Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leylakım ben de seninle aynı durumdayım.. Sana söz bu hafta kaçamak yok artıııı spor çoook olacak

aynen bende canım,yorgunluğum geçti sonunda..artık bol bol spor yapabilirim,bu hafta tam karataycı olalım

İyiniyetli,esas2006,esub,fzgun,leylak70,
sayfaları tam takip edemiyorum.
atlayabilirim.
iyi dilekleriniz için hepinize tşkler
iyi ki varsınız !!!!!!!

aslıcım eşine çok geçmiş olsun,bir an önce iyileşir inşallah

ve şimdi gecmişi okuma zamanı..bakalım kimler neler hüpletmiş

kızlar bide ben cok dindar bi insan değilim ama boyle şeylere cok inanırım:
nisan mayıs ayları dinimize gore felaket aylarıymış..belalar musibetler en cok bu aylarda gelirmiş insanın basına..
bol bol dua etmek ve sadaka vermek gerekirmiş..bilginize:)))

sağol canımmm

Doğru söze ne denir benim kilo verememen neden cumartesi yeidğim kısırrr Bulgur çok sisiriyor kuru meyve artık almıyorum kıs boyu kabızlık için yedim ve kilo veremedim simdi almıyorum hiççç

omega 3 alırken belli marka varmı yada içerik olarak dikkat etmem bir konu varmı

Rumuz: esub
Başlangıç tarihi:20.02.2012
Başlangıç kg:65.3
Geçen hafta: 59.4
Bu hafta:59.5
Fark: +0,100
Toplam fark: -5.8 kg
Beden:38
Boy:1.63
Hedef: 57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : + % 0,168

Ufff fazla çıktım tartıda.. Hiç kaçamağım yoktu. Dün piknikte 14.00 gibi yedikten sonra, akşam acıkınca yemeği biraz geç yedik (21.00) Ondan mı oldu acaba?? :44:

bismillh hiç duymadım ya böle bişi korktum vaallla

ya şekerim bişey sorcam evsahipleri sana demiyormu ee yemiyorsan resminide çekemezsin diye.
her gittiğin yerde resim çekiyon kız anam tepki falan olmuyormu.
:)))

caktırmadan cekiyorum bazı yerlerde valla telefona bakıyormusum gibi flassız cekim yepıyorum yoksa ayıp olur ama bazı arkadaslar biliyor fotosunu cekip nete koydugumu onun icin fazla sorun olmuyor

süpersin valla kilo yüzden 2,773 canım

iyiniyetlim harikasın,çok seviyom ben seni,ben de terasıma ektim bişeyler,bereketli olurlar inşallah,fasulye de ek dalından koparıp tazecik pişirmesi çok tatlı bişey

Canım sağol paylaştığın için..
Ama karataya aykırı yediğimiz şeyler bizim insülin direncimizi arttırıyor.. Zararlııı sakın arkadaşlar irademizi zorlayalım kilo verene kadar yasaklılardan yemeyelim.. Kilo verdikten sonra tabiisi arada yasaklılardan yiyeceğiz. Hocamız da öylşe yazmış

geçen haftaki kilom :84,1
bu haftaki kilom: 84,5
fark : +400 gr
arkadaşlar dışarı çıkmam gerekiyor şimdi . yüzdesini hazırlayan arkadaş hesaplasın lütfen.

yok kuzum hic tatmıyorum tabaga catalı tertemiz gidiyor biz ailecek cok gezeriz cok da misafirimiz gelir haftanın 4 aksam ya biz dısardayız ya misafir vardır bu hafta benim kabul hafta olcak sanırım

Son düzenleme:

Sana kolay gelsin işin zor ben yeni bitirdim
Elin nasıl canım

Canım senin yerinde olsam her gün yürürdüm.. Başlarda 40 dk yürü mesela sonra arttır en az bi saat yürü

ooo hoşgeldiniz hanımefendi,siz buraya uğrar mıydınız

kızlar iyi haftalar diliyorum öncelikle bugunkü kahvaltı menun klasik karatay kahvaltısı

kilo bildirimi de yapayım gecen hafta pazartesi günü başladım diyete 30 nisan da
başlangıç kilom 79
şuanki kilom 75
10:
aradaki fark 4 kg

milletin poposunu toplamaktan kendimizi toplayamıyoruz çok üzülme boşver hepsi aynı vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…