lütfen tabagını ye ısrarları yine bas gösterdi ama ben yemedim eee işte zayıflamıssın ye işte bi kereden ne olur bi günden bisey olmaz diyen sözler havada ucutu güleryuz yermi bu duygu sömürülerini yemez tabiben sadece cay ictim 2 bardak birde ikramda 3 birarada vardı ,cola vardı ben almadım bana ev sahibi zencefil caı ictim mutluyum geceyi mutlu ve hasarsız atlattım her zaman ki gibi...
krokanlı yas pasta
sigara böregi(kızartma)
Eki Görüntüle 408703
rumuz:muhen
başlangıc tarihi:01,4,2012
başlangıc kg:85.5
gecen hafta:81.4
bu hafta:80.1
fark:-1300
toplam fark:5,4
beden:44
spor :leslie 3 gün shapes
bopy:164
hedef:67
olur canım tabisigeçen hafta yürüyüş yaparken düştüm doktorun tabiriylesol ayak beşinci tarak kemigim kırıldı dizden aşagısını alçıya aldılar öyle oturuyorum iştekoltuk deynekleriyle zorunlu ihtiyaçlarımı yapıyorum çok şükür
iyi niyetlim saol canımben yapayım biri gelirse yaptıgım kadarını sana mesajla yollarım olur mu ..inşallah kimse gelmes
rumuz:burkanscetin
başlangıc tarihi:25.01.2012
başlangıc kg:68,00
gecen hafta:60,00
bu hafta:60,00
fark:0
toplam fark:8
beden:38
spor :karışık
boy:158
hedef:55
yüzde:0
afiyet olsun canım peynir nerede?
canım cok tbrk ederım harıkasınherkese günaydın inşallah güzel bir hafta olur herkes için bol bol kilolar gider
hemen bildirimimi yapayım
Rumuz:emeluludas
Başlangıç tarihi:15/03/2012
Başlangıç kg:84,700
Geçen hafta:79,900
Bu hafta:78,600
Fark:-1,300
Toplam fark:6,100
Beden:44
Spor:hergün 1,5 saat egzersiz
Boy:1,70
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :1,627
sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
2 küçük domates
1 salatalık
1 avuç içi kadar peynir
1 bardaş çay
listeyi yapacak olan arkadaşıma kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum herkese kolay gelsin iyi günler dilerim.
olsun bebısım haftaya ılk sıralardayız bılıyosun dımıBildirim:07 MAYIS 2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06 ARALIK 2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:56.8
Bu hafta:56.8(REGLİ BEKLERKEN BÖYLE OLDUK )
Fark:0
Toplam fark:14.300
Beden:38
Spor:500 DK (8,5 SAAT YAPIYOR)
Su: EN AZ 2 LİTRE
Boy:1.50
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :000000:2::2:
hosgeldın canımGünaydın arkadaşlar.bende bugünden itibaren sizlerleyim.sizler beni çok motive ettiniz.o yüzden hemen üye oldum.çok teşekkür ederim sizlere.
rumuz:muhen
başlangıc tarihi:01,4,2012
başlangıc kg:85.5
gecen hafta:81.4
bu hafta:80.1
fark:-1300
toplam fark:5,4
beden:44
spor :leslie 3 gün shapes
bopy:164
hedef:67
sağolasın.
bu arada senin durumun ne yavvv.
alçı malçı hayırdır?????????
iyi akşamlar kızlar...döndüm ama +larlaregl yaklaştı ve tartı da eccük fazla gösteriyo.ama bu hafta sporum da menüm de tam olacak.haftaya+lar kalmayak hatta - lere geçecek biliyorum
lütfen tabagını ye ısrarları yine bas gösterdi ama ben yemedim eee işte zayıflamıssın ye işte bi kereden ne olur bi günden bisey olmaz diyen sözler havada ucutu güleryuz yermi bu duygu sömürülerini yemez tabiben sadece cay ictim 2 bardak birde ikramda 3 birarada vardı ,cola vardı ben almadım bana ev sahibi zencefil caı ictim mutluyum geceyi mutlu ve hasarsız atlattım her zaman ki gibi...
krokanlı yas pasta
sigara böregi(kızartma)
Eki Görüntüle 408703
Günaydın Kızlarrr
yine 1 haftadır hiç girmedim.çünkü 1 haftadır hastanedeyim.
Kocam da sağlık problemleri var.
teşhis konana kadar süründük.
iç kulakta sıvı kaybı varmış,ayakta duramıyor adam,acayip bir durum inanamazsınız.
neyse hemen çıkmam lzm
foruma giremediğim için kusura bakmayın kızlar.
kilo bildirimi:
Rumuz: aslı72
Başlangıç tarihi:11-2011
Başlangıç kg:71
Geçen hafta:68
Bu hafta:66,7
Fark:- 1,300
Toplam fark: 4,3
Hedef: 60
Verılen kılo yuzdesı : % 1,91
Günaydın arkadaşlar.bende bugünden itibaren sizlerleyim.sizler beni çok motive ettiniz.o yüzden hemen üye oldum.çok teşekkür ederim sizlere.
umudum bu hafta kanka beee bende moralman çökügüm eşimin borçlarından bahsetmistim ya kredileri vs vs giden gelmyior anlayacağın bi senet imzalamıs 3.5 milyarr benden para istedi bugun ödemesi ve senedini tamamen alması gerikyormus 20 milyarılk mıs senet. bbankada altınım vardıda vermiycem dedim ama napım çok zorda salıya ödüycem dedi inancım yok kardesine hayvan falan aldılarda satınca vercekmis canım sıkkın kendim verince iyice bi morualim bozuldu koruyamıyoruz paramızı bende mi aptaılm ne eşimn zaten para pul kalmadı uffff ev için biriktiriyorum bendebıktım yaaa
ıyınıyetlı canım nasılsın yorucu bır gundu dımı.mısafırlerın kahvaltıya bayılmıstır kesın
Günaydın Kızlarrr
yine 1 haftadır hiç girmedim.çünkü 1 haftadır hastanedeyim.
Kocam da sağlık problemleri var.
teşhis konana kadar süründük.
iç kulakta sıvı kaybı varmış,ayakta duramıyor adam,acayip bir durum inanamazsınız.
neyse hemen çıkmam lzm
foruma giremediğim için kusura bakmayın kızlar.
günaydın hanımlar
bugün listeyi ben yapıyorum ..gelen giden çok oldu ugrayamadımamaaa hareket olmasada karataya devam..alçıdan ötürü tartılamıyorum listede olamayacagım sanırım 2-3 hafta daha listede yokum ..notlarımı almaya başlıyım bakalım bugün sonuçlar nasıl olacak hepimize kolay gelsin
iyiniyetlim maaşallah yine döktürmüşsün .hamaratsın vesselam. benim kızımda 2,5 yaşında onunla bi iş yapmak zor ama bi okadarda zevkli.bu gün bahcede dibimden ayrılmadı.ben fideleri dikerken bıcır bıcır konuşuyo bi yandan bi yandan anne bende yapıimmi diye olaya müdahil olmaya calışıyo.cook tatlılar ya.allah hepimizin evlatlarını korusunyarınki misafirinde sana kolay gelsin
tsk ederımbırakırmıyım bıtanem ılk hedef 68 gerısı allah kerım:))
kahvaltım ;
2 biberden ,1 domatesten ve 2 yumurtadan ve ince bir dilim kaşardan yapılmış omlet
1salatalik,
1kase kabuklu fıstık,
1bardak süt.
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/webkit-fake-url://4df9f419-2cd3-4fb6-b94c-a2657ad11937/imagejpeg[/ımg]
SAĞOLASIN CNM
Ne hastalıklar var yaa.Durup dururken insanın hayatı değişiyor 1 günde.
Bu durumun kalıcı olma ihtimali bile varmış.
allah korurda işallah atlatırız.
Günaydın arkadaşlar.bende bugünden itibaren sizlerleyim.sizler beni çok motive ettiniz.o yüzden hemen üye oldum.çok teşekkür ederim sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?