MENÜLERİMİZ AYNI PAPİŞİM YANLIZ BENİM KANAT5 DENEYDİ :)
CANIM BURDAN OKUYUP SORABİLİRSİN Kardiyoloji - Trkiyenin en kapsaml salk soru cevap bankas
sağol canım iyiki varsınızAğlamayın arkadaşlar. Ben liste tutuyorum diyetim için. Baktım da, en çok kilo verdiğim haftalar, regl haftaları. Önümüzdeki hafta 2 haftalık birden verirsiniz...
Canım tek maaş da olsak yine isterlerdi. Diğer eltimler tek maaş aynı sizin gibi onlardan da ne koparırlarsa kar diyorlar karşılarında enayi var sankibiz tek maas oldugumuz halde hayatım kayınvaldemler sürekli para istiyorum hayvancılıkla ugrasıyorlar ama biz gurbetteyiz diye düsünen yok kiraydı faturalardı yetiyormu sanki bu yaz bizim kayının dügünü olacak gibi ev esyasını bize yıkmaya calısıyorlar bende tartıstım esimle valla ohhh biz burda kısalım bi seylerden baskaları bizden gecinsin var mı öyle valla bi işe girip calısasın bile gelmiyor bunlar böyle yaptıkca bizim ancak bi araba sahibi olduk onuda dügün takıları ile ve para ekleyerek herkesde var bi dert:26::26::26:
ayy bende istiyom bahceli evvv....:84:
şöyle tavuklarım olsun özgur gezip dolassınlar..
bi kac tane koyunum olsun melesinler..
herturlu otlarım olsun bahcemde meyve sebzem olsun..
kosu bandımı bahceme koysam hattaa......
ayy hayallerim böyük birasss
Bize anlaşılan çiftlik lazım canım
kızlar menumu bildireyimm
sabah karatay kahvaltı
öğlen yarım kepçe çorba etli martarlı sebze sote (patatesşerini yemedim) naneli yoğurt
1 yudum da kolasalata
akşam
yeşil mercimek yarım tabak küçük kase yoğurt tane acı biber 2 tane küçük sarma
2 lt su şimdilik yatana kadar 3 e yakın olur
bana da esim dun belin incel mi ne dediakşam
4 köfte- patlıcan biber(köz) salatası Yarım bardak ayran-taze soğan marul-3 omega3
Bugün velilerim çok zayıflamışsınız-incelmişsiniz didi bana :124:
bana da esim dun belin incel mi ne dedi
nefret ediyorum ew gezmesinden...hele ters bişeler soyledilermiydi bozup atıyorum..
ama kotu niyetli olmayan arkadaslarıma gitmeyi sewiyorum ama onlarda sayıca cok az maalesef...
heleki ogretmen camiasında olunca maalum işte.bilenler iyi bilir bu camiayı..
malatya 200 km bana
Arkadaşlar bir sorum var bana yardımcı olurmuşsunuz ?
- Hocamız omega3 aldığımızda kuvvetli bir anti oksidan almamız gerektiğini söylüyor.
Antioksidan i tablet olarak mı almalıyız ? Yoksa yiyebilcegimiz besinler var mı ?
Ben yurt dısında oturuyorum. Antioksidan kapsülü doye birşey duymadım belki vardır ama ben bilmiyorum.
Üzüm çekirdeği iyi olduğunu biliyorum fakat burada bulman imkansız ..
Bunun yerine hangi vitaminleri kapsul olarak alabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?