Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bugünkü yediklerimi ne siz sorun ne ben yazayım
kaç gündür iyi gidiyodum.
eşim aksamın 11 inde en sevdıgım gazozu almiş,gelmiş..
bugün kötüyüm..

ohh maşşalah film keyfi ne güzelll...çok canım çekti
biz hafta sonları en az 3-4 film izleriz canım.üçümüzün ortak zamanı birlikte seçiyoruz güzel oluyor tavsiye ederim
.

1 saatte 6km yurudum kızlar dusumu alıp cıktım 1 saatte dısarda yurudum geldım
tebrik ediyorum seni canım

Allah hepimiz yavrularını korusun iyi ki varlar benim kızım sanırım en büyükama aklı hala çocuk tabii sadece boyu çok uzadı 163 cm beni geçti inanın 12 yaşında o da bu sabah anne kurabiye yapalım mı diyordu ..senin tarifini deniyeyim iyiniyetlim..söz bundan yemiycem

ben de ikinci menümü bildireyim sonra da gidip kızımla kurabiye yapçez
semizotu yoğurtlu
5 tane mercimek köftesi
şekersiz çayy

ögle yemegim(14:00bitti)
1 adet lahmacun
1 ardak ayran
biraz yesillik

bugün kahvaltıdan sonra dısarı bi cıktık 4 gibi eve geldik 4 saat duraksız sürekligezindik magazaları cok yoruldum izmirde yeni acılan büyük avm'yi gezdik eve gelince hepimiz sereserpe uyumusuz birde benim ayagım yine sisti gezindikce yoksa yürüyüs yaparken incittim mi diyorum ama pek de burkmadım ayagımı ama hadi hayırlısı bakam inş. hemen gecer diyorum:18::18:

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım..
Geçen hafta da biz izmirde avm de öyleydik.. Yorucu oluyor aradığını bulunca değiyor gerçi bir de yürüyüş yapmış oldum
Nerede açıldı canım yeni avm?
Ayağın için de canım istersen doktora git derim.. Geçmiş olsun

Amin canım..
Benim kızım da 11 yaşında bana yaklaştı o da çabucak uzadı.. Birden elleri ayakları kocaman oluverdi alışamadım valla 2 sene öncesine kadar çocuksuydu yüzü bile boyu da kısacıktı. Bodur kalacak diye korkmuştum. Son sene inanılmaz uzadı nazarımı da değdireceğim.
Dene canım hem de kolay kızım da çok seviyor

Son düzenleme:
Allah'ım bu çocuk uyumuyor off.. Rahat iş yapamıyorum bööle kızım da uyuyor biraz baksaydı.. Neyse yetiştiririm ben herhalde

Uyurken ve dinlenirken bacaklarinizi kalp seviyesinin uzerinde tutun. Ayaklarinizin altina yastikla destek yapip seviyeyi yukseltin, yere uzanin ayaklarinizi yuksek bir seviyede duvara dayayin. Gecmis olsun.

mart ayının son günü acılmıstı (opti... avm )gaziemirde menderes hava limanına giderken evet yürüyüs de oldu cok tempolu olmasa da hareket sayılır aksam yürüyüsümü yapabilir miyim bilmiyorum göze geldim galiba benimde ıldızım ne cok düsük hemen nazar degiyor ben anlamadım ya masallah diyem kendime simdi aksam yemegi hazırlayım kociş işe gitcek kabak yemegi pisircem birde salata apayım diyorum inş. yaparım

Uyurken ve dinlenirken bacaklarinizi kalp seviyesinin uzerinde tutun. Ayaklarinizin altina yastikla destek yapip seviyeyi yukseltin, yere uzanin ayaklarinizi yuksek bir seviyede duvara dayayin. Gecmis olsun.

tesekkürler kusum bende senin dedigin gibi 2 gecedir ayagımın altına yastık koyup uyumaya calısıyorum tesekkürler bebişim tavsiyen icin inş.iyi gelir

gecmiş olsun canım bende korkarım konserve tenekelerinde elimi kesecek diye aman dikkat edelim canım benim cok gecmiş olsun allah beterinden saklasın bizi bu hafta topikte nazar mı var ne hepimizde bi hastayız topige nazar degdi ya bizi kıskanıyorlar ondan olsa gerek

selam kızlar ,

30 dakika kdr yürüdüm .
2. Ve son öğünüm:
Biraz tavuk kanatı abartmış olabilirim ve bol salata

sen ikinci bebişi yapmışsın..vallahi tebrik ediyorum cesaretini
ben hiç düşünmedim ve zaten bundan sonra da geç kaldığımı düşünüyorum.
kızım hiç istemiyor .ben de eşim de pek istekli olmayınca..Allah isteyenlere versin inşallah..
kurabiye yapıldı fırına verildi :))dur bi bakiimm gelimm...

iyiniyetlim birinci tepsi pişti ..kızım sıcak sıcak yedi(kendisi de uğraşınca daha kıymetli oluyor) çok güzel olmuş sayende..teşekkürler:))

Tam olarak doğum kontrol hapları kilo aldırır denemez ama kilo almayı destekler.
Çünkü doğum kontrol ilaçları vücutta ödem yapar bu ödem de bir müddet sonrasında
vücuttaki yağ oranında artış sağlamaya başlar.

Doğum Kontrol İLacı Kullanıyorsanız
Mutlaka günlük hareketlerinizi arttırmalısınız ve günde en az iki litre su içmelisiniz.
Ancak bu şekilde doğum kontrol ilaçlarının yarattığı ödemden daha az etkilenebilirsiniz.
Aksi halde kilo almanız kaçınılmaz olur.

Doğum kontrol haplarının içinde bulunan progesteron türevi maddeler vücutta su tutulmasına neden olabilirler. Bu etki kişiden kişiye değişmekle beraber, biriken madde “su” olduğundan, kalıcı bir kilo değişikliği yapması beklenen bir yan etki değildir. Yine haplar beyinde açlık merkezine etki ederek iştah artışına neden olabilirler. Bu etki de kişiden kişiye değişmekle beraber günümüzde kullanılan düşük dozlu (yani 35 mikrogram ve daha düşük miktarlarda östrojen içeren) hapların anlamlı bir iştah artışına ve buna bağlı olarak gıda alımının artması sonucu kilo artışına neden olmaları beklenmez.

Haplardan kaçınmanızın tek nedeni kilo almaktan korkmanız ise doktorunuza bu durumu bildirin. Belki de bu durumda en iyi çözüm hapları 4 ay boyunca kullanmak ve 4. ay sonunda sonucu değerlendirmektir. Bu süre sonunda hapların sizde kilo aldırıcı etkisi olup olmadığı ortaya çıkacaktır. Sonuca göre haplara devam edebilir veya diğer yöntemlere geçiş yapabilirsiniz.

Kaynak: Doğum Kontrol Hapları Kilo Aldırır mı?

Son düzenleme:

evet canım ben de gezdim orayı..çok yoruyor insanı..ama güzel..beğendim doğrusu

kesinlikle ve kesinlikle kilo aldırır..ben en büyük maduruyum(evlendikten sonra 2,5 yıl kullandım..56 kg den 64 kilo ile hamile kaldım..84 kg ile doğum yaptım..71 lere kadar düştüm kızım 7 yaşına gelene kadar spiral kullandım ..çıkarınca korkup taktıramadım..ve 2. hatam yine hapa başladım ve sonuç 1,5 yıl öncesine kadar hüsran ilk defa 85 i gördüm..şok tabiii..geçte olsa hapı bıraktım..1,5 yıdır yine spiral( ama alınan kilolar cabasıdukanla 78 e kadar düştüm yarıda bırakınca yeniden aldım..neyse ki 82 de dur diyip aranıza katıldım...Ama umutluyum..başarıcam ve bu hatamı telafi edicem..bu arada kızlar hormonlu spiraller de kilo yapıyormuş takan doktorum bundan dolayı normalini taktı bilginize..tabiii bunda kişinin bünyesi de önemli..

7 saat sonra olunca biraz cok abarttım..
1 kase yogurt
fırında tepsi kofte
1 kase salata
yarım cay bardaa fındık
3 adet omega

guleryuzcüm tesekkur ederim gecmiş olsun dilegin için..
ewet ya topiğimize nazarmı değdi yoksam
bu arada sanada gecmiş olsun bidenem..

iyiniyetlim kurabiyeden yemediğin ve yemiyeceğin için seni tebrik ediyorum bebeem
ayrıca sersum da yemiyecek kurabiyeden onu da tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…