Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ya şekerim bişey sorcam evsahipleri sana demiyormu ee yemiyorsan resminide çekemezsin diye.
her gittiğin yerde resim çekiyon kız anam tepki falan olmuyormu.
:)))

rumuz:muhen
başlangıc tarihi:01,4,2012
başlangıc kg:85.5
gecen hafta:81.4
bu hafta:80.1
fark:-1300
toplam fark:5,4
beden:44
spor :leslie 3 gün shapes
bopy:164
hedef:67

olur canım tabisi kolay gelsin

Son düzenleme:
rumuz:burkanscetin
başlangıc tarihi:25.01.2012
başlangıc kg:68,00
gecen hafta:60,00
bu hafta:60,00
fark:0
toplam fark:8
beden:38
spor :karışık
boy:158
hedef:55
yüzde:0

rumuz:burkanscetin
başlangıc tarihi:25.01.2012
başlangıc kg:68,00
gecen hafta:60,00
bu hafta:60,00
fark:0
toplam fark:8
beden:38
spor :karışık
boy:158
hedef:55
yüzde:0

umudum bu hafta kanka beee bende moralman çökügüm eşimin borçlarından bahsetmistim ya kredileri vs vs giden gelmyior anlayacağın bi senet imzalamıs 3.5 milyarr benden para istedi bugun ödemesi ve senedini tamamen alması gerikyormus 20 milyarılk mıs senet. bbankada altınım vardıda vermiycem dedim ama napım çok zorda salıya ödüycem dedi inancım yok kardesine hayvan falan aldılarda satınca vercekmis canım sıkkın kendim verince iyice bi morualim bozuldu koruyamıyoruz paramızı bende mi aptaılm ne eşimn zaten para pul kalmadı uffff ev için biriktiriyorum bende bıktım yaaa

Nasılsınız kızlar

Kilom değişmemiş aynı

Geçen hafta 69

Bu hafta 69

Sabah kalkınca su ve zeytin çekirdeği

Sonra 1 saat yürüyüş

Birazdan kahvaltımı yapacağım

Kilo verenleri tebrik ediyorum darısı bize haftaya inşallah

canım cok tbrk ederım harıkasın

olsun bebısım haftaya ılk sıralardayız bılıyosun dımı

Günaydın arkadaşlar.bende bugünden itibaren sizlerleyim.sizler beni çok motive ettiniz.o yüzden hemen üye oldum.çok teşekkür ederim sizlere.
hosgeldın canım

rumuz:muhen
başlangıc tarihi:01,4,2012
başlangıc kg:85.5
gecen hafta:81.4
bu hafta:80.1
fark:-1300
toplam fark:5,4
beden:44
spor :leslie 3 gün shapes
bopy:164
hedef:67

muhen tbrkler canım sende supersın bu hafta

ilk bildirimimi yapayım
rumuz:loxandra
başlangıc tarihi:04.05.2012
başlangıc kg:73
gecen hafta:73
bu hafta:72.2
fark:0.8
toplam fark:0.8
beden:40-42
spor :3 gun yuruyus
boy:167
hedef:57
yüzde:%1,09

3 gun için iyi bir sonuc dimi kızlarr

iyi akşamlar kızlar...döndüm ama +larlaregl yaklaştı ve tartı da eccük fazla gösteriyo.ama bu hafta sporum da menüm de tam olacak.haftaya+lar kalmayak hatta - lere geçecek biliyorum

Leylakım ben de seninle aynı durumdayım.. Sana söz bu hafta kaçamak yok artıııı spor çoook olacak

ayy bide ben öğrensem hayır demeyi....

canım çokk geçmiş olsun allah acil şifalar versin eşine,inşallah biran önce iyileşir...

Günaydın arkadaşlar.bende bugünden itibaren sizlerleyim.sizler beni çok motive ettiniz.o yüzden hemen üye oldum.çok teşekkür ederim sizlere.

canım hoşgeldin aramıza inşallah hedefine ulaşırsın en kısa zamanda...

canım Allah yardımcınız olsun,kolaylık versin.İnşallah allah tez zamanda bi ev nasip eder...

Çok geçmiş olsun aslıcım...

Geçmiş olsun destinacım.. Çabucak iyileşirsin inşallah..

Canım sağol
Benimki de bahçeyi çok seviyor geçen biz de sulamaya kalktık komple ikimizi de suladı bahçe yerine bir daha bahçe sularken pek almam herhalde Çoookk eğlendi çığlık çığlığa bağırdı

Bugün ben de dolmalık ve salçalık kırmızı biber ekeceğim.
Kızıma diyorum ki salçayı bahçedeki biberlerden yapacağım Çünküüü bahçemde 20 kadar belki kırmızı biber olacak küçük bahçem benim
neler ektim bak yazayım sana
çarliston belki 6 kök filan
Koyu renkli tatlı biber o da 6 kadar
5 salatalık(sırık)
2 yeşil kabak
5 kök sırık kiraz domates
5 kök topan 5 kök uzun patlıcan

Ürünümüz bol olsun afiyetle yeriz inş.

Şu anda marullarım maydanozlarım ve soğanlarım var bahçemde çok coştular. Dünkü misafirlerime bayağı verdim.. Paylaşmak güzeldir

Kahvaltım ;
2 biberden ,1 domatesten ve 2 yumurtadan ve ince bir dilim kaşardan yapılmış omlet
1salatalik,
1kase kabuklu fıstık,
1bardak süt.

Kahvaltımdan önce , 2 saat çalıştım. 20 dakika yürüdüm. Yarım litre su içtim....

Son düzenleme:

afiyet olsun resim görünmüyoru çizelgenide yapmışsın hayırlı olsun

SAĞOLASIN CNM
Ne hastalıklar var yaa.Durup dururken insanın hayatı değişiyor 1 günde.
Bu durumun kalıcı olma ihtimali bile varmış.
allah korurda işallah atlatırız.

Aslı'cım bu rahatsızlığı son zamanlarda çok duyuyorum. Bazı arkadaşımlarım da geçirdi. Sanırım günümüz koşularının bir sonucu. Zaman zaman tekrarlasa da sanırım tedavisi var, çok geçmiş olsun.

Hoşgeldin canım.

Sabah öğünüm: 2 yum., yarım dilim peynir, 8 zeytin, salata, 1 avuç ceviz, yarım muz, 4 çilek

2 haşlanmış köy yumurtası
2 günkurusu
6 kara kuru ç.li üzüm
4 çeri
yarım salatalık
6 erik
5 çilek
1 ş.siz çay
üzerine kahvem
peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…