rokada ek canıniçi seviyosan...ben bayılıyorum..annemlere soyledim ben memlekete gidene kadar mahsüller hazır olacak inşallah
domates,fasulye,herturlu biber(carli,yeşil,kırmızı,cin)
salatalık,maydonoz,marul,roka,patlıcan
ve senin tavsiyen uzerine BAMYAAAA:)))
beni almamışsınız çizelgeye
Ben de yokum listede, geç kladım ama bildirimimi yazmıştımyine de eline sağlık destinaa, herkesi de tebrik ediyorum
canım ilk sayfada adın olmayabilir, saphiraya özel mesaj atıldıysa bile saphira bir süredir girmiyor, ekleyememiş olabilir.
Canım malesef yürüyemiyorum ya bana biraz destek lazım yürümek için halbuki yürüsem işten eve kadar 45 dk. ohh ne güzel olcak ama o istek yok henüz bende
ara öğündeki bisküvi olmamış ve mümkün olduğunca ara öğün yapma canım...
Sabah 7:30 -
1 kk yumurta
1/2 çb badem
10 yeşil zeytin
1/2 salatalık
3 günkurusu
8 çskü (çekirdekli siyah kuru üzüm, yazmaya üşeniyorum kısaltıyorum)
1 kk peynir
1 çb açık çay
2 omega3
Saat 10:30 -
1 fincan şekersiz kahve
3 lokma çekme helva
Öğlen 12:30 -
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak kuru fasülye
bulgur pilavı bu aralar fazla kaçıyo üst üste... forumda yazılanları da okuyunca:18::18::18:
çizelgemdeki sümüklü böcük gibi kilo veriyorum yavaaaaş yavaaaaaş
Ewett bayanlar tam 7000 gr vermişim misD:
KIZLAR HOCAMA Bİ SORU SORMUŞTUM CEVAP YAZMIŞ ÇOK MUTLUYUM ..
mrb hocam ben 4 aydır karatay diyeti yapıyorum 16 kilo verdim 105 ten 89 a düştüm inşallah 60 larıda görmek nasip olur ..Allah sizden razı olsun ..2 aydır yürüyüşte yapıyorum ama dün yürüyüş yaparken düştüm ve ayagım kırıldı sol ayak 5. tarak kemigim kırıldı alçıya alındı ..size sorum şu eskiler kırık varsa balık yemeyin derler kırıgın kaynamasını engellermiş oysa biz direk yagını içiyoruz omega-3 (günde 3 gr tablet alıyorum ) ne yapayım ayagım iyileşinceye dek kullanmasammı yada devam etsem mi ..cevap içinn şimdiden teşekkür ederim .sizii çok seviyorum Allah saglıklı uzun uzun ömürler versin size hocam
-------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M canan
EFENDİGİL KARATAY Kardiyoloji
Cevap : Omega 3 çabuk iyileşmenize neden olur. Korkmayın. Geçmiş olsun. Hareketsiz kalMAYIN
ayyy canım cok tatlısın yaw..gecti şimdiiisağol canım hoşbulduk, valla dediğin gibi şöyle bi amacıma ulaşsam böööööle kalacaklar inşallah
çok geçmiş olsun canım nazar mı oldun noldun... öpim de geçsin
bu topikte bu dertten muzdarip olmayan cok azdır heralde..dişimizi azcık gosterelim kıslar ama kırmadan..biz tek maas oldugumuz halde hayatım kayınvaldemler sürekli para istiyorum hayvancılıkla ugrasıyorlar ama biz gurbetteyiz diye düsünen yok kiraydı faturalardı yetiyormu sanki bu yaz bizim kayının dügünü olacak gibi ev esyasını bize yıkmaya calısıyorlar bende tartıstım esimle valla ohhh biz burda kısalım bi seylerden baskaları bizden gecinsin var mı öyle valla bi işe girip calısasın bile gelmiyor bunlar böyle yaptıkca bizim ancak bi araba sahibi olduk onuda dügün takıları ile ve para ekleyerek herkesde var bi dert:26::26::26:
harward tıp fakultesinin resmi internet sitesinden okumustum canım bizzat..kuzum benim beni ne güzel anlatmıssın icim nasıl karbonhidratlı seyler istiyor anlatamam bende kuruyemiş tercihim oluyor ya bulgur yiyecen o da olmaz bu hafta cok yedim belkide reglinin verdigi istek olabilir ama yılların alıskanlıgı var vücud hemen unutamıyor 5 ay oldu ama hala unutamıyor karbonhidratlı iyecekleri canan hocamız da derki ancak vücud 6 ayda düzelir eskileri unutur derhem sporr hem yazmak ne zormus boncuk boncuk terledim gidiyor toksinler
beslenme piramidinin en altında gunde 3 defa 1 avuc kuru yemiş gormustum..oyuzden canını sıkma karbonhidrat ihtiyacından dolayı..
gül 63 arkadasımızın butun menulerine baktım..
ilk basta hep 3 ogun yapmıs ve hatta cay saati bilem yapmısşş.ve hepsinde de kuruyemiş wardııı
bide ben 5.8 hızda yuruyorum ama hiç bu kadar kalori yakmıom..nası oluyo bu iş kafam karıstı:26:5 km
270 kalori
5.1 hız
60 dk
7800 adımcık
amaan ne onemi var gerci kalorinin..onemli olan yurumek yurumek yurumek....
ozaman rokayı ben gelmeden 1 hafta once eksinler ki ben de hemen yiyiym..sana da afiyet olsun canımıniçi..sen yakında profesyonel ciftci olcan zatenArtıkın roka olmas canım.. Tohuma kaçar heman sıcaklar başladı. Zaten ahududu, 15 kadar fasulye ve 40 kök biberi de ekince hiç yer kalmadı :26:
Sana afiyet olsun ohhh misler gibi yersinnn
bide bizimkiler profesyonel çiftçi ve besici (oğlak)
oyuzden et konusunda oğğlagın ustune et tanımam..
sen de iyiki yemişsin dun oglaketini..
ıkıncı ogunum
1 kase mercıme corba
1 tabak yesıllık salatası
3 mangalda kanat
bırkac fındık omega3
turk kahvesı
Geçmiş olsun canım .. Ne güzel soruna yanıt buluşsun ..
Bende soru sormak istiyorum ve yanıtlanan soruları okumak istiyorum.
Bunu nereden yapabilirim,?
ulasabilecegim mail adresi var mıdır ?
Yardimci olursanız cok sevinirim.
Basarilar
ayyy canım cok tatlısın yaw..gecti şimdiii
bu topikte bu dertten muzdarip olmayan cok azdır heralde..dişimizi azcık gosterelim kıslar ama kırmadan..
harward tıp fakultesinin resmi internet sitesinden okumustum canım bizzat..
beslenme piramidinin en altında gunde 3 defa 1 avuc kuru yemiş gormustum..oyuzden canını sıkma karbonhidrat ihtiyacından dolayı..
gül 63 arkadasımızın butun menulerine baktım..
ilk basta hep 3 ogun yapmıs ve hatta cay saati bilem yapmısşş.ve hepsinde de kuruyemiş wardııı
bide ben 5.8 hızda yuruyorum ama hiç bu kadar kalori yakmıom..nası oluyo bu iş kafam karıstı:26:
amaan ne onemi var gerci kalorinin..onemli olan yurumek yurumek yurumek....
ozaman rokayı ben gelmeden 1 hafta once eksinler ki ben de hemen yiyiym..sana da afiyet olsun canımıniçi..sen yakında profesyonel ciftci olcan zaten
bide bizimkiler profesyonel çiftçi ve besici (oğlak)
oyuzden et konusunda oğğlagın ustune et tanımam..
sen de iyiki yemişsin dun oglaketini..
Sizinkiler daha iyi bilir canım tabiisii.. Ben profesyonel miyim bilmem ama5 yıldır ekerim.. Balkabağı bile yetiştirdimmm.. Kabak patlıcan Brokoli karnıbahar pırasa vb herşey yetiştirdimYerim olsa ağaç da istiyorum da göçebeyim de.. Bahçeli ev istiyorum yaf sorma..
İyiki oğlak etini yemişim muhteşemdi şanslısın bacııımm bol bol yersin
ayy bende istiyom bahceli evvv....:84:Sizinkiler daha iyi bilir canım tabiisii.. Ben profesyonel miyim bilmem ama5 yıldır ekerim.. Balkabağı bile yetiştirdimmm.. Kabak patlıcan Brokoli karnıbahar pırasa vb herşey yetiştirdimYerim olsa ağaç da istiyorum da göçebeyim de.. Bahçeli ev istiyorum yaf sorma..
şöyle tavuklarım olsun özgur gezip dolassınlar..
bi kac tane koyunum olsun melesinler..
herturlu otlarım olsun bahcemde meyve sebzem olsun..
kosu bandımı bahceme koysam hattaa......
ayy hayallerim böyük birasss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?