ıyınıyetlım benım 8 yasında bır oglumda var oda cok tatlıydı ama kız cocuk gercekten cok baskaymıs allah eksıklıklerını gostermesın ısteyen herkese versın ınsaalah.bugun hamaratlıgın uzerınde evde ne guzel kokmustur hamurıslerı pıserken mesela ben pohacaların pıserkenkı kokusuna bayılırımsekıl a dakı menulerımdede gorundugu gıbı tarıfını defterıme eklıyorum bebısım ellerıne saglık köy yanı özgür gezen tavuk yumurtası buyuklugunde olması onemlı tabı
allah bagıslasın canımm
dırekt bılınc altına calısıyon demı cakalll yemedıgın ve yemıycegın ıcın dıyerek
elıne emegıne saglık bebeemm
allah bagıslasın handancım dunyanın en guzel nımetlerı yabenımkı tam sokakcı havalarda guzelya aklı hep dısarda gunduz benle aksam babayla ıkı üç posta cıkmadan rahat etmıyo
Papadiyam Allah bağışlasın canım kuzularını.. Güzel güzel büyüsünler inş. canım..
Koştur koştur ev işi yapıyorum benimuyuduktan sonra (gündüz hiç uyumadı) şimdi dinleniyorum
Sabah da poğaça yapacağım asıl o güzel kokuyo sen de çok seviyosun
Misler gibi koktu ev gül tatlımı da yaptım. Oğluşla zor oldu, sıkıldı arada oynadım ama
Neyse hallettim şimdi son detayları geçiyorum. Misafirlerim kahvaltıda burada olacak..
papiş acccaip incelmişsin bidenem canı gonulden tebrik ederim ya..nası sevindim kız
elim kotu canım ya tetanoz asısı tırnaklarımı bile sızlatıyo..saclarımı bile eşim baglıyo
loxicim fırın kofte:
kıyma sogan karabiber kırmızı biber sarımsak 1 yumurta kimyon malzemelerimiz..
hepsini karıstırıp borcama yaydım..en alta biraz tereyag koydum..ve fırına verdim..guzelce kızardı..ıstersen ustune kasar da rendeleyebilirsin..enfes bişe..kesinlikle yap canım:)) şimdiden afiyet leptin olsun..
annesinin kuzusu kacmıssın hemen..memlekette cıslatmadın inşallah:)
kızlar bugun cok syuruyemedim..30 dakkada 3 km yaptım..bide yemekten sonra 1 bucuk km yurduydum..bölük borcuk olunca içime sinmiyo ama hiç yoktan iyidir..zaten yururken agrıdı elim cok..ama sizi dusundum hep..ibret oluyum dedim
opuyorum hepinizi..1-2 gun giremeyebilirim topiğe.. kacamaklar yapılmasın haaa
dönunce herkesi okurum ince ince ve düşük çenemle herkese cevap yazarım..
hoşçakalın şindilik..
kızlar size yazarken bi yandan da şu stardaki bir başka hayat diye güya yarışma olan şişman insanlarla ilgili bi yarışmayı izliyorum.cook sinir bozucu ya.ayrılanlar kalori hesabını öğrendiklerini ..... falan sacma şeyler söylüyorlar.bizim hocayı 1 hafta oraya göndermek lazım .tüm türkiye artık bazı şeylerin farkına varmalı...insanların vücutlarıda ruhlarıda oyuncak değil.madem bunu gözler önüne sercen bu insanları deşifre edecen o zaman sağlıklı zayıflatta milletde bi şey görsün,elinde kobay olarak aldıdın insan cıkda kalıcı sağlıklı beslenmeyi öğrensin
haksızmıyım ya
yok canım görünmüyo kahve fincanı kalp ampul falan var
bugun hıdırellez cıkıp gul agacına dılek baglayın ben resım yaptım sonra gul agacının altına gömdümmm
bütün çocuklar sevimli ama kız anneliği bir başka şekerler..kız olsun çamurdan olsunıyınıyetlım benım 8 yasında bır oglumda var oda cok tatlıydı ama kız cocuk gercekten cok baskaymıs allah eksıklıklerını gostermesın ısteyen herkese versın ınsaalah.bugun hamaratlıgın uzerınde evde ne guzel kokmustur hamurıslerı pıserken mesela ben pohacaların pıserkenkı kokusuna bayılırımsekıl a dakı menulerımdede gorundugu gıbı tarıfını defterıme eklıyorum bebısım ellerıne saglık köy yanı özgür gezen tavuk yumurtası buyuklugunde olması onemlı tabı
Eki Görüntüle 408165 Eki Görüntüle 408166
Eki Görüntüle 408169
lovıcım ozellıkle senın ıcın koyuyorum sen gormemıssındur buyuk ıhtımal gecen koydugumda
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-bol peynir
-6 zeytin
-2 yumurta
-domates,salatalık
-1 avuç fındık
-2 kupa yeşilçay
ARA
-1 avuç badem
-3 adet bisküvi
AKŞAM
-1 kase yeşil mercimek çorbası
-1 alabalık buğulama
akşam yemeğinden sonra lokma bişey yemedim
arkadaşlar merhaba,bu hafta ben karatay diyeti yapmaya başladım vebugün 6.günüm, 4 aylık diyet geçmişimde ilkkez haftada 1 kilo verebildim.çok mutluyum ve bu durum beni daha da azimlendirdi.yukarıdaki listemi karatay diyeti açısından nasıl yorumlarsınız uygun olmuş mu?
ne güzel taze taze yersin artıkhepinize iyi geceler.bu gün bahceme domates fidesi ve fasulye tohumu diktim.taze soğan dereotu tere ve maydanozda diktim .saat 17:00 den 19:30 a
kadar bahcedeydim .iç organlarım bile terledi.onun için spor yok
akşam menüm:yoğurtlu ıspanak
fıstık
aynen katılıyorum sana canım..saçma sapan insanları rencide eden bir program....kızlar size yazarken bi yandan da şu stardaki bir başka hayat diye güya yarışma olan şişman insanlarla ilgili bi yarışmayı izliyorum.cook sinir bozucu ya.ayrılanlar kalori hesabını öğrendiklerini ..... falan sacma şeyler söylüyorlar.bizim hocayı 1 hafta oraya göndermek lazım .tüm türkiye artık bazı şeylerin farkına varmalı...insanların vücutlarıda ruhlarıda oyuncak değil.madem bunu gözler önüne sercen bu insanları deşifre edecen o zaman sağlıklı zayıflatta milletde bi şey görsün,elinde kobay olarak aldıdın insan cıkda kalıcı sağlıklı beslenmeyi öğrensin
haksızmıyım ya
7 mayıs pazartyesı sabah tartılıp baslıyorum 3 aylık bı sure koydumkendıme bakalım ılk 3 da neler basarıcam söz verıyorum bu sefer olucak calısan arkadaslara bı sorum olucak ben ıs yerınde sadce tost durum vb ayak ustu seyler yıyrbılıyroum neler yapabılırım cunku oglenlerı yemek kısmı benı gerıletıyor her zaman lutfen fıkırleırnızı beklıyorum yogurt ve kuruyemıs dıye dusunuyorum ama hıc cekıcı gelmıyor
kabakları rendeledim ve avucumla sularını sıktım
içine taze soğan,dereotu,maydonoz doğradım bolca
2 tanede yumurta kırdım güzelce karıştırdım
tuz karabiber,pulbiber ekledim birazda peynir
fırın tepsisine yaydım fırında pişirdim
hocanın kitabındada var tarif
allah bagıslasın canımm
saol canım..Allah hepimizin yavrularını korusun ve bizlere bağışlasın..
Bugün öğle yemeği yiyemedim
Akşam yediklerimi yazarım demiştim, aha da yazıyorum:
1 tabak mercimek çorbası
2 tabak yeşil fasulye
1 avuç ceviz
1 Yudum da kola içtim
Galiba tükanı ben kapatıyorum bu gece:)
gunaydin, oncellikle hosgeldin ( gerci ben de yeniyim ) is yeri ortamini anlatirsan yardimci olabiliriz. ben de calisiyorum ama okulumuzda mutfak kismi var, ogle tatilinde herkes kendi getirdigi yemegi yiyor. ogle vakitlerinde disarida ev yemekleri yapan yer var mi ya da araban varsa getirdigin yemegi arabanda kimse gormeden tuketebilirsin..7 mayıs pazartyesı sabah tartılıp baslıyorum 3 aylık bı sure koydumkendıme bakalım ılk 3 da neler basarıcam söz verıyorum bu sefer olucak calısan arkadaslara bı sorum olucak ben ıs yerınde sadce tost durum vb ayak ustu seyler yıyrbılıyroum neler yapabılırım cunku oglenlerı yemek kısmı benı gerıletıyor her zaman lutfen fıkırleırnızı beklıyorum yogurt ve kuruyemıs dıye dusunuyorum ama hıc cekıcı gelmıyor
papiş acccaip incelmişsin bidenem canı gonulden tebrik ederim ya..nası sevindim kız
elim kotu canım ya tetanoz asısı tırnaklarımı bile sızlatıyo..saclarımı bile eşim baglıyo
loxicim fırın kofte:
kıyma sogan karabiber kırmızı biber sarımsak 1 yumurta kimyon malzemelerimiz..
hepsini karıstırıp borcama yaydım..en alta biraz tereyag koydum..ve fırına verdim..guzelce kızardı..ıstersen ustune kasar da rendeleyebilirsin..enfes bişe..kesinlikle yap canım:)) şimdiden afiyet leptin olsun..
annesinin kuzusu kacmıssın hemen..memlekette cıslatmadın inşallah:)
kızlar bugun cok syuruyemedim..30 dakkada 3 km yaptım..bide yemekten sonra 1 bucuk km yurduydum..bölük borcuk olunca içime sinmiyo ama hiç yoktan iyidir..zaten yururken agrıdı elim cok..ama sizi dusundum hep..ibret oluyum dedim
opuyorum hepinizi..1-2 gun giremeyebilirim topiğe.. kacamaklar yapılmasın haaa
dönunce herkesi okurum ince ince ve düşük çenemle herkese cevap yazarım..
hoşçakalın şindilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?