Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım ellerine sağlık.... Listedeki herkesi tebrik ediyorum Karatay ile yaşamaya karar verdiğiniz için

cısları yazayım yani bu kadar cıs hepimizde bazen oluyor elbette ama yerine bunlar olsa kilo vermemiz kolaylaşır sanırım
çavdar ekmeği(onun yerine cevizi fazla yiyebiliridn bence),
ikincisi pirinç (sadece bulgurlu olabilirdi)

Tebrik ederim herkesi..özellikle ilk 3'ü..Ben yine yerimde sayıyorum.. (

öğle yemeğim:13.00 de
1 tabak z.yağlı taze fasulye
1 tabak bulgur pilavı
yoğurt

şimdi de 1 avuç fındık..akşam yemeğini çok kaçırmamak için..

Canım ellerıne saglık , Herkesı tebrık edıyorumm ,devam asla yılmayalım kım tutar bızı :

Geldim canım ama bugün bayağı bi yorucuydu..
6 da kalktım misafirlerim vardı.. Kahvaltıda sonra piknik ve akşam yemeği az önce gittiler
özledik seni...alışmışız sürekli topikte olmana

geçmiş olsun canım..acil şifalar dilerim..

sana da geçmiş olsun arkadaşım..

üzme kendini diyeceğim ama haklısın canım(

bulgur ve kuru meyveler konusuna aynen katılıyorum canım

caktırmadan cekiyorum bazı yerlerde valla telefona bakıyormusum gibi flassız cekim yepıyorum yoksa ayıp olur ama bazı arkadaslar biliyor fotosunu cekip nete koydugumu onun icin fazla sorun olmuyor
alemsin canım yaaa..

[QUOTE

ben de dun cok erken kalktım canım..karatayın bi guzelliği daha işte:))

alısırsın bebaam..12 yıldır sekersiz içiyorum..demliğin içine bi cay kasıgı atılsa hemmen farkederim ve içemem..1 hafta sonra dene bak içebiliyomusun sekerliyi:))

[/QUOTE]
evet canım yaa..ama ben uyumak istiyorum..eşim kafayı koyar koymaz uyur..ben de nerdeeee..tayin stresi de var ondan sanırım...
Bensem size ettiğiniz moralden dolayı kendimede irademe sahip olduğum için teşekkür ederim. Sağolun sağolun ilginize layık olmaya çalışacağım kızlar öpüldünüz. :)))
tebrik ederimm

45 dk hızlı tempoda yurudum

bu her ailede(özellikle erkek tarafında)malesef olan bişey canım..ben de ilk evlendiğimde çok çektim..eşim bekarken maaşının hepsini 4 yıl vermiş ailesine..tabiii evlenince de beklediler..ben tek sözle bitirdim olayı..3 kardeşler..diğerleri yeni çalışıyordu..4 yıl göndermiş şimdi sıra onlarda dedim..deyiş o deyiş başka türlü kurtulamazsın ..cadı olucan biraz

Selam bacılar, maaşallah yine kilo veren verene herkesi çok tebrik ediyorum....
ben bugün nöbetçiydim ve bir takka bilem boş kalamadım, öğretmenler odasındaki bilgisayar da aynen benim gibi bir türlü boş yakalayamadım ve de listede yokum
geç falan ama ben yine de yazayım adet yerine bulsun
rumuz:aspirin
başlangıc tarihi:15/03/2012
başlangıc kg:66
gecen hafta:63,3
bu hafta:63,1
fark:-0,200
toplam fark:2,900
beden:40-42 (totom neyn 40, bel 42, acayip bi fücudum var benim ya değirmen daşı gibi göbeeeeeeem)
spor :yok
boy:163
hedef:56

Yavruz Eline koluna saglik...Verenleri tebrik ediyorum benim gibi yerinde sayanlar ve veremeyenlerede "yuh olsun" demiyorum tabikide Umutlarimiz haftaya kaldi artik arkadaslar, az yimek cok spor bol bol suuuuuu

Neyse kizlar bu günüde kapatim menüleri paylasayim hemen:
1.ögün (09:30)

1 yumurta
1 domates
az peyaz peynir
3-4 dilim alabas
4 omega3 takviye

2.ögün (15:30)
1 tabak menemen
1 kase salata
2 omega 3 takviye
Simdiye kadar 2 litre su
Spor aksma insallah benimki gelsin cikacam..Yazarim kizlarrr

1 buyuk tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yogurt,sarımsak pulbiberli tereyagında ve seramik tavada biber hırtlatması
3 adet omega
ayy bu arada bide 10-15 tane fındık ve 1 tane salatalık..yazmayı unutmusum

loxicim yuruyusun süper..yarasııın...

aspirincim komik kadınsın..her yazdıgına guluyom datlum
sersumcum sen neler yapıyosun bebaam..bu hafta gittimi kilolar..goremedim seni kilo bildiriminde??

Son düzenleme:
canımcım ekmeğin herturlusu zararlı..
cevizi 8 yada 10 yap ekmek ihtiyacın kalmaz..yumurtayı 2ye cıkar..
sarmanın içinde pirinc olmasın mumkunse yada cook az olsun..nacizane tavsiyelerim..

canım kuruyemiş ve kuru meyveleri sadece sabah kahvaltılarında yiyoruz diye biliyorum hatta kuru meyveyide yememk lazım
benim fikrim su yonde
insulin direncimizi kırana kadar yenebilir kuruyemiş ama tabi sabahki kadar değil..
cunku karbonhidrat ihtiyacı cok fazla hepimizin..e yıllardır tamamen karbonhidratla beslenmişiz..
kuru meyveye gelince adet doneminde abartmamak kaydıyla yenebilir die dusunuyorum..guleryuz o donemde..
bunlar sahsi fikirlerim..

bişi sorabilirmiyim.bu diyet bölgesel zayıflamayada yardımcımı.meselaben elma tipi şişmanım üst bölgem daha iri belirgin göbeğimde var.bunlara iyi gelirmi?

canım merhaba..ben regl olduum için tartılmadım...ama çok korkuyom valla..sanırım cuma ya da cumartesi tartılıp sonucu yazarım..kaçamak yok artık vermeliyim yani:44::44:
leslie ye de başladım..2 mil programını yaptım..öldüm bittim
sabahlarıda en az 20 dk yürüyorum..daha noolsun di mi
menümü de yaziiimm

sabah 07:30
3 ceviz
bir muz

öğlen 12:30
balık
mercimek çorbası
roka
1 kibrit kutusu kadar tahin helvası..

bugün yediklerim

1.öğün:
sucuklu yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
3 omega 3

2.öğün:
1 kase mercimek çorbası
köz patlıcan salatası
yarım kase yoğurt

spor: 1 saat yürüdüm,30 dk da dışarda yürürüm birazdan

burcincım bu avatarındakı resım ne iş canım, ben pek bır anlam veremedımde

Esasçım napıyosun.. İş çıkışı yürüyo musun

Ben kilo veremedim bu hafta Yarın da misafirlerim gelecek koşturuyorum ama spor yapamayacağım. Haftaya inş.

Canım malesef yürüyemiyorum ya bana biraz destek lazım yürümek için halbuki yürüsem işten eve kadar 45 dk. ohh ne güzel olcak ama o istek yok henüz bende

ara öğündeki bisküvi olmamış ve mümkün olduğunca ara öğün yapma canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…