Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yeme asyacım bu aksam yeme sabah kahvaltıda 1 tanecık yersın aksama kadar erır gıder nasılsa

Bu güzel fikirmiş bak, sevdim bunu sabaha da ısıtmaya üşenir yemem büyük ihtimal Poğaça benim için fırından çıktığı anda tehlikeli, sonrasında yemem genelde

Papadiyanın önerisini düşünerek yemeyeceğim inş

kızlarrss..
2.öğünüm
2 tavuk pirzola
3 köfte
yoğurtlu semizotu
2-3 çiğ köfte
yarım bardak zero kola
bi de öğlen 1 çay kaşığı nutella
patak bana

Haydi yürüyüşe ya da leslie o zaman

3 saat ev topladım..sayılmaz mı..çok yoruldum çookk

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) ıclı koz domates patlıcan,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Birazdan plates yapacağımm akşam üstü de yürümek istedim ama gidemedim.. Sabah gideceğim inş.
Sabah da 75 dk yürümüştüm :118: + plates olacak

evet canım aşırıya kaçmamak kaydıyla yeniyo ama sabah yiyiyoruz genelde

sağol canımbol şekerli ama en azından katkısız.evde yapılan herşey güzel oluyo
meyvelerı kaynatmak yok,meyveler kaynatılınca trans yaglar gıbı zararlı oluyor dıyor hoca kıtapta. Zaten yenılebılenı pısırmek neden kı,kuresel ısınma bundan oluyor kızlar ya,bır de utu gerektırmeyen kıyafetler cıksa da dursa su kuresel ısınma.

tebrikler leylakımçok yakında 38 bedeni de görürsün inşallah

canımmm çok sevindim maşallah 38 bedene de az kalmış bence

canlarım diyete başladığımda 44 beden giyiyordum ve bu arada hiç kıyafet almadımda denemedim de
bir anda 40bedenle karşılaşınca
mağazada göbek atacaktım
38 beden hayalim bile değil
hayalim olsamı acaba

Birazdan plates yapacağımm akşam üstü de yürümek istedim ama gidemedim.. Sabah gideceğim inş.
Sabah da 75 dk yürümüştüm :118: + plates olacak
canım bizde eşimle şimdi geldik yürüyüşten 1 saat yürüdük
çok iyi hissediyorum kendimi
ah tartıda yarın beni mutlu etsin keyfim tam olsun

slm
cumartesı

30 dk 30 dk seklınde tempolu yurudumm

piknıge gıttık hersey guzeldı taki sucuklar pısene kadar ben ceyrek sucuklu elmek yedım kola içtim tulumba yedımm:26:

pazar

sabah fırında pacanga - tereyeglı ekmek-kısır- kokostar-lokumbiskuvı yedım ne alakaysa Allhım çok pişmanımmmm

cıldırdıgımı dusunebılırsınz sanırım cıldırdımmm

sabah 90 dk yuruumustum ac karna guzel bır gun olacagını dususnerek aksamda tempolu 40 dk yolu uzatarak parka gıttık kızımı oynattım 1.5 saatte parkta kaldımm

yanı sonuççç yarın tartıdan umutlu degılmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…