Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) lahmacun,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3 saat ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

datlım afiyet olsun
unsuz kabak mücveri tarifini verir misin??

Bende suan aynı ilacı kullanıyorum.
Digerinegore daha iyi sanki ama korunmak icin kullanmamak en iyisibende 2 ay icinde bırakacağım .. Kararaya güveniyorum sağlıklı kilo verip hamile kalmak istiyorum ve hamileliğimde de bu yasam tarzına devam etmek istiyorum.

İnşallah canım
hep birlikte bu günleri geride bırakacağız ..
bende sizleri cok cok seviyorum iyilik varsınız kızçeler

Komşular çok düşünceliymiş, şanslısın
Sen o tek elle harikalar yaratmışsın, bu da ayrı bir yetenek Bravo valla
Lahmacuna karışmam ama höşmerimi yemedin inş:26:
yermiyim hiç fıstık..bol bol ceza verdiğim kızlar beni ipe çekerler Allah muhafaza
yemeğimi yediğim ve patlamak uzere oldugum için de lahmacunu yimedim bide zaten saat 8i gectiydi...

merhaba propycil,geşmiş olsun....

hamarat hatun seni

ben de bu arada kurabiyeleri yemediğim gibi bir de üstüne kocişle 40 dk yürüdüm geldim ohh yarasın bebişler
yarasın fıstıgım...maşşallah..gunu azıcık ama azıcık ev yapımı ekmekle kapattıgın için tebrikler

afiyet olsun leylakcım....

geçmiş sayfaları okuyorum kıslar..aklımda kaldıgı kadarıyla faydalı bilgiler:

1) kendinizi 2 ogun yapmaya zorlamayın..başlarda 3 ogun yapın..vucudunuz kendiliğinden 2 öğüne düser zaten..
2) regl doneminde metabolizma hızı 2 katına cıkıyor..ama tartıda artıyı goruyosunuz..bu cok normal bişe..regli doneminden korkmayın hatta mutlu olun cunkumeeee:
eger bu donemde dietinize daha cok dikkat ederseniz regl bittiğinde normal verdiğinizden 2 kat daha fazla kilo verirsiniz..
bide regl doneminde sinirli gergin olmanız normal..isviçrede regl donminde işlenen suclar için regl hafifletici nedenmiş..
3) spor yaptıgınız halde tartıda artı gorurseniz sevinin..cunku kaslarınız artıyor demektir..
vucutta kaslar daha az yer tutar ama kilo olarak kaslar yagdan daha agırdır..oyuzden tartıya değil de mezuraya bakın..

aklıma geldikce yazarım daha..

Canım çok geçmiş olsun, şu an nasıl? Kendine çok dikkat et, hemen iyileşşin inşallah.

acırmıyım bebeem hiçç..
ben herkesin cok guzel incelmesini istiyorum:))

Sağ olasın. Sen hep burada ol ve hep takipte, seni çok öpüyorum.

yok canım görünmüyo kahve fincanı kalp ampul falan var

Muhen'ciğim, simgeleri görüp, kullanabilmen için kullanıcı kontrol panelinden mesaj ayarlarını değiştirmen gerekiyor. Sevgiler,

Menü bildirimi:
2. Öğün: 1 avuç fındık, yarım muz, 1 kase tarhana
3.öğün. salata, az peynir, patlıcan közleme, 1 kase tarhana, 1 kase yoğurt

Dün o kadar yorulmuşum ki bugün yürüyüş yapmadım.

Gecmis olsun Propycil, iyilesinceye kadar kendine evde izin ver.
haklısın canım aslında okula gitmesemmi..:26:
sag elim ve ders anlatmam için tahtaya yazı yazmam gerekir ve ben kolumu boynuma kadar bile kaldıramıom çok şişti

fzguncum menun az mı bana mı oyle geldi..yoksa dünden dolayı kendini mi cezalandırıyosun..

İyi aksamlar guzel bayanlar
Menümü bildiriyorum ama bugün hasta oldum.dun geceden buyana bas ağrısı öldürdü beni,
Sabah bu nedenle önce saat 5 te uyandım tekrardan uyumaya calistim saat 11 gibi uyandım kahvaltım açık limonu cay yumurtalı taze fasulye peynir biber taze soğan ve 2tane omega3
Aksam saat 5 te ketentohumlu bir kase yogurt
Taze fasulye
Çeyrek patlıcan kebabı
Ya 24gundur ilkdefal şimdi bir kasık dondurma yedim
Acaba yemesemiydim birşeyi olurmu (regl ((
oldum korkuyorum

ben yürüyüşe kıslar..gecmişi sayfaları okuyorum ve cok zaman alıyor..ama cok fazla yeni şey öğreniyorum..
yeri geldikçe paylasırım inşallah..su an 310. sayfadayım daha,ama daa yeni başladım...
kolumu hiç kıpırdatmadan yuruyim bakem..yılmak yok vazgecmek yok karataya diwam..basarıyı oturarak elde eden tek canlı tavuklarmışş..
ama özgur gezen tavuklar değil heralde demi iyiniyetlim
cok konustum gene yaw cooookkk
tıpışıyorum

yarasın fıstıgım...maşşallah..gunu azıcık ama azıcık ev yapımı ekmekle kapattıgın için tebrikler

saol canım:))
haklısın canım aslında okula gitmesemmi..:26:
sag elim ve ders anlatmam için tahtaya yazı yazmam gerekir ve ben kolumu boynuma kadar bile kaldıramıom çok şişti

:

dikkat et canım..çok derin kesmişsin olur( mikrop da kaptırmaman lazımtoz pislik yaramaz..biraz dinlen bence de..ufff yaa ben sağlıkçıyım ama kesiklere yaralara hiç dayanamam

kızçeler ben den de bu akşamlık bukadar..bol leptinler diliyom hepinize

Canım bence çok dikkat et, derin kesmişsin, çok hafife alma, doktorun dediklerini aynen uygula.:)

Bugün aslında ölçü olarak iyi yedim, porsiyonlar küçük değildi, ama ceza yememek için biraz daha dikkatliyim tabi. İyi ki varsın canım.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
kızlar merhaba nasılsınız dün öğleden bu yana giremedim topiğe hemen yaptıklarımı yazayım
dün akşam:
bulgurlu pazı sarması
yoğurt yedim
saat 8 gibi arkadaşlarla canlı müziğe gittik ve gece 00:30 a kadar göbek attık çooook yoruldum

bu sabah00 gibi
klasik karatay kahvaltısı

ikindi yani 17:00 gibi
1 elma 1 portakal
1 muz ve dükkanı kapattım

kocamla dışarda dolaştık hava güzeldi bir buçuk 2 saat kadar
plates yaptım az önce 50 dk
şimdide bandda 1 saat yürüyüp duş ve yatıcam
hepinize bol leptinli geceler öpüldünüz

bugun hıdırellez cıkıp gul agacına dılek baglayın ben resım yaptım sonra gul agacının altına gömdümmm

loxi merhaba canım hoşgeldin aramıza gerçi ben de 3 aydır pek giremiyorum nasılsın umarım herşey yolundadır famir de yok sanırım iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…