kızlar bugun cok syuruyemedim..30 dakkada 3 km yaptım..bide yemekten sonra 1 bucuk km yurduydum..bölük borcuk olunca içime sinmiyo ama hiç yoktan iyidir..zaten yururken agrıdı elim cok..ama sizi dusundum hep..ibret oluyum dedim
opuyorum hepinizi..1-2 gun giremeyebilirim topiğe.. kacamaklar yapılmasın haaa
dönunce herkesi okurum ince ince ve düşük çenemle herkese cevap yazarım..
hoşçakalın şindilik..
[/B]
Neyse hallettim şimdi son detayları geçiyorum. Misafirlerim kahvaltıda burada olacak..
hepinize iyi geceler.bu gün bahceme domates fidesi ve fasulye tohumu diktim.taze soğan dereotu tere ve maydanozda diktim .saat 17:00 den 19:30 a
kadar bahcedeydim .iç organlarım bile terledi.onun için spor yok
akşam menüm:yoğurtlu ıspanak
fıstık
kızlar size yazarken bi yandan da şu stardaki bir başka hayat diye güya yarışma olan şişman insanlarla ilgili bi yarışmayı izliyorum.cook sinir bozucu ya.ayrılanlar kalori hesabını öğrendiklerini ..... falan sacma şeyler söylüyorlar.bizim hocayı 1 hafta oraya göndermek lazım .tüm türkiye artık bazı şeylerin farkına varmalı...insanların vücutlarıda ruhlarıda oyuncak değil.madem bunu gözler önüne sercen bu insanları deşifre edecen o zaman sağlıklı zayıflatta milletde bi şey görsün,elinde kobay olarak aldıdın insan cıkda kalıcı sağlıklı beslenmeyi öğrensin
haksızmıyım ya
Nasilsiniz kizlar
Dun evde degildim,maalesef hic uyamadim karataya
Bugunde evde olmayacagim,bakalim artik
Propycil canim cok gecmis olsun,bence de rapor al
öncelikle hoşgeldın canım, karatay diyetinde işlenmiş gıdalar(nesfit gibi), ekmek ve unlu gıdalar, pirinç ve patates yok... ama senın diyetinde bunlar mevcut.... kahvaltı önemli o yuzden ekmek demişsin ama biz zaten kahvaltıda ceviz fındık fıstık yiyoruz ki bu inana 5-6 saat insanı tok tutuyor, ben sabah 7 ye doğru kahvaltımı yapıyorum öğlen 12:30 a kadar acıkmıyorum bile... ilk sf.daki detaylar bi bak istersen... bide karatay diyetinden kolay kolay sıkılmazsın, yanı bende öyle bu forumdakı tüm arkadaşlarımızda...1 yıldır bu diyeti yapanlar varr.... benım naçizane fikirlerim bunlar
rica ederim canımbenim nacizane fikrim bu ..zaten burada insan çok güzel motive oluyor..bak ben 3 haftada 1 kilo verdim ama pes etmiyorum.. arkadaşlar çok yardımcı oluyor..karatay hocanın kitabını alıp okursan bu diyet daha da aklına yatıyor..forumun başında da çok güzel bilgilendirmeler var geri dönüş yapıp okuyabilirsin
inşalllah canım..zaten artık geri dönüşüm yok
cıtırlar kızı uyuttum babasıda uyuo ben bıraz dısarlarda dolanam havada mıkemmel zati bıraz fıtrın bakem
hoşgeldin..kardeşine de hayırlı olsun ve Allah tamamına erdirsin canımBir haftalık uzun bir aranın ardından yine buradayım ve de sizleri çoooooook özledim
Sizden izin alarak kardeşimin nişanı için ayrılmıştım en son ve de yorucu bir haftanın ardından size kavuştum çok şükür...
kardeşimin başını bağladık, nişanladık; darısı tüm bekarların başına inşallah...
diyetime gelinceçok açılmamakla birlikte her gün mutlaka zararlı bişiyler oldu maalesef, o yüzden ben bu haftayı yok sayıyorum ve de aynen devam Bu sabahki kahvaltım (aslında öğlen yemeğiydi bu sabah 4 te evdeydik ve ben ancak kalkabildim, kahvaltıyı da kociş hazırlamış sağolsun ):
Saat 12:00
2 kk yumurta
8 yeşil zeytin
biraz peynir
az badem
2-3 dilim salatalık
2-3 dilim sucuk
2-3 çatal patates
Bu arada yazmadan geçemeyeceğim, beni görenler "zayıflamışsın" dedilerçok mutlu oldum
geçmişi okuyamadım henüz, tam olarak da okuyabileceğimi zannetmiyorum ama biraz önce papadiya nın resimlerini gördüm ve de voooooooooooooooov yaptım, kız ne güzel olmuşsun sen öyle tü tü tü nazarım değmesin
evet canım ya biraz zamana ihtiyacım seninde dediğin gibi ..sabrediyorum..demek daha 3 haftam varCanım, ben de şekersiz çay kahve içemezdim. Ben başlayalı 6 hafta oldu. Daha bu hafta alıştığımı hissetmeye başladım. Sabret. Ben alıştımsa herkes alışır:)
aynen ben de 10 kusur senedır sekersız ıcerım her turlu cayı,sekersız kahveye de bu dıyetten sonra basladım,hala tam keyif almıyorum ama zamanla alısılır dıye kendımı zorluyorum:44:canım ben 15 senedır butun ıceceklerı sekersız ıcıyorum şu an asla sekerlı ıcemem sende alısacaksın kı alısmmıssın bıle bır sure sonra gercekten serbet gıbı gelıyor tatlı seyler
papiş acccaip incelmişsin bidenem canı gonulden tebrik ederim ya..nası sevindim kız
elim kotu canım ya tetanoz asısı tırnaklarımı bile sızlatıyo..saclarımı bile eşim baglıyo
loxicim fırın kofte:
kıyma sogan karabiber kırmızı biber sarımsak 1 yumurta kimyon malzemelerimiz..
hepsini karıstırıp borcama yaydım..en alta biraz tereyag koydum..ve fırına verdim..guzelce kızardı..ıstersen ustune kasar da rendeleyebilirsin..enfes bişe..kesinlikle yap canım:)) şimdiden afiyet leptin olsun..
annesinin kuzusu kacmıssın hemen..memlekette cıslatmadın inşallah:)
kızlar bugun cok syuruyemedim..30 dakkada 3 km yaptım..bide yemekten sonra 1 bucuk km yurduydum..bölük borcuk olunca içime sinmiyo ama hiç yoktan iyidir..zaten yururken agrıdı elim cok..ama sizi dusundum hep..ibret oluyum dedim
opuyorum hepinizi..1-2 gun giremeyebilirim topiğe.. kacamaklar yapılmasın haaa
dönunce herkesi okurum ince ince ve düşük çenemle herkese cevap yazarım..
hoşçakalın şindilik..
arkadaşlar ben de omega3 besin takviyesi almak istiyorum,hoca kitabında "içinde omega 6 olmamasına ve EPA ve DHA olmasına dikkat edin"demiş,sizin bu şartlara uyan omega3 tavsiyeleriniz var mı,bana özelden mesaj atar mısınız?
Sabah:
2 yum lı omlet
Yeşil biber, domates, salatalık, roka
Kaşar peynir- 3 dilim
4 zeytin
1 gr omega3
2 lt su
Bugün yürüyemedim henüz. Olacak inş. Öğlene de evde bişey yok. pastırmalı yumurta yesem olur mu?
Bu hafta 84ü (84,9 bile kabulüm) göremezsem, camı açıp ben eşeğim diye bağırıcam! Ne nazlı 84müş be!
arkadaşım allah yaşatsın seni emi.cok güldüm yazını okuyunca bende 80 için içimden aynı şeyleri geciriyodum duygularıma tercüman oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?