Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çıkma yarın tartıya 2 gün telafi et sonrasında çık tartıya :)

Iyi aksamlar kizlar ;

Bütün hafta yapilan sporun ardindan tarti +1 kilo gösteriyor...Ne güzel di mi !!!
Kiracam bu tartiyi...Neyse forumda yeni bir paylasim var.
Tavuk diyeti onu yapicam 1 hafta. Kartayada uydurdum azicik kendimce..
Kizlar bu haftada veremezsem cok fena olacak...
1.ögün (10:00)

1 yumurta
domates-alabas-salatalik-sögüs
cok az beyaz peynir
1 fincan kahve
4 tane omega3 takviye

2.ögün (16:00)
1 porsiyon haslanmis Tavuk eti
1 kase salata (az zeytinyagli)
1 kase yogurt

Sivi: Simdiye kadar 4 litre su
Spor: 6,276 km, 8720 adim, 558,6 kalori, 59 dakika tempolu yürüyüs ( son 1km kosu)
eve geldikten sonra 30 dakkika karin-popo-bacak calistim...

Son düzenleme:

burcıncım avatarına bır anlam veremıyorum canım yardımcı olurmusun kımdır nedır bu bayan ne anlatır

bi reçel yaptım küresel ısınmaya sebep oldum iyi mi
gül,sorulara ve yazılanlara verdiğin cevabı anlamak için çok çaba sarfediyorum inan bana
sonunda da hep ne alaka diyorummesela hala düşünüyorum reçel ve ütü nasıl bağdaştırılabilir

leylakım sen yeni arkadaşlardan da değilsin ama..nasıl oldu da çözemedin gülün felsefii bir tarafı var

Bildirim:14/05/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 62.5kg Bu hafta:62kg
Fark: .5 kg
Toplam fark:58kg
Beden:40
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0.8 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

Bildirim:14/05/2012
Rumuz:handan_06
Başlangıç tarihi:01/12/2011
Başlangıç kg:70.3 kg
Geçen hafta: 61.8 kg
Bu hafta:61.3 kg
Fark: -500 gr
Toplam fark:9 kg
Beden:38
Spor:spor yok ama çok hareketliyim iş ev 18 aylık kuzu koşturda koştur
Boy:168 cm
Hedef:.60 kg

umarım herkes için güzel bol eksili bir hafta olur karatayı ve sizleri seviyorum.ben 60 kg ı en son 5 yıl önce görmüştüm yani evlenirken hedefime de yaklaştımmm çok mutluyum aslında çok hızlı veremiyorum ama acelemde yok.60 olunca hedefimi 57 ye çekmek istiyorum herkesin belirlediği hedefe ve hayal ettiği görüntüye kavuşmasını dilerim iyi günlerrr

Merakla bekliyorum sonucu canım.. Ne güzel yürümüşsün.
Bugün eşimin alerjisi artmış yürüyemedik.. 05:00 itibarıyla uyandım
Ben de papadiyamın poğaçasını yaptım.. Ayyy yesemmi azıcık
Akşam platesimi de kızımdan bilgisayarı alamadım-yapamadım. Şimdi poğaça hamuru mayalanırken plates yapacağım..

Günaydın kızlar, umarım herkes hedefine biraz daha yaklaşmıştır bu sabah

Rumuz:asyaates
Başlangıç tarihi:10.04.2012
Başlangıç kg:50.5
Geçen hafta:50.5 (çigelgem 2 hafta önceden kalmaydı)
Bu hafta:49.9
Fark:600gr
Toplam fark:600gr
Beden:36
Spor:Haftada 3-4 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.60
Hedef:48.5
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :1.19

dün 49.4 ü gördüm ama 3 gündür kabızım. dün akşam yemeğimden sonra 500 gr fazla çıktım

kac gündür ortalıkta yoktum oglum ve ben cok hastaydım oglum bogazlarından,ates bi taraftan ,bi taraftan alerjisi varmıs iyilesince alerji testi yaptırcaz kacgün cocugum bi sey yiyemedim kardesim iyi ki geldi dedim valla cok yardım etti bir de ben hastalanmayım mı cuma aksamı bi diş agrısı beni öldürdü simdi sol tarafım sis durumda kac güdür yemek bile zor yedim bu sabah diş doktoruna gitcez haftasonum cok kötüydü bi agrı agrı kesiciyle durdum özel diş doktoruna gittim ama bazı sebeplerden ilac almam kesin degildi bakalım bu gün doktor sonuclarına göre sizleri de haberdar ederim
12 mayıs da dogum günümü kutladım pasta kestik sadece oglus cok mutlu oldu ben zatan yemedim yiyemezdim de disim feleketti cmt. gecesi agrısında cok agladım20 lik dis agrısı cok zormus allah kimseye diş agrısı vermesin ceken bilir...

günaydın kızlar, gün içinde girmem çok zor o yüzden erkenciyim.... bu hafta berbat ettim herşeyi, aslında diğer haftalardan bir farkı yoktu ama geçen haftanın acısı anca çıkıyo galiba, ilk defa artıdayım

Rumuz:aspirin77
Başlangıç tarihi:15/03/2012
Başlangıç kg:50.5
Geçen hafta:63.1
Bu hafta:63.6
Fark: artı 500 gr.
Toplam fark:2,400 (geriledim )
Spor:yok
Boy:1.63
Hedef:56
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :hesaplamaya gerek yok

günaydın!
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:tavuk,kefir
akşam:tavuk,kefir,salata
herkese iyi bir gün dilerim .....

Rumuz:FİCANS
Başlangıç tarihi:19.03.2012
Başlangıç kg:75
Geçen hafta:69
Bu hafta:67.5
Fark:1.5
Toplam fark:7.5
Spor:YÜRÜYÜŞ
Boy:1.70
Verilen kilo yüzdesi:% 2.17

Nasılsınız kızlar

Dünkü menüler

Sabah;yufka ekmekli omlet,peynir,zeytin,salata

Öğle;1 lahmacun,ayran

Akşam;barbunya,pırasa,yogurt

Bu sabah 45 dakika yürüyüş yaptım

birazdan kahvaltı yapacagım

Listeyi yapan arkadaşa kolay gelsin

Akşama görüşürüz

Günaydın,

Bugün büyük gün. İnşallah hepiniz umduğunuzdan da iyi sonuçlar görürsünüz. Ben cuma başlamıştım diyete. Halen de cumaları tartılıp sizinle paylaşıyorum kilomu.

Dün akşam feciydi:

Et tandır
Mercimek çorba(2 tabak)
Patlıcan salatası(sarımsaklı yoğurt+mayonez)
1/2 bardak kola
2 tane hurma(hemi de çikolatalı)

Kaçamağımın hemen ertesi günü değil de, birkaç gün sonra çıkıyor tartıda acısı. Bakalım bu hafta neler olacak...

Hepinize güzel bir gün diliyorum. Yağlarınız akıp gitsin kızlar.

12 mayıs günün kü yemeklerim
sabah kahvaltım(09.00bittti)
1köy yumurtası
1 salatalık
3 -4 dilim pastırma
10 zeytin
1 dilim kasar peyniri
1 cay bardagı fındık,1 ceviz
siyah cay icemedimmmm
omega3 2 kapsül

ögle yemegim(13.30 biit)
10 adet dolma
ev yapımı yogurt

aksam yemegi yok kızlar unutmusum agrım ara ara vardı birde kendim icin bi kac sey almaya alısveris merkezinde olunca aklıma gelmedi bi baktım saate aksam 8 :20 olmus
aksam 1 litre ayranla kapattım,yas pastamdan da yemedim tabiii
spor yok avm yürüyüs yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…