Kalkınca: 4 yaprak kayısı
Sabah: 08.00'da bitti
2 haş. yumurta
1 kk peynir (dil,lor,tulum)
6 zeytin
4 ç.li sk üzüm
1 kuru erik
1/2 tarçınlı incir
1 ceviz
2 badem
1 fındık
2 domates
2 salatalık
2 gr omega 3
Öğle: 12.45'te bitti
1 tabak mantar yemeği
1 kase ketentohumlu yoğurt
Akşam: yemekli bir toplantı vardı. 20.00 civarı idi
1 kase ezogelin çorba
2 parça dana rosto
mevsim salata
Buraya kadar her şey güzeldi, taaaki tatlı servisine kadar
Dondurmalı tel kadayıf vardı, arkadaşa verdim yedi.
Sonraaaaaa çikolatalı pasta geldi. Perşembe günü doğum günüm diye arkadaşlar ısrar etti.Tadına bakıyım derken 1 dilimi mideye indirdim saat 21.30'da
Zaten kilo veremedim hatta aldım diye moralim de bozuktu, olanlar oldu
Kızlar çok kötüyüm ben, kendimi çok kötü hissediyorum. Her şey boşa gitti sanki. Daha önce de diyet yapıp yeniden kilo almıştım. Şimdide karnımda bir şişlik var, sanki Karatay da işe yaramayacak gibi düşünüyorum. Canım tatlı istiyor, ekmek istiyor. Ne olur bir akıl verin
Ne yapmalıyım sizce? Neden böyle bir anda ard arda kaçamaklara başladım ki, geçen haftalarda canım hiç istemezdi. Bu 2 günde kendimi cısssları yemekten alamıyorum. :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kullanıcı Kontrol paneline gir/"Hesabım" kısmından "seçenekleri düzenle" yi seç/"çeşitli seçenekler" kısmından/mesaj editörü nü standart editör-toolbar olarak değiştir. Sevgiler,
sağol canım becerdim galiba.
Üşenmiyorum, ertelemiyorum ve yürüyüşe gidiyorum.:)
3. ogunum:
tepsi köftesi(propyclimin tarifi,pek güsel oldu,tekrar 'muchas grasias' diyorum arkadasımmm)
yeşil salata
ayran
Günaydın datluumm sana da hayırlı sabahlar.. Amin canım.kızlar hepinize hayırlı sabahlar.gününüz aydın ve bereketli olsun.kazasız belasız sorunsuz bi gün diliyom hepinize .coook öptüm
Afiyet olsun canım.. 3 öğün yapmak günler uzun olduğu için daha iyi olabilir erken de kalkılıyorsa.. Acıkınca çok yeniyor bu sefer.. Kuru meyveleri ben azalttım bakalım kilo verebilecek miyim?günaydın arkadaşlar bu sabah tartıldım ve tartım 66.700 den 65.700 gösterdi coookk mutluyummm5 1haftada 1kg vermişim süper..bende gözlemledigim şey saat 17.00 dan sonra yemek yememek çok etkiliymiş iki öğün beslenmek yani..bu iki ögün az olunca tabi cok kıymetli oluyo serbest yemeklerden ne olursa doyana kadar yiyorum kuru yemişimi ve kuru meyvelerimi de yiyorum..kuru meyve yemek bence cok önemli kabız olmaya engel birde insanı mutlu ediyor tatlı oldugu için yasak tatlı yemkten koruyor..bunlar benim nacizane fikirlerimm...haa birde ben sporumu akşam yapıyorum biraz aç olunca kalori yakımı hızlanıyor yaglardan gidiyo yani...
kahvaltı 9:00 bitti
1 yumurtadan taze soğanlı çökelekli piyaz(cook lezetliydi)
1 dilim ekmekten kaşarlı sucuklu tost(kendime ödül verdim)
3 tane sarma
2 zeytin
1 ceviz
1 incir
biraz fıstık vee
çayyyy..
Afiyet olsun Emel patates kızartmasına hayır demek de irade ister yaniherkese günaydın arkadaşlar
dün kızımı almaya annemlere gittim yemek 8,30 oldu geç ama başka çare yoktu öylen 12de yemiştim acıkmıştım ama ilk defa kendimi bu kadar dizginledim yengem köy ekmeği getirmiş cenaze için köye gitmişti ama ben yemedim tuttum kendimi
akşamki menüm
1 tabak menemen
1 tabak kırmızı mercimek çorbası
2 tane köfte
bir kaç kaşık yoğurt
patates kızatması ve köy ekmeğini reddettim tüm ısrarlara rağmen
bu sabahki menüm
1 domates 1 salatlık 1 birber ve bir tutam dere otu üzerinede zeytin yağı gezdirdim)
1 haşlanmış yumurta
peynir, zeytin
1 bardak çay
cevizim bitti yiyemedim dünden beri almayada fırsatım olmadı bir türlü neyse böyle işte dünde kaçamaksız geçti diyebilirim birde geçen hafta kilo verince bu hafta motivasyonum arttı sanki ama iş yoğunluğundan dolayı spor yapamadım dün hiç bakalım bugün yaparım inşallah herkese iyi günler dilerim
Sağol datluummTatlım ektiklerine allah bereket versin.insan toprakla uğraşınca stres atıyor kesinlikle.diğer konulardaki yorumlarınıda okudum.herkezde aynı sıkıntı var ama naapalım ....dedikodu olmasın diye yazmıyom.allah cocuklarımızada bizlerede hayırlı ömür versin.ve kimseye muhtac etmesin
Muz yiyebiliyoruz canım yumurta yerineBen bu diyete başlayamıyorum bir türlü ya. ya başlıyorum.sonra çikolataya dayanamıyorum ve hergn yumurta midemi bulandırıyo kokusuna dayanamıyorum.birde keten tohumunu soracaktm size.ben geçen aldım toz halnde olandan.onu yoğurda karıştırıp mı yiyoruz ve ne işe yarıyor acaba bağırsakları düzenliyor falan mı.teşekkür ederim
herşeyi giy çıkar yapınca bitiremedim
uyuyayım artık leptin amca bana gelmez sonra
Günaydın erkenciyiz afiyet olsun canımgünaydın .....
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:zeytinyağlı yeşil fasuliye,salata
akşam:salata,yoğurt
1 saat yürüyüş
kolay gelsin....
Şu spor sana çok iyi gelecek zaten çok güzel de kilo vermişsinSabah
1 muz
1 acuc ceviz ici
8 zeytin
peynir
arabada yedim işe giderken
akşam:
Kıymalı taze fasulye
1 avuc fıstık cok acıkmıştım bastırsın diye yedim
salata
spor:30 dak shappes
afiyet olsun.canım dikkat ettim de senın menulerınde çok sık kabak oluyor,sevdiğinden mi sık yıyorsun,yoksa kılo verdırdıgı için mi?kabak tadı vermedı mı hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?