daha iyiyim bebeem..coook tesellur ederim
aboooowwwww
cok olmus kaçamakkkk
daha iyiyim canımcım..sen onceleri cok guzel yururdun nooldu sana bebaam..nazarmı değdi
portakalı sabah yada oglen ye bebaam:))
hemmen kaydettim canım..tesekkurler::)
canımcım neden araogun ihtiyacı hissediyosun..yoksa ana ogunlerde az mı yiyosun...
yuruyusun de cok guzel bu arada..bide bu quino cok faydalı bişeymiş ama biz nerden bulak anacım onu ayyy
aspirincim hosgeldin canım..ozllettin kendini..bak herkes zayıfladıgını soylemiş..soyle bi 10 kilo ver bakalım da milletin agzı acık kalsın bebaam
canım sen iyi kilo veriyosun ozaman..bide reglinin duzene girmesi karatay mucizesi..polikistik over den de en yakın zamanda kurtulacagına eminim canım:))
merhaba yardıma hazırız..menulerini paylaş kitabımızı da oku tam olsun canım:))
efferin sana
canım oglak etini iyiki yemişsin..
bana gore dunyanın en lezzetli etidir oglak eti..kolay bulunan bişe değil sonucta..afiyet olsun datlum:))
menulerini yaz kitabımızı da oku yardıma hazırız canım hosgeldin:))
sakın boşa gitti emeklerim filan die dusunme...vucudun su tuttu demekk yada wc cok etkiler bide..ve kas yogunlugun aarttıkca tartı fazla gosterir ama incelirsin..tartıdan cok mezuraya bak datlum..
bide bi keresinde ben tuvalete cıkmadan once tartıldım bide gittikten sonra tarıldım..3 kilo farkettiydi..
wc olmamasına ragmen cok buyuk basarı canım tebrik ediyorum..nickine yakısır bi hafta gecirmişsin
tebrikler fzguncum
seni de tebrik ediyorum canım
cok buyuk gecmiş olsun canım..verdiğin kilo için de tebrikler bu arada
emelcim costurmussun tartıyı bacım
gecen hafta uzuluyodun kilo veremedim die..bak sabredince tıkır tıkır gidio kilolar..
bide kayısı cayına baktım canım ama içinde simaneki oldugu için almadım..simaneki zararlı ya bagırsaklara..ayyy yanlıs yazdım sinameki..okudugum gibi yazmısım
esascım sabır canım..haftaya iyi kilo vereceksin ben inanıyorum..bu hafta cook dikkat et
Canım içimi rahatlattın ama biraz daha desteğe ihtiyacım var
Yani bu bi yaşam biçimi olacaksa arada kaçamak da olacak diye düşünüyorum, yine de bu sabah tartıda gördüğüm hiç hoş değildi
Çok üzüldüm çok
Kilom değişmese neyse her şey boş geldi.
Karnım iyice şiş zaten. regl de olmayacağım, en son dün öğleden sonra tuvalete çıktım. +ları beklemiyordum
Kötüyüm bugün
TAMGAZ VERENLER
1.Hanzade63: -%2,77
2.Aslı72:-%1,91
3.Emeluludas:-%1.62
4.Muhen: -%1.57
5.Handan_06: -%1.12
6.Petunya: -%0,9
7.Kaunos: -%0.83
8.FZGUN: -%0,79
9.Mb2012: -%0,76
10.Gökçenbike: -%0,74
11.GÜL63:%0.7
12.Papadiya: -%0.41
13.Fizofi: -%0,29
YERİNDE SAYANLAR
14.Güleryüz: %0:44:
15.Şekerkız: %0:44:
16.Pepeti: %0:44:
17.İdealist: %0:44:
18.Aydın_didem: %0:44:
19.Burkansçetin: %0:44:
20.Fincans: %0:44:
21.Burçin79: %0:44:
22.Kaneel: %0:44:
ALANLAR(AZDAN ÇOGA)
23.İyiniyetli:+%0,16
24,Esub: +%0.16
25.Sevgi-liebe: +%0,47
26.Esas2006:+%0,702
27.Leylak70: +%1,27
28.Asyaateş:+%1,81
KIZLAAAAAAR KUSURA BAKMAYIN LİSTE HAZIRDI AMA NET GİTTİ YAAAA VALLA BENİM SUÇUM DEGİL TTNETİN SUÇUUU
cısları yazayım yani bu kadar cıs hepimizde bazen oluyor elbette ama yerine bunlar olsa kilo vermemiz kolaylaşır sanırımkahvaltı 9:00
1 yumurtalı köy çökelekli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 incir
1 ceviz
biraz fıstık
çay
öğlen yemegim 16:00
10-12 tane bulgurlu pirinçli yaprak sarması
1 tabak kurufasulye pilaki
1 incir
biraz fıstık
2 fincan bitki çayı
çok doydum yineaksam yemegine acıkmam sanırım..
ben bugün tartılmadım ama son kilom 66..kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
TAMGAZ VERENLER
YERİNDE SAYANLAR
ALANLAR(AZDAN ÇOGA)
KIZLAAAAAAR KUSURA BAKMAYIN LİSTE HAZIRDI AMA NET GİTTİ YAAAA VALLA BENİM SUÇUM DEGİL TTNETİN SUÇUUU
TAMGAZ VERENLER
YERİNDE SAYANLAR
ALANLAR(AZDAN ÇOGA)
özledik seni...alışmışız sürekli topikte olmanaGeldim canım ama bugün bayağı bi yorucuydu..
6 da kalktım misafirlerim vardı.. Kahvaltıda sonra piknik ve akşam yemeği az önce gittiler
Günaydın Kızlarrr
yine 1 haftadır hiç girmedim.çünkü 1 haftadır hastanedeyim.
Kocam da sağlık problemleri var.
teşhis konana kadar süründük.
iç kulakta sıvı kaybı varmış,ayakta duramıyor adam,acayip bir durum inanamazsınız.
neyse hemen çıkmam lzm
foruma giremediğim için kusura bakmayın kızlar.
kilo bildirimi:
Rumuz: aslı72
Başlangıç tarihi:11-2011
Başlangıç kg:71
Geçen hafta:68
Bu hafta:66,7
Fark:- 1,300
Toplam fark: 4,3
Hedef: 60
Verılen kılo yuzdesı : % 1,91
sana da geçmiş olsun arkadaşım..geçen hafta yürüyüş yaparken düştüm doktorun tabiriylesol ayak beşinci tarak kemigim kırıldı dizden aşagısını alçıya aldılar öyle oturuyorum iştekoltuk deynekleriyle zorunlu ihtiyaçlarımı yapıyorum çok şükür
iyi niyetlim saol canımben yapayım biri gelirse yaptıgım kadarını sana mesajla yollarım olur mu ..inşallah kimse gelmes
umudum bu hafta kanka beee bende moralman çökügüm eşimin borçlarından bahsetmistim ya kredileri vs vs giden gelmyior anlayacağın bi senet imzalamıs 3.5 milyarr benden para istedi bugun ödemesi ve senedini tamamen alması gerikyormus 20 milyarılk mıs senet. bbankada altınım vardıda vermiycem dedim ama napım çok zorda salıya ödüycem dedi inancım yok kardesine hayvan falan aldılarda satınca vercekmis canım sıkkın kendim verince iyice bi morualim bozuldu koruyamıyoruz paramızı bende mi aptaılm ne eşimn zaten para pul kalmadı uffff ev için biriktiriyorum bendebıktım yaaa
bulgur ve kuru meyveler konusuna aynen katılıyorum canımben geldeim gene:))
kıslar bu hafta kilo veren cok az ve hatta artılar bile var ve cok var..ama size bi kac sey soylemem lazım..lutfen bunları dikkate alınız..
dietinize uydunuz sporunuzu yaptınız ve + lardasınız..hiç uzulmeyin cunku kas yogunlugunuz artıyo,unutmayın ki kaslar yaglara gore daha az yer tutar ama agırlık olarak daha fazladır..
vucudunuz su tutmus olabilir..buna izin vermemek için bol su için ve tuzu azaltın..salataya yumurtaya domates ve salatalıga tuz atmayın..
eger regl donemine giriyosanız yada o donemdeyseniz 1-3 kilo fazla cıkarsınız zaten..reglden 3-5 gun sonra tartıldıgınızda bu fazla kilolardan eser goremeyeceksiniz..hatta bu regl doneminde dietinize daha fazla dikkat ederseniz regl bitiminde tartıyı patlatırsınız
suyu arttırın ve tuzu azaltın kızlar..
kahve su tutar..tartıya cıkacağınız gunun oncesinde kahve içmeyin mümkünse(iyiniyetlim)
ben şöyle düşünuyorum bide:kuru meyveleri azaltalım..ve bunları regl doneminde canımız cok tatlı cekerse yiyelim diye dusunuyorum..belki yanlıs dusunuyorum..emin değilim..
bide bulguru azaltma taraftarıyım..(guleryuzcum)
bana katılmayabilirsiniz,bunlar topiği bi haftalık izlemeden sonra vardıgım kanaatlerim...
bu arada kacamaklara cok takılmama taraftarıyım..cunku biz diet yapmıyorum saglıklı besleniyoruz..kendisine tamamen faydalı yiyecekleri alan vucut kendinde bulunan olumsuzlukları defeder diye dusunuyorum..bu olumsuzlukların en basında kilo var,ve diğer hastalıklar var hashimato seker hipotiroidi ve diğer buyuk hastalıklar..
alemsin canım yaaa..caktırmadan cekiyorumbazı yerlerde valla telefona bakıyormusum gibi flassız cekim yepıyorum yoksa ayıp olur ama bazı arkadaslar biliyor fotosunu cekip nete koydugumu onun icin fazla sorun olmuyor
tebrik ederimmBensem size ettiğiniz moralden dolayı kendimede irademe sahip olduğum için teşekkür ederim. Sağolun sağolun ilginize layık olmaya çalışacağım kızlar öpüldünüz. :)))
biz de eşimle çift maaşlıyız yasinir oluyorum özellikle eşimin ailesi evlendiğimizden beri para ister bizden..
Hayret bişey eennnn kızdığğğımmmm şeydir buuu
Eşimi önce eve soktum evimiz var şimdi şükür bitmeden araba aldırdım ilki eskiydi model yükselttik sonra.. 2.yi de satıp 0 arabaya girdik.. 3 sene daha ödeyeceğiz..
Ben paylaşmayı sevmiyormuşum da çocuğumun rızkını niye sana vereyim ihtiyacın da yoksa
Bu yaz kaynım evlenecek bize de kaynımın düğün salonunu ödetmeye çalıştılar ama para yooookkk tabiisii
45 dk hızlı tempoda yurudum
TAMGAZ VERENLER
YERİNDE SAYANLAR
ALANLAR(AZDAN ÇOGA)
canımcım ekmeğin herturlusu zararlı..kahvaltı 9:00
1 yumurtalı köy çökelekli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 incir
1 ceviz
biraz fıstık
çay
öğlen yemegim 16:00
10-12 tane bulgurlu pirinçli yaprak sarması
1 tabak kurufasulye pilaki
1 incir
biraz fıstık
2 fincan bitki çayı
çok doydum yineaksam yemegine acıkmam sanırım..
ben bugün tartılmadım ama son kilom 66..kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
benim fikrim su yondecanım kuruyemiş ve kuru meyveleri sadece sabah kahvaltılarında yiyoruz diye biliyorum hatta kuru meyveyide yememk lazım
1 buyuk tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yogurt,sarımsak pulbiberli tereyagında ve seramik tavada biber hırtlatması
3 adet omega
ayy bu arada bide 10-15 tane fındık ve 1 tane salatalık..yazmayı unutmusum
loxicim yuruyusun süper..yarasııın...
aspirincim komik kadınsın..her yazdıgına guluyom datlum
sersumcum sen neler yapıyosun bebaam..bu hafta gittimi kilolar..goremedim seni kilo bildiriminde??
burcincım bu avatarındakı resım ne iş canım, ben pek bır anlam veremedımdeYavruz Eline koluna saglik...Verenleri tebrik ediyorum benim gibi yerinde sayanlar ve veremeyenlerede "yuh olsun" demiyorum tabikideUmutlarimiz haftaya kaldi artik arkadaslar, az yimek cok spor bol bol suuuuuu
Neyse kizlar bu günüde kapatim menüleri paylasayim hemen:
1.ögün (09:30)
1 yumurta
1 domates
az peyaz peynir
3-4 dilim alabas
4 omega3 takviye
2.ögün (15:30)
1 tabak menemen
1 kase salata
2 omega 3 takviye
Simdiye kadar 2 litre su
Spor aksma insallah benimki gelsin cikacam..Yazarim kizlarrr
Esasçım napıyosun.. İş çıkışı yürüyo musun
Ben kilo veremedim bu haftaYarın da misafirlerim gelecek koşturuyorum ama spor yapamayacağım. Haftaya inş.
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-bol peynir
-6 zeytin
-2 yumurta
-domates,salatalık
-1 avuç fındık
-2 kupa yeşilçay
ARA
-1 avuç badem
-3 adet bisküvi
AKŞAM
-1 kase yeşil mercimek çorbası
-1 alabalık buğulama
akşam yemeğinden sonra lokma bişey yemedim
arkadaşlar merhaba,bu hafta ben karatay diyeti yapmaya başladım vebugün 6.günüm, 4 aylık diyet geçmişimde ilkkez haftada 1 kilo verebildim.çok mutluyum ve bu durum beni daha da azimlendirdi.yukarıdaki listemi karatay diyeti açısından nasıl yorumlarsınız uygun olmuş mu?
burcincım bu avatarındakı resım ne iş canım, ben pek bır anlam veremedımdeYavruz Eline koluna saglik...Verenleri tebrik ediyorum benim gibi yerinde sayanlar ve veremeyenlerede "yuh olsun" demiyorum tabikideUmutlarimiz haftaya kaldi artik arkadaslar, az yimek cok spor bol bol suuuuuu
1 yumurta
1 domates
az peyaz peynir
3-4 dilim alabas
4 omega3 takviye
1 tabak menemen
1 kase salata
2 omega 3 takviye
Simdiye kadar 2 litre su
1 yumurta
1 domates
az peyaz peynir
3-4 dilim alabas
4 omega3 takviye
1 tabak menemen
1 kase salata
2 omega 3 takviye
Simdiye kadar 2 litre su
1 yumurta
1 domates
az peyaz peynir
3-4 dilim alabas
4 omega3 takviye
1 tabak menemen
1 kase salata
2 omega 3 takviye
Simdiye kadar 2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?