datlım afiyet olsunhoşgeldin loxicim
kızlar akşam yemekten önce 50 dk yürüdük eşimle
yemektede:
fırında unsuz kabak mücveri(2dilim)
ıspanak yemeği(sarısaklı ev yoğurdu eşlşğinde)
salata veee
mööööööö
Kızlar eğer doğum kontrol ilacını korunmak için alıyorsanız, ben olsam bırakır, daha başka yöntemlere geçerdim. Hoş daha yaşım 22, bu yüzden size akıl veriyor gibi olmak da istemem.
Ben polikistik over için kullanıyorum. İlk başta y.z 24+4 kullanmıştım ve 2. ayda 10 kilo aldımŞimdi d.ane kullanıyorum, bu biraz daha iyi geldi en azından o kadar kilo yapmadı.
Doğum kontrol ilaçlarından önce kilo problemi yaşamayan biriydim, çok kilo aldığım dönemde en fazla 2 kilo oynardı. Ne yesem, ne içsem sorun değildi. Şimdi hemen şişkinlik veya kilo artışı oluyorKarataya güveniyorum, bu şekilde beslenerek bu sorunumu çözebileceğim diye düşünüyorum, inş başaracağım
İnşallah canımsana da geçmiş olsun canım..haplar metabolizmayı da bozuyor bunu da geçde olsa farkettim sen de dediğin gibi fazla geç olmadan bırak.bizim gibi kilo almaya müsait olanlar için gerçekten sonuçları vahim..şekil 2A Beninşallah iyi bir kilo da hamile kalıp bebişine kavuşursun..
gerçek şu ki ben de mesleğim gereği çok hareketliyim ve sürekli hızlı bir tempoda çalışıyorum..ona rağmen kilo veremedim şimdiye kadar bu da hapların metabolizma etkisi..tatlı dışında hamur işini ben de çok yemem ,tatlıyı da kısmama rağmen yıllarca uğraştım..hep boşa
inşallah karatayla istediğim kiloya düşeceğim ve tabii burdaki arkadaşların motivasyon gücü extra..hepinizi çok seviyom
yermiyim hiç fıstık..bol bol ceza verdiğim kızlar beni ipe çekerler Allah muhafazaKomşular çok düşünceliymiş, şanslısın
Sen o tek elle harikalar yaratmışsın, bu da ayrı bir yetenekBravo valla
Lahmacuna karışmam ama höşmerimi yemedin inş:26:
merhaba propycil,geşmiş olsun....
yarasın fıstıgım...maşşallah..gunu azıcık ama azıcık ev yapımı ekmekle kapattıgın için tebriklerhamarat hatun seni
ben de bu arada kurabiyeleri yemediğim gibi bir de üstüne kocişle 40 dk yürüdüm geldim ohh yarasın bebişler
afiyet olsun leylakcım....hoşgeldin loxicim
kızlar akşam yemekten önce 50 dk yürüdük eşimle
yemektede:
fırında unsuz kabak mücveri(2dilim)
ıspanak yemeği(sarısaklı ev yoğurdu eşlşğinde)
salata veee
mööööööö
eweeet şimdi neden kan kaybettiğimi anlatayım..
eşim az tuzlu zeytin almıs ama konservede..bende aksamdan ıslıyım suya da tuzu biraz daha gitsin didim..
amaaaa...konservenin kapağı sag elimin başparmagına girdi
oyle bir kan aktı ki..bi baktım kemiğim görünüyo..
ew komple kan oldu yaww..ben nası temizleyecem şimdi..
acile gittik tabi..5 dikiş..enlemesine değil de derinlemesine cok kesmiş bu pis konserve kapağı
oyuzden gece topiğe giremedim amaaaa herkesi okuyacam şimdi..
bakalım iyiniyetli çayın yanında neler hüpletmiş
acırmıyım bebeem hiçç..
ben herkesin cok guzel incelmesini istiyorum:))
Sağ olasın. Sen hep burada ol ve hep takipte, seni çok öpüyorum.
yok canım görünmüyo kahve fincanı kalp ampul falan var
haklısın canım aslında okula gitmesemmi..:26:Gecmis olsun Propycil, iyilesinceye kadar kendine evde izin ver.
fzguncum menun az mı bana mı oyle geldi..yoksa dünden dolayı kendini mi cezalandırıyosun..Menü bildirimi:
2. Öğün: 1 avuç fındık, yarım muz, 1 kase tarhana
3.öğün. salata, az peynir, patlıcan közleme, 1 kase tarhana, 1 kase yoğurt
Dün o kadar yorulmuşum ki bugün yürüyüş yapmadım.
yarasın fıstıgım...maşşallah..gunu azıcık ama azıcık ev yapımı ekmekle kapattıgın için tebrikler
haklısın canım aslında okula gitmesemmi..:26:
sag elim ve ders anlatmam için tahtaya yazı yazmam gerekir ve ben kolumu boynuma kadar bile kaldıramıom çok şişti
:
haklısın canım aslında okula gitmesemmi..:26:
sag elim ve ders anlatmam için tahtaya yazı yazmam gerekir ve ben kolumu boynuma kadar bile kaldıramıom çok şişti
fzguncum menun az mı bana mı oyle geldi..yoksa dünden dolayı kendini mi cezalandırıyosun..
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...benden kurtulus yok gene...
hemmen kahvaltımı yazıym
2 yumurtadan kıymalı omlet-yumurtalarını cok guzel pişirdim ama tereyagını biraz fazla koymusum cok yaglı oldu..ama olsun iyi yag serbest..ustune de bol bol kırmızı biber..cok guzel oldu kesinlikle tavsiye ederim
avuc içimden az fazla keci peyniri
1 ince belli fındık...kendim kırdım fındıkları daha guzel tadı var..bide kırılmıs almıyak kıslar,cabuk bozulmasın die ilaç sıkıyolarmıs ustune
3 adet omega
bissuru cay..ama cay dimeye bin şahit ister,az renkli su..cayı azaltmam lazım aksam cok kan kaybettim
12 zeytin...
eweeet şimdi neden kan kaybettiğimi anlatayım..
eşim az tuzlu zeytin almıs ama konservede..bende aksamdan ıslıyım suya da tuzu biraz daha gitsin didim..
amaaaa...konservenin kapağı sag elimin başparmagına girdi
oyle bir kan aktı ki..bi baktım kemiğim görünüyo..
ew komple kan oldu yaww..ben nası temizleyecem şimdi..
acile gittik tabi..5 dikiş..enlemesine değil de derinlemesine cok kesmiş bu pis konserve kapağı
oyuzden gece topiğe giremedim amaaaa herkesi okuyacam şimdi..
bakalım iyiniyetli çayın yanında neler hüpletmiş
bugun hıdırellez cıkıp gul agacına dılek baglayın ben resım yaptım sonra gul agacının altına gömdümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?