Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çabuk acıktıran 4 sebze
1-bezelye(seker deposuymus)
2-havuc(cig tüketim olmalı pişmiş asla)
3-patates
4-mısır

doktorum programında taylan kümeli vardı oradan aklımda kalan önemli seyler zaten karatayda dikkat ediyorduk olsun hatırlatma güleryüzden yeni gelen arkadaslara

Geç de olsa öğle menümü yazayım:

2 tabak et haşlama
1 avuç yer fıstığı
3 litre su
Bugün yürüyüş yok

Ben her öğün kuruyemiş yiyorum. Yoksa acıkıyorum.

yuruyusten geldim acayıp acıkmıtımmm

1 kk kadar tavuk eti
3-4 kasık domates corbası
1kase yogurt
2 havuc
1 mandalın gıbı portakal

saçma oldu ama napimmmm:44::44:

Artıkın roka olmas canım.. Tohuma kaçar heman sıcaklar başladı. Zaten ahududu, 15 kadar fasulye ve 40 kök biberi de ekince hiç yer kalmadı:26:
Sana afiyet olsun ohhh misler gibi yersinnn

beni almamışsınız çizelgeye

kızlar nolur kusura bakmayın ama ben sayfaları tekrar tekrar kontrol ettim ...baglantıda bi sorun vardı net gidip geldi sanırım mesajlarınız çıkmadı yoksa muhakkak eklerdim

Böyle 45 dakika iş çıkışı yürüme fırsatını kaçırma havalar da güzel zaten esasım

KIZLAR HOCAMA Bİ SORU SORMUŞTUM CEVAP YAZMIŞ ÇOK MUTLUYUM ..

mrb hocam ben 4 aydır karatay diyeti yapıyorum 16 kilo verdim 105 ten 89 a düştüm inşallah 60 larıda görmek nasip olur ..Allah sizden razı olsun ..2 aydır yürüyüşte yapıyorum ama dün yürüyüş yaparken düştüm ve ayagım kırıldı sol ayak 5. tarak kemigim kırıldı alçıya alındı ..size sorum şu eskiler kırık varsa balık yemeyin derler kırıgın kaynamasını engellermiş oysa biz direk yagını içiyoruz omega-3 (günde 3 gr tablet alıyorum ) ne yapayım ayagım iyileşinceye dek kullanmasammı yada devam etsem mi ..cevap içinn şimdiden teşekkür ederim .sizii çok seviyorum Allah saglıklı uzun uzun ömürler versin size hocam
-------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M canan
EFENDİGİL KARATAY Kardiyoloji

Cevap : Omega 3 çabuk iyileşmenize neden olur. Korkmayın. Geçmiş olsun. Hareketsiz kalMAYIN

Canım hoşgelmişsin Allah tamamına erdirsin canım.. Bir ömür boyu mutlu olsunlar..
Afiyet olsuuunn

Yavaş ama emin adımlar

Merhaba kızlar akşam menüm
Patlıcanlı tavuk yemeği (fırında) + yoğurt

Akşam yürürüm diye düşünmüştüm ama boynum tutuldu

Geçmiş olsun canım .. Ne güzel soruna yanıt buluşsun ..
Bende soru sormak istiyorum ve yanıtlanan soruları okumak istiyorum.
Bunu nereden yapabilirim,?
ulasabilecegim mail adresi var mıdır ?
Yardimci olursanız cok sevinirim.
Basarilar

kızlar menumu bildireyimm
sabah karatay kahvaltı
öğlen yarım kepçe çorba etli martarlı sebze sote (patatesşerini yemedim ) naneli yoğurt
1 yudum da kola salata
akşam
yeşil mercimek yarım tabak küçük kase yoğurt tane acı biber 2 tane küçük sarma

2 lt su şimdilik yatana kadar 3 e yakın olur

ıkıncı ogunum

1 kase mercıme corba
1 tabak yesıllık salatası
3 mangalda kanat
bırkac fındık omega3
turk kahvesı

MENÜLERİMİZ AYNI PAPİŞİM YANLIZ BENİM KANAT5 DENEYDİ :)

CANIM BURDAN OKUYUP SORABİLİRSİN Kardiyoloji - Trkiyenin en kapsaml salk soru cevap bankas

mayıs ayının 10unda kaçamaklarımı,abarttıklarımı ve hatta zıvanadan cıktıgım gunleri ve haftaları da sayarsam 3 ayım dolacak karatayda...ama dun aksam dısarda içtiğim mercimek corbası bile 2 saat sonra acıktırmaya yetti..demekki halen daha insulin direncim yuksek..:26:
yarın gidip aclık kan sekerimi olcturuym bakalım bi.. 5 degerinin ne kadar ustunde cıkacak acabaa..50 cıkarmısşşşş

bu arada suyum 4 litre oldu lutfen dalga geçilmesin ama ben bu konuda muzdaribim..cok içiyorum cooookkk:84::84:

Son düzenleme:
akşam

4 köfte- patlıcan biber(köz) salatası Yarım bardak ayran-taze soğan marul-3 omega3

Bugün velilerim çok zayıflamışsınız- incelmişsiniz didi bana:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…