Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yürüyüs(18:50-19:20)
2.5 km
135 kalori
hız 5.1
30 dk

aksam yemegim(19:30bitti)
ev yapımı yogurtlu kabak yemegi(bulgurlu,kıymalı)
ev yapımı yogurtlu marul salatası(salatalık var icinde birde)
10 adet fındık
omega3 2kapsül

gunaydın kızlar kahvaltım:

1 yumurta
5 zeytın
2 bıber
b.peynır
1 domates
1 salatalık
1 elma
yarım muz
1 avuc fındık
2 omega3
yesılcay
normal cay
ve tabıkıde turk kahvesı

bende 1 haftadır bunu uyguluyorum.lakin bende acayip bir enerji düşmesi oldu.sürekli uykum gelmeye başladı,halsizlik oluyor :/ sizde de böyle oldu mu ?

canım benim inş.ikimizde iyilesip sahalara daha hızlı doncez,bu sabah biraz sislik inmiş ayagımdaki sevindim

Eki Görüntüle 408165 Eki Görüntüle 408166

Eki Görüntüle 408169

lovıcım ozellıkle senın ıcın koyuyorum sen gormemıssındur buyuk ıhtımal gecen koydugumda

ay canım masallah cok güzel kilo vermissin devam valla karataya bu sonucları görünce daha bi mutlu oluyor insan

guleryuzcum tsk ederım canım devam tabıkıde ama son 1 haftadır ıstahım cok arttı, halıyle kg veremedım umarım bır an once normale donerım hedefe az kalmanında verdıgı bır gevseklıkte var sanırım(

canım benim bende regli mi ekledim bu hafta yani sisti bütün karnım azda yesem koca göbek karsımda bende sanki veremedim gibi bakalım yarın görcem hafta ici tartılmadım moralim bozulmasın diye insan anlıyor o sisliklerden kilo gtmemiş ne yapalım haftaya inş. daha cok veririz

Selamm ben de dün başladımmmm diyetee fotografımı çektim ve 2 hafta sonraki haliminde fotosunu çekip paylaşcam burda =) benimkisi biraz agır bi diyet ama diyetisyenimine uuyuyorum. geçen sene cok ciddi kilo vermiştim diyeti bozunca yine aldım malesf
Kahvaltım : saat 10-11 bi adet yumurta sarısı içerisinde bolca protein var ve düşen enerjimizi engelleyecektir. 4 adet zeytin bir ince dilim beyaz peynir yaglı yagsız farketmez.. bir dilim ekmek bu da kepek olsun olmasın farketmiyo kahvaltı cok onemli ve doygunluk hissinizde eksiklik hissetmyceksiniz.. bunların yannda ve istedigimiz kadar salata yiyebilrz..
akşama yaklaştıkca yediklerimizi azaltmamız gerekecek :) saat 2 ye kadar olan kısımda bi adet elma yiyebilrz.. saat 2 de bi kase yarım yaglı süt ve yulaflııı bugday ezmeleriii nesfit tarzı marketlerde var zten.
aksam saat 6 da ise bi kase istedigimiz corbayı tüketebiliriz.. yanında 2 kasık kuru gıda pilav olabilir zaten doydugunuzu yine hissedeceksiniz.. daha sonrada açıktıgınzda yine bi adet elma yiyin ben bu sekilde geçen sene bi haftada 3 kilo vermıstım ama daha sonra uyamadım ve geri aldım dün yine başladım bu sefer diyete hep devam edicem 2 hafta sonra önceki soraki fotolarımı koycam

Hayırlı sabahlar hanımlar önce dünkü menümden başlayayım
sabah klasik karatay kahvaltısı
öğlen 1 lahmacun çay ceviz
akşam çorba ,kuru fasulye,patlıcan yemeği 1 kaşık ,cacık ve fırında tavuk

selam kızlar..
kahvaltım saat 10:30
tulum peynirli omlet
peynir
3 zeytin
salatalık,tomates,biber
ev sucuğu
1 kuru incir
3 çekirdekli siyah kuru üzüm
1 gün kurusu
3 ceviz
ve şekersiz çay...çayı şekersiz içişimin 3. haftası ama hala tadına çok alışamadım kızlar yaaa..gerçi söylendiği gibi bir yudum eşimin şekerli çayıondan denedim..iğrenç şerbet gibi geldi
sabır diyorum alışırım elbet

canım o durum bende de oldu malesf ama aslında midemizi alıştırmak yetmiyo iş kafada bitiyo bazen karnımız tokken bile önümüze bi şey kondugunda ona hayır diyemiyoruz ilk önce hayır diyebilmeyi ögrenmeliyiz bence.. midemiz alıştııktan sonra beynimiizi de saglıklı yaşamaya alıştırmalıyız . onu da ben artık yaşlılıgımı düşünmeye başlayarak devam ettircem =))) ne kadr saglklı beslenrsek yaşlılıkta o kadr rahat olrz

öncelikle hoşgeldın canım, karatay diyetinde işlenmiş gıdalar(nesfit gibi), ekmek ve unlu gıdalar, pirinç ve patates yok... ama senın diyetinde bunlar mevcut.... kahvaltı önemli o yuzden ekmek demişsin ama biz zaten kahvaltıda ceviz fındık fıstık yiyoruz ki bu inana 5-6 saat insanı tok tutuyor, ben sabah 7 ye doğru kahvaltımı yapıyorum öğlen 12:30 a kadar acıkmıyorum bile... ilk sf.daki detaylar bi bak istersen... bide karatay diyetinden kolay kolay sıkılmazsın, yanı bende öyle bu forumdakı tüm arkadaşlarımızda...1 yıldır bu diyeti yapanlar varr.... benım naçizane fikirlerim bunlar

canım ben 15 senedır butun ıceceklerı sekersız ıcıyorum şu an asla sekerlı ıcemem sende alısacaksın kı alısmmıssın bıle bır sure sonra gercekten serbet gıbı gelıyor tatlı seyler

canım ben 15 senedır butun ıceceklerı sekersız ıcıyorum şu an asla sekerlı ıcemem sende alısacaksın kı alısmmıssın bıle bır sure sonra gercekten serbet gıbı gelıyor tatlı seyler

inşalllah canım..zaten artık geri dönüşüm yok

kahvaltın güzel yanına da omega 3 ekle tam olsun
ara da biküviler cıss
akşamında iyi canım..aramıza hoş geldin:))
çok teşekkür ederim yorum için,hoşbulduk.
bende 1 haftadır bunu uyguluyorum.lakin bende acayip bir enerji düşmesi oldu.sürekli uykum gelmeye başladı,halsizlik oluyor :/ sizde de böyle oldu mu ?
canım ben de 1 haftadır yapıyorum ama hiç halsizlik falan olmadı,hatta işteyken bile bi halsizlik hissetmedim,sen kahvaltını az yapıyosundur belki.

canım ben de senin gibi çayı şekersiz içemezdim ama 4 aydır diyet yapıyorum ve alıştım artık hiç aramıyorum,tabii ilk başlarda zor geldi ama artık unuttum sen de unutursun o "en tatlı zehiri".

Arkadaşlar benim bir sorum olacak,şimdi ben bu diyete başlayalı 1 hafta oldu,1 haftadır diyetime en üst seviyede uymaya çalışıyorum 2 kez ufak kaçamağım oldu onun dışında herşeye uydum,doğal yiyecekler tüketiyorum,şekerin "ş" sini bile yemiyorum,ara öğüne ihtiyaç hissetmiyorum,akşam yemeğini 7 de yeyip daha sonra 1 lokma bişey yemiyorum,enerjimde de azalma yok.ondan önce 4 aydır klasik ara öğünlü diyetten yapıyordum,karatay diyetine başladığımda 78.5 kiloydum ve daha tam 1 hafta bile demeden 2 kilo verdim bu sabah tartım 76.5i gösterdi,sizce bu normal mi veya sağlıklı mı?sizlerde de böyle oldu mu?bir de benim kafamı şu kurcalıyor bukadar hızlı kilo vermek çok güzel ama hedefe ulaştıktan sonra nasıl koruyacağız?bilgisi olan var mı acaba?

canım öncelikle ne kadar şanslısın kli metabolizman hemen diyete ayak uydurmuş..hemen kilo kaybı yaşamışsın..ben 3 haftadır yapıyorum daha ancak 1 kilo verebildim..bence korkacak hiçbirşey yok birkere çok sağlıklı besleniyoruz..sağlıksız şeyler dışında tüm vitaminli yiyecekleri yiyoruz daha ne olsun..karatay hocaya göre de vücut doğal kilosuna düşünce kilo verme duracak..bu zaten sadece diyet değil ömür boyu uygulanacak bir sağlıklı beslenme programı..tabii bundan sonra kilo verişlerde duraksamalarda olabilirmiş..bu da normal..tamamen kişinin yapısıyla ilgili..seni verdiğin 2 kg için tebrik ederim

çok sağol canım,ben diyete 4 ay önce 87 kilo ile başladım ve 4 aydır bırak 1 haftayı 1 ayda 2 kilo veremiyordum o yüzden bu duruma hem sevindim hem biraz korktum açıkçası ama dediğin gibi sağlıksız hiçbişey yemiyoruz,tek taraflı da beslenmiyoruz,çok sağol canım içim rahatladı,bu durumlarda destek çok önemli.

rica ederim canımbenim nacizane fikrim bu ..zaten burada insan çok güzel motive oluyor..bak ben 3 haftada 1 kilo verdim ama pes etmiyorum.. arkadaşlar çok yardımcı oluyor..karatay hocanın kitabını alıp okursan bu diyet daha da aklına yatıyor..forumun başında da çok güzel bilgilendirmeler var geri dönüş yapıp okuyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…