimi tutamayıp yerim diye
korkuyom hem de regl olduumdan rahatsızım..en iyisi evde dinlence:))
tebrikler canım..bu zıpır zıpır kıpır kıpır haline kilomu dayanır banim caanımben bugun çalışıyorumm kızlar
amaaaaaaaaaaaaaa sizlere güzel bi haberim var
sabah tartıyaaaa çıktımmmmm62:
ne göreyimmmm 800 gr vermişim. pazatesi 78 kg ile başladımmm şimdi 76,200 geliyorum
çok mutlu oldum sabah sabah... oleyyyyyyyyyyyyy
tesekkur edrim papişimopuyorum bebısım
bende optum bebısım kokulusundan
avatarına kızım bayılıyo sersum gorunce bır sevınıyokı sorma kedılere bayılırda ..(17 aylık)
bebısım cok cok cok gecmıs olsun acıl sıfa dılıyorum sana
düşünmüyom yarın kocişe dip köşe temizlik yaptırcam bu bahaneyle..totosunu kaldırsin az demi ama..bugun calısıyo o ama yarında calısacak ew temizliğindetatlım çok geçmiş olsun çok üzüldümm.... dikkat et kendine . evide düşünme sen sağlıklı ol yeterki
erkeklere acımak yok
canım benim sen bugun güzeeeel bi dinlenmeyi hakettin...aksam ustu bide yuruyus yaparsın,oooh degmeyek keyfine:))Günaydın kızlar ,
ee bugün Cumartesi .. Yoğun bir haftadan sonra geç bir kahvaltı ile güne başladım ..
1.öğünüm;
2biber,1domates,2yumurta ve bir yaprak dilim kaşar dan yapılmış hızlı omlet,
1 kase kadar kabuklu fıstık ,
1bardak süt.
Şimdi de kahvemi içiyorum.
Herkezciklere iyi günler
ayy hemde nasıl bi acı..parmağım kotu zannettim ilk baştaçok geçmiş olsun canım..çok dikkatli olmak lazım ..benim de bikere konserveden kesilmişti ama senin ki kadar diill..ufff çok acımıştır çok26::26:
Gunaydin canım, geçmiş olsun .. Bende bu konuda cok tecrubeliyim.. Acısını da bilirim cefasını da ..
Umarim çabucak iyileşirsin.. COk cok dikkatli ol .. tesekkur ederim canım..sende dikkat et ozaman artık:))
tesekkur ederim esascım:))üzülme yalnız değilsin bende çalışıyorumayrıca sen 800gr.değil 1.800gr vermişsin canım ve çookk güzel bence inş. bende bu pzt.kilo vermiş olarak gelecem tabi yarın günde kaçırmazsam :18:
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine biran önce iyileş....
Çoooook geçmiş olsun. İçim cız etti okurken ya
saol canımcım..ay ne biliym nazardanmı yoksa sakarlıgımdanmıgecmiş olsun arkadaşım allah acil şifalar versin allah seni yanımızdan ayırmasın kız iyi bak kendine
nazara gelmişsindir.eklentilerin nasıl yapıldığını bilsem yapacam ama bilmiyom
amin canım..sizi de benden ayırmasın inşallah:))