Teşekkür ederim. :)) ilk hesapladığımdan hemen düzeltiyorum
güleryüzcüm, düşmesin yüzün, üzülme. bu haftaya kadar çok güzel gelmişsin, bu haftayı mola olarak düşün. umarım haftaya devam edersin. maşallah, bence çok iyisin.
canım cok tbrk ederım harıkasın
olsun bebısım haftaya ılk sıralardayız bılıyosun dımı
hosgeldın canım
muhen tbrkler canım sende supersın bu hafta
Tamam canım 2 Leylakımsizi takipteyim o zaman
tamam canım ben varım takibe
bu hafta bahar temizliğine başlıyorum
bugün dolap içlerine başlayacağım bakalım ne zaman biter evin 4 bir yanı dolap
bu arada kahvaltım
biberli peynirli 1yumurtadan omlet
zeytin
peynir
roka-salatalık-biber
ceviz
1kuru erik
1kuru kayısı
omega 3lerim
çay-çay-çay
çizelge nasıl yapılıyorGüzel bayanlar ;
peki bu kilogram ticker ını nasıl ilerleteceğim. Yardım lütfen
bana da kilo yüzdesi hesaplamayı öğretin ama ben bilmiyorum
haftalıkmı değiştiriyoruzya ilk sayfada bildirimin bir boş örneği var ordan kopyala yapıştır,bilgilerini kendine göre yaz ve hesapla tamammı canım bende öyle öğrendim. :))
Tamam canım 2 Leylakımsizi takipteyim o zaman
tamam canım ben varım takibe
bu hafta bahar temizliğine başlıyorum
bugün dolap içlerine başlayacağım bakalım ne zaman biter evin 4 bir yanı dolap
bu arada kahvaltım
biberli peynirli 1yumurtadan omlet
zeytin
peynir
roka-salatalık-biber
ceviz
1kuru erik
1kuru kayısı
omega 3lerim
çay-çay-çay
kolat gelsin cnmm sana :) dolap yerleştirmek çok sıkıcı bnkilerinde yerleşmesi gerek ama bi boşluk bulabilsem
sıkma canını hayatım +0,16 dan bişicik olmas zaten fıstık gibi hatun oldun
güleryüzcüm bende resimleri nasıl çektigini merak etmiyor degilimmmbenin eşim akşam gezmelerini hiç sevmez bu nedenle nerdeyse hiç gitmeyiz eskiden çok kızardım ama senin gezmedeki bu resimlerini görünce iyikide sevmiyo diyorum ..ben bu kaaa iradeli degilim hepsini yerdim yada muhakkak tadardım
Ben de seviyorum hepinizi canım sağol
Bereketli olsun inşallah canım afiyetle ye sende..
Nasıl güzel görünüyor bana bahçe içindekiler tazecik koparıp yemesi...
Fasulyeyi tohum almıştım ekmedim.. Bugün ekeyim mi canım geç mi kaldım.. Dur ekmeyecektim biraz ekeyim bende..
Senin terastakiler saksılarda mı?
Geçen yıl taşındık.. Eşime söyledim.. duvar ördürtüp bana bahçe yaptırdı kociş
Bahçe olmazsa saksıya ekiyorum
canım çok teşekkür ederim bu arada 15 gündür yapıyorum ve 3 kg.verdim
daha iyiyim bebeem..coook tesellur ederim
elin nasıl oldu şekerim ..iyisindir umarım??
aboooowwwwwKalkınca: 2 yaprak kayısı
Sabah: 10.00'da bitti
2 yumurtadan mantarlı peynirli tereyağda olmet
6 zeytin
1 kk peynir (tulum, dil, keçi, lor)
1/2 tarçınlı incir
4 ç.li kuru üzüm
2 kuru erik
2 kuru yaban mersini
1 ceviz
2 badem
1 fındık
2 domates
2 salatalık
dereotu
nane
Kahvaltıdan sonrada 50 dk yürüdüm.
Buraya kadar her şey güzeldi, öğleden sonra Hıdrellez festivaline gidince olanlar oldu
Babam belediye başkan yardımcısı, ona destek olmak için festivale gittik. Tabii torpilli misafir olunca ikramlar da biraz torpilliydiBir de mecbur yememiz gerekiyordu, ayıp olmasın diye.
Yazsam mı bilemiyorum....
Yazacağım kızlar, her türlü cezaya razıyım artık
Öğle 14.00 gibi başladım yemeğe (Allah'tan 4 saat geçmişti)
1 porsiyon et sote
4 kaşık bulgur pilavı
1 kıymalı pide
1 el yapımı yağlı tandırda pişmiş gözleme (tandırda pişen gözlemeye dayanamam hele el açması olunca, büyüklüğü normal gözlemenin 3 katı gibiydi)
4 - 5 avuç ay çekirdeği (ikram eden kişi bahçesinden getirmiş)
Toplamda 1 kibrit kutusu kadar 3 çeşit helva ama tahin helvası değilsamsun helvasıymış biri, hepsde bol şekerliydi (ilk kez tattım hepsini, tadımlık yedim zaten)
Aradan 2 saat sonra canım çok çikolata istedi 4 parça bitter çikolata yedimBaktım canım hala tatlı istiyor, 2 tane kuru erik daha yedim.:18:
Tüm bunlardan sonra 1 saat yürüdüm, belki bu cezamı hafifletir:18:
daha iyiyim canımcım..sen onceleri cok guzel yururdun nooldu sana bebaam..nazarmı değdiNasilsiniz kizlar
Eve geldim,bu gunum de Karataysiz gecti maalesef
Hafta sonlari beni zorluyor,neyse saglik olsun,yapacak birsey yok,hic birsey olmamis gibi Karataya devam
Yarin kac kilo cikacagim acaba,ben haftada bir kez tartilliyorum sadece pazartesileri,onun disinda hic tartiya cikmiyorum.ama gecen haftadan farksizsa eger sorumlusu son 2 gun
Propycilcim daha iyisindir ins.
Guleryuzcum senin de sisin nasil oldu,inmistir ins.
portakalı sabah yada oglen ye bebaam:))pazar menusu:
sabah klasik karatay kahvaltısı+ fırında kaşarlı mantar
öğle küçük karnıyarık 1 tane+ biraz peynir
akşam salata hamsi 1 portakal
bol su
yürüyüş yok
hemmen kaydettim canım..tesekkurler::)Sana da afiyet olsun canım: Benim nohut salatası tarifim şöyle: haşlanmış nohut, taze soğan, roka, zeytinyağı, nar ekşisi, dövülmüş sarımsak, kimyon,tuz. Sosu ayrı karıştırıp eklersen daha güzel oluyor.
canımcım neden araogun ihtiyacı hissediyosun..yoksa ana ogunlerde az mı yiyosun...Ara oğun yapıyorum kızlar :18:
Azcik kavun ve bir elma ve su ..
Ama biraz dan 5 ve ya 6 km bandımda yürüyeceğim inşallah
aspirincim hosgeldin canım..ozllettin kendini..bak herkes zayıfladıgını soylemiş..soyle bi 10 kilo ver bakalım da milletin agzı acık kalsın bebaamSaat 19:00 itibariyle:
1 tabak yeşil fasülye
1 goccemen tabak bulgur pilavı(çooook fazla biliyorum yeni başlayanlara yanlış örnek olmak istemezdim ama yedim bi kere )
yeşil salata
2 omega3
4-5 badem
canım sen iyi kilo veriyosun ozaman..bide reglinin duzene girmesi karatay mucizesi..polikistik over den de en yakın zamanda kurtulacagına eminim canım:))Bende de polikistik over sendromundan muzdaribim. Aynı zamanda tiroidim de alındı. Bunlara rağmen kilo veriyorum. Bir de, ben 50 günde falan regl olurdum. Bu kez 30 gün oldu periyodum. Tesadüf mü bilmiyorum. Takip edeceğim.
merhaba yardıma hazırız..menulerini paylaş kitabımızı da oku tam olsun canım:))slm arkadaşlar,bende şu kilo derdinden muzdaribim.uzun zaman oldu sizi takip edeli.ama zamanım olmadığı için müdahil olamıyordum.veee artık bir dur dedim kendime bu akşam.bende kk lı olup karatayla kilo vermeliyim dedim.kızçeler;ben 68 kiloyum ve 1,65 boyundayım.22 yaşımda bu kilo bayağı ağır gelio bana.yardım ve ikazlarınızı bekliyorum.umarım hep beraber,sağlıklı bir şekilde forma gireriz:)
efferin sana25 dakika bandım da koştum.
6 km ye tekabül ediyor.
Şimdi de metabolizma hızlandırıcı çayımı içiyorum.
canım oglak etini iyiki yemişsin..Canımm sağolun iyi ki varsınızAynen ben de koştur koştur tüm gün koşturmakla geçti
Bugün karatayın dışına da pek çıkmadım.. Klasik karatay kahvaltımı yaptım. Sonra misafirler gelince herkes poğaçalar krabiyeler yedi.. Ben sadece çay içtim.. Ama mangal gecikince saat 2:30 da acıkmıştım. Lavaşarasına sarılmış adana salata (biri yeşil salata diğeri de patlıcanlıbiberli köz salataydı) yidim işşşte
Sonra çoook doydum tabiiisiii akşam (8:15di saat)yemeyecektim amaaaa fırında ve güveçte oğlak yidi herkes çookk beğenerekk bende yidim az (iyiki yemişim kalanı öğlen ısıtır yerim diye düşündümdü kalmadı)
bana gore dunyanın en lezzetli etidir oglak eti..kolay bulunan bişe değil sonucta..afiyet olsun datlum:))
menulerini yaz kitabımızı da oku yardıma hazırız canım hosgeldin:))merhaba kızlar
şu an tartıda 80 -81 görüyorum ...çok dikkat edersem veriyorum ama yine başa dönüyorum
dünden beri okuyorum sizi. umarım başarırım. artık eski halimi özledim. eskiden 60 kiloydum 2 doğum yaptım ikisinde de 18 kilo aldım ve hemen vermiştim .
sakın boşa gitti emeklerim filan die dusunme...vucudun su tuttu demekk yada wc cok etkiler bide..ve kas yogunlugun aarttıkca tartı fazla gosterir ama incelirsin..tartıdan cok mezuraya bak datlum..Günaydınnnnn
Kızlar bugün tartı benim yüzümü güldürmedi
Dünkü kaçamaktan sonra 900gram fazla çıktım tartıdaHafta içi 49.200 görmüştüm halbuki
Rumuz: nurons
Başlangıç tarihi: 10.04.2012
Başlangıç kg:50.5
Geçen hafta:49.6
Bu hafta:50.5
Fark:+900gram
Toplam fark:0
Beden:36
Spor:Haftada 5 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58 (aile hekimliği 1.60 dedi)
Hedef:48.5
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : -1.81
Kızlar dünkü kaçamaktan sonra böyle bir şey olabilir mi?
Bir de tuvalete çıkamadım sabah, onun etkisi de var mıdır?
Bir ay çöpe mi gitti yoksa?
Offf kafam soru işaretleri ile doldu
Tartı sizin yüzünüzü güldürsün, hepinize güzel bir gün olsun
bide bi keresinde ben tuvalete cıkmadan once tartıldım bide gittikten sonra tarıldım..3 kilo farkettiydi..
wc olmamasına ragmen cok buyuk basarı canım tebrik ediyorum..nickine yakısır bi hafta gecirmişsinbugun itibariyle resmi 1. haftami doldurdum, cumartesi ogleden sonra haricinde gayeeettt guzel bir haftaydi. spor hic yapmadim, bu hafta onu da halledecegim insallah. kilo bildirimi yapayim..sanirim gelecek hafta listeye ben de girebilecegim
baslangic tarihi : 30 nisan
baslangic kilo : 88.6
bu hafta : 7 mayis
bu hafta kilo : 86.7 ( 2 gundur wc yok )
fark : 1.9
toplam fark : 1.9
beden : 44
boy : 1.61
yas : 35
yuzde : 2.14
darisi haftaya insallah
tebrikler fzguncumGünaydın hanımlar, herkes için güzel bir hafta olsun.
Rumuz: FZGUN
Başlangıç tarihi:6.3.2012
Başlangıç kg:108,9
Geçen hafta:101,3
Bu hafta:100,5
Fark:- 0,8
Toplam fark:8,4
Hedef: 56
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : 0,790
seni de tebrik ediyorum canımRumuz: gokcenbike
baslangıç tarihi: 07.03.2012
Başlangıç kg:71.6
Geçen hafta:67.4
Bu hafta:66.9
Fark:500gram
Toplam fark:4.7 kg
Beden:42
Boy : 1.70
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : 0.74
cok buyuk gecmiş olsun canım..verdiğin kilo için de tebrikler bu aradaGünaydın Kızlarrr
yine 1 haftadır hiç girmedim.çünkü 1 haftadır hastanedeyim.
Kocam da sağlık problemleri var.
teşhis konana kadar süründük.
iç kulakta sıvı kaybı varmış,ayakta duramıyor adam,acayip bir durum inanamazsınız.
neyse hemen çıkmam lzm
foruma giremediğim için kusura bakmayın kızlar.
kilo bildirimi:
Rumuz: aslı72
Başlangıç tarihi:11-2011
Başlangıç kg:71
Geçen hafta:68
Bu hafta:66,7
Fark:- 1,300
Toplam fark: 4,3
Hedef: 60
Verılen kılo yuzdesı : % 1,91
emelcim costurmussun tartıyı bacımherkese günaydın inşallah güzel bir hafta olur herkes için bol bol kilolar gider
hemen bildirimimi yapayım
Rumuz:emeluludas
Başlangıç tarihi:15/03/2012
Başlangıç kg:84,700
Geçen hafta:79,900
Bu hafta:78,600
Fark:-1,300
Toplam fark:6,100
Beden:44
Spor:hergün 1,5 saat egzersiz
Boy:1,70
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :1,627
sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
2 küçük domates
1 salatalık
1 avuç içi kadar peynir
1 bardaş çay
listeyi yapacak olan arkadaşıma kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum herkese kolay gelsin iyi günler dilerim.
gecen hafta uzuluyodun kilo veremedim die..bak sabredince tıkır tıkır gidio kilolar..
bide kayısı cayına baktım canım ama içinde simaneki oldugu için almadım..simaneki zararlı ya bagırsaklara..ayyy yanlıs yazdım sinameki..okudugum gibi yazmısım
esascım sabır canım..haftaya iyi kilo vereceksin ben inanıyorum..bu hafta cook dikkat etBildirim:07.05.2012
Rumuz:esas2006
Başlangıç tarihi:02.01.2012
Başlangıç kg:77
Geçen hafta:71,2
Bu hafta:71,7
Fark:+0,500
Toplam fark:5,3
Beden:42
Spor:yok
Boy:1,58
Hedef: 57(nasıl geleceksem bu kiloya bu iradesizlikle)
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :+%0,702
evet saksıda ben de fasulyeyi 3 gün önce filan ektim,ilk defa deniyorum,geçen sene çilek,salatalık,patlıcan,domates ekmiştim,birer ikişer ürün almıştım ama çok zevkli bi iş,çocukların da hoşuna gitmişti,bu sene işi biraz daha büyütüp soğan,semizotu,roka,maydonoz,kişniş,fasulye,domates,patlıcan ne bulduysam ektim,bakalım ne olacak,yalnız eşim bıktı toprak taşımaktan,bahçeli bir evimiz olsa da o da kurtulsa ben de
anlamadım omega 3 ü alrken neye dikkat edicem :)))Çok iyi devam canım..
Bir de omega 3 kapsül alırken antioksidanla birlikte alınıyor..
Antioksidan : Vücut hücreleri tarafından üretildiği gibi, gıdalarla da alınan bir grup kimyasal maddedir. Gıdalarla alınan en önemli antioksidanlar, betakaroten, E ve C vitaminleridir.Vücudumuz için zararlı olan ve serbest radikaller adı verilen ve toksik (zehirli) etki gösteren bazı maddelerin oluşmasına neden olan etmenler vardır. Bunlar besinlerimizde bulunan katkı ve koruyucu maddeleri, petrokimya ürünleri, sigara, güneşin zararlı ışınları ve hava kirliliğidir. Soluduğumuz havadaki oksijen de serbest radikallerin çıkmasına neden olur. Vücudumuzda bulunan antioksidanlar, serbest radikallere karşı etki göstererek bunların zarar vermesini önler.
Bunları Biliyor musunuz?
* Bazı uzmanlara göre antioksidan üretimi 25 yaşından itibaren yavaşlamaktadır. Bu nedenle ilerleyen yaşlarda daha fazla ek antioksidan alınmalıdır.
* Antioksidanlar yalnızca sebze ve meyvelerde bulunmaz. Balık yağı, süt ve süt ürünleri ile selenyum açısından zengin olan balıkta da bulunur.
* Sebzeler ve meyveler pişirilince antioksidan değerleri azalır. Bu nedenle buharda pişirme yöntemi en uygun olanıdır.
* Üzümün kabuğu, içeriği ve çekirdeğinin ortalama 20 civarında değişik antioksidan madde ihtiva ettiği belirtilmektedir.
* Likopen, yaşlıların bedensel ve zihinsel sağlığını korumada son derece etkili bir antioksidandır. Likopen açısından zengin ender sebzelerden biri domatestir.
Antioksidan Bulunan Besinler
Yeşil Yapraklı Sebzeler : Yeşil yapraklı sebzeler özellikle kalp sağlığımız açısından önemli oranda antioksidan bulunan besinlerdir.
Lahanagiller : Brokoli, karnabahar, turp, Brüksel lahanası, beyaz lahana, hardal, kara lahana, şalgam önemli antioksidan bulunan besinlerdendir. Hem kanserden hem de kalp hastalıklarından korunmayı sağlar.
Soğangiller : Soğan ( taze ve kurusu), sarımsak, pırasa güçlü antioksidanlardandır.
Kuru baklagiller : Soya fasulyesi, mercimek, kuru fasulye, nohut, kuru bakla ve yulaf besinleri antioksidan bulunan besinlerdir.
Zeytinyağı : Bileşimindeki tekli doymamış yağ asitleri kolesterolü düşürmede etkilidir. Aynı zamanda antioksidan etkisi de vardır.
Yağlı Tohumlar : Badem, fındık, ceviz, yerfıstığı içerdikleri çoklu doymamış yağ asitleri, E vitamini, B6 vitamini ve magnezyum sayesinde kuvvetli birer antioksidan ve detoksifikanlardır.
Bunların Yanında : Enginar, üzüm, kayısı, ıspanak,yumurtanın sarısı, yeşil çay, domates, çilek, kırmızı ve sarı biber, havuç, elma, nar, turunçgiller, kepekli tahıllar ve su ürünleri sağlık açısında son derece faydalı besinlerdir.
Canım sağol
Benimki de bahçeyi çok seviyor geçen biz de sulamaya kalktık komple ikimizi de suladı bahçe yerine bir daha bahçe sularken pek almam herhaldeÇoookk eğlendi çığlık çığlığa bağırdı
Bugün ben de dolmalık ve salçalık kırmızı biber ekeceğim.
Kızıma diyorum ki salçayı bahçedeki biberlerden yapacağımÇünküüü bahçemde 20 kadar belki kırmızı biber olacak küçük bahçem benim
neler ektim bak yazayım sana
çarliston belki 6 kök filan
Koyu renkli tatlı biber o da 6 kadar
5 salatalık(sırık)
2 yeşil kabak
5 kök sırık kiraz domates
5 kök topan 5 kök uzun patlıcan
Ürünümüz bol olsun afiyetle yeriz inş.
Şu anda marullarım maydanozlarım ve soğanlarım var bahçemde çok coştular. Dünkü misafirlerime bayağı verdim.. Paylaşmak güzeldir
hiç kimse bnm kilolarıma bişey yazmıyorr... darılıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?