afiyet olsun canım..senin oyle bi sporun warki herseyi yakar maşşallahselam kızlar ,
30 dakika kdr yürüdüm .
2. Ve son öğünüm:
Biraz tavuk kanatı abartmış olabilirim ve bol salata
7 saat sonra olunca biraz cok abarttım..
1 kase yogurt
fırında tepsi kofte
1 kase salata
yarım cay bardaa fındık
3 adet omega
guleryuzcüm tesekkur ederim gecmiş olsun dilegin için..
ewet ya topiğimize nazarmı değdi yoksam
bu arada sanada gecmiş olsun bidenem..
iyiniyetlim kurabiyeden yemediğin ve yemiyeceğin için seni tebrik ediyorum bebeem
ayrıca sersum da yemiyecek kurabiyeden onu da tebrik ediyorum
7 saat sonra olunca biraz cok abarttım..
1 kase yogurt
fırında tepsi kofte
1 kase salata
yarım cay bardaa fındık
3 adet omega
guleryuzcüm tesekkur ederim gecmiş olsun dilegin için..
ewet ya topiğimize nazarmı değdi yoksam
bu arada sanada gecmiş olsun bidenem..
iyiniyetlim kurabiyeden yemediğin ve yemiyeceğin için seni tebrik ediyorum bebeem
ayrıca sersum da yemiyecek kurabiyeden onu da tebrik ediyorum
afiyet olsun datlum sana da
yemeyeceğim bi tane bile.. sağol. Çocuklara hep yaparım ben yemem zaten hiç
Sersum miss gibi oldu di mi sakın yime sen
iyi akşamlar hanımlarr
iyi aksamlar loxandracım..menuye bi diyeceğimiz yok,olamaz da zateniyi akşamlar hanımlarr
bugunku vukuat raporum:))
sabah: 2 yumurta
yarım avuc peynır
7 zeytın
yarım domatess
1 cay brd yakın ceviz
pmega 3
ogle:1 tbk etli taze fasulye
2 kase patlıcan salatası
3 brd ayran
akşam: 1 tbk taze fasulye
1 kase patlıcan salata
1 brd ayran
2-3 kasık tavuk corba
spor: 40 dk yuruyus
sıvı:1 lt kadar.bu saatten sonra içecegim inş
canım bence hiç ama hiç cok değil..gayet iyi gididosun..kızlar ben sabah kahvaltısında çok mu yiyorum. Çeşitli olsun derken abartıyorum gibi geliyor, ne dersiniz?
kesinlikle ve kesinlikle kilo aldırır..ben en büyük maduruyum(evlendikten sonra 2,5 yıl kullandım..56 kg den 64 kilo ile hamile kaldım..84 kg ile doğum yaptım..71 lere kadar düştüm kızım 7 yaşına gelene kadar spiral kullandım ..çıkarınca korkup taktıramadım..ve 2. hatam yine hapa başladım ve sonuç 1,5 yıl öncesine kadar hüsran ilk defa 85 i gördüm..şok tabiii..geçte olsa hapı bıraktım..1,5 yıdır yine spiral ( ama alınan kilolar cabası dukanla 78 e kadar düştüm yarıda bırakınca yeniden aldım..neyse ki 82 de dur diyip aranıza katıldım...Ama umutluyum..başarıcam ve bu hatamı telafi edicem..bu arada kızlar hormonlu spiraller de kilo yapıyormuş takan doktorum bundan dolayı normalini taktı bilginize..tabiii bunda kişinin bünyesi de önemli..
Tam olarak doğum kontrol hapları kilo aldırır denemez ama kilo almayı destekler.
Çünkü doğum kontrol ilaçları vücutta ödem yapar bu ödem de bir müddet sonrasında
vücuttaki yağ oranında artış sağlamaya başlar.
Doğum Kontrol İLacı Kullanıyorsanız
Mutlaka günlük hareketlerinizi arttırmalısınız ve günde en az iki litre su içmelisiniz.
Ancak bu şekilde doğum kontrol ilaçlarının yarattığı ödemden daha az etkilenebilirsiniz.
Aksi halde kilo almanız kaçınılmaz olur.
Doğum kontrol haplarının içinde bulunan progesteron türevi maddeler vücutta su tutulmasına neden olabilirler. Bu etki kişiden kişiye değişmekle beraber, biriken madde su olduğundan, kalıcı bir kilo değişikliği yapması beklenen bir yan etki değildir. Yine haplar beyinde açlık merkezine etki ederek iştah artışına neden olabilirler. Bu etki de kişiden kişiye değişmekle beraber günümüzde kullanılan düşük dozlu (yani 35 mikrogram ve daha düşük miktarlarda östrojen içeren) hapların anlamlı bir iştah artışına ve buna bağlı olarak gıda alımının artması sonucu kilo artışına neden olmaları beklenmez.
Haplardan kaçınmanızın tek nedeni kilo almaktan korkmanız ise doktorunuza bu durumu bildirin. Belki de bu durumda en iyi çözüm hapları 4 ay boyunca kullanmak ve 4. ay sonunda sonucu değerlendirmektir. Bu süre sonunda hapların sizde kilo aldırıcı etkisi olup olmadığı ortaya çıkacaktır. Sonuca göre haplara devam edebilir veya diğer yöntemlere geçiş yapabilirsiniz.
Kaynak: Doğum Kontrol Hapları Kilo Aldırır mı?
kesinlikle ve kesinlikle kilo aldırır..ben en büyük maduruyum(evlendikten sonra 2,5 yıl kullandım..56 kg den 64 kilo ile hamile kaldım..84 kg ile doğum yaptım..71 lere kadar düştüm kızım 7 yaşına gelene kadar spiral kullandım ..çıkarınca korkup taktıramadım..ve 2. hatam yine hapa başladım ve sonuç 1,5 yıl öncesine kadar hüsran ilk defa 85 i gördüm..şok tabiii..geçte olsa hapı bıraktım..1,5 yıdır yine spiral ( ama alınan kilolar cabası dukanla 78 e kadar düştüm yarıda bırakınca yeniden aldım..neyse ki 82 de dur diyip aranıza katıldım...Ama umutluyum..başarıcam ve bu hatamı telafi edicem..bu arada kızlar hormonlu spiraller de kilo yapıyormuş takan doktorum bundan dolayı normalini taktı bilginize..tabiii bunda kişinin bünyesi de önemli..
biri lahmacun getirdi...
biri höşmerim getirdi..
elim yaralı diye yemek yapamam sanıyolar
oysa bilmiyolar kii ben asla ac kalmam..iki elim kanda bile olsa yapar yerim yemeemi..
tek elle fırın kofte ve salata yaptım..daha ne olsun demi ama
Geçmiş olsun canım.
Bende mağdurum. 3 yıldır kullanıyorum. Henüz bebeğim yok önümüzdeki ayın sonunda bırakmayı düşünüyorum.
İnsallah Kasım Aralık gibi güzel bir kiloda hamile kalırsam bebekten sonra inşallah spiral taktiracagim.
Çünkü bu ilaç gercekten kilo vermeyi zorlaştırıyor. Benim gibi bünyede kilo almaya elverisliyse .... Sorma gitsin ..
Ben cok hareketli bir ınsanım .öle ne hamur ısı düşkünlüğüm vardır nede yağlı ihtiyacım kadarerzaman diyetten önce de sonrada .... Ama iste ... Herkez sasip kalıyor nasıl hala kilolusun diye ..........biliyorum ki neden bu
biri lahmacun getirdi...
biri höşmerim getirdi..
elim yaralı diye yemek yapamam sanıyolar
oysa bilmiyolar kii ben asla ac kalmam..iki elim kanda bile olsa yapar yerim yemeemi..
tek elle fırın kofte ve salata yaptım..daha ne olsun demi ama
iyi akşamlar hanımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?