hoşbulduk canım.evet ben de senı hatırladım,reddettiğin seyleri yazıyordun,artık resımlerını cekıp koymaya baslamıssınben ilk geldigim dönemlerde buralardaydın benim 1 ay oldu sonra yokoldun iyiki de geldin gecenlerde petunyada geldi famiri,eski bir masalı ve isimlerini hatırlayamadıgım arkadaslar arada takılın bize motive edin bzleri arasıra
hosgeldim loxicim
övgüler senı motive etmiş anlaşılanıkıncı ogunumude yedım kızlar
yogurtlu dereotlu semızotu
bırkac fındık,omega3
yesılcay,turk kahvesı
nasılım
afiyet olsun sekerim nohut salatası nasıl yapılıyor merak ettim tarif etsene???
kızlar saphirayı göremedım hıc,artık gırmıyormu,ben tekrar listeye girmek ıcın kime msg yazıcam:26:
merhabaKalkınca: 2 yaprak kayısı
Sabah: 10.00'da bitti
2 yumurtadan mantarlı peynirli tereyağda olmet
6 zeytin
1 kk peynir (tulum, dil, keçi, lor)
1/2 tarçınlı incir
4 ç.li kuru üzüm
2 kuru erik
2 kuru yaban mersini
1 ceviz
2 badem
1 fındık
2 domates
2 salatalık
dereotu
nane
Kahvaltıdan sonrada 50 dk yürüdüm.
Buraya kadar her şey güzeldi, öğleden sonra Hıdrellez festivaline gidince olanlar oldu
Babam belediye başkan yardımcısı, ona destek olmak için festivale gittik. Tabii torpilli misafir olunca ikramlar da biraz torpilliydiBir de mecbur yememiz gerekiyordu, ayıp olmasın diye.
Yazsam mı bilemiyorum....
Yazacağım kızlar, her türlü cezaya razıyım artık
Öğle 14.00 gibi başladım yemeğe (Allah'tan 4 saat geçmişti)
1 porsiyon et sote
4 kaşık bulgur pilavı
1 kıymalı pide
1 el yapımı yağlı tandırda pişmiş gözleme (tandırda pişen gözlemeye dayanamam hele el açması olunca, büyüklüğü normal gözlemenin 3 katı gibiydi)
4 - 5 avuç ay çekirdeği (ikram eden kişi bahçesinden getirmiş)
Toplamda 1 kibrit kutusu kadar 3 çeşit helva ama tahin helvası değilsamsun helvasıymış biri, hepsde bol şekerliydi (ilk kez tattım hepsini, tadımlık yedim zaten)
Aradan 2 saat sonra canım çok çikolata istedi 4 parça bitter çikolata yedimBaktım canım hala tatlı istiyor, 2 tane kuru erik daha yedim.:18:
Tüm bunlardan sonra 1 saat yürüdüm, belki bu cezamı hafifletir:18:
Sana da afiyet olsun canım: Benim nohut salatası tarifim şöyle: haşlanmış nohut, taze soğan, roka, zeytinyağı, nar ekşisi, dövülmüş sarımsak, kimyon,tuz. Sosu ayrı karıştırıp eklersen daha güzel oluyor.
merhabakilon gayet iyi,sanırım sağlık ıcın yapıyorsun bu dıyetı.eger oyleyse arada bir olan fazla yemelerın zarar vermez dıye dusunuyorum.zaten ustune de 1 saat yurumussun,telafiiçin yapılabılecek en iyi sey
ama illa ceza istiyorsan 30 mekik cezası veriyorum sana/QUOTE]
polikistik over hastalığım var canım, bu beslenme düzeninin iyi geleceğini düşünüyorum.
Daha önce de önüme tatlı vb gelmişti ama canım istememişti. Bugün yemek istedim ve yedim. Kendimi "Karatay'ı yaşam biçimi yapacaksam arada kaçamaklarım da olacak sonuçta hayat böyle, arada farklı da beslenmek gerek" diye kandırdım
Bu arada 30 mekiği çekiyorum itirazsın
loxıcım tesekkur ederım canım valla ben bıle ınanamıyorum bu degısıme ama 69 yada 68 i gormeyı cok ıstıyorum bu hafta hıc veremedım((
merhaba canım,arkadaşlar ben bugün çekilmemiş ketentohumu aldım,bunu nasıl ve nekadar tüketmeliyim?
arkadaşlar ben bugün çekilmemiş ketentohumu aldım,bunu nasıl ve nekadar tüketmeliyim?
merhaba canım,
yoğurdun içine katabilirsin, salatalara katabilirsin, arkadaşlar yemeklerin üzerine bile koyup yiyolar
yaklaşık 1 tatlı kaşığı miktar olarak da... bir yanlışım varsa arkadaşlar beni düzeltsin lütfen ben böyle biliyorum
arkadaşlar ben bugün çekilmemiş ketentohumu aldım,bunu nasıl ve nekadar tüketmeliyim?
merhaba canım,
yoğurdun içine katabilirsin, salatalara katabilirsin, arkadaşlar yemeklerin üzerine bile koyup yiyolar
yaklaşık 1 tatlı kaşığı miktar olarak da... bir yanlışım varsa arkadaşlar beni düzeltsin lütfen ben böyle biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?