kızlarrrrr iyi hafta sonlarııııı
dün bir türlü giremedim canlarımm
15 km yürüdüm kızlarrr
bende şaşırdım eve zor geldim ayaklarımın altı şişmiş.
istanbulda semler arası türüdüm doktorda
doktorda hasta olunca gel dedi. tetkiklerini tekrarlayalım dedi.
sil baştan yine birsürü masraf ama çok emin konuştu senin hsg filmin çok kötü çekilmiş dedi burda tekrarlayalım görüçeksin bak tüplerin açık çıkacak dedi. bn çok şaşardım. bu süreç beni çok yıpratacak. çünkü bu süreçlerin hepsini geçtim ben.... bi dünya para ödedim... beni soğana çevireceklerrr kafalarına koymuşla
Yok canim kisma zaten...bol sebze herzaman..Gİ leri 0 cunku..iyi dilekleriniz için teşekkürler..
pazartesi başladım adetimin ilk günüydü ve ben 82. 8çıkmıştım o gün ...şişlik yüzünden olmalıydı tabiii.... tabiii ki o kilo benim olamazdı kabul etmedimçizelgeme 81 yazdım .bugün tartım 79.6 yı gösterdi çok sevindim...gerçekte ne kadarı şişlikti ne kadar verdim bilmiyorum ama sevindim bugün 6. cı gün ....
bugün yine klasil kahvaltımı yaptım ama domates ve salatalığa limit koymuyorum ....kısmalımıyım
Mucizim, Allah sana da en hayirlisiyla evlat nasip etsin, butun dileklerin kabul olsun.
Açık havada LEYLAKIM yürümek harika oluyor yarın da giderim inş.
PROPYCİLcim evet güzel yürüdüm her sabah yürüyebilsem süper olacak
NAZFİLİZcim geçmiş olsun Allah tez zamanda oğluna şifa versin canım..
MUCİZİM sana da Rabbim hayırlı evlatlar versin inş.
DESTİNAM inş. gidersiniz pikniğe canım sana iyi gelir
esascım dogru dıyosunda ınsanız en nıhayetınde cekıyo canımız halıyle ama söz senın ıcın bu gece 1 saat yurıycem
ıyınıyetlım bır tarıf buldum pastane pohacasının aynısı hatta cok daha guzel oluyo evı gorsen mıs gıbı pohaca kokuyo oglum sevıyo dıye yapmıstım benımde nasıbım varmıs
iyi akşamlar
öğleden sonra arkadaşlar cafede toplanmışlar benide çağırdılar
işleri bırakıp gittim 2tane sigara böreği yedim:18: neden insanlar bu kadar ısrar ediyorlar acaba
amaçları diyeti sabote etmek olabilr mi
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2 köfte
salata
keten tohumlu yoğurt
3litrede su içtim
spor şimdilik yok koçişi kandırırsam yürürüz
yağmurda yağıyor ama hava mis gibi tertemiz
yoktum ama harfiyen uydum arkadaşlar dün öğle döner yedim ama pidesiz salata ve ayranla bugün öğle ise kuru kayası ve badem akşam bulgur pilavı2 kaşık yanında yoğurt sabahları klasik kahvaltı....
oğlumun kalbinde ritm bozukluğu çıktı iki gündür hastanelerdeyim yaşı 17 doktor ilaca başlamak hiç istememesine rağmen geçen aydan beri bi değişiklik olmadığı için mecburen ilaç verdi endişeliyim...onada badem ceviz omega 3 veriyorum
Günaydın güzeller
1 saat yürüdük eşimle
günaydın hanımlar bu sabah tartıldım 500gr daha gitmiş pazartesiye inş. 500gr daha veririmeşim biraz moralimi bozdu sağlıksız kilo verdigimi yakında hasta olabilcegimi söylüyo çok uzun süre aç kalıyormusum oruç mu tutuyosun diyo açlıktan nefesin kokucak diye dalga geçiyo behçet hastasıyım bu hastalık vucut direnci düştügünde ağızda yaralar çıkıyo ve ben karataycı oldugumdan beri ağzımda yara felan çıkmadı demekki beni kötü etkilemiyo...tek sorunum cok üşüyorum ısınamıyorum..neyse bu sabahki
kahvaltı 9.00
2 yumurtadan tereyağlı sucuklu omlet(sucuk çok azdı)
peynir avuç içi kadar(hepsini yiyemedim
yarım salatalık
1 domates
1incir
2günkurusu
3 ceviz
vee çayyy..
kızlarrrrr iyi hafta sonlarııııı
dün bir türlü giremedim canlarımm
15 km yürüdüm kızlarrr
bende şaşırdım eve zor geldim ayaklarımın altı şişmiş.
istanbulda semler arası türüdüm doktorda
doktorda hasta olunca gel dedi. tetkiklerini tekrarlayalım dedi.
sil baştan yine birsürü masraf ama çok emin konuştu senin hsg filmin çok kötü çekilmiş dedi burda tekrarlayalım görüçeksin bak tüplerin açık çıkacak dedi. bn çok şaşardım. bu süreç beni çok yıpratacak. çünkü bu süreçlerin hepsini geçtim ben.... bi dünya para ödedim... beni soğana çevireceklerrr kafalarına koymuşla
yoktum ama harfiyen uydum arkadaşlar dün öğle döner yedim ama pidesiz salata ve ayranla bugün öğle ise kuru kayası ve badem akşam bulgur pilavı2 kaşık yanında yoğurt sabahları klasik kahvaltı....
oğlumun kalbinde ritm bozukluğu çıktı iki gündür hastanelerdeyim yaşı 17 doktor ilaca başlamak hiç istememesine rağmen geçen aydan beri bi değişiklik olmadığı için mecburen ilaç verdi endişeliyim...onada badem ceviz omega 3 veriyorum[/QUOTE
canım geçmiş olsun benim oğlumda aynı yaşta
Diyete 3 gündür başladım eve de almıştım ondan bitsin dedim :)
Bitti zaten :)
peki sadece 2 öğün yapsam olur mu ki ..
akşamı hiç acıkmadığım halde zorla yedim de
olur tabiki acıkmıyorsan 2 öğün yeter hocada 2 öğün yiyin diyor
kızlar selamlar bugün motivasyonum çok düşük 2 gündür karatay yapıyorum ama dün akşam dondurma yedim hemde koca bir kase galiba hiç bir zaman istediğim kiloda olamayacağımbugün kuzenime gittim dalga geçer gibi bana amaaan sendede kilomu var boşver böyle iyisin bide doğum yaptın hafif göbekcikk var şişkomusunda sanki deyip kahkaha attı yaa off sinir oldum bu arada kendisi halen bekar ve 90 kilodan 53 kiloya düştü benimle dalga geçiyo motivaasyonum tamamen yerlerde sanki herkes benim göbeğime bakıyo gibi geliyo psikolojim bozulduuu valla
motive olmak için bu yeter bence ona inat diyete sıkı sıkı sarıl
böyle insanlar beni gaza getirir
Salata çeşitleri ve zeytinyağlı şeyler yapabilirsin,onlar içinde börek türü ve tatlı yaparsın,sen de arada kaynarsın,diyetteyim deyince gözler üstünde oluyor,resmen benim ne yiyip ne yemediğime bakıyorlar,desen bir türlü,demesen başka
niye böyle yapıyorlar benim cevremdekilerde böyle sinir oluyorum ya sanane benim yediklerimden
tatlım çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim seninde ver herkesin dileklerini kabul etsin inş...
canım emekleriniz boşa gitmez inşallah
allah hayırlı evlet nasip etsin
gulcum aynı nakarattan bız sıkıldık sende tık yokIyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) etlı nohutlu bulgur pılavı,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 7saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
ıyınıyetlım hemen vereyım bebısım 1 yasmaya 1 cay bardagı ılık su 1 cay bardagı ılık sut 1 paket yumusak margarın(ben bunun yerıne bır 1 su bardgı zyag koyuyorum)2 kasık seker,1yumurta, 1 kasık tuz,un yogur 1 saat sıonra pısır sonrada 1 tane ye benden ızın cıktı sanaPapadiyam o zaman tarifini verebilir misin ben de yapayım canımmm
Mayalı yapıyorum ben de yumuşacık oluyor miss gibi bu da kokuyor ama
esascım sana soz verdıgım uzere dun aksam 9 dan 10 a kadar 1 saatte 6km yurudum bebısımcanım tabiki insanın canı neler çekiyo zaten sen benden daha iradelisin.azıcıkta bende olsaydı ya o irade o hayır demeler neyse inş. olacak bozmuyorum moralimi sizlerin kilo verdiğini gördükçe dahada hırslanıyorum inş. hepimiz hedeflerimize ulaşacağız...
evet canım galiba seni kıskanıyolar o yüzden ye diye ısrar ediyolar aman dikkat et...
canım çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin inşallah...
ooo canım sonunda başarmışın sabha yürümeyi tebrik ediyorum seni...
Allah şifa versin eminim karatayla dahada iyi hissedeceksin kendini ve hedefine de ulaşacaksın...
canım Allah yardımcın olsun ve inşallah istediğin gibi bebeğini kucağına almak nasip olur...
İnsülin direnci çözülünce...
* Hipoglisemi sorunu ortadan kalkıyor. Tatlı krizleri, açlık nöbetleri, uyuklamalar, sinirlenmeler, öfkeler, anlamsız, aşırı ve ani tepkiler, uyku bölünmeleri, çarpıntı ve terlemeler tarihe karışıyor!
* Kilo vermek kolaylaşıyor. Verilen kilolar yeniden geriye alınmıyor. Kilo yönetimi sorun olmaktan çıkıyor.
* Kan şekeri yükselmeleri sona eriyor. şeker hastası olmanın önüne geçilebiliyor.
* Kan yağları dengeleniyor. Trigliserid normale dönüyor. ıyi kolesterol HDL yükseliyor. Total kolesterol düşüyor.
* Kan basıncının dengelenmesi kolaylaşıyor.
* Karaciğer yağlanması ortadan kalkıyor.
oğlum için şifa dileklerinize teşekkürler kalbi hem yavaş hemde 10bin tekleme yapıyor holter cihazıyla 24 saatlik izlenme sonucunda bu çıktı .. teklemeler için olan ilaçlar kalbi daha da yavaşlatıyormuş oyüzden ve yaşı küçük diye ilaç vermek istemiyordu doktor...ama bu ayki inceleme sonucunda da teklemeler çok olunca ilacı verdi mecburen ....ilacın reçetesinde kalp atım hızı yavaş olanlar kullanmamalı yazıyo okuyunca daha bi endişelendim nasıl bişi bu korktum ...nette baktım pek içim rahatlamadı ..keşke canan karatay a yakın bi yerde olsaydım
esascım sana soz verdıgım uzere dun aksam 9 dan 10 a kadar 1 saatte 6km yurudum bebısım
hayranım yürüyüşlerine.ve çok kıskanıyorum böyle azimle inatla yürüyenleri allahım banada nasip et tez zamanda düzenli yürümeyi yarabbimm (aminn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?