Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sıkma canını hayatım +0,16 dan bişicik olmas zaten fıstık gibi hatun oldun

güleryüzcüm bende resimleri nasıl çektigini merak etmiyor degilimmm benin eşim akşam gezmelerini hiç sevmez bu nedenle nerdeyse hiç gitmeyiz eskiden çok kızardım ama senin gezmedeki bu resimlerini görünce iyikide sevmiyo diyorum ..ben bu kaaa iradeli degilim hepsini yerdim yada muhakkak tadardım

Tartildim.
Tam 76.00 kiloyum. Gram oynamamış ..
adet olmak üzereyim belki onun şişkinliği,
Doğum kontrol ilacı kullanmama rağmen az da olsa istikrarlı bir şekilde vermeye çalışıyorum ..

Tartida güzel seyler görmek üzere ....

Rumuz: burcin79
Başlangıç tarihi: 03/04/2012
Başlangıç kg: 90
Geçen hafta: 83
Bu hafta: 83
Fark: 0
Toplam fark: 7 kg
Beden: 44
Spor: 3 aksam yürüyüs...
Boy: 1.65
Hedef: 55 kg

Rumuz:mb2012
Bildirim tarihi:07/05/2012
başlangıç kilo:75.2
Geçen hafta:65.0
Bu hafta:64.5
Fark:0.5kg
Toplam fark:10.7kg
Boy:167

kızlar iki haftadır ancak yarım kilo verdim bu hafta çok dikkat etmeliyim yaz geldi kapıya dayandı hadi kızlar hep beraber kovalıyalım şu kiloları kış kış kış

Rumuz:mb2012
başlangıç kilo:75.2
Geçen hafta:65.0
Bu hafta:64.5
Fark:0.5kg
Toplam fark:10.7kg
Boy:167

kızlar iki haftadır ancak yarım kilo verdim bu hafta çok dikkat etmeliyim yaz geldi kapıya dayandı hadi kızlar hep beraber kovalıyalım şu kiloları kış kış kış

arkadaşlar merhabalar ben işyerinde olduğum için çok katılamıyorum aranıza ama yazılan herşeyi okuyorum 10 günde 3 kg.verdim karatayla çok iyi gidiyor ama bişey sorucam omega 3 kullanmıyorum önerirmisiniz kapsülmü alıcaz ve nereden alıcazşimdiden teşekkürler

Eczanelerde bulabilirsin..Günlük 2-3 g. kulanmalisin. Mesela bende 500mg. lik kapsüller var ben 6 tane aliyorum günde.

Rumuz:Kaunos
Başlangıç tarihi:12/03/2012
Başlangıç kilo:89,2
Geçen hafta:83,5
Bu hafta:82,8
Fark:-700gr
Toplam fark:-6,4
Beden:44
Boy:170
Verilen kilo yüzdesi:0,8383

Kaçamak yapmama rağmen vermişim çok mutluyum

İyiniyetli,esas2006,esub,fzgun,leylak70,
sayfaları tam takip edemiyorum.
atlayabilirim.
iyi dilekleriniz için hepinize tşkler
iyi ki varsınız !!!!!!!

günaydın kızlar
bildirim

geçen hafta:62.9
bu hafta:63,7
fark:+800gr

bu kadar kaçamakla dolu bir haftaydıki hiç şaşırmıyorum
ama sıkıldımbu 2ileri 1geri durumdan bugün yeni bir başlangıç yapıyorum
sporumuda daha düzenli yapacağım

SÖZ VERİYORUM SİZE

ben geldeim gene:))

kıslar bu hafta kilo veren cok az ve hatta artılar bile var ve cok var..ama size bi kac sey soylemem lazım..lutfen bunları dikkate alınız..
dietinize uydunuz sporunuzu yaptınız ve + lardasınız..hiç uzulmeyin cunku kas yogunlugunuz artıyo,unutmayın ki kaslar yaglara gore daha az yer tutar ama agırlık olarak daha fazladır..
vucudunuz su tutmus olabilir..buna izin vermemek için bol su için ve tuzu azaltın..salataya yumurtaya domates ve salatalıga tuz atmayın..
eger regl donemine giriyosanız yada o donemdeyseniz 1-3 kilo fazla cıkarsınız zaten..reglden 3-5 gun sonra tartıldıgınızda bu fazla kilolardan eser goremeyeceksiniz..hatta bu regl doneminde dietinize daha fazla dikkat ederseniz regl bitiminde tartıyı patlatırsınız
suyu arttırın ve tuzu azaltın kızlar..
kahve su tutar..tartıya cıkacağınız gunun oncesinde kahve içmeyin mümkünse(iyiniyetlim)

ben şöyle düşünuyorum bide:kuru meyveleri azaltalım..ve bunları regl doneminde canımız cok tatlı cekerse yiyelim diye dusunuyorum..belki yanlıs dusunuyorum..emin değilim..
bide bulguru azaltma taraftarıyım..(guleryuzcum)
bana katılmayabilirsiniz,bunlar topiği bi haftalık izlemeden sonra vardıgım kanaatlerim...

bu arada kacamaklara cok takılmama taraftarıyım..cunku biz diet yapmıyorum saglıklı besleniyoruz..kendisine tamamen faydalı yiyecekleri alan vucut kendinde bulunan olumsuzlukları defeder diye dusunuyorum..bu olumsuzlukların en basında kilo var,ve diğer hastalıklar var hashimato seker hipotiroidi ve diğer buyuk hastalıklar..

bu arada dunku menum

SABAH
1,bucuk yumurtadan kasarlı tereyaglı yeşil biberli domatesli omlet
1 bucuk haslanmıs yumurta
peynir ceşitleri-tulum,keçi,dil peyniri
domates salatalık
1 ince belli fındık
1 armut
cay
kahvaltıdan yarım saat once sut
3 adet omega
zeytin

AKSAM
mercimek corbası(kacamak diyebilirm cunku dısarda oldugumuz için nasıl yapıldıgını bilmiyorum)
salata
azıcık pirzola
patlıcan kebabı
ayran
3 adet omega
yatmadan once sut

siporumu yazmayı unuttum:
40 dakka 4 km:))

Son düzenleme:
Rumuz: lilomata
Başlangıç tarihi:30 nisan 2012
Başlangıç kg:64.5
Geçen hafta:64.5
Bu hafta:63.8
Fark:0.7
Toplam fark:0,7
Beden:38-40
Spor:4 gün yürüyüş
Boy:1,66
Hedef:55
Verılen kılo yuzdesı:1,08

kaçamaklara göre çok güzel bi durum.. bu hafta çok daha güzel olcak inşaallah....

ve bu sabahki menum

2 haslanmıs yumurta
1 armut
3 omega
peynir çeşitleri-eski kasar,tulum,keçi,dil peyniri
1 ince belli fındık
domates salatalık,yeşil biber
bol çay gene
kahvaltıdan once sut

bu arada 2 gun ewdeyim..bugun ve yarın raporluyum..yaşşasın ewde olmakk

Rumuz: Başlangıç tarihi:19.04.2012
Başlangıç kg:115.9
Geçen hafta:115.4
Bu hafta:112.2
Fark:3.2
Toplam fark:3.7
Beden:54
Spor:cok az hemen hemen yok
Boy:1.67

Hedef: 60
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Kızlar bu formüle göre yüzde 97.2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…