Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-bol peynir
-6 zeytin
-2 yumurta
-domates,salatalık
-1 avuç fındık
-2 kupa yeşilçay

ARA
-1 avuç badem
-3 adet bisküvi

AKŞAM
-1 kase yeşil mercimek çorbası
-1 alabalık buğulama
akşam yemeğinden sonra lokma bişey yemedim

arkadaşlar merhaba,bu hafta ben karatay diyeti yapmaya başladım vebugün 6.günüm, 4 aylık diyet geçmişimde ilkkez haftada 1 kilo verebildim.çok mutluyum ve bu durum beni daha da azimlendirdi.yukarıdaki listemi karatay diyeti açısından nasıl yorumlarsınız uygun olmuş mu?

Papadiyam Allah bağışlasın canım kuzularını.. Güzel güzel büyüsünler inş. canım..
Koştur koştur ev işi yapıyorum benim uyuduktan sonra (gündüz hiç uyumadı) şimdi dinleniyorum
Sabah da poğaça yapacağım asıl o güzel kokuyo sen de çok seviyosun
Misler gibi koktu ev gül tatlımı da yaptım. Oğluşla zor oldu, sıkıldı arada oynadım ama
Neyse hallettim şimdi son detayları geçiyorum. Misafirlerim kahvaltıda burada olacak..

hepinize iyi geceler.bu gün bahceme domates fidesi ve fasulye tohumu diktim.taze soğan dereotu tere ve maydanozda diktim .saat 17:00 den 19:30 a
kadar bahcedeydim .iç organlarım bile terledi.onun için spor yok
akşam menüm:yoğurtlu ıspanak
fıstık

iyiniyetlim maaşallah yine döktürmüşsün .hamaratsın vesselam. benim kızımda 2,5 yaşında onunla bi iş yapmak zor ama bi okadarda zevkli.bu gün bahcede dibimden ayrılmadı.ben fideleri dikerken bıcır bıcır konuşuyo bi yandan bi yandan anne bende yapıimmi diye olaya müdahil olmaya calışıyo.cook tatlılar ya.allah hepimizin evlatlarını korusunyarınki misafirinde sana kolay gelsin

kızlar size yazarken bi yandan da şu stardaki bir başka hayat diye güya yarışma olan şişman insanlarla ilgili bi yarışmayı izliyorum.cook sinir bozucu ya.ayrılanlar kalori hesabını öğrendiklerini ..... falan sacma şeyler söylüyorlar.bizim hocayı 1 hafta oraya göndermek lazım .tüm türkiye artık bazı şeylerin farkına varmalı...insanların vücutlarıda ruhlarıda oyuncak değil.madem bunu gözler önüne sercen bu insanları deşifre edecen o zaman sağlıklı zayıflatta milletde bi şey görsün,elinde kobay olarak aldıdın insan cıkda kalıcı sağlıklı beslenmeyi öğrensin
haksızmıyım ya

propycilim elin nasıl oldu.allahım acil şifa versin canımcım.inşaallah geceyi kolay gecirirsin.öptüm

aynen canım ya insanları resmen öküz yerine koyuyorlar geçen 40 tonluk trene halat bağlayıp 100 metre çektirdiler

evet hiç sorma insan bu dünyadaki en kıymetli varlık oysaki.rabbim tüm yarattıklarını insan oğluna hizmet için yartmış. ama biz kendi varlığımızın farkında değiliz.ne diyelim allah herkese akıl fikir versin

7 mayıs pazartyesı sabah tartılıp baslıyorum 3 aylık bı sure koydumkendıme bakalım ılk 3 da neler basarıcam söz verıyorum bu sefer olucak calısan arkadaslara bı sorum olucak ben ıs yerınde sadce tost durum vb ayak ustu seyler yıyrbılıyroum neler yapabılırım cunku oglenlerı yemek kısmı benı gerıletıyor her zaman lutfen fıkırleırnızı beklıyorum yogurt ve kuruyemıs dıye dusunuyorum ama hıc cekıcı gelmıyor

Bugün öğle yemeği yiyemedim

Akşam yediklerimi yazarım demiştim, aha da yazıyorum:

1 tabak mercimek çorbası
2 tabak yeşil fasulye
1 avuç ceviz

1 Yudum da kola içtim

Galiba tükanı ben kapatıyorum bu gece:)

bugun hıdırellez cıkıp gul agacına dılek baglayın ben resım yaptım sonra gul agacının altına gömdümmm

ben de yürüyüşte gül bulup altına çizdim canum..işin bahanesi Allah dileklerimizi yerine getirsin inşallah

bütün çocuklar sevimli ama kız anneliği bir başka şekerler..kız olsun çamurdan olsun

Eki Görüntüle 408165 Eki Görüntüle 408166

Eki Görüntüle 408169

lovıcım ozellıkle senın ıcın koyuyorum sen gormemıssındur buyuk ıhtımal gecen koydugumda

canım maşallah sana fıstık gibi olmuşsun yavv..darısı başımıza

kahvaltın güzel yanına da omega 3 ekle tam olsun
ara da biküviler cıss
akşamında iyi canım..aramıza hoş geldin:))

ne güzel taze taze yersin artık
aynen katılıyorum sana canım..saçma sapan insanları rencide eden bir program....

ceviz insanı çok tok tutuyor inan..ben soğukta olsa omleti (özellikle peynirliyse)çok rahat yiyebiliyorum..sabah yapıp yanına al..peynir,yoğurt,ceviz ohh bence mis gibi..

saol canım yaaa...ben kitabı okudum ama tariflere hiç bakmadım..bak utandım şimdi..zahmet oldu sana..neyse kitabı olmayanlara yarasın

allah bagıslasın canımm
saol canım..Allah hepimizin yavrularını korusun ve bizlere bağışlasın..

ben de tükkanı açıyorumyine pazar pazar kalktım sabahın köründe uyu be kadın yarın zati erken kalkıcan di miofff yaaaa

gunaydin, oncellikle hosgeldin ( gerci ben de yeniyim ) is yeri ortamini anlatirsan yardimci olabiliriz. ben de calisiyorum ama okulumuzda mutfak kismi var, ogle tatilinde herkes kendi getirdigi yemegi yiyor. ogle vakitlerinde disarida ev yemekleri yapan yer var mi ya da araban varsa getirdigin yemegi arabanda kimse gormeden tuketebilirsin..

Nasilsiniz kizlar

Dun evde degildim,maalesef hic uyamadim karataya

Bugunde evde olmayacagim,bakalim artik

Propycil canim cok gecmis olsun,bence de rapor al

sabah kahvaltım(09:00bitti)
2 ceri domates
1 salatalık
4 adet kücük biber
6 zeytin
1 adet köy yumurtası lop
1 cay bardagı fındık
6 adet cekirdekli kuru üzüm
10 adet badem cagla,2 adet erik
omega3 2 kapsül

tsk ederım bebeem
tekrar gecmıs olsun ozletmeden gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…