afiyet olsun canım .bu arada benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim eczaneden verdiğin markayı alıcam omega 3 günde 6 adet demiştin yemeklerden sonramı alıyosun senDarılmak yoookkŞimdi yemeğe gideyim öğleden sonra görüşürüz
hiç kimse bnm kilolarıma bişey yazmıyorr... darılıyorum ama
merhaba fundacım..yemeklerden bi kac dakka once yada arsında yada yemekten hemen sonra alabilirsin..afiyet olsun canım .bu arada benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim eczaneden verdiğin markayı alıcam omega 3 günde 6 adet demiştin yemeklerden sonramı alıyosun sen
boyunuafiyet olsun canım .bu arada benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim eczaneden verdiğin markayı alıcam omega 3 günde 6 adet demiştin yemeklerden sonramı alıyosun sen
hemen öğle yemeğimi yazayım (12.30); 1 kase süzme mercimek çorbası, 3 tavuk but-fırında,2 bardak ayran.
saat 12.00 ye kadar, 2 lt.su(suya devam edecem), 1 fincan yeşil çay, elma çayı, kuşburnu çayı ve siyah çay.
ya neden benle kimse ilgilenmiyor(((
kilo grafigimi nasıl düşürebilirim ya lütfen....
tebrikler petuşum. iyi bir başlangıc yapmıssın.kızlar herkese iyi haftalar olsun geçmişe daha sonra göz atacağım
hepimize yepyeni ,sağlıklı, azimli olacağımız ,yağlardan kurtulacağımız güzel bir hafta diliyorum ...
bu hafta daha sıkı gidip daha fazla spor yapıcam sanırım tartı inatla 61 leri göstermeye devam ediyor artık 60 larda 59 larda olmayı istiyorum
Rumuz: Başlangıç tarihi:16.04.2012
Başlangıç kg:61,6
Geçen hafta:61,8
Bu hafta:61,2
Fark:600 gr
Beden:38
Spor:Haftada 4 gün yürüyüş
Boy:1.61
Hedef: 57
ayagın ondan da şişmiş olabilir canım dogru soyluyosun..bide sen regl donemin yaklastıgı halde +larda değilsin..bu cook buyuk basarı canım..regl bittiğinde gor bak neler olacak..kuzum benim genelde ben yemeklerde tuzsuz yapıyorum salcanın tuzu yeterli oluyor birde bu hafta peynir cok tuzlu idi belkide o beni sisirdi ayaklarım tepki gösterdi bakalım haftaya allah kerim inş.kilolar gitmiş olarak gelirim
bence ilk basa donmuyoruz sonucta canım..mesela pazartesi tatlı yedik diyelim,salı gunu kan sekerimiz yukseleceği için tatlılara saldırma ihtimalimiz yuksek..ama salı gunu tamamen karataya uyarsak carsamba gunu tatlı ihtiyacımız salıya gore bayaa azlıyo ve persembe gunu hemen hemen hiç kalmıyo..tecrubeylen sabittirCanım sağol paylaştığın için..
Ama karataya aykırı yediğimiz şeyler bizim insülin direncimizi arttırıyor.. Zararlııı sakın arkadaşlar irademizi zorlayalım kilo verene kadar yasaklılardan yemeyelim.. Kilo verdikten sonra tabiisi arada yasaklılardan yiyeceğiz. Hocamız da öylşe yazmış
pepeticim bence sen cok iyi sıkılasıyosun bebaam..ondan tartı eksi gostermiyo diye dusunuyorum..sağol canımmm
Doğru söze ne denir benim kilo verememen neden cumartesi yeidğim kısırrr Bulgur çok sisiriyor kuru meyve artık almıyorum kıs boyu kabızlık için yedim ve kilo veremedim simdi almıyorum hiççç
korkma kızzz bende korkarım şindikkkbismillh hiç duymadım ya böle bişi korktum vaallla
selam bacım demek sende Antalyadasın :) bende fırsat bulursam gideceğim hocaya dinlemeyi çok isterimMerhaba arkadaslar bugün hiç girenedim,sabahtan beri okulda ve sonra da cocuklarımın okulunda seminerdeydim. Neyse menülerimiz yazayım:
Sabah :2 yumurta,peynir 9 adet zeytin
Ogle: bonfile et,azıcık İspanak,soğan ve mantar
Gurur duyarak söylemeliyim ki bugün ikram edilen gözleme,içki köfte,tatlı ve meyveleri yemedimBaşlıkta da yazdığım gibi Canan Hanım Antalya'ya geliyor umarım kendisiyle tanışma imkanım olur
slm kuzu ya 600 gitti ama yavaş gidiyor 61,6 ile başlamıştım 3 hafat bitti tabi kaçamakta oldu ama yinede yavaş gidiyor neyse elbet düşecek bakalım sabredip devam ediyorumnassın datlum..
bu hafta 600 gr vermişsin tebrikler
gecen hafta nasıl sıkıntılıydım bu şişlikten dolayı yaw..sende oyleydin duzeldimi biraz....
benim ki gecti gitti sukur..
oluşturduğun yere girip kilo bilgilerini değiştirmen gerekiyor tam ayrıntılı anlatamıyorum bilen biri daha güzel açıklar sanırımya neden benle kimse ilgilenmiyor(((
kilo grafigimi nasıl düşürebilirim ya lütfen....
mrb.merhaba kızlar.bişey sormak istiyorum.bu diyette tuz ne kadar alıcaz.yada tuz yemek serbestmi.kuru meyve hakkımız varmı.cevap verirseniz sevinirim.
tebrikler petuşum. iyi bir başlangıc yapmıssın.bol zipor ve kaçamaksız bir hafta dileyelim o zaman sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?