Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ıkıncı ogunum

1 kase mercıme corba
1 tabak yesıllık salatası
3 mangalda kanat
bırkac fındık omega3
turk kahvesı

Hanımlar merhaba ; valla liste yapmıyorum bugün yarın detaylı yapıcam 1 kaçamağım dışında hiç kaçamağım yok valla artık onuda yapmıcam son kilom da adet dönemim olmasınma rağmen 77.9 kg mutluyum mutluyum mutluyum D:

kıslarrrr meraba herkese ben yeniyim çok bi bilgm yok.özel msj gönderemiyorum kilo bildrmini nasıl yapıyoruz.çizelgemizi kendmz mi değiştiriyoruz çok soru sordum yardımmmmmmmmmmm

kilo bildirimi:

Rumuz: clemm
Başlangıç tarihi:09.04.2012
Başlangıç kg:81
Geçen hafta:78.6
Bu hafta:77.9
Fark:- 700
Toplam fark: 3.1
Hedef: 60
Verılen kılo yuzdesı : ?

budur:))) mutluyum ya adet olmama rağmen kilo vermiş olmak mutlu etti beni:))

canım ellerine sağlık değişik tarzda bir liste olmuşşş

Sabah 7:30 -
1 kk yumurta
1/2 çb badem
10 yeşil zeytin
1/2 salatalık
3 günkurusu
8 çskü (çekirdekli siyah kuru üzüm, yazmaya üşeniyorum kısaltıyorum)
1 kk peynir
1 çb açık çay
2 omega3

Saat 10:30 -
1 fincan şekersiz kahve
3 lokma çekme helva

Öğlen 12:30 -
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak kuru fasülye

bulgur pilavı bu aralar fazla kaçıyo üst üste... forumda yazılanları da okuyunca:18::18::18:

çizelgemdeki sümüklü böcük gibi kilo veriyorum yavaaaaş yavaaaaaş

sabah 1 muz 1 kuru incir az badem
öğlen 7-8 adet mercimekli köfte (bulgur konusunda haklısınız.)
akşam belli değil sanırım az tarhana ve bol salata

ortamına göre datlum, burda kendimi iyi hissediyorum, sayenizde yani

hayırlı olsun canım, yeniliyceksin galiba
700 gr. çok iyi tebrik ederim

biz tek maas oldugumuz halde hayatım kayınvaldemler sürekli para istiyorum hayvancılıkla ugrasıyorlar ama biz gurbetteyiz diye düsünen yok kiraydı faturalardı yetiyormu sanki bu yaz bizim kayının dügünü olacak gibi ev esyasını bize yıkmaya calısıyorlar bende tartıstım esimle valla ohhh biz burda kısalım bi seylerden baskaları bizden gecinsin var mı öyle valla bi işe girip calısasın bile gelmiyor bunlar böyle yaptıkca bizim ancak bi araba sahibi olduk onuda dügün takıları ile ve para ekleyerek herkesde var bi dert:26::26::26:

ara ara geçmişi okuyorum, destinaaa ayak parmağını kırmışsın çok geçmiş olsun canım... Allah iyilik versin...
ayrıca liste de çok güzel, eline koluna sağlık

kuzum benim beni ne güzel anlatmıssın icim nasıl karbonhidratlı seyler istiyor anlatamam bende kuruyemiş tercihim oluyor ya bulgur yiyecen o da olmaz bu hafta cok yedim belkide reglinin verdigi istek olabilir ama yılların alıskanlıgı var vücud hemen unutamıyor 5 ay oldu ama hala unutamıyor karbonhidratlı iyecekleri canan hocamız da derki ancak vücud 6 ayda düzelir eskileri unutur der hem sporr hem yazmak ne zormus boncuk boncuk terledim gidiyor toksinler

Son düzenleme:
beni nie kimse duymuyooooooooo

duyarlar kız bekle sabırlı ol devamlı olursan cevabını hemen alırsın yok arada gırıp bısı sorup cıkarsan olmaz bızde enrjımızı bosuna harcamayak yani sitede var google bı yazsana cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…