Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

datlım afiyet olsun
unsuz kabak mücveri tarifini verir misin??

kabakları rendeledim ve avucumla sularını sıktım
içine taze soğan,dereotu,maydonoz doğradım bolca
2 tanede yumurta kırdım güzelce karıştırdım
tuz karabiber,pulbiber ekledim birazda peynir
fırın tepsisine yaydım fırında pişirdim

hocanın kitabındada var tarif

datlım afiyet olsun
unsuz kabak mücveri tarifini verir misin??

kabakları rendeledim ve avucumla sularını sıktım
içine taze soğan,dereotu,maydonoz doğradım bolca
2 tanede yumurta kırdım güzelce karıştırdım
tuz karabiber,pulbiber ekledim birazda peynir
fırın tepsisine yaydım fırında pişirdim

hocanın kitabındada var tarif

ıyınıyetlım benım 8 yasında bır oglumda var oda cok tatlıydı ama kız cocuk gercekten cok baskaymıs allah eksıklıklerını gostermesın ısteyen herkese versın ınsaalah.bugun hamaratlıgın uzerınde evde ne guzel kokmustur hamurıslerı pıserken mesela ben pohacaların pıserkenkı kokusuna bayılırımsekıl a dakı menulerımdede gorundugu gıbıtarıfını defterıme eklıyorum bebısım ellerıne saglıkköy yanı özgür gezen tavuk yumurtasıbuyuklugunde olması onemlı tabı

allah bagıslasın canımm
dırekt bılınc altına calısıyon demı cakalll yemedıgın ve yemıycegın ıcın dıyerek

elıne emegıne saglık bebeemm

merhaba forumda okumuştum benimde 17 aylık bir kızım var çok tatlı oldukları bir dönem allah bağışlasınn

allah bagıslasın handancım dunyanın en guzel nımetlerı ya benımkı tam sokakcı havalarda guzelya aklı hep dısarda gunduz benle aksam babayla ıkı üç posta cıkmadan rahat etmıyo

kızlar bugun 1 saatte 6km evde 1 saat dısarda aksamda 1 saat daha avm de gezdım umarım ıkıncı ogunumdekı abartmalarım bana yol su elektrk ve kg olarak donmemıstır bu yuruyusler sayesınde:44::44:

iyi akşamlar canım.tesekkur ederım guzel sozlerın ıcıntecrübeliyim evet ama ıstıkrar da önemli,onu sağlayamadım tek basıma,buranın destegi çok önemliymiş onu anladım.bu sefer hedefe ulaşana kadar burdayım inş.

ben bile arada gecmısı okuyorum bılıyormusun,insan unuttuklarını hatırlıyor,iyi geliyor

gecmıs olsun canım.
fırın köftenın tarifini alabılırmıyım,ben de yarın yapmayı dusunuyorum da...

hosbulduk canım.nasıl gıdıyor??

loxi merhaba canım hoşgeldin aramıza gerçi ben de 3 aydır pek giremiyorum nasılsın umarım herşey yolundadır famir de yok sanırım iyimi
hosbulduk canım.aynı zamanlarda ayrılmısız demekki.hersey yolunda cok sukur,yaz yaklasınca bir azim geldi bana,kalan kiloları da vereyım artık didim,geldimm

canım çok sağol yaa unutmuşum koşturmacadan hemen dilek olayına gireyim bende
kızlar bu hıdırellez de dilek tutma olayı batıl inanç ya,hiç yapılmasa daha mı iyi acaba?:26:
eglence içinse birsey diyemem tabii

merhaba forumda okumuştum benimde 17 aylık bir kızım var çok tatlı oldukları bir dönem allah bağışlasınn
benım kızımda 17 aylık,aynı zamanlarda dogurmusuz demekki hep

evet canım bizimki de aynı park da park bütün gün parkta kalsa banamısın demez ama o gülücükleri için herşeye değer yorucu ama dünyanın en güzel duygusu annelik allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel gecede dualarımız kabul olsunnn

hadi ya demek seninki de 17 aylık allah bağışlasın kuzunu.canım hiç durmadan devam et dediğin gibi yaz geliyor kalanları da ver gitsin ben işe başlayınca kilo vermem hızlandı,yaptığım bin türlü kaçamağa rağmen:)))ne bileyim zayıflamak çok güzel bir duygu 38 beden yeni yeni ciciler alıyorum aile bütçemiz sarsıldı ama yapacak birşey yok eşimde karataycıı o 12 kg verdi ben 8 evlendiğimiz zamanki kilolara döndük görenler inanamıyorrr.umarım hedefimize ulaştıktan sonra korumayı da başarırız.
hıdırellez ile ilgili sana katılmıyorum benim dilediğim dilekler birer birer oluyor:)))

papiş acccaip incelmişsin bidenem canı gonulden tebrik ederim ya..nası sevindim kız
elim kotu canım ya tetanoz asısı tırnaklarımı bile sızlatıyo..saclarımı bile eşim baglıyo

loxicim fırın kofte:
kıyma sogan karabiber kırmızı biber sarımsak 1 yumurta kimyon malzemelerimiz..
hepsini karıstırıp borcama yaydım..en alta biraz tereyag koydum..ve fırına verdim..guzelce kızardı..ıstersen ustune kasar da rendeleyebilirsin..enfes bişe..kesinlikle yap canım:)) şimdiden afiyet leptin olsun..

annesinin kuzusu kacmıssın hemen..memlekette cıslatmadın inşallah:)

kızlar bugun cok syuruyemedim..30 dakkada 3 km yaptım..bide yemekten sonra 1 bucuk km yurduydum..bölük borcuk olunca içime sinmiyo ama hiç yoktan iyidir..zaten yururken agrıdı elim cok..ama sizi dusundum hep.. ibret oluyum dedim
opuyorum hepinizi..1-2 gun giremeyebilirim topiğe.. kacamaklar yapılmasın haaa
dönunce herkesi okurum ince ince ve düşük çenemle herkese cevap yazarım..
hoşçakalın şindilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…