datlım afiyet olsun
unsuz kabak mücveri tarifini verir misin??
datlım afiyet olsun
unsuz kabak mücveri tarifini verir misin??
ıyınıyetlım benım 8 yasında bır oglumda var oda cok tatlıydı ama kız cocuk gercekten cok baskaymıs allah eksıklıklerını gostermesın ısteyen herkese versın ınsaalah.bugun hamaratlıgın uzerınde evde ne guzel kokmustur hamurıslerı pıserken mesela ben pohacaların pıserkenkı kokusuna bayılırımCanıımmm sağol
Miss gibi kokuyor yarım yarım konuşuyor -bayılıyorum-habire döküp saçıyor etrafı kirletiyorAma benim de oğluşum yaşama sevincim. canım onlar iyiki varlar.. Allah'a hamd olsun çok tatlı oğluşum var Sıktırıp pataklayıp severim ben "yamma anne yamma" diyor sürekli. Papadiyam benimki 26 aylık oldu. Çocuğu çok özlemişim iyi ki doğmuş..
Seninki de kız bıcır bıcırdır oBir de süslüdürrr
Yaptığım kurabiye de 1 bardak süt bir bardak şeker 1 yumurtanın sarısı kabartma tozu bir margarin(tereyağı koydum ben) vanilya var kulak memesi kıvamında güzelce yoğurdum. Köy yumurtası büyüklüğündeparçalar koparıp yuvarladım. Yumurtanın beyazına üst kısmını batırıp şekere buladım veee pişirdiiim. Oğluş bayıldı 2 tane yedi.. ben yemedim amaa
Şimdi de gül tatlısı yapayım ben
allah bagıslasın canımmtebrik ediyorum seni canım
Allah hepimiz yavrularını korusun iyi ki varlar benim kızım sanırım en büyükama aklı hala çocuk tabii sadece boyu çok uzadı 163 cm beni geçti inanın 12 yaşında o da bu sabah anne kurabiye yapalım mı diyordu ..senin tarifini deniyeyim iyiniyetlim..söz bundan yemiycem
dırekt bılınc altına calısıyon demı cakalll yemedıgın ve yemıycegın ıcın dıyerek7 saat sonra olunca biraz cok abarttım..
1 kase yogurt
fırında tepsi kofte
1 kase salata
yarım cay bardaa fındık
3 adet omega
guleryuzcüm tesekkur ederim gecmiş olsun dilegin için..
ewet ya topiğimize nazarmı değdi yoksam
bu arada sanada gecmiş olsun bidenem..
iyiniyetlim kurabiyeden yemediğin ve yemiyeceğin için seni tebrik ediyorum bebeem
ayrıca sersum da yemiyecek kurabiyeden onu da tebrik ediyorum
elıne emegıne saglık bebeemmgeçmiş sayfaları okuyorum kıslar..aklımda kaldıgı kadarıyla faydalı bilgiler:
1) kendinizi 2 ogun yapmaya zorlamayın..başlarda 3 ogun yapın..vucudunuz kendiliğinden 2 öğüne düser zaten..
2) regl doneminde metabolizma hızı 2 katına cıkıyor..ama tartıda artıyı goruyosunuz..bu cok normal bişe..regli doneminden korkmayın hatta mutlu olun cunkumeeee:
eger bu donemde dietinize daha cok dikkat ederseniz regl bittiğinde normal verdiğinizden 2 kat daha fazla kilo verirsiniz..
bide regl doneminde sinirli gergin olmanız normal..isviçrede regl donminde işlenen suclar için regl hafifletici nedenmiş..
3) spor yaptıgınız halde tartıda artı gorurseniz sevinin..cunku kaslarınız artıyor demektir..
vucutta kaslar daha az yer tutar ama kilo olarak kaslar yagdan daha agırdır..oyuzden tartıya değil de mezuraya bakın..
aklıma geldikce yazarım daha..
merhaba forumda okumuştum benimde 17 aylık bir kızım var çok tatlı oldukları bir dönem allah bağışlasınn
iyi akşamlar canım.tesekkur ederım guzel sozlerın ıcıniyi aksamlar loxandracım..menuye bi diyeceğimiz yok,olamaz da zatensen bizden cook cok tecrubelisin..
devamını bekliyoruz canım..senden feyz alalım biraz..
ben gecmiş sayfaları okuyorum bos vakitlerde..suan 300lere yaklastım..seni orda okurken burda da gormek guzel..
iyiki geldin:))
gecmıs olsun canım.biri lahmacun getirdi...
biri höşmerim getirdi..
elim yaralı diye yemek yapamam sanıyolar
oysa bilmiyolar kii ben asla ac kalmam..iki elim kanda bile olsa yapar yerim yemeemi..
tek elle fırın kofte ve salata yaptım..daha ne olsun demi ama
hosbulduk canım.nasıl gıdıyor??hoşgeldin loxicim
kızlar akşam yemekten önce 50 dk yürüdük eşimle
yemektede:
fırında unsuz kabak mücveri(2dilim)
ıspanak yemeği(sarısaklı ev yoğurdu eşlşğinde)
salata veee
mööööööö
hosbulduk canım.aynı zamanlarda ayrılmısız demekki.hersey yolunda cok sukur,yaz yaklasınca bir azim geldi bana,kalan kiloları da vereyım artık didim,geldimmloxi merhaba canım hoşgeldin aramıza gerçi ben de 3 aydır pek giremiyorum nasılsın umarım herşey yolundadır famir de yok sanırım iyimi
kızlar bu hıdırellez de dilek tutma olayı batıl inanç ya,hiç yapılmasa daha mı iyi acaba?:26:canım çok sağol yaa unutmuşum koşturmacadan hemen dilek olayına gireyim bende
benım kızımda 17 aylık,aynı zamanlarda dogurmusuz demekki hepmerhaba forumda okumuştum benimde 17 aylık bir kızım var çok tatlı oldukları bir dönem allah bağışlasınn
ıyınıyetlım benım 8 yasında bır oglumda var oda cok tatlıydı ama kız cocuk gercekten cok baskaymıs allah eksıklıklerını gostermesın ısteyen herkese versın ınsaalah.bugun hamaratlıgın uzerınde evde ne guzel kokmustur hamurıslerı pıserken mesela ben pohacaların pıserkenkı kokusuna bayılırımsekıl a dakı menulerımdede gorundugu gıbı tarıfını defterıme eklıyorum bebısım ellerıne saglık köy yanı özgür gezen tavuk yumurtası buyuklugunde olması onemlı tabı
allah bagıslasın canımm
dırekt bılınc altına calısıyon demı cakalll yemedıgın ve yemıycegın ıcın dıyerek
elıne emegıne saglık bebeemm
allah bagıslasın handancım dunyanın en guzel nımetlerı yabenımkı tam sokakcı havalarda guzelya aklı hep dısarda gunduz benle aksam babayla ıkı üç posta cıkmadan rahat etmıyo
Eki Görüntüle 408165 Eki Görüntüle 408166
Eki Görüntüle 408169
lovıcım ozellıkle senın ıcın koyuyorum sen gormemıssındur buyuk ıhtımal gecen koydugumda
iyi akşamlar canım.tesekkur ederım guzel sozlerın ıcıntecrübeliyim evet ama ıstıkrar da önemli,onu sağlayamadım tek basıma,buranın destegi çok önemliymiş onu anladım.bu sefer hedefe ulaşana kadar burdayım inş.
ben bile arada gecmısı okuyorum bılıyormusun,insan unuttuklarını hatırlıyor,iyi geliyor
gecmıs olsun canım.
fırın köftenın tarifini alabılırmıyım,ben de yarın yapmayı dusunuyorum da...
hosbulduk canım.nasıl gıdıyor??
hosbulduk canım.aynı zamanlarda ayrılmısız demekki.hersey yolunda cok sukur,yaz yaklasınca bir azim geldi bana,kalan kiloları da vereyım artık didim,geldimm
kızlar bu hıdırellez de dilek tutma olayı batıl inanç ya,hiç yapılmasa daha mı iyi acaba?:26:
eglence içinse birsey diyemem tabii
benım kızımda 17 aylık,aynı zamanlarda dogurmusuz demekki hep
canım loxıye yazcaktım yanlıs yazmısım anladın sen onu:)))
canım süper bir değişim olmuş devam et sakın bırakmma diyetii
Eki Görüntüle 408165 Eki Görüntüle 408166
Eki Görüntüle 408169
lovıcım ozellıkle senın ıcın koyuyorum sen gormemıssındur buyuk ıhtımal gecen koydugumda
bu arada arkada dolapları karıştıran bir bıdık mı var:)))aradaki fark süperrr tebrikler devam devam devam
Merhaba kızlar ozledim sizi
Kaçamak var bugün(
Neyse yarın dikkatle ve yürüyüşle telafi ederim
Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?