Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bensem size ettiğiniz moralden dolayı kendimede irademe sahip olduğum için teşekkür ederim. Sağolun sağolun ilginize layık olmaya çalışacağım kızlar öpüldünüz. :)))

slm cıtırlar
daha gecmişi okuyamadım
kardesimin telasındaydım hazırlıklar yaptık yenına gelen misafirler
derken yeni hafta basladı..

sırf merakımdan girdim bugün
leylak sana söz vermştim ama berbat bi hafta oldu
ama gercekten bu hafta dşyete de sana da sadık kalıcam ..

benım simgelerim yine nereye gittiler yahu

yok malesef hayal kuruyorum taşındım,1 ay oldu nerdeyse

Son düzenleme:
Destinaaam eline, emeğine sağlık canım, teşekkür ederiz.

Çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum, inşallah haftaya herkes güzel kilolar vermiş olur.

azaldı datlum bayaa..2 gun raporluyum ewdeyim..bol bol gevezelik edcem yani topikte
bu arada bu hafta verdiğin kilodan dolayı koccaman bi tebrik koyuyorum alnının ortasınaaa

Teşekkür ederim datlum, burada olmana ve ağrının azalmasına çok sevindim.

Papadiyam
Canım sağol bir de kamelyamızda yaptık kahvaltıyı çok da keyifliydi.. Keşke karataycılar birlikte kahvaltı yapabilsek
bu benımde hayalım ne guzel olurdu bebısım topıkce bır kahvaltı

benımde esım aksam gezmelerını hıc sevmez arada cıkısıyorum senın yuzunden asosyal olduk dıye allahtan ben gunduzlerı yeterı kadar sosyallesıyorum

Papadiyam
Canım sağol bir de kamelyamızda yaptık kahvaltıyı çok da keyifliydi.. Keşke karataycılar birlikte kahvaltı yapabilsek

benımde esım aksam gezmelerını hıc sevmez arada cıkısıyorum senın yuzunden asosyal olduk dıye allahtan ben gunduzlerı yeterı kadar sosyallesıyorum

Papadiyam

Papadiyam

Papadiyam

Destinaaam elline, emeğine sağlık canım, teşekkür ederiz. Çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. İnşallah haftaya hepimiz güzel kilolar vermiş oluruz.

azaldı datlum bayaa..2 gun raporluyum ewdeyim..bol bol gevezelik edcem yani topikte
bu arada bu hafta verdiğin kilodan dolayı koccaman bi tebrik koyuyorum alnının ortasınaaa

Teşekkür ederim datlum, burada olmana ve ağının azalmasına sevindim.

kahvaltım(komsumda)

melemen
7 zeytın
domates
salatalık
peynır
1 catal helva
1 catal kasarlı patates
omega3
yesılcay
sıyah cay
form cay
turk kahvesı
kahvenın yanında ekler vardı tabısı yemedım

kızlar kg veren vermeyen alan herkesı tbrk edıyorum maksat bır amac ıcın burada toplanmak ve bırbırımıze destek vermek zaman zaman ınıs cıkıslar olabılır bız onumuze bakalım lısteyı yapan arkadasında ellerıne saglık

canım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş fakat hanzede ilk sayfadaki listede yok galiba yani listeye henüz girmemiş olması gerekiyor yanlışım varsa düzeltin lütfen

kilo grafisini nasıl yapıyorsunuz kızlar.çok soru soruyorum ama bugün ilk günüm ondan hoşgörünüze sığınıyorum.

öncelikle;http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php bu sayfaya girin.

WEİGHT LOSS:agırlık kaybetme

SAVİNGS TİCKER:birikmiş para

WEDDİNG:nikah

PREGNANCY:gebelik

BİRTHDAY:dogumgünü

BABY AND CHİLD AGE:bebeginizin ve cocugunuzun yası

ANNİVERSARY:yıldönümü

bunlardan istediğiniz takvimi olusturu
en son sayfaya geldiniz karsınıza bbcode yzan bi yer cıktı (en cok burada takılıyorsunuz dimia.s)burada yazan adresin tamamını KOPYALAMIYORUZ

sadece azını yani bbcode şu şekilde bitiyorya siz sadece

Öğle yemeğim
kirmizi kelem ve 1 havuç dan yapılmış salata ,
Yarim bardak tavuk corbasi,
1 kâseye yakın cacik ..

Ve tonla ev işi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…