Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kanel Holandada üzüm yok mu canim ya :))) Al üzümü ye cekirdegiyle ama cekirdegini yutmayacaksin agzinda parcala

Öle de canım arkadaşım üzüm=meyve=şeker=zehir :2:
ama çekirdek şifa :18: Ağustos'da Samsundayim artık sabır ... Alcaz .. yapcaz bişeyler artık

Son düzenleme:
iyiniyetlim bende leylakcım gibi dusunuyorum..insan tanımasa da yakın hissediyo sana kendini...sıcaklıgın samimiyetin ve iyiniyetin sayesinde canımıniçi...
iyiki varsın:)

Canımm sağol çok canım yandı ama artık yoğurdu üfleyerek yiyorum maalesef bir tane çok yakın arkadaşım varrr o da izmirde..
Diğerleri hep belli mesafede güvenilmiyor kolay kolay kimseye.. Sizler bana iyi geliyorsunuz iyi ki varsınız..
senin ne kadar iyiniyetli olduğun,yazılarından cevaplarından belli zaten arkadaşım..allah seni de herzaman senin gibi iyi insanlarla karşılaştırsın

Leylakım amin canım.. Sizleri de canım Rabbim iyilerle karşılaştırsın hep..En iyisini yapıyorsun 1-2 can arkadaş yetiyor gerçektenn

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) adana kebap,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Bu gün beşinci gunüm bir buçuk kilo gitti ama regli yüzünden öğlen saatlerinden ciddi açlık ve tatlı krizi yasadım ama iradem bana sahip çıktı menümü yazayım
Sabah 2 katı yumurta
Peynir
2 zeytin
3 ceviz
1 domates
1salatalik
Öğle
2 enginar
1 domates
Kriz nedeniyle 4 diyet bisküvi
Aksam
Bir parça tavuk ızgara
1 domates
Ayran 5 fındık

Kalkınca: 4 yaprak kayısı

Sabah: 08.00'da bitti
2 haş. yumurta
1 kk peynir (dil,lor,tulum)
6 zeytin
4 ç.li sk üzüm
1 kuru erik
1/2 tarçınlı incir
1 ceviz
2 badem
1 fındık
2 domates
2 salatalık
2 gr omega 3

Öğle: 12.45'te bitti
1 tabak mantar yemeği
1 kase ketentohumlu yoğurt

Akşam: yemekli bir toplantı vardı. 20.00 civarı idi
1 kase ezogelin çorba
2 parça dana rosto
mevsim salata

Buraya kadar her şey güzeldi, taaaki tatlı servisine kadar
Dondurmalı tel kadayıf vardı, arkadaşa verdim yedi.
Sonraaaaaa çikolatalı pasta geldi. Perşembe günü doğum günüm diye arkadaşlar ısrar etti.Tadına bakıyım derken 1 dilimi mideye indirdim saat 21.30'da
Zaten kilo veremedim hatta aldım diye moralim de bozuktu, olanlar oldu
Kızlar çok kötüyüm ben, kendimi çok kötü hissediyorum. Her şey boşa gitti sanki. Daha önce de diyet yapıp yeniden kilo almıştım. Şimdide karnımda bir şişlik var, sanki Karatay da işe yaramayacak gibi düşünüyorum. Canım tatlı istiyor, ekmek istiyor. Ne olur bir akıl verin

Ne yapmalıyım sizce? Neden böyle bir anda ard arda kaçamaklara başladım ki, geçen haftalarda canım hiç istemezdi. Bu 2 günde kendimi cısssları yemekten alamıyorum. :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Arkadaşım eline sağlık liste cook güzel olmuş.listedeki tüm arkadaşları tebrik ediyorum.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Sabah
1 muz
1 acuc ceviz ici
8 zeytin
peynir

arabada yedim işe giderken

akşam:
Kıymalı taze fasulye
1 avuc fıstık cok acıkmıştım bastırsın diye yedim
salata

spor:30 dak shappes

Arkadaşım nasılsın elin nasıl oldu.yazılarını okudum yine cook hoşsun.yetişemedim sana ama olsun yinede iyi geceler

iyi geceler kızlar geç oldu ama akşam yemeğimi yazayım

yarım tabak taze fasulye
2kaşık bezelye(çok severim azıcık yedim)
4 kaşık bulgur pilavı
semizotu salatası

su 2,5 litre
spor 55 dk yürüyüş

Tatlım ektiklerine allah bereket versin.insan toprakla uğraşınca stres atıyor kesinlikle.diğer konulardaki yorumlarınıda okudum.herkezde aynı sıkıntı var ama naapalım ....dedikodu olmasın diye yazmıyom.allah cocuklarımızada bizlerede hayırlı ömür versin.ve kimseye muhtac etmesin

Ben bu diyete başlayamıyorum bir türlü ya. ya başlıyorum.sonra çikolataya dayanamıyorum ve hergn yumurta midemi bulandırıyo kokusuna dayanamıyorum.birde keten tohumunu soracaktm size.ben geçen aldım toz halnde olandan.onu yoğurda karıştırıp mı yiyoruz ve ne işe yarıyor acaba bağırsakları düzenliyor falan mı.teşekkür ederim

günaydın .....
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:zeytinyağlı yeşil fasuliye,salata
akşam:salata,yoğurt
1 saat yürüyüş
kolay gelsin....

Arkadaşım şu mesaj ayarlarını yapamadım yav .nasıl yapacam az yardım edermisin

Kullanıcı Kontrol paneline gir/"Hesabım" kısmından "seçenekleri düzenle" yi seç/"çeşitli seçenekler" kısmından/mesaj editörü nü standart editör-toolbar olarak değiştir. Sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…