Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun canım.lavaşı öğlen yemişsin,çoktaaaaan erimiştir o.sıkma canını sakın

kızlar yarın tartıda güzel rakamlar görürsünüz inşallah,herkese bol leptinli geceler:79::79:

Kızlar bi bakar mısınız? Yapayım mı bu şekilde listeyi?

Bende de polikistik over sendromundan muzdaribim. Aynı zamanda tiroidim de alındı. Bunlara rağmen kilo veriyorum. Bir de, ben 50 günde falan regl olurdum. Bu kez 30 gün oldu periyodum. Tesadüf mü bilmiyorum. Takip edeceğim.

bunlara rağmen kilo vermen harika canım. Ben doğum kontrol ilaçları öncesinde yediğimi içtiğimi inkar eden bir bünyeye sahiptim. Sonra ilaçlarla birlikte tüm metabolizmam değişti. Karatay ile eski düzenime kavuşmayı umuyorum, inş ben de senin gibi çözüm bulabilirim bu sorunuma. Bir de ben eğer polikistik overi yenemezsem kısırlığa çevirme durumu varmış:18: ilaç olmayınca yumurtlamıyorum resmen
Taş devri kitabını okudum ben, bu şekilde beslenmenin hastalık üzerinde çok faydalı olduğunu söylüyordu, zaten Canan hocamızda aynısını diyor.
Takip et bakalım, ben de merak ettim şimdi. Umarım atlatmışsındır Beni de haberdar et arada

arkadaşlar hepimizin tartı yarın yüzünü güldürsün diyerek bu geceki net sohbetimize noktayı koyuyorum.hepinize hayırlı geceler.allaha emanet olun

Vallahi süper olmuşun acaba bende zayiflayabilirmiyim.ayagimdaki ve sirtimdaki ağrı yüzünden yuruyemiyorum
ben verdıysem veremeyecek kımse yoktur gece 3 te yataktan kalkıp tatlı yıyen bır ınsandım canım(

hosgeldın canım avatardakı sensen cok ınce gozukuyosun

tşk ederim canım yardım ve önerilerin için.zaten mümkün oldukça bende geçmişi okumaya çalışıyorum.

ben verdıysem veremeyecek kımse yoktur gece 3 te yataktan kalkıp tatlı yıyen bır ınsandım canım(

hosgeldın canım avatardakı sensen cok ınce gozukuyosun

evet canım benim tabi,ama etim sarkık değil diye öyle çıkmışım resimde ya değilse benimde kilom yüzünden oturunca falan karnım çıkıyo.göbeğim kat kat oluyo=(hele kollarım boru gibi.

kızlar bu arada çok denedim ama yapamadım,benim kilo çizelgemide rica etsem bi arkadaş yapabilir mi acaba.beceremicem ben sanırım=((

merhaba kızlar
şu an tartıda 80 -81 görüyorum ...çok dikkat edersem veriyorum ama yine başa dönüyorum
dünden beri okuyorum sizi. umarım başarırım. artık eski halimi özledim. eskiden 60 kiloydum 2 doğum yaptım ikisinde de 18 kilo aldım ve hemen vermiştim .

Günaydınnnnn
Kızlar bugün tartı benim yüzümü güldürmedi
Dünkü kaçamaktan sonra 900gram fazla çıktım tartıda Hafta içi 49.200 görmüştüm halbuki

Rumuz: nurons
Başlangıç tarihi: 10.04.2012
Başlangıç kg:50.5
Geçen hafta:49.6
Bu hafta:50.5
Fark:+900gram
Toplam fark:0
Beden:36
Spor:Haftada 5 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58 (aile hekimliği 1.60 dedi)
Hedef:48.5
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : -1.81

Kızlar dünkü kaçamaktan sonra böyle bir şey olabilir mi?
Bir de tuvalete çıkamadım sabah, onun etkisi de var mıdır?
Bir ay çöpe mi gitti yoksa?
Offf kafam soru işaretleri ile doldu

Tartı sizin yüzünüzü güldürsün, hepinize güzel bir gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…