benim eşimde asker yıllardır ordan oraya inşallah iyi bir yer çıkar tayininiz
ohh maşşalah film keyfi ne güzelll...çok canım çekti
biz hafta sonları en az 3-4 film izleriz canım.üçümüzün ortak zamanı birlikte seçiyoruz güzel oluyor tavsiye ederim
.
tebrik ediyorum seni canım1 saatte 6km yurudum kızlar dusumu alıp cıktım 1 saatte dısarda yurudum geldım
Canıımmm sağol
Miss gibi kokuyor yarım yarım konuşuyor -bayılıyorum-habire döküp saçıyor etrafı kirletiyorAma benim de oğluşum yaşama sevincim. canım onlar iyiki varlar.. Allah'a hamd olsun çok tatlı oğluşum var Sıktırıp pataklayıp severim ben "yamma anne yamma" diyor sürekli. Papadiyam benimki 26 aylık oldu. Çocuğu çok özlemişim iyi ki doğmuş..
Seninki de kız bıcır bıcırdır oBir de süslüdürrr
Yaptığım kurabiye de 1 bardak süt bir bardak şeker 1 yumurtanın sarısı kabartma tozu bir margarin(tereyağı koydum ben) vanilya var kulak memesi kıvamında güzelce yoğurdum. Köy yumurtası büyüklüğündeparçalar koparıp yuvarladım. Yumurtanın beyazına üst kısmını batırıp şekere buladım veee pişirdiiim. Oğluş bayıldı 2 tane yedi.. ben yemedim amaa
Şimdi de gül tatlısı yapayım ben
ögle yemegim(14:00bitti)
1 adet lahmacun
1 ardak ayran
biraz yesillik
Eki Görüntüle 408001
bugün kahvaltıdan sonra dısarı bi cıktık 4 gibi eve geldik 4 saat duraksız sürekligezindik magazaları cok yoruldum izmirde yeni acılan büyük avm'yi gezdik eve gelince hepimiz sereserpe uyumusuz birde benim ayagım yine sisti gezindikce yoksa yürüyüs yaparken incittim mi diyorum ama pek de burkmadım ayagımı ama hadi hayırlısı bakam inş. hemen gecer diyorum:18::18:
tebrik ediyorum seni canım
Allah hepimiz yavrularını korusun iyi ki varlar benim kızım sanırım en büyükama aklı hala çocuk tabii sadece boyu çok uzadı 163 cm beni geçti inanın 12 yaşında o da bu sabah anne kurabiye yapalım mı diyordu ..senin tarifini deniyeyim iyiniyetlim..söz bundan yemiycem
Afiyet olsun canım..
Geçen hafta da biz izmirde avm de öyleydik.. Yorucu oluyoraradığını bulunca değiyor gerçi bir de yürüyüş yapmış oldum
Nerede açıldı canım yeni avm?
Ayağın için de canım istersen doktora git derim.. Geçmiş olsun
Uyurken ve dinlenirken bacaklarinizi kalp seviyesinin uzerinde tutun. Ayaklarinizin altina yastikla destek yapip seviyeyi yukseltin, yere uzanin ayaklarinizi yuksek bir seviyede duvara dayayin. Gecmis olsun.
Amin canım..
Benim kızım da 11 yaşında bana yaklaştı o da çabucak uzadı.. Birden elleri ayakları kocaman oluverdi alışamadım valla2 sene öncesine kadar çocuksuydu yüzü bile boyu da kısacıktı. Bodur kalacak diye korkmuştum . Son sene inanılmaz uzadı nazarımı da değdireceğim.
Dene canım hem de kolay kızım da çok seviyor
mart ayının son günü acılmıstı (opti... avm )gaziemirde menderes hava limanına giderken evet yürüyüs de oldu cok tempolu olmasa da hareket sayılır aksam yürüyüsümü yapabilir miyim bilmiyorum göze geldim galiba benimde ıldızım ne cok düsük hemen nazar degiyor ben anlamadım ya masallah diyemkendime simdi aksam yemegi hazırlayım kociş işe gitcek kabak yemegi pisircem birde salata apayım diyorum inş. yaparım
Tam olarak doğum kontrol hapları kilo aldırır denemez ama kilo almayı destekler.
Çünkü doğum kontrol ilaçları vücutta ödem yapar bu ödem de bir müddet sonrasında
vücuttaki yağ oranında artış sağlamaya başlar.
Doğum Kontrol İLacı Kullanıyorsanız
Mutlaka günlük hareketlerinizi arttırmalısınız ve günde en az iki litre su içmelisiniz.
Ancak bu şekilde doğum kontrol ilaçlarının yarattığı ödemden daha az etkilenebilirsiniz.
Aksi halde kilo almanız kaçınılmaz olur.
Doğum kontrol haplarının içinde bulunan progesteron türevi maddeler vücutta su tutulmasına neden olabilirler. Bu etki kişiden kişiye değişmekle beraber, biriken madde su olduğundan, kalıcı bir kilo değişikliği yapması beklenen bir yan etki değildir. Yine haplar beyinde açlık merkezine etki ederek iştah artışına neden olabilirler. Bu etki de kişiden kişiye değişmekle beraber günümüzde kullanılan düşük dozlu (yani 35 mikrogram ve daha düşük miktarlarda östrojen içeren) hapların anlamlı bir iştah artışına ve buna bağlı olarak gıda alımının artması sonucu kilo artışına neden olmaları beklenmez.
Haplardan kaçınmanızın tek nedeni kilo almaktan korkmanız ise doktorunuza bu durumu bildirin. Belki de bu durumda en iyi çözüm hapları 4 ay boyunca kullanmak ve 4. ay sonunda sonucu değerlendirmektir. Bu süre sonunda hapların sizde kilo aldırıcı etkisi olup olmadığı ortaya çıkacaktır. Sonuca göre haplara devam edebilir veya diğer yöntemlere geçiş yapabilirsiniz.
Kaynak: Doğum Kontrol Hapları Kilo Aldırır mı?
iyiniyetlim birinci tepsi pişti ..kızım sıcak sıcak yedi(kendisi de uğraşınca daha kıymetli oluyor) çok güzel olmuş sayende..teşekkürler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?