Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geçmişi okumaktan kahvaltımı yazamadım
1,5 yumurtadan biberli peynirli omlet
zeytin
peynir
salatalık
1 elma
1kuru erik
ceviz
omega 3lerim
su 2litre oldu

yazmayı unutmuşum dün 2 saat yürüdüm kaçamakların hatrına

öğle
Bir tabak z.yağlı barbunya
çilek
yarım muz
4 fındık
5 küççücüüüük kızarmış patates
Barbunya yetmeyecekti. Ben de yanına kızartma yapmıştım.
Dereotu
3 kaşık yoğurt

Canımm geçmiş olsun Daha sık gel olmaz mı?
Canımmm olsun devam edelim kaldığımız yerden.. Ben de kilo veremedim diye cozuttum işte
yok canım görünmüyo kahve fincanı kalp ampul falan var
Canım Fzgun biliyor ayarlarını değiştirmen gerekiyor senin ona bi sorsan
gecmiş olsun propici cimm

1.5 saat yuruudm bırazdanda kzı parka göturcezz
ohhh maşşalllahh

canım malesef bende değil gün başkasına gitcez artık bana uygun bişeyler varsa yerim umarım kaçamak yapmam...:18:

kızlar bişey sorucam..mesela şu çoklu cevaplardan sadece bize verilen cevaba alıntı yapabiliyormuyuz bilen var mı??

canım yaptığın alıntıdan sana ait olan kısmı bırakıp diğerlerini silmen yeterli oluyo ozaman sadece istediklerine cevap veriyosun ama başındaki ve sonundaki
yazılarını silme....

Canım geçmiş olsun, canın çok peynir isterse tuzsuz lor peynirini dene bence.

aaa ben normal tuz atıyordum biraz peki bu tuzu nerden alabiliriz.

büyük marketlere bak. Hatta değirmeni satan firmalar da var. Ben k.pa'dan aldım.

Çok geçmiş olsun canım, ben de dün akşam göremeyince merak ettim seni. Topiğin renklerinden biri eksikti Evi hiç düşünme bırak, senden değerli mi

Geçmiş olsun canım, sporunu yaptığın için kaçamakları pek düşünme

Sersumcum ben İzmirde doğdum büyüdüm okudum Çok seviyorum İzmir'i boyozunu kordonu Alsancak'ı Karşıyakası, insanıyla, insanların bakış açısıyla herşeyiyle çok seviyorummm.. Boyoz festivalini duymamıştım.. Dur annemlere diyeyim gitsinler gezsinler
Gidene kadar İzmirin tadını çıkart canım ohhh

kızlar şimdilik bu kadar bizimkiler söylenmeye başladı filmi izlemiyosun diye(kızımla eşim:)) sonra görüşürüz

ohh maşşalah film keyfi ne güzelll...çok canım çekti

canımmmm sağol benide düşünürmüş hava kapayınca toparlandık ıslanmadık çok güzel eğlendik
ıslanmamış ve eğelenmiş olmana çok sevindim arada böyle şeyler iyi oluyo değişiklik oluyor...

şimdi sen o çoookk zararlı kızarmış patatese küççücüük diye yazınca daha mı az zararlı oluyo canım benim .kandıramazsın bizi şaka bi yana insan uzun zaman yemeyince canı çok istiyo afiyet olsun sen nasılsa onu telafi edersin...

Esasçım napıyosun.. İş çıkışı yürüyo musun

Ben kilo veremedim bu hafta Yarın da misafirlerim gelecek koşturuyorum ama spor yapamayacağım. Haftaya inş.

ıkıncı ogunumude yedım bu arada reglm cok yakın bu yuzden hem kg veremedım hemde acayıp ıstahlıyım yedıklerımı arz ederım

1 tabak yogurtlu semızotu
1 tabak etlı sebzelı guvec
bırkac zeytın az peynır,3hurma
bırkac fındık 1 pohaca
omega3 yesılcay turk kahvesı

neyse bunada sukur ne dıyelım((

Papadiyam afiyet olsun senin kuzu benimkinden küçük öptüm ben de ikinizi de sporunu da yapmışsın ne güzel keyfine diyecek yoktur

Saate baktım da yemek saatim yaklaşmış oldukça karatayı seviyorum ben Acıkmadım kısllar hiçç

Daha kurabiye yapabildim sadece Allah'ım çok işim var çokk kaçtım ben

inşallah ailemiz için iyi bir ye olur canım sağol:))

yerım ben onu mıs gıbı kokuyodur o da sımdı ınsan opmeye doyamıyor vala ben kızıma kısaca yasama sebebım dıyorumsana kolay gelsın bıtanem nelı kurabıye yaptın bakem

canım yaptığın alıntıdan sana ait olan kısmı bırakıp diğerlerini silmen yeterli oluyo ozaman sadece istediklerine cevap veriyosun ama başındaki ve sonundaki yazılarını silme....

deneyelim bakalımoldu mu acep??oldu galiba canım sağol

evet canım ben de çok sevdim izmiri ne kadar daha burdayız haftaya belli olucak zaten kısmet
boyoz festivali bu yıl ilk yapılıyor..romantik türk radyosu ve birkaç sponsor eşliğinde olacak ve 30000 boyoz, peynir,yumurta ve çay dağıtılacakmış..yarın hıdrellez onun için bu günü seçtiler sanırım..giderdim ama dedim ya reglim ağrılı oluyor ..çekilmez yaniannenlere söyle giderlerse bir senin için bir de benim için yesinler canım..ohh yarasın

yerım ben onu mıs gıbı kokuyodur o da sımdı ınsan opmeye doyamıyor vala ben kızıma kısaca yasama sebebım dıyorumsana kolay gelsın bıtanem nelı kurabıye yaptın bakem

Canıımmm sağol
Miss gibi kokuyor yarım yarım konuşuyor -bayılıyorum-habire döküp saçıyor etrafı kirletiyor Ama benim de oğluşum yaşama sevincim. canım onlar iyiki varlar.. Allah'a hamd olsun çok tatlı oğluşum var Sıktırıp pataklayıp severim ben "yamma anne yamma" diyor sürekli. Papadiyam benimki 26 aylık oldu. Çocuğu çok özlemişim iyi ki doğmuş..
Seninki de kız bıcır bıcırdır o Bir de süslüdürrr
Yaptığım kurabiye de 1 bardak süt bir bardak şeker 1 yumurtanın sarısı kabartma tozu bir margarin(tereyağı koydum ben) vanilya var kulak memesi kıvamında güzelce yoğurdum. Köy yumurtası büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarladım. Yumurtanın beyazına üst kısmını batırıp şekere buladım veee pişirdiiim. Oğluş bayıldı 2 tane yedi.. ben yemedim amaa

Şimdi de gül tatlısı yapayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…