Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ayy herkese cevap yazıyom ama durup durup dısarı atıyo beni kk yaaa.deli etti beni..
neyyyseee.
gecmiş olsun dileklerinde bulunan herkese coook cok tesekkur edeirm kızlar tekrardan..iyiki warsınız hayatımda

rumuz:handan_06
başlangıc tarihi:01,12,2012
başlangıc kg:70,3
gecen hafta:62,5
bu hafta:61,8
fark:-700
toplam fark:8,5
beden:38
spor :yok
bopy:168
hedef:60

afiyet olsun canım .bu arada benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim eczaneden verdiğin markayı alıcam omega 3 günde 6 adet demiştin yemeklerden sonramı alıyosun sen
merhaba fundacım..yemeklerden bi kac dakka once yada arsında yada yemekten hemen sonra alabilirsin..
gunde 4-6 kapsul alabilirsin..
maarinkap alabilirsin ucuz cunku..
ama maddi durumun iyiyse solgar 700 al..piyasanın en iyisi cunku.

nassın datlum..
bu hafta 600 gr vermişsin tebrikler
gecen hafta nasıl sıkıntılıydım bu şişlikten dolayı yaw..sende oyleydin duzeldimi biraz....
benim ki gecti gitti sukur..

hemen öğle yemeğimi yazayım (12.30); 1 kase süzme mercimek çorbası, 3 tavuk but-fırında,2 bardak ayran.
saat 12.00 ye kadar, 2 lt.su(suya devam edecem), 1 fincan yeşil çay, elma çayı, kuşburnu çayı ve siyah çay.

bugunku menum:
sabah:
kıymalı 2 yumurta
10 zeytın
cok az peynır
ceviz
salatalık

oğle: etli taze fasulye(sonunda bitti)
tuzsuz ayran

hava yine cok yagmurlu,yuruyus yapamayacagım gıbı gorunuyor.
akşama da misafirim var.mazeret cok yani

şimdi seni okuyunca su ıcesım geldi valla

Bildirim:07/05/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 63kg Bu hafta:62.5kg
Fark: .5 kg
Toplam fark:57.5kg
Beden:40
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0.7 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

merhaba kızlar.bişey sormak istiyorum.bu diyette tuz ne kadar alıcaz.yada tuz yemek serbestmi.kuru meyve hakkımız varmı.cevap verirseniz sevinirim.

tebrikler petuşum. iyi bir başlangıc yapmıssın.bol zipor ve kaçamaksız bir hafta dileyelim o zaman sana

kuzum benim genelde ben yemeklerde tuzsuz yapıyorum salcanın tuzu yeterli oluyor birde bu hafta peynir cok tuzlu idi belkide o beni sisirdi ayaklarım tepki gösterdi bakalım haftaya allah kerim inş.kilolar gitmiş olarak gelirim
ayagın ondan da şişmiş olabilir canım dogru soyluyosun..bide sen regl donemin yaklastıgı halde +larda değilsin..bu cook buyuk basarı canım..regl bittiğinde gor bak neler olacak..

bence ilk basa donmuyoruz sonucta canım..mesela pazartesi tatlı yedik diyelim,salı gunu kan sekerimiz yukseleceği için tatlılara saldırma ihtimalimiz yuksek..ama salı gunu tamamen karataya uyarsak carsamba gunu tatlı ihtiyacımız salıya gore bayaa azlıyo ve persembe gunu hemen hemen hiç kalmıyo..tecrubeylen sabittir
tatlı derken yani kotu karbonhidrat..zaten en fazla karbonhidrat sekerde warya ondan tatlı didim..

pepeticim bence sen cok iyi sıkılasıyosun bebaam..ondan tartı eksi gostermiyo diye dusunuyorum..

bismillh hiç duymadım ya böle bişi korktum vaallla
korkma kızzz bende korkarım şindikkk zati basıma kotu bişe geldi elimi kestim baska kotu bişi olmasııınn

esas
adımsayarımı internetten almıştım omrondu benimki kaça aldığımı hiç hatırlamıyorum 30-40 tl arası birşeydi sanırım

selam bacım demek sende Antalyadasın :) bende fırsat bulursam gideceğim hocaya dinlemeyi çok isterim

nassın datlum..
bu hafta 600 gr vermişsin tebrikler
gecen hafta nasıl sıkıntılıydım bu şişlikten dolayı yaw..sende oyleydin duzeldimi biraz....
benim ki gecti gitti sukur..
slm kuzu ya 600 gitti ama yavaş gidiyor 61,6 ile başlamıştım 3 hafat bitti tabi kaçamakta oldu ama yinede yavaş gidiyor neyse elbet düşecek bakalım sabredip devam ediyorum

ya neden benle kimse ilgilenmiyor (((
kilo grafigimi nasıl düşürebilirim ya lütfen....
oluşturduğun yere girip kilo bilgilerini değiştirmen gerekiyor tam ayrıntılı anlatamıyorum bilen biri daha güzel açıklar sanırım

merhaba kızlar.bişey sormak istiyorum.bu diyette tuz ne kadar alıcaz.yada tuz yemek serbestmi.kuru meyve hakkımız varmı.cevap verirseniz sevinirim.
mrb.
tuz serbest degıl,tam aksıne mumkun oldugunca az kullamıcaz,bulabılırsen krıstal kaya tuzu kullanmak gerekıyor.
kuru meyveyi gunde 3-4 tane olacak sekılde,tatlı ıhtıyacını bastırmak ıcın sadece kahvaltıda alabılırsın.ben mumkun mertebe yememeye calısıyorum cunku kılo vermemı engelliyor.sen de kendı bunyende deneyerek karar verebılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…