Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağanak yağışlı bir malatya sabahından herkese merhaba

kahvaltım:
sucuklu yumurta
5 zeytın
1 avuc koy peynırı
1 cay brd ceviz
domates salatalık
omega 3

kahvaltı sonrası da 45 dk yuruyus yaptıkk,yağmurdan önce tabii
bugun formumdayım cok şükürrr

loxıcım tesekkur ederım canım valla ben bıle ınanamıyorum bu degısıme ama 69 yada 68 i gormeyı cok ıstıyorum bu hafta hıc veremedım((

cıtırlar kızı uyuttum babasıda uyuo ben bıraz dısarlarda dolanam havada mıkemmel zati bıraz fıtrın bakem

İyi pazarlar hanımlar,

sabah kalkınca 70 dk yürüyüş, çok iyi geldi, ardından kahvaltı:

lorlu omlet, salata, az peynir, 1 ç.b ceviz, 2 k.incir, 8 zeytin

Prppycil sakın özletme kendini, sen olunca kaçamaklar azalıyor ona göre, çok öpüyorum, kendine iyi bak.

Neyse hallettim şimdi son detayları geçiyorum. Misafirlerim kahvaltıda burada olacak..

Kolay gelsin iyiniyetlim.

Muhen ciğim sana mesaj yazmıştım gördün mü bilmiyorum. Simgeler için mesaj ayarlarını değiştirmen gerekiyor.

Çok kilo verip, fazlasıyla almış bir insan olarak kalori hesabı ve diyetlerin işe yaramadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Nasilsiniz kizlar

Dun evde degildim,maalesef hic uyamadim karataya

Bugunde evde olmayacagim,bakalim artik

Propycil canim cok gecmis olsun,bence de rapor al

Propycil burada olmadığı için şanslısın. Burada olsaydı ağır cezalar verirdi.

Gökcebbike uzun zamandır yoktun, hoş geldin canım.

Herkese iyi pazarlar.

evet canım,zaten bu diyete başlamadan önce hem bu topiği hem de hocanın kitabını okudum,anlatılanları mantıklı bulduğum için başladım,ve ben ki ekmeği çok seven biriyim anlatılanların doğruluğuna öyle inandım ki artık beynim ekmeği hiç istemiyor çünkü zararlarının doğruluğuna çok inandım.

Bir paylaşım

"Beli incelten tarif - Mehmet Öz

ABD’de sunduğu beslenme programı Emmy Ödüllü alan Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, beli inceltmek için her ögünde 1 porsiyon baklagil yenmesini tavsiye ediyor.

Prof. Dr. Mehmet Öz çözülebilir lifler bakımından zengin olan fasulye ve börülce gibi baklagillerin haşlanıp yemeklere eklenmesini tavsiye etti.

Prof. Dr. Mehmet Öz, her öğünde bir avuç haşlanmış baklagil tüketmenin yağ yakımını hızlandırdığını ve alınan yağların depolanmasını engellediğini belirtti.

Mehmet Öz böylece karnın bir haftada düzleşeceğini de belirtti. Prof. Dr. Mehmet Öz inatçı yağlarını eritmek isteyen kişiler için bir de kurabiye tarifi verdi. Kurabiyenin içinde ise, nohut, fasulye ve bol lif bulunuyor. Lif bel ve karın bölgesinde tutulan yağları harekete geçirerek çözülmelerinde büyük rol oynuyor.

Mucize tarifi

Prof. Dr. Mehmet Öz'den pratik baklagil kurabiyesinin tarifi:

Malzemeler:

* 1 veya 2 konserve fincan kadar haşlanmış nohut,
* 2 rendelenmiş havuç,
* 2 çay kaşığı maya,
* 1 çay kaşığı zeytinyağı,
* tuz ve karabiber

Hazırlanışı: Malzemeleri büyük bir kabın içinde mikserden geçirin. Hamurumsu bir kıvam elde edildikten sonra kurabiye kaplarına kaşıkla tek tek yerleştirilen hamurlar, üstünde toplamda içine 2 çay kaşığına denk gelecek kadar haşhaş eklenerek hazır hale getirin. Ardından 180 dereceye ayarlı fırında yarım saat pişirin.

Beli incelten tarif - Mehmet Öz-mucize iksirler http://mucizeiksirler.blogspot.com/2012/05/beli-incelten-tarif-mehmet-oz.html#ixzz1u5NR4RUd"

Bir haftalık uzun bir aranın ardından yine buradayım ve de sizleri çoooooook özledim
Sizden izin alarak kardeşimin nişanı için ayrılmıştım en son ve de yorucu bir haftanın ardından size kavuştum çok şükür...
kardeşimin başını bağladık, nişanladık; darısı tüm bekarların başına inşallah...
diyetime gelince çok açılmamakla birlikte her gün mutlaka zararlı bişiyler oldu maalesef, o yüzden ben bu haftayı yok sayıyorum ve de aynen devamBu sabahki kahvaltım (aslında öğlen yemeğiydi bu sabah 4 te evdeydik ve ben ancak kalkabildim, kahvaltıyı da kociş hazırlamış sağolsun):

Saat 12:00

2 kk yumurta
8 yeşil zeytin
biraz peynir
az badem
2-3 dilim salatalık
2-3 dilim sucuk
2-3 çatal patates

Bu arada yazmadan geçemeyeceğim, beni görenler "zayıflamışsın" dediler çok mutlu oldum

geçmişi okuyamadım henüz, tam olarak da okuyabileceğimi zannetmiyorum ama biraz önce papadiya nın resimlerini gördüm ve de voooooooooooooooov yaptım, kız ne güzel olmuşsun sen öyle tü tü tü nazarım değmesin

kahvaltıda

2 günkurusu - 8 çskü - 2 omega3 de vardı.... yazmayı unutmuşum ekleyim dedim unutmadan
şimdilik bu kadar bacılar, valizi biraz önce boşalttım ama tam olarak düzeltemedim ortalığı baya bi çamaşırım var
öptüm ve de kaçtım

arkadaşlar ben de omega3 besin takviyesi almak istiyorum,hoca kitabında "içinde omega 6 olmamasına ve EPA ve DHA olmasına dikkat edin"demiş,sizin bu şartlara uyan omega3 tavsiyeleriniz var mı,bana özelden mesaj atar mısınız?

Sabah:

2 yum lı omlet
Yeşil biber, domates, salatalık, roka
Kaşar peynir- 3 dilim
4 zeytin
1 gr omega3
2 lt su

Bugün yürüyemedim henüz. Olacak inş. Öğlene de evde bişey yok. pastırmalı yumurta yesem olur mu?

Bu hafta 84ü (84,9 bile kabulüm) göremezsem, camı açıp ben eşeğim diye bağırıcam! Ne nazlı 84müş be!

hoşgeldin..kardeşine de hayırlı olsun ve Allah tamamına erdirsin canım
Canım, ben de şekersiz çay kahve içemezdim. Ben başlayalı 6 hafta oldu. Daha bu hafta alıştığımı hissetmeye başladım. Sabret. Ben alıştımsa herkes alışır:)
evet canım ya biraz zamana ihtiyacım seninde dediğin gibi ..sabrediyorum..demek daha 3 haftam var

canım ben 15 senedır butun ıceceklerı sekersız ıcıyorum şu an asla sekerlı ıcemem sende alısacaksın kı alısmmıssın bıle bır sure sonra gercekten serbet gıbı gelıyor tatlı seyler
aynen ben de 10 kusur senedır sekersız ıcerım her turlu cayı,sekersız kahveye de bu dıyetten sonra basladım,hala tam keyif almıyorum ama zamanla alısılır dıye kendımı zorluyorum:44:

canım cok sağol,kaydettım tarıfı,eminim cok guzel olur,deneyecegım en kısa zamanda

yuruyusun de ibret oldu gercekten hepimize,demekki neymiş:iki elimiz kanda da olsa yuruyusu aksatmayacakmısız

Son düzenleme:

üyelik durumum nedeniyle özel mesaj atamıyorum, ama bir mail adresi olursa Canan Hanım'ın önerdigi omega-3 leri yazabilirim :)
çünkü yeni çalıştım bu konuyuhttp ://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/cuvcuv.gif

arkadaşım allah yaşatsın seni emi.cok güldüm yazını okuyunca bende 80 için içimden aynı şeyleri geciriyodum duygularıma tercüman oldun

sabah kahvaltım:2 yumurtalı soğanlı omlet
zeytin
peynir
semiz otu salatası
2 catal helva

propycilcim cabuk gel kız bizi yalnız bırakma sen bu topik in neşesisin

arkadaşım allah yaşatsın seni emi.cok güldüm yazını okuyunca bende 80 için içimden aynı şeyleri geciriyodum duygularıma tercüman oldun

Ne mutlu seni güldürdümse:) Valla tüm samimiyetimle yazdım. Ben cumaları tartılıyorum.Geçen hafta da 100gr vermiştim(şaka gibi). Ondan sinir oldum ya...

selam kızlar saat 15:00
2. menüm
zeytinyağlı taze fasulye
tavuk ciğeri
6 kaşarlı mantar
2 tane kuru dolma
yoğurt
çok doydum
sanırsam bu son öğünüm olur..biraz abarttım galiba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…