Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu sabah tartildim,tam 3 pazartesidir 69 dum,bugun 67.5 ciktim

Sabah kahvaltim 1 yumurtadan omlet,peynir,zeytin,domates,cevizli ezme,birkac badem

Hepinize guzel bir hafta sonu diliyorum

iyi dilekleriniz için teşekkürler..

pazartesi başladım adetimin ilk günüydü ve ben 82. 8çıkmıştım o gün ...şişlik yüzünden olmalıydı tabiii.... tabiii ki o kilo benim olamazdı kabul etmedimçizelgeme 81 yazdım .bugün tartım 79.6 yı gösterdi çok sevindim...gerçekte ne kadarı şişlikti ne kadar verdim bilmiyorum ama sevindim bugün 6. cı gün ....
bugün yine klasil kahvaltımı yaptım ama domates ve salatalığa limit koymuyorum ....kısmalımıyım

kızlarrrrr iyi hafta sonlarııııı

dün bir türlü giremedim canlarımm
15 km yürüdüm kızlarrr
bende şaşırdım eve zor geldim ayaklarımın altı şişmiş.
istanbulda semler arası türüdüm doktorda
doktorda hasta olunca gel dedi. tetkiklerini tekrarlayalım dedi.
sil baştan yine birsürü masraf ama çok emin konuştu senin hsg filmin çok kötü çekilmiş dedi burda tekrarlayalım görüçeksin bak tüplerin açık çıkacak dedi. bn çok şaşardım. bu süreç beni çok yıpratacak. çünkü bu süreçlerin hepsini geçtim ben.... bi dünya para ödedim... beni soğana çevireceklerrr kafalarına koymuşla

Mucizim, Allah sana da en hayirlisiyla evlat nasip etsin, butun dileklerin kabul olsun.

Yok canim kisma zaten...bol sebze herzaman..Gİ leri 0 cunku..

günaydın kızlar

dün akşam eşimle 50 dk yürüdük yağmur sonrası havada mis iyi oldu
yürüyüş yapmayınca kendimi kötü hissediyorum
kalkınca 2günkurusu ılık su

kahvaltıma gelince
1,5 yumurtadan taze soğanlı peynirli omlet
zeytin
peynir
roka-nane-salatalık-biber
badem
omega 3lerim
kayısı döneri

Açık havada LEYLAKIM yürümek harika oluyor yarın da giderim inş.
PROPYCİLcim evet güzel yürüdüm her sabah yürüyebilsem süper olacak
NAZFİLİZcim geçmiş olsun Allah tez zamanda oğluna şifa versin canım..
MUCİZİM sana da Rabbim hayırlı evlatlar versin inş.

DESTİNAM inş. gidersiniz pikniğe canım sana iyi gelir

tatlım iyi dileklerin için çokk çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tşk ederimmmmmmmmmmmm........................

canım tabiki insanın canı neler çekiyo zaten sen benden daha iradelisin.azıcıkta bende olsaydı ya o irade o hayır demeler neyse inş. olacak bozmuyorum moralimi sizlerin kilo verdiğini gördükçe dahada hırslanıyorum inş. hepimiz hedeflerimize ulaşacağız...

evet canım galiba seni kıskanıyolar o yüzden ye diye ısrar ediyolar aman dikkat et...

canım çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin inşallah...

Günaydın güzeller
1 saat yürüdük eşimle

ooo canım sonunda başarmışın sabha yürümeyi tebrik ediyorum seni...

Allah şifa versin eminim karatayla dahada iyi hissedeceksin kendini ve hedefine de ulaşacaksın...

canım Allah yardımcın olsun ve inşallah istediğin gibi bebeğini kucağına almak nasip olur...

geçmişi anca okudum ve işteyim bugünde, işleri toparladım biraz oyüzden ancak yazabildim.hepiniz iyisinizdir umarım öpüyorum kocaman

oğlum için şifa dileklerinize teşekkürler kalbi hem yavaş hemde 10bin tekleme yapıyor holter cihazıyla 24 saatlik izlenme sonucunda bu çıktı .. teklemeler için olan ilaçlar kalbi daha da yavaşlatıyormuş oyüzden ve yaşı küçük diye ilaç vermek istemiyordu doktor...ama bu ayki inceleme sonucunda da teklemeler çok olunca ilacı verdi mecburen ....ilacın reçetesinde kalp atım hızı yavaş olanlar kullanmamalı yazıyo okuyunca daha bi endişelendim nasıl bişi bu korktum ...nette baktım pek içim rahatlamadı ..keşke canan karatay a yakın bi yerde olsaydım

gulcum aynı nakarattan bız sıkıldık sende tık yok

Papadiyam o zaman tarifini verebilir misin ben de yapayım canımmm
Mayalı yapıyorum ben de yumuşacık oluyor miss gibi bu da kokuyor ama
ıyınıyetlım hemen vereyım bebısım 1 yasmaya 1 cay bardagı ılık su 1 cay bardagı ılık sut 1 paket yumusak margarın(ben bunun yerıne bır 1 su bardgı zyag koyuyorum)2 kasık seker,1yumurta, 1 kasık tuz,un yogur 1 saat sıonra pısır sonrada 1 tane ye benden ızın cıktı sana

esascım sana soz verdıgım uzere dun aksam 9 dan 10 a kadar 1 saatte 6km yurudum bebısım

Teşekkür ederim ficanscım

canım cok gecmıs olsun allah sıfa versın

hayranım yürüyüşlerine.ve çok kıskanıyorum böyle azimle inatla yürüyenleri allahım banada nasip et tez zamanda düzenli yürümeyi yarabbimm (aminn)

tsk ederım canım.bazen bende tebellık edeyım yurımıyım dıyorum ama o gun bırseyler eksık kalmıs gıbı oluyo ve kosubandında buluyorum kendımı hem yuruyusun faydası o kadar cokkı yurumeden olmuyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…