Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bebeem sekersiz caya basladın demek..sadece ve sadece bi hafta sora sekerli cayı içemeyeceksin gör bak..ben 12 senedir sekersiz içiyorum ve şekerli çay cok anlamsız:)) eger zorlanıyosan bir iki damla limon sık ilk baslarda..

Propycil nirdesiinnn kıss uyuyamıkaldın
uyandım erkenden canimcım ama el kesik ya biraz yavas oldu kahvaltıyı hazırlamam:)) guzel guzel gez bakalım pazarı..
hatta hafiften tempo tutturup dün aksamı telafi et bakalım

hani yemiycektin ekmektennn

tebrikler canım..bu zıpır zıpır kıpır kıpır haline kilomu dayanır banim caanım

tesekkur edrim papişim

tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldümm.... dikkat et kendine . evide düşünme sen sağlıklı ol yeterki
düşünmüyom yarın kocişe dip köşe temizlik yaptırcam bu bahaneyle..totosunu kaldırsin az demi ama..bugun calısıyo o ama yarında calısacak ew temizliğinde
erkeklere acımak yok

canım benim sen bugun güzeeeel bi dinlenmeyi hakettin...aksam ustu bide yuruyus yaparsın,oooh degmeyek keyfine:))

çok geçmiş olsun canım..çok dikkatli olmak lazım ..benim de bikere konserveden kesilmişti ama senin ki kadar diill..ufff çok acımıştır çok26::26:
ayy hemde nasıl bi acı..parmağım kotu zannettim ilk başta tabi dikiş atarken daha cok acıdııı

Gunaydin canım, geçmiş olsun .. Bende bu konuda cok tecrubeliyim.. Acısını da bilirim cefasını da ..
Umarim çabucak iyileşirsin.. COk cok dikkatli ol .. tesekkur ederim canım..sende dikkat et ozaman artık:))

tesekkur ederim esascım:))
Çoooook geçmiş olsun. İçim cız etti okurken ya

gecmiş olsun arkadaşım allah acil şifalar versin allah seni yanımızdan ayırmasın kız iyi bak kendine
nazara gelmişsindir.eklentilerin nasıl yapıldığını bilsem yapacam ama bilmiyom
saol canımcım..ay ne biliym nazardanmı yoksa sakarlıgımdanmı
amin canım..sizi de benden ayırmasın inşallah:))

geçmiş olsun canım ,çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın.
tek tek isim yazmayacağım yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.

bebeemm tamam haklısın da didim ya çok güzel koktu..zati valla çok küçük 3 lokma yidim

geçmiş olsun canım ,çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın.
tek tek isim yazmayacağım yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.
tesekkur edrim canımcım..
bu arada özellikle senin için bi yazı paylaşmıştım canım eskilerden..belki görmedin dur hemen bidaa paylasıym..bu yazıyı oku ve bidaa üzülme kio veremiom die
bu eki arkadaslardan birnin kilo vermesi duran birine yazdıgı vevap...

Merhaba canım, bana göre senin hatan bu kadar sık tartılman olmuş. Uzmanlar 15 günde bir kere, hatta mümkünse hiç tartılmayın diyorlar. İncelmenin %70 sabır, geriye kalanı ise azim yani her ne olursa olsun devam etmektir. Vücudun kendisi için en iyi olanı uygular canım, bunu unutma. Ama biz bilinçli zihnimizle onu anlamıyoruz.
Vücudun o 2.5 kg fazla suyunu bırakmış, bakmış susuz kalmış tekrar su toplamış canım. Ben hatırlıyorum incelme maceramda 3 hafta çok sıkı
diyet ve spor yaptığım halde kg vermemiştim, 3 haftanın sonunda baktım ki kg da eksilmediğim halde beden olarak bir beden küçülmüşüm, meğer o ara vermelerde vücut yağ yakımını durduruyor ama kolejen salgısını arttırarak vücudu sıkılaştırıyormuş. Yani sarkma ve sünmeleri önlüyormuş canım. Dönem dönem kg almış görüneceğiz, dönem dönem uzun bir süre kg da veremiyeceğiz ama buna üzülmek değil sevinmek gerekir. Bedenimizin bir bildiği vardır canım ona güven..
Aynı şeyi ben de yaşadım, ilk bir kaç günden sonra 4.5 kg verdim, daha sonra aldım, şimdi halen o kg ya gelmedim. Zaten öyle bir kaç günde 3 kg yağdan gitse ölünle bile sonuçlanır canım... Ve bir de karaciğer kendini korumak adına sürekli yağ üretir... Kendimizi kasar, sürekli tartılırsak bu stres yaratır ve metebolizmayı en çok yavaşlatan unsur, strestir.........

Leylakçım bak seni merakla bekliyoruz iyi eğlenceler canım
Ben de gelsem sana cısllardan yidirmem de beni de al beni de

canlarım benim buraya gelmeye yüzüm yok ben bu hafta kaçamağın dibiyim
vurun beni dövün beni
açıklamamda şu kısır yapacak arkadaş gelmedi onun için az az yedim ama yedim
tartı bugün artılarda
iyiniyetlim yüzünü kara çıkardım

kendi kendime söz verdim yarınıda atlatayım(yine kızkıza yunus emre şenliklerine gideceğiz)
pazartesi yeni bir başlangıç yapacak mayıs ayında şu fazlalıklardan kurtulacağım
İNŞALLAHHH

canım bu yazıyı benim için yazdığını tahmin ediyorum.sizlerin sayesinde insanda stres kalmıyor.bugün tartıya çıktım çok önemli bir değişiklik yok fakat 83 küsürleri görmeye başladım. bu hafta içinde garip bir şekilde 85 küsürleri gördüm.motivasyonumu artırmama sebep olduğunuz için teşekkür ederim.,iyiki varsınız.....
1.öğün:
klasik karatay kahvaltısı
ben çıkıyorum ,sonra görüşmek üzere,,

kızlar şimdilik bu kadar bizimkiler söylenmeye başladı filmi izlemiyosun diye(kızımla eşim:)) sonra görüşürüz

propycil ,tevakuf olmuş ben görüp cevap yazarken, sende tekrar paylaşmışsın. kalp kalbe karşıdır derler.teşekkür ederim.

Son düzenleme:

canım geçmişler olsun konserve pis keser zati evi boşver eşin temizler

Canım çok geçmiş olsun. Çok skar biri olarak acını tahmin edebiliyorum. Acelecilik sende de var mı? Doğum günü dileklerin içinde çok teşekkürler:))

Sabah 3 yumurtadan omlet (kardeşim yemeyince hepsini ben yedim) peynir zeytin domates badem 1kuru incir

Evi toplamam lazım kızlar Hafta içi babam gelecek memleketten Şimdilik kaçıyorum Herkese iyi hafta sonları diliyorum

selam canlar bu hafta fazla giremedim ama bütün geçmişi okudum oku oku şaftım kaydı ne kadar döktürmüşsünüz öyle
göğsümde emzirmeden dolayı mastit oldu onunla uğraşırken bi de çok pis grip oldum bu hafta o yüzden çok dikkat edemedim ama hemen hemen hergün tempolu olmasada yürüdüm
sabah yediklerim
2 yumurta kayısı kıvamında (ezip içine zeytinyağı tuz limon ve karabiber koydum )
15 zeytin
lor peyniri
2 kuru kayısı
omega 3 3 kapsül
badem (1 çay bardağı kadar)

birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim gelince neler yediğimi yazarım oğluş uyanmadan gidip keyfini çıkara çıkara yiyeyim

canım geçmişler olsun konserve pis keser zati evi boşver eşin temizler
cooook tesekkur ederim tatlım..temizlesin tabi

propycil ,tevakuf olmuş ben görüp cevap yazarken, sende tekrar paylaşmışsın. kalp kalbe karşıdır derler.teşekkür ederim.
rica ederim canımcım ya ne demek...
bide şöyle bişey de var:
karatay aslında zayıflama diyeti değil..tamamen ama tamamen saglıklı beslenme programı..
amaç da kilo vermek değil incelmek..sen bugunden itibaren ölçülerini al ve bi ay sonra tekrar ölçüm yap bakalım bi nekadar değişiklik var..ve sonra bizimle paylaş..
en kötü ihtimali düşünelim:
kilo veremedin ve incelemedin..amaaaa saglıklı beslendin,hastalıkların olmasını engelledin..tabiki buyuk hastalıklardan bahsediyorum..
karatayı asla ve asla zaman kaybı olarak dusunme,cunku bu beslenme şeklini uygulamak için vucudumuzdaki olumlu değişiklikler bile yeter de artar bile..
sevgiler canım

kızlar burda hava acayip karardı yağmurda başladı sanki daha çok yağacakmış gibi duruyo.eyvahhh leylak da pikniğe gitmişti naptı acep çok ıslanmadan dönse bari....

leylak'cım nerdesin geldin mi eve ,hava acayip karardı yağmurda yağıyo .umarım iyi geçmiştir piknik iyi eğlenmişsindir...

canımmmm sağol benide düşünürmüş hava kapayınca toparlandık ıslanmadık çok güzel eğlendik

evet canım benim eşim asker..biz 2 bazen 3 doğu yapabiliyoruz..siz hiç değilse bir kez gidiyorsunuz..saolasın:))

benim eşimde asker yıllardır ordan oraya inşallah iyi bir yer çıkar tayininiz

hayırlı teskereler canım

hemen yazıym bebeem..3667 gibi bi sayıydı galiba numarası ama sen genede bak..
o sayılı sayfamızda yani gecmiş sayfalarda..
kanael arkadasımız linki verdi orda..
ordan bilgisayarına indir canım..biraz gec inio..

oy oy geçmiş olsun görünmez kaza dikkat et

gecmiş olsun propici cimm

1.5 saat yuruudm bırazdanda kzı parka göturcezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…