Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese kaçamaksız, güzel bir gün diliyorum. Sevgiler,

sabah: 1 yumurta, 6 zeytin, salata, yarım dilim peynir, 10 çilek, 1 ç.b. ceviz

günaydın arkadaşlar bu sabah tartıldım ve tartım 66.700 den 65.700 gösterdi coookk mutluyummm5 1haftada 1kg vermişim süper..bende gözlemledigim şey saat 17.00 dan sonra yemek yememek çok etkiliymiş iki öğün beslenmek yani..bu iki ögün az olunca tabi cok kıymetli oluyoserbest yemeklerden ne olursa doyana kadar yiyorum kuru yemişimi ve kuru meyvelerimi de yiyorum..kuru meyve yemek bence cok önemli kabız olmaya engel birde insanı mutlu ediyor tatlı oldugu için yasak tatlı yemkten koruyor..bunlar benim nacizane fikirlerimm...haa birde ben sporumu akşam yapıyorum biraz aç olunca kalori yakımı hızlanıyor yaglardan gidiyo yani...

kahvaltı 9:00 bitti
1 yumurtadan taze soğanlı çökelekli piyaz(cook lezetliydi)
1 dilim ekmekten kaşarlı sucuklu tost(kendime ödül verdim)
3 tane sarma
2 zeytin
1 ceviz
1 incir
biraz fıstık vee
çayyyy..

canım sakın yeme emeklerin boşa gitmesin ben tatlı canım çok isterse kuru incirin içine tarçık serpip yiyorum yada kuru kayısı yiyorum bir kaç tane baya işe yarıyor onuda burdan öğrendim ekmek yememk lazım ama onuda ben arada bir dilim yediğim oluyor ceviz yemeye çalışıyorum normalde sende öyle yap sabırlı ol canım

kızlar hepinize hayırlı sabahlar.gününüz aydın ve bereketli olsun.kazasız belasız sorunsuz bi gün diliyom hepinize .coook öptüm

herkese günaydın arkadaşlar
dün kızımı almaya annemlere gittim yemek 8,30 oldu geç ama başka çare yoktu öylen 12de yemiştim acıkmıştım ama ilk defa kendimi bu kadar dizginledim yengem köy ekmeği getirmiş cenaze için köye gitmişti ama ben yemedim tuttum kendimi
akşamki menüm
1 tabak menemen
1 tabak kırmızı mercimek çorbası
2 tane köfte
bir kaç kaşık yoğurt
patates kızatması ve köy ekmeğini reddettim tüm ısrarlara rağmen

bu sabahki menüm
1 domates 1 salatlık 1 birber ve bir tutam dere otu üzerinede zeytin yağı gezdirdim)
1 haşlanmış yumurta
peynir, zeytin
1 bardak çay

cevizim bitti yiyemedim dünden beri almayada fırsatım olmadı bir türlü neyse böyle işte dünde kaçamaksız geçti diyebilirim birde geçen hafta kilo verince bu hafta motivasyonum arttı sanki ama iş yoğunluğundan dolayı spor yapamadım dün hiç bakalım bugün yaparım inşallah herkese iyi günler dilerim

3. ogunum:
tepsi köftesi(propyclimin tarifi,pek güsel oldu,tekrar 'muchas grasias' diyorum arkadasımmm)
yeşil salata
ayran

tepsi köfte nasılmis yaa kaçırmısım banada deyiverin hele

bugun ceviz yemeyi unuttum omegalarımı unuttum o hoooo ne yediysemm

kızlar hepinize hayırlı sabahlar.gününüz aydın ve bereketli olsun.kazasız belasız sorunsuz bi gün diliyom hepinize .coook öptüm
Günaydın datluumm sana da hayırlı sabahlar.. Amin canım.
Afiyet olsun canım.. 3 öğün yapmak günler uzun olduğu için daha iyi olabilir erken de kalkılıyorsa.. Acıkınca çok yeniyor bu sefer.. Kuru meyveleri ben azalttım bakalım kilo verebilecek miyim?

Afiyet olsun Emel patates kızartmasına hayır demek de irade ister yani Z.yağını da kullanıyorsun işe yarıyor gerçekten..
Sağol datluummRabbim ektiklerimize bereket versin hep.. Beni tanımıyorsun ki canım dedikodu olmaz.. Paylaştım da ben de rahatlıyorum
Muz yiyebiliyoruz canım yumurta yerine

herşeyi giy çıkar yapınca bitiremedim
uyuyayım artık leptin amca bana gelmez sonra

günaydın .....
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:zeytinyağlı yeşil fasuliye,salata
akşam:salata,yoğurt
1 saat yürüyüş
kolay gelsin....
Günaydın erkenciyiz afiyet olsun canım
Sabah
1 muz
1 acuc ceviz ici
8 zeytin
peynir

arabada yedim işe giderken

akşam:
Kıymalı taze fasulye
1 avuc fıstık cok acıkmıştım bastırsın diye yedim
salata

spor:30 dak shappes
Şu spor sana çok iyi gelecek zaten çok güzel de kilo vermişsin

sabah kahvaltım(09:10 bitti)
10 zeytin
1 domates
1 salatalık
1,5 yumurta(köy yumurtası)
biraz maydonoz
1 cay bardagı fındık
3 erik,6 adet cagla badem
omega3 2 kapsül
1 bardak siyah cay

Hanımlar günaydınnnnn :)))

Akşam sarayda tavuk haşlama yedim:)) zaten yediğimde alışveriş enerjisine gitti :))

Sabah da omlet peynir zeytin kuruyemiş fakat artık pek yiyemiyorum tıkanmaya başladım neden anlamadım ama cidden iştahım yok:)) bakalım:))

günaydınn canlarrrrrr

kahvaltımmm

sabah mantar sote yapmıştım akşam yemeği için ondan biraz tavaya aldım 2 köy yumurtası kırdım al sana mantarlı omlettt
salatalık
peynir
yeşil çay
kivi
fındık-kuru üzüm

günaydın güzel hatunlar..

geçmişi okumaya yetiştiremiyorum valla süpersiniz..akşamları nete giremediğim için kaçırıyorum bu tatlı sohbetleri..

akşam yemeği biraz fazla kaçırdım..
1 tabak etli patates yemeği
1 tabak bulgur pilavı
yoğurt-salata

akşam 22.de meyve (elma ve muz):18::18::18:

sabah:
1 muz
1 armut
5 ceviz
yarım bardak süt

bugün kaçamak yooookkkk...yürüyüş vaaarrr...

Bu arada arabamı sattığım için mutluyum çünkü gün içinde vesaitlere falan çok yürürüm ben ayakkabım rahatsa yani gitsin kilolar yarın 1 ay olacak bakalım

kızlar günaydın nasılsınız geçmişi okuyum dedim ama bitirmeye imkan yok bu hafta listedeki herkesi tebrik ederim umarım bundan sonrası daha iyi olur hepimiz için
dün yediklerim:
sabah klasik karatay
öğlen 1 küçük muz 1 portakal
akşam fırında patlıcan musakka cacık
yürüyüş yapamadım malesef hiç canım istemedi
bu sabah:
1 muz
3 gün kurusu
avuç karışık kuruyemiş
bugün hiç keyfim yok iş yerinde durumlar biraz sıkıntılı inş atlatırım hepinize kaçamaksız bir gün diliyorum

hayırlı sabahlar hanımlar
dün bayağı yoğun ve yıpratıcı bir gün geçirdik
nete hiç girmeye vaktim olmadı
ölen kardeşimin çocuklarıyla ilgili sıkıntılarımız vardı sevgi-liebe daha önce yazmış kardeşimizi kocası öldürdü
onon çocuklarıyla uğraşıyoruz akşam ayrıntılı yazabilirim belki
şimdi çıkmak zorundayım
bugün klasik kahvaltımı yaptım
dün bildirim yapamadım ama zaten kilo verememişim
4 haftadır aynıyım
eşim 1,5 kilo oğlum 1 kilo verdiler
toplamda eşim6
oğlum 5 kilo verdiler
bende veririm herhalde zaten şimdi buna takılacak vaktim yok hayırlısı dua edin bizim için öksüz ve yetimlerimiz için
Allah a emanet olun

Son düzenleme:
afiyet olsun.canım dikkat ettim de senın menulerınde çok sık kabak oluyor,sevdiğinden mi sık yıyorsun,yoksa kılo verdırdıgı için mi?kabak tadı vermedı mı hala?

yok kuzum kabak tadı vermedi daha. dün üsengecligim üstümdeydi pratik olsun istedim ondan sekerim benimama kabagıda cok severim de yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…