Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ellerine saglık cnm kısceler hepınızı tevbrık edıyorum...

Leylakım biber ekseniz hepinize yeter bi ektiniz mi bakım da arada 1-2 çapa yeter İnsanın yapası gelmez bööle de..
İnsanlar alem valla ekmiyorsun yardım da etmiyorsun hazır ye ohh yapın siz de Az da gübre ile hepinize yeter 20 kök filan
Canım ben daha çok biber ektim bu yıl.. Her yıl domates de ekerdim.. Ama büyük domatesler hem geç olgunlaşıyor hem de yetmiyordu 10 kök sırık bana.. Kiraz sırık domatesi keşfettim şimdi.. Kahvaltıda koparıp yerim inş. Kiraz domates bol verir bana 5 kök yeter..

Slm arkadaşlar;
Eylül-aralık arasında dukan diyetiyle 6-7 kilo verdim.Sonrasında diyet yapmadan biraz dikkat ettim,çok şükür kilo almadım.
Şimdi vermem gereken 4 kilo daha var.Bu arada platese gittiğim için sıkılaşmaya başladım ama kiloda vermek istiyorum.
Bugün başladım karatay diyetine.Zaten daha önce kitabını almıştım,hatta 1 hafta yapıp 1 kilo bile vermiştim.
kahvaltı:2-3 domates
2 salatalık
1 dilim beyaz peynir
4-5 zeytin
2 haşlanmış yumurta
5-6 yeni kırılmış ceviz
3 kuru kayısı
Arada 2-3 kupa su
Öğlen:İşyerine 1 tabak etli nohut yemeği
1 tabak domatesli bulgur pilavı
1 kase salatalık-naneli yoğurt
Akşam menüsünde evde mercimek çorbası,köfte ve salata var.
Yalnız benim ufak kaçamaklarım oluyor
Umarım çoookk ufak olur,bide regl olacağım,biran önce olsamda gerçek kilomu görsem....

Canım eline sağlık Kilo verenleri veremeyenlere de sabır vereceksiniz

he he bende sizin tam tersinizim hemşom ve papadiyamhiç sevmem gezmeyi,eşimle baş başa oturmayı çok çok seviyorum.bizim evde de asosyal olan benim
nefret ediyorum ew gezmesinden...hele ters bişeler soyledilermiydi bozup atıyorum..
ama kotu niyetli olmayan arkadaslarıma gitmeyi sewiyorum ama onlarda sayıca cok az maalesef...
heleki ogretmen camiasında olunca maalum işte.bilenler iyi bilir bu camiayı..

yoo aynı hedefım değiştirmedim:44:

bencede ama malatya da yapalım bu kahvaltıyı,ben gelemem yoğsam
malatya 200 km bana

canım ellerine kollarına saglıktesekkürler liste icin cok sık olmus
kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum azim ve kararlılıkla devam ettiginiz icin

saat 15 itibariyle 3 litre oldu suyum..yokmu arttırannn
gecmiş sayfaları okuyorum 400 e geldim daha yeni..
ikinci öğunumu hazırlamaya gidiom şindik midem kazınmaya başladı...

milletin poposunu toplamaktan kendimizi toplayamıyoruz çok üzülme boşver hepsi aynı vallahi.

biz de eşimle çift maaşlıyız ya sinir oluyorum özellikle eşimin ailesi evlendiğimizden beri para ister bizden..

Hayret bişey eennnn kızdığğğımmmm şeydir buuu
Eşimi önce eve soktum evimiz var şimdi şükür bitmeden araba aldırdım ilki eskiydi model yükselttik sonra.. 2.yi de satıp 0 arabaya girdik.. 3 sene daha ödeyeceğiz..
Ben paylaşmayı sevmiyormuşum da çocuğumun rızkını niye sana vereyim ihtiyacın da yoksa
Bu yaz kaynım evlenecek bize de kaynımın düğün salonunu ödetmeye çalıştılar ama para yooookkk tabiisii

Son düzenleme:

aynen propycilim.hayatta sadece bir tek dostum var,ve onu da ablamdan bile daha çok severim.birkaç tane de arkadaş....eşim de öğretmen ve çok iyi anlaştıkları arkadaşlarının bile arkasından dedikodu yaptığını duyunca niye başka insanlarla görüşeyimki diyorum...riyakarlığa ve kötü niyetli insanlara asla tahammülüm yok.sadece kendimle ve eşimle olmak acayip zevk veriyo bana

rokada ek canıniçi seviyosan...ben bayılıyorum..annemlere soyledim ben memlekete gidene kadar mahsüller hazır olacak inşallah
domates,fasulye,herturlu biber(carli,yeşil,kırmızı,cin)
salatalık,maydonoz,marul,roka,patlıcan
ve senin tavsiyen uzerine BAMYAAAA:)))

öğle menümü yazmadım kendimi ödüllendirdim ama yinede kaçamak yok
saat 13.30 da
2 tavuk pirzola
salata
limonlu açık çay
hepinize afiyet olsun

canım benım ben 108,5 ıle basladım 75 e kadar duzenlı bır sekılde verdım ordan sonrası bıraz yavasladı ama bendende kaynaklandı kacamaklarım oldu cunkı

bütün evi dip köşe temizledim,sonra da 1 saat yürüdüm
hamarat bebısım benım.gule gule kırlet

iştahımın sebebi belli oldu regl oldum
bende bende bende.o yuzden son bır hafta dunyayı yedım

kızlar bır tesbıtte bulunuyorum sabah kahvaltısında yumurta ve fındık fıstık cevız badem turevı bırseyler yemeyınce hemen acıkılıyo ben yemegımı yemeye gıdıyorum bırazdan yazarım

sağol canımcımyeni çizelgeni sabah özeline gönderdim datlum:112::112:

merhabalar herkese :) forumda çok yeniyim, erkek arkadaşımla iddiaya girdik , inat ettik gidecek bu fazlalıklar,tabi ki ben yeneceğim :) !! okuduğum için malesef öğlen öğünlerini kaçırıyorum, fakat benim için bir sıkıntı olmadı şu zamana kadar bu durum acıkmıyorum çünkü, acaba metabolizmamı yavaşlatır mı bu durum ? bide spor yapamıyorum malesef, umarım en yakın zamanda başlayabilirim.öğrenci olduğum için pek yemek yapmaya da vaktim olmuyor ne yazık ki ,hatta şuan karatay diyeti yaptığımdan bile emin değilim,çünkü kitabı okuyamadım malesef:)

ben 3 gündür yapıyorum diyeti, listemi paylaşmak isterim.

kahvaltı:
1 yumurta
4 kuru kayısı
4 ceviz
yaklaşık 200 gr peynir
1 fincan kahve yada çay
akşam:
tavuk göğüs ızgara
salata
ayran
ara öğün:
bol bol çay,su çok gerekirse kuru kayısı yada ceviz

Şekeri zaten senelerdir kullanmıyorum,ekmeği de yaklaşık 2 aydır kestim.Sorun, ben çok kilolu değilim ve sanırım bu yüzden hızlı kilo veremiyorum ( ama elbette fazlalıklarım var yoksa diet yapmazdım :) ), ayrıca sürekli bu listeyi tekrar etmek zorunda kalıyorum, dediğim gibi zaman bulamıyorum yemek yapmaya pek fazla.. eğer bir yanlışım varsa beni düzeltirmisiniz ? ayrıca bilgiler için çoook teşekkür ederim :)

kahvaltı 9:00
1 yumurtalı köy çökelekli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 incir
1 ceviz
biraz fıstık
çay

öğlen yemegim 16:00
10-12 tane bulgurlu pirinçli yaprak sarması
1 tabak kurufasulye pilaki
1 incir
biraz fıstık
2 fincan bitki çayı
çok doydum yineaksam yemegine acıkmam sanırım..

ben bugün tartılmadım ama son kilom 66..kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…