Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kalkınca: 2 yaprak kayısı

Sabah: 10.00'da bitti
2 yumurtadan mantarlı peynirli tereyağda olmet
6 zeytin
1 kk peynir (tulum, dil, keçi, lor)
1/2 tarçınlı incir
4 ç.li kuru üzüm
2 kuru erik
2 kuru yaban mersini
1 ceviz
2 badem
1 fındık
2 domates
2 salatalık
dereotu
nane

Kahvaltıdan sonrada 50 dk yürüdüm.
Buraya kadar her şey güzeldi, öğleden sonra Hıdrellez festivaline gidince olanlar oldu
Babam belediye başkan yardımcısı, ona destek olmak için festivale gittik. Tabii torpilli misafir olunca ikramlar da biraz torpilliydi Bir de mecbur yememiz gerekiyordu, ayıp olmasın diye.
Yazsam mı bilemiyorum....
Yazacağım kızlar, her türlü cezaya razıyım artık
Öğle 14.00 gibi başladım yemeğe (Allah'tan 4 saat geçmişti)
1 porsiyon et sote
4 kaşık bulgur pilavı
1 kıymalı pide
1 el yapımı yağlı tandırda pişmiş gözleme (tandırda pişen gözlemeye dayanamam hele el açması olunca, büyüklüğü normal gözlemenin 3 katı gibiydi)
4 - 5 avuç ay çekirdeği (ikram eden kişi bahçesinden getirmiş)
Toplamda 1 kibrit kutusu kadar 3 çeşit helva ama tahin helvası değil samsun helvasıymış biri, hepsde bol şekerliydi (ilk kez tattım hepsini, tadımlık yedim zaten)

Aradan 2 saat sonra canım çok çikolata istedi 4 parça bitter çikolata yedim Baktım canım hala tatlı istiyor, 2 tane kuru erik daha yedim.:18:

Tüm bunlardan sonra 1 saat yürüdüm, belki bu cezamı hafifletir:18:

Nasilsiniz kizlar

Eve geldim,bu gunum de Karataysiz gecti maalesef

Hafta sonlari beni zorluyor,neyse saglik olsun,yapacak birsey yok,hic birsey olmamis gibi Karataya devam

Yarin kac kilo cikacagim acaba,ben haftada bir kez tartilliyorum sadece pazartesileri,onun disinda hic tartiya cikmiyorum.ama gecen haftadan farksizsa eger sorumlusu son 2 gun

Propycilcim daha iyisindir ins.

Guleryuzcum senin de sisin nasil oldu,inmistir ins.

Herkese merhaba,malum pazar olmasından Nete pek giremedim. Menum şöyleydi :
Sabah : yumurtalı omlet,salatalık,1kayisi,9adet zeytin
ogle : 1 kase süzme mercimek çorbası,1tabaktan az kuru fasulye,4adet kuru köfte,4tane dut yaprağı sarması ve ev yapımı yoğurt
Aksama ne yerim bilmiyorum ama canim bişeyler istemiyor,bugün suyu çok az ictim itiraf ediyorum
:26::26:

Son düzenleme:
hoşbulduk canım.evet ben de senı hatırladım,reddettiğin seyleri yazıyordun,artık resımlerını cekıp koymaya baslamıssıniyi fikir aslında,motivasyın ıcın,ama ben cepten foruma dırek resım yukleyemıyorum henüz
gercekten cok guzel karsılandım ve cok mutlu oldum,hepiniz sağolun,yeni arkadasları da tanımaya calısıyorum elimden geldıgınce.cıkma sebebimi biliyorsundur belki,çalısan 2 cocuklu bır kadın olunca çok vakit alıyor burada yazılanları takip etmek,cvp yazmak.haftasonu neyse de haftaıcı gunde 40 sayfa ılerlıyordur heralde topiğimiz,tekrar geldım ama nasıl takıp etcem ben de bılmıyorum.herkese cvp yazamasam da cepten okumaya ,ve gunluk menulerı yazmaya calısıcam inş.

ıkıncı ogunumude yedım kızlar

yogurtlu dereotlu semızotu
bırkac fındık,omega3
yesılcay,turk kahvesı

nasılım
övgüler senı motive etmiş anlaşılan

hafif ve harika bir menü

ben de 2. ogunumu yazayım
16: gibi yedimm
etlı taze fasulye
kıyma kavurması
çoban salata
ayran

kızlar saphirayı göremedım hıc,artık gırmıyormu,ben tekrar listeye girmek ıcın kime msg yazıcam:26:

pazar menusu:
sabah klasik karatay kahvaltısı+ fırında kaşarlı mantar
öğle küçük karnıyarık 1 tane+ biraz peynir
akşam salata hamsi 1 portakal
bol su
yürüyüş yok

afiyet olsun sekerim nohut salatası nasıl yapılıyor merak ettim tarif etsene???

Sana da afiyet olsun canım: Benim nohut salatası tarifim şöyle: haşlanmış nohut, taze soğan, roka, zeytinyağı, nar ekşisi, dövülmüş sarımsak, kimyon,tuz. Sosu ayrı karıştırıp eklersen daha güzel oluyor.

kızlar saphirayı göremedım hıc,artık gırmıyormu,ben tekrar listeye girmek ıcın kime msg yazıcam:26:

Saphira arada giriyor, ama sanırım son 2 haftadır bildirim yapmadı. Ama ona mesaj atarsan ilgilenecektir. Özel mesajlara bakıyor ve listeyi güncelliyor, sevgiler

merhabakilon gayet iyi,sanırım sağlık ıcın yapıyorsun bu dıyetı.eger oyleyse arada bir olan fazla yemelerın zarar vermez dıye dusunuyorum.zaten ustune de 1 saat yurumussun,telafiiçin yapılabılecek en iyi sey
ama illa ceza istiyorsan 30 mekik cezası veriyorum sana

ay bu tarifler için bir defter açmam lazım.ne güzel şeyler çıkıyor.tesekkurler arkadasım

Ara oğun yapıyorum kızlar :18:
Azcik kavun ve bir elma ve su ..

Ama biraz dan 5 ve ya 6 km bandımda yürüyeceğim inşallah

arkadaşlar ben bugün çekilmemiş ketentohumu aldım,bunu nasıl ve nekadar tüketmeliyim?
merhaba canım,
yoğurdun içine katabilirsin, salatalara katabilirsin, arkadaşlar yemeklerin üzerine bile koyup yiyolar
yaklaşık 1 tatlı kaşığı miktar olarak da... bir yanlışım varsa arkadaşlar beni düzeltsin lütfen ben böyle biliyorum

Saat 19:00 itibariyle:

1 tabak yeşil fasülye
1 goccemen tabak bulgur pilavı(çooook fazla biliyorum yeni başlayanlara yanlış örnek olmak istemezdim ama yedim bi kere)
yeşil salata
2 omega3
4-5 badem

arkadaşlar ben bugün çekilmemiş ketentohumu aldım,bunu nasıl ve nekadar tüketmeliyim?

Ben de aspirin ile aynı fikirdeyim.
Günde bir tatlı kaşığı yiyeceksin. Fazlası bağırsaklara zararlıymış. Bir de haftada 1 falan 1 gün yeme ki bağırsaklarda alışkanlık yapmasın.
Yerken iyice çiğnemeye dikkat et! Eğer çiğnemeden yutarsan hiç faydası olmaz

doğrudur canım..hem öğüterek hem de öğütmeden kullanılabilir..isteğe bağlı..öğütülecekse günlük taze öğütülüp kullanılmalı..kahve değirmenleri keten tohumu öğtmek için mükemmel..genelde günlük iki yemek kaşığını geçmemek lazım diye biliyorum ayrıca..

arkadaşlar, geçmişi okumaya çalıştım biraz ama tabi ki de başarılı olamadım, yüzlerce sayfa var (böyle yapmıycaksınız di mi)
emeluludaş arkadaşımın yakını vefat etmiş Allah rahmet etsin, ailesine sabır versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…