Leylakım ben de seninle aynı durumdayım.. Sana söz bu hafta kaçamak yok artıııı spor çoook olacak
İyiniyetli,esas2006,esub,fzgun,leylak70,
sayfaları tam takip edemiyorum.
atlayabilirim.
iyi dilekleriniz için hepinize tşkler
iyi ki varsınız !!!!!!!
sağol canımmmayy bide ben öğrensem hayır demeyi....
Canım çokk geçmiş olsun allah acil şifalar versin eşine,inşallah biran önce iyileşir...
Canım hoşgeldin aramıza inşallah hedefine ulaşırsın en kısa zamanda...
Canım allah yardımcınız olsun,kolaylık versin.inşallah allah tez zamanda bi ev nasip eder...
ben geldeim gene:))
kıslar bu hafta kilo veren cok az ve hatta artılar bile var ve cok var..ama size bi kac sey soylemem lazım..lutfen bunları dikkate alınız..
Dietinize uydunuz sporunuzu yaptınız ve + lardasınız..hiç uzulmeyin cunku kas yogunlugunuz artıyo,unutmayın ki kaslar yaglara gore daha az yer tutar ama agırlık olarak daha fazladır..
Vucudunuz su tutmus olabilir..buna izin vermemek için bol su için ve tuzu azaltın..salataya yumurtaya domates ve salatalıga tuz atmayın..
Eger regl donemine giriyosanız yada o donemdeyseniz 1-3 kilo fazla cıkarsınız zaten..reglden 3-5 gun sonra tartıldıgınızda bu fazla kilolardan eser goremeyeceksiniz..hatta bu regl doneminde dietinize daha fazla dikkat ederseniz regl bitiminde tartıyı patlatırsınız
Suyu arttırın ve tuzu azaltın kızlar..
Kahve su tutar..tartıya cıkacağınız gunun oncesinde kahve içmeyin mümkünse(iyiniyetlim)
ben şöyle düşünuyorum bide:kuru meyveleri azaltalım..ve bunları regl doneminde canımız cok tatlı cekerse yiyelim diye dusunuyorum..belki yanlıs dusunuyorum..emin değilim..
Bide bulguru azaltma taraftarıyım..(guleryuzcum)
bana katılmayabilirsiniz,bunlar topiği bi haftalık izlemeden sonra vardıgım kanaatlerim...
Bu arada kacamaklara cok takılmama taraftarıyım..cunku biz diet yapmıyorum saglıklı besleniyoruz..kendisine tamamen faydalı yiyecekleri alan vucut kendinde bulunan olumsuzlukları defeder diye dusunuyorum..bu olumsuzlukların en basında kilo var,ve diğer hastalıklar var hashimato seker hipotiroidi ve diğer buyuk hastalıklar..
omega 3 alırken belli marka varmı yada içerik olarak dikkat etmem bir konu varmıve bu sabahki menum
2 haslanmıs yumurta
1 armut
3 omega
peynir çeşitleri-eski kasar,tulum,keçi,dil peyniri
1 ince belli fındık
domates salatalık,yeşil biber
bol çay gene
kahvaltıdan once sut
bu arada 2 gun ewdeyim..bugun ve yarın raporluyum..yaşşasın ewde olmakk
ve şimdi gecmişi okuma zamanı..bakalım kimler neler hüpletmiş
kızlar bide ben cok dindar bi insan değilim ama boyle şeylere cok inanırım:
nisan mayıs ayları dinimize gore felaket aylarıymış..belalar musibetler en cok bu aylarda gelirmiş insanın basına..
bol bol dua etmek ve sadaka vermek gerekirmiş..bilginize:)))
ya şekerim bişey sorcam evsahipleri sana demiyormu ee yemiyorsan resminide çekemezsin diye.
her gittiğin yerde resim çekiyon kız anam tepki falan olmuyormu.
:)))
rumuz: Başlangıç tarihi:19.04.2012
başlangıç kg:115.9
geçen hafta:115.4
bu hafta:112.2
fark:3.2
toplam fark:3.7
beden:54
spor:cok az hemen hemen yok
boy:1.67
hedef: 60
verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Kızlar bu formüle göre yüzde 97.2
Canım sağol
Benimki de bahçeyi çok seviyor geçen biz de sulamaya kalktık komple ikimizi de suladı bahçe yerine bir daha bahçe sularken pek almam herhaldeÇoookk eğlendi çığlık çığlığa bağırdı
Bugün ben de dolmalık ve salçalık kırmızı biber ekeceğim.
Kızıma diyorum ki salçayı bahçedeki biberlerden yapacağımÇünküüü bahçemde 20 kadar belki kırmızı biber olacak küçük bahçem benim
neler ektim bak yazayım sana
çarliston belki 6 kök filan
Koyu renkli tatlı biber o da 6 kadar
5 salatalık(sırık)
2 yeşil kabak
5 kök sırık kiraz domates
5 kök topan 5 kök uzun patlıcan
Ürünümüz bol olsun afiyetle yeriz inş.
Şu anda marullarım maydanozlarım ve soğanlarım var bahçemde çok coştular. Dünkü misafirlerime bayağı verdim.. Paylaşmak güzeldir
ben geldeim gene:))
kıslar bu hafta kilo veren cok az ve hatta artılar bile var ve cok var..ama size bi kac sey soylemem lazım..lutfen bunları dikkate alınız..
dietinize uydunuz sporunuzu yaptınız ve + lardasınız..hiç uzulmeyin cunku kas yogunlugunuz artıyo,unutmayın ki kaslar yaglara gore daha az yer tutar ama agırlık olarak daha fazladır..
vucudunuz su tutmus olabilir..buna izin vermemek için bol su için ve tuzu azaltın..salataya yumurtaya domates ve salatalıga tuz atmayın..
eger regl donemine giriyosanız yada o donemdeyseniz 1-3 kilo fazla cıkarsınız zaten..reglden 3-5 gun sonra tartıldıgınızda bu fazla kilolardan eser goremeyeceksiniz..hatta bu regl doneminde dietinize daha fazla dikkat ederseniz regl bitiminde tartıyı patlatırsınız
suyu arttırın ve tuzu azaltın kızlar..
kahve su tutar..tartıya cıkacağınız gunun oncesinde kahve içmeyin mümkünse(iyiniyetlim)
ben şöyle düşünuyorum bide:kuru meyveleri azaltalım..ve bunları regl doneminde canımız cok tatlı cekerse yiyelim diye dusunuyorum..belki yanlıs dusunuyorum..emin değilim..
bide bulguru azaltma taraftarıyım..(guleryuzcum)
bana katılmayabilirsiniz,bunlar topiği bi haftalık izlemeden sonra vardıgım kanaatlerim...
bu arada kacamaklara cok takılmama taraftarıyım..cunku biz diet yapmıyorum saglıklı besleniyoruz..kendisine tamamen faydalı yiyecekleri alan vucut kendinde bulunan olumsuzlukları defeder diye dusunuyorum..bu olumsuzlukların en basında kilo var,ve diğer hastalıklar var hashimato seker hipotiroidi ve diğer buyuk hastalıklar..
sıkma canını hayatım +0,16 dan bişicik olmas zaten fıstık gibi hatun oldun
güleryüzcüm bende resimleri nasıl çektigini merak etmiyor degilimmmbenin eşim akşam gezmelerini hiç sevmez bu nedenle nerdeyse hiç gitmeyiz eskiden çok kızardım ama senin gezmedeki bu resimlerini görünce iyikide sevmiyo diyorum ..ben bu kaaa iradeli degilim hepsini yerdim yada muhakkak tadardım
ve şimdi gecmişi okuma zamanı..bakalım kimler neler hüpletmiş
kızlar bide ben cok dindar bi insan değilim ama boyle şeylere cok inanırım:
nisan mayıs ayları dinimize gore felaket aylarıymış..belalar musibetler en cok bu aylarda gelirmiş insanın basına..
bol bol dua etmek ve sadaka vermek gerekirmiş..bilginize:)))
Rumuz: Başlangıç tarihi:19.04.2012
Başlangıç kg:115.9
Geçen hafta:115.4
Bu hafta:112.2
Fark:3.2
Toplam fark:3.7
Beden:54
Spor:cok az hemen hemen yok
Boy:1.67
Hedef: 60
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Kızlar bu formüle göre yüzde 97.2
aynen bende canım,yorgunluğum geçti sonunda..artık bol bol spor yapabilirim,bu hafta tam karataycı olalım
aslıcım eşine çok geçmiş olsun,bir an önce iyileşir inşallah
sağol canımmm
Doğru söze ne denir benim kilo verememen neden cumartesi yeidğim kısırrr Bulgur çok sisiriyor kuru meyve artık almıyorum kıs boyu kabızlık için yedim ve kilo veremedim simdi almıyorum hiççç
ilk bildirimimi yapayım
rumuz:loxandra
başlangıc tarihi:04.05.2012
başlangıc kg:73
gecen hafta:73
bu hafta:72.2
fark:0.8
toplam fark:0.8
beden:40-42
spor :3 gun yuruyus
boy:167
hedef:57
yüzde:%1,09
3 gun için iyi bir sonuc dimi kızlarr
umudum bu hafta kanka beee bende moralman çökügüm eşimin borçlarından bahsetmistim ya kredileri vs vs giden gelmyior anlayacağın bi senet imzalamıs 3.5 milyarr benden para istedi bugun ödemesi ve senedini tamamen alması gerikyormus 20 milyarılk mıs senet. Bbankada altınım vardıda vermiycem dedim ama napım çok zorda salıya ödüycem dedi inancım yok kardesine hayvan falan aldılarda satınca vercekmis canım sıkkın kendim verince iyice bi morualim bozuldu koruyamıyoruz paramızı bende mi aptaılm ne eşimn zaten para pul kalmadı uffff ev için biriktiriyorum bendeBıktım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?