Canımm geçmiş olsunselam canlar bu hafta fazla giremedim ama bütün geçmişi okudum oku oku şaftım kaydı ne kadar döktürmüşsünüz öyle
göğsümde emzirmeden dolayı mastit oldu onunla uğraşırken bi de çok pis grip oldum bu hafta o yüzden çok dikkat edemedim ama hemen hemen hergün tempolu olmasada yürüdüm
sabah yediklerim
2 yumurta kayısı kıvamında (ezip içine zeytinyağı tuz limon ve karabiber koydum )
15 zeytin
lor peyniri
2 kuru kayısı
omega 3 3 kapsül
badem (1 çay bardağı kadar)
birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim gelince neler yediğimi yazarım oğluş uyanmadan gidip keyfini çıkara çıkara yiyeyim
Canımmm olsun devam edelim kaldığımız yerden.. Ben de kilo veremedim diye cozuttum iştecanlarım benim buraya gelmeye yüzüm yok ben bu hafta kaçamağın dibiyim
vurun beni dövün beni
açıklamamda şu kısır yapacak arkadaş gelmedi onun için az az yedim ama yedim
tartı bugün artılarda
iyiniyetlim yüzünü kara çıkardım
kendi kendime söz verdim yarınıda atlatayım(yine kızkıza yunus emre şenliklerine gideceğiz)
pazartesi yeni bir başlangıç yapacak mayıs ayında şu fazlalıklardan kurtulacağım
İNŞALLAHHH
Canım Fzgun biliyor ayarlarını değiştirmen gerekiyor senin ona bi sorsanyok canım görünmüyo kahve fincanı kalp ampul falan var
ohhh maşşalllahhgecmiş olsun propici cimm
1.5 saat yuruudm bırazdanda kzı parka göturcezz
yapabileceğin şeler sunlar bebeem:
gün senin ewdeyse zeytinyaglı mercimek köfte yap..bulgurlu dolma yap..yada kabakları rendele,biraz süzme yogurt,biraz ceviz,sarımsak,kuru nane ve kırmızı biberle harika bişe yap..borek filan da yaparsın ama misafirler..
kızlar bişey sorucam..mesela şu çoklu cevaplardan sadece bize verilen cevaba alıntı yapabiliyormuyuz bilen var mı??
yazılarını silme....
canım sağol bundan sonra daha çok gelmeye çalışacağımCanımm geçmiş olsunDaha sık gel olmaz mı?
sabah kalkınca(08:30)1 su bardagı su,2 kuru erik
sabah kahvaltım(09:25 bitti)
2 ceri domates
6 zeytin
1 salatalık
biraz maydonoz
2 erik,10 adet cagla badem
1 adet köy yumurtası
4 adetkücük biber
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 407728
1 hafta peynir yememe kararı aldım arkadaslar yedigim peynirden mi bilemedim ama ayaklarım sisti genelde tüm yemeklerim tuzsuz ,peyniri ısladıgım halde bana dokundu bakalım 2-3 gün sonra ayaklarımın sisi incek mi inmezse bi doktora cıkayım bari
aaa ben normal tuz atıyordum biraz peki bu tuzu nerden alabiliriz.
benden kurtulus yok gene...
hemmen kahvaltımı yazıym
2 yumurtadan kıymalı omlet-yumurtalarını cok guzel pişirdim ama tereyagını biraz fazla koymusum cok yaglı oldu..ama olsun iyi yag serbest..ustune de bol bol kırmızı biber..cok guzel oldu kesinlikle tavsiye ederim
avuc içimden az fazla keci peyniri
1 ince belli fındık...kendim kırdım fındıkları daha guzel tadı var..bide kırılmıs almıyak kıslar,cabuk bozulmasın die ilaç sıkıyolarmıs ustune
3 adet omega
bissuru cay..ama cay dimeye bin şahit ister,az renkli su..cayı azaltmam lazım aksam cok kan kaybettim
12 zeytin...
eweeet şimdi neden kan kaybettiğimi anlatayım..
eşim az tuzlu zeytin almıs ama konservede..bende aksamdan ıslıyım suya da tuzu biraz daha gitsin didim..
amaaaa...konservenin kapağı sag elimin başparmagına girdi
oyle bir kan aktı ki..bi baktım kemiğim görünüyo..
ew komple kan oldu yaww..ben nası temizleyecem şimdi..
acile gittik tabi..5 dikiş..enlemesine değil de derinlemesine cok kesmiş bu pis konserve kapağı
oyuzden gece topiğe giremedim amaaaa herkesi okuyacam şimdi..
bakalım iyiniyetli çayın yanında neler hüpletmiş
selam canlar bu hafta fazla giremedim ama bütün geçmişi okudum oku oku şaftım kaydı ne kadar döktürmüşsünüz öyle
göğsümde emzirmeden dolayı mastit oldu onunla uğraşırken bi de çok pis grip oldum bu hafta o yüzden çok dikkat edemedim ama hemen hemen hergün tempolu olmasada yürüdüm
sabah yediklerim
2 yumurta kayısı kıvamında (ezip içine zeytinyağı tuz limon ve karabiber koydum )
15 zeytin
lor peyniri
2 kuru kayısı
omega 3 3 kapsül
badem (1 çay bardağı kadar)
birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim gelince neler yediğimi yazarım oğluş uyanmadan gidip keyfini çıkara çıkara yiyeyim
tekrar günaydın kızlar ...saat 6 ya doğru dalmışım 2 saat kadar uyuyup neffiss ekmek kokusuyla uyandım(
kahvaltım
közlenmiş biber-domates salatası
3 ceviz
tulum peynirli omlet
ev sucuğu
4 zeytin
3 lokma sıcak ekmekvalla 3 küçük lokma çok güzel koktu napiim:18:
şimdikte çay keyfi
yarın izmir alsancakta bayoz festivali var ama gitmiycem ..hem kendimi tutamayıp yerim diye
korkuyom hem de regl olduumdan rahatsızım..en iyisi evde dinlence:))
kızlar şimdilik bu kadar bizimkiler söylenmeye başladı filmi izlemiyosun diye(kızımla eşim:)) sonra görüşürüz
ıslanmamış ve eğelenmiş olmana çok sevindim arada böyle şeyler iyi oluyo değişiklik oluyor...canımmmm sağol benide düşünürmüş hava kapayınca toparlandık ıslanmadık çok güzel eğlendik
öğle
Bir tabak z.yağlı barbunya
çilek
yarım muz
4 fındık
5 küççücüüüük kızarmış patates
Barbunya yetmeyecekti. Ben de yanına kızartma yapmıştım.
Dereotu
3 kaşık yoğurt
ohh maşşalah film keyfi ne güzelll...çok canım çekti
ıslanmamış ve eğelenmiş olmana çok sevindim arada böyle şeyler iyi oluyo değişiklik oluyor...
şimdi sen o çoookk zararlı kızarmış patatese küççücüük diye yazınca daha mı az zararlı oluyo canım benim.kandıramazsın bizi şaka bi yana insan uzun zaman yemeyince canı çok istiyo afiyet olsun sen nasılsa onu telafi edersin...
canım benim ..o da benim avatarım gibi çok sevimlidir eminim..ne güzel onu mutlu ediyorsam:)) öpüyorum ikinizi de
canımmmm sağol benide düşünürmüş hava kapayınca toparlandık ıslanmadık çok güzel eğlendik
benim eşimde asker yıllardır ordan oraya inşallah iyi bir yer çıkar tayininiz
hayırlı teskereler canım
oy oy geçmiş olsun görünmez kaza dikkat et
yerım ben onu mıs gıbı kokuyodur o da sımdı ınsan opmeye doyamıyor vala ben kızıma kısaca yasama sebebım dıyorumPapadiyam afiyet olsun senin kuzu benimkinden küçük öptüm ben de ikinizi desporunu da yapmışsın ne güzel keyfine diyecek yoktur
Saate baktım da yemek saatim yaklaşmış oldukça karatayı seviyorum benAcıkmadım kısllar hiçç
Daha kurabiye yapabildim sadece Allah'ım çok işim var çokk kaçtım ben
canım yaptığın alıntıdan sana ait olan kısmı bırakıp diğerlerini silmen yeterli oluyo ozaman sadece istediklerine cevap veriyosun ama başındaki ve sonundaki yazılarını silme....
Sersumcum ben İzmirde doğdum büyüdüm okudumÇok seviyorum İzmir'i boyozunu kordonu Alsancak'ı Karşıyakası, insanıyla, insanların bakış açısıyla herşeyiyle çok seviyorummm.. Boyoz festivalini duymamıştım.. Dur annemlere diyeyim gitsinler gezsinler
Gidene kadar İzmirin tadını çıkart canım ohhh
yerım ben onu mıs gıbı kokuyodur o da sımdı ınsan opmeye doyamıyor vala ben kızıma kısaca yasama sebebım dıyorumsana kolay gelsın bıtanem nelı kurabıye yaptın bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?