Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

benımde esım aksam gezmelerını hıc sevmez arada cıkısıyorum senın yuzunden asosyal olduk dıye allahtan ben gunduzlerı yeterı kadar sosyallesıyorum

aaaabenim eşim gibi biri daha varmış demek çevremdeki arkadaşlarımın komşularımın eşleri akşam gezmelerini çok severler gidip gelirler bir benim eşim sevmiyo aynen dedigin gibi gündüz gezmeleri olmasa çok bunalırdım bende ...canım sana bişey sorcam kilo vermen hiç yavaşladımı

canım kaçamak yapma amabak 60 lı rakamları görmene çok az kaldı.bu hafta kaçamaksız ve bol sporlu bi hafta olsun senin için

yediklerimi yazayım bende.

1.öğünüm
6 zeytin
2 dilim köy peyniri
2 domates
1 salatalık
1 yumurta(2.sini öğle yedim)
1 bardak çay

2.öğünüm
4-5 yaprak sarma=(
1 bardak ayran ve bir yumurta.
herkese bol leptinler kızlar..=)

he he bende sizin tam tersinizim hemşom ve papadiyamhiç sevmem gezmeyi,eşimle baş başa oturmayı çok çok seviyorum.bizim evde de asosyal olan benim

kizlar ben gec kaldim ama yinede bildirim yapayim....
gecen hafta 71
bu hafta 70.5
fark 500 gr...
kilo verenleri tebrik ediyorum...
bildirim kabul ediliyor mu kizlar

beni almamışsınız çizelgeye

beni almamışsınız çizelgeye

Ben de yokum listede, geç kladım ama bildirimimi yazmıştım yine de eline sağlık destinaa, herkesi de tebrik ediyorum

canım ilk sayfada adın olmayabilir, saphiraya özel mesaj atıldıysa bile saphira bir süredir girmiyor, ekleyememiş olabilir.

belkide cnım sağlık olsun ne yapalım

destinacım ellerine sağlık liste güzel olmuş

bu arada saphira hiç girmiyor kilo bildirimide yapmıyor değilmi

hadi bana müsade dolaplar beni bekler

Canım sen de hamaratsın maşallah
Ben de seni tanıdığıma çok seviniyorum canım.. Ürünün bol olsun Muhenim Kolay gelsin.. Buraya gelmeden bahçemi seyrettim bi 5 dakka
Her gün seyrediyorum zaten çok seviyorum..
Birazdan eve gidince 4 kadar biber var ekilecek yerim az bi saydım dikecek yer bulutum inş. Marullarımı sökmem gerekecek Meşguliyet işte bizimkisi..
Doğal ve taze yemeye çalışıyoruz.. Tam karataycıyız hani
4 kök çileğim var başında kavga çıkıyor çocukların ikisi de her gün birer tane de olsa yiyor.. yerim olsa ekeceğim daha ama buna da şükür

Destinacım ellerine sağlık.
Hanzade63 Aslı72 Emeluludas Sizlere çok özendim. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Kahvaltı fikrine ben de bayıldım. Belki tüm topik olmaz ama İstanbuldakiler olarak yapabiliz Ne dersiniz?

Bugün ki yediklerime gelince
Sabah: muz badem kuru kayısı omega 3
Öğle mercimrk çorbası Nohut bulgur pilavı yoğurt

Kizlar ilk defa kendiliğinden tabi karatay sayesinde,Canan Hanım'a gercekten bravo.
Kızlar bunu tüm samimiyetime söylüyorum eğer ben verdim ise herkes verir üzülmeyin.yilarca acaba kilolarım gidermi diye düşünüyordum.canan karatay ve kadınlar klübü Üyeleri sagolsun

canım benimde eşim meraklı bizim apartmanın arka tarafında küçük bir bahçemiz var ortak olunca biraz sıkıntı kimse birşey ekmiyor sen ekincede bizimde payımız var falan yani biraz sıkıntılı öyle olunca birazına nane ekmişti eşim oda kendiliğinden çoğalıyor bilirsin
geçende domates ekti geçen senede domates ekmişti bütün apartmana birer torba dağıttı
öyle işte.....

ellerine saglık cnm kısceler hepınızı tevbrık edıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…