daha iyiyim bebeem..coook tesellur ederim
aboooowwwww
cok olmus kaçamakkkk
daha iyiyim canımcım..sen onceleri cok guzel yururdun nooldu sana bebaam..nazarmı değdi
portakalı sabah yada oglen ye bebaam:))
hemmen kaydettim canım..tesekkurler::)
canımcım neden araogun ihtiyacı hissediyosun..yoksa ana ogunlerde az mı yiyosun...
yuruyusun de cok guzel bu arada..bide bu quino cok faydalı bişeymiş ama biz nerden bulak anacım onu ayyy
aspirincim hosgeldin canım..ozllettin kendini..bak herkes zayıfladıgını soylemiş..soyle bi 10 kilo ver bakalım da milletin agzı acık kalsın bebaam
Canım içimi rahatlattın ama biraz daha desteğe ihtiyacım var
Yani bu bi yaşam biçimi olacaksa arada kaçamak da olacak diye düşünüyorum, yine de bu sabah tartıda gördüğüm hiç hoş değildi
Çok üzüldüm çok
Kilom değişmese neyse her şey boş geldi.
Karnım iyice şiş zaten. regl de olmayacağım, en son dün öğleden sonra tuvalete çıktım. +ları beklemiyordum
Kötüyüm bugün
sağol canım hoşbulduk, valla dediğin gibi şöyle bi amacıma ulaşsam böööööle kalacaklar inşallah
hoşgeldin..kardeşine de hayırlı olsun ve Allah tamamına erdirsin canım
evet canım ya biraz zamana ihtiyacım seninde dediğin gibi ..sabrediyorum..demek daha 3 haftam var
hoşbulduk canım, Allah razı olsun, darısı tüm bekarların başına inşallah
sağol papadiyam, iltifat değil ama aynen de gerçekleri yazdım canımsagol bebısım destegın ıcın
kardesının nısanı hayırlı olsun bıdenem ıltıfatların ıcınde cooookkkk tsk ederım canım
cok sagol canımacayıp gaza geldım
benım ogunlerın yanında lafı bıle olmaz bu yedıklerının
afıyet enerjı olsun bebısım..dıkkat et laptobu dusurme pahalıya patlıyo
umudum bu hafta kanka beee bende moralman çökügüm eşimin borçlarından bahsetmistim ya kredileri vs vs giden gelmyior anlayacağın bi senet imzalamıs 3.5 milyarr benden para istedi bugun ödemesi ve senedini tamamen alması gerikyormus 20 milyarılk mıs senet. bbankada altınım vardıda vermiycem dedim ama napım çok zorda salıya ödüycem dedi inancım yok kardesine hayvan falan aldılarda satınca vercekmis canım sıkkın kendim verince iyice bi morualim bozuldu koruyamıyoruz paramızı bende mi aptaılm ne eşimn zaten para pul kalmadı uffff ev için biriktiriyorum bendebıktım yaaa
aynı dertten muzdarip bir bacın olaraktan seni çoooook iyi anlıyorum canım... moralinin bozulmaması imkansız... insan kendini enayi gibi hissediyo valla.. millette din yok bizim kocalarda dil yok, hayır diyemiyolar
... ben de çok sinir oluyorum, bileziklerim mi bozdurulmadı, krediler mi çekilmedi, biriktirdiklerim mi yollanmadı neler oldu neler.... baktım benim paranın birikeceği falan yok adama zorla araba aldırdım borca soktum
peşpeşe borca girin bacım, krediylen ev alın, onun borcu biter araba alın vs. vs. ....
biz çalışcaz millet sefasını sürecek oh ne güzel... ha bi de yaptığın makbule geçse neyse sanki mecburmuşsun gibi....
ay çok yazdım çok sinirlendim senin yazını da görünce...
ve bu sabahki menum
2 haslanmıs yumurta
1 armut
3 omega
peynir çeşitleri-eski kasar,tulum,keçi,dil peyniri
1 ince belli fındık
domates salatalık,yeşil biber
bol çay gene
kahvaltıdan once sut
bu arada 2 gun ewdeyim..bugun ve yarın raporluyum..yaşşasın ewde olmakk
çok geçmiş olsun canım nazar mı oldun noldun... öpim de geçsin
sevıyorum ben bu kosubandımı yawwtekrar tsk bebısım
TAMGAZ VERENLER
1.Hanzade63: -%2,77
2.Aslı72:-%1,91
3.Emeluludas:-%1.62
4.Muhen: -%1.57
5.Handan_06: -%1.12
6.Petunya: -%0,9
7.Kaunos: -%0.83
8.FZGUN: -%0,79
9.Mb2012: -%0,76
10.Gökçenbike: -%0,74
11.GÜL63:%0.7
12.Papadiya: -%0.41
13.Fizofi: -%0,29
YERİNDE SAYANLAR
14.Güleryüz: %0:44:
15.Şekerkız: %0:44:
16.Pepeti: %0:44:
17.İdealist: %0:44:
18.Aydın_didem: %0:44:
19.Burkansçetin: %0:44:
20.Fincans: %0:44:
21.Burçin79: %0:44:
22.Kaneel: %0:44:
ALANLAR(AZDAN ÇOGA)
23.İyiniyetli:+%0,16
24,Esub: +%0.16
25.Sevgi-liebe: +%0,47
26.Esas2006:+%0,702
27.Leylak70: +%1,27
28.Asyaateş:+%1,81
KIZLAAAAAAR KUSURA BAKMAYIN LİSTE HAZIRDI AMA NET GİTTİ YAAAA VALLA BENİM SUÇUM DEGİL TTNETİN SUÇUUU
Canım güleryüzüm birlikte ağlasak mıben +100 grdayım regl olacağım ben de
1 buyuk tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yogurt,sarımsak pulbiberli tereyagında ve seramik tavada biber hırtlatması
3 adet omega
ayy bu arada bide 10-15 tane fındık ve 1 tane salatalık..yazmayı unutmusum
loxicim yuruyusun süper..yarasııın...
aspirincim komik kadınsın..her yazdıgına guluyom datlum
sersumcum sen neler yapıyosun bebaam..bu hafta gittimi kilolar..goremedim seni kilo bildiriminde??
Hanımlar merhaba ; valla liste yapmıyorum bugün yarın detaylı yapıcam 1 kaçamağım dışında hiç kaçamağım yok valla artık onuda yapmıcam son kilom da adet dönemim olmasınma rağmen 77.9 kg mutluyum mutluyum mutluyumD :
biz de eşimle çift maaşlıyız yasinir oluyorum özellikle eşimin ailesi evlendiğimizden beri para ister bizden..
Hayret bişey eennnn kızdığğğımmmm şeydir buuu
Eşimi önce eve soktum evimiz var şimdi şükür bitmeden araba aldırdım ilki eskiydi model yükselttik sonra.. 2.yi de satıp 0 arabaya girdik.. 3 sene daha ödeyeceğiz..
Ben paylaşmayı sevmiyormuşum da çocuğumun rızkını niye sana vereyim ihtiyacın da yoksa
Bu yaz kaynım evlenecek bize de kaynımın düğün salonunu ödetmeye çalıştılar ama para yooookkk tabiisii
kıslarrrr meraba herkese ben yeniyim çok bi bilgm yok.özel msj gönderemiyorum kilo bildrmini nasıl yapıyoruz.çizelgemizi kendmz mi değiştiriyoruz çok soru sordumyardımmmmmmmmmmm
canımcım ekmeğin herturlusu zararlı..
cevizi 8 yada 10 yap ekmek ihtiyacın kalmaz..yumurtayı 2ye cıkar..
sarmanın içinde pirinc olmasın mumkunse yada cook az olsun..nacizane tavsiyelerim..
benim fikrim su yonde
insulin direncimizi kırana kadar yenebilir kuruyemiş ama tabi sabahki kadar değil..
cunku karbonhidrat ihtiyacı cok fazla hepimizin..e yıllardır tamamen karbonhidratla beslenmişiz..
kuru meyveye gelince adet doneminde abartmamak kaydıyla yenebilir die dusunuyorum..guleryuz o donemde..
bunlar sahsi fikirlerim..
beni nie kimse duymuyooooooooo
duyarlar kız bekle sabırlı ol devamlı olursan cevabını hemen alırsın yok arada gırıp bısı sorup cıkarsan olmaz bızde enrjımızı bosuna harcamayak yani sitede var google bı yazsana cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?