slm
cumartesı
30 dk 30 dk seklınde tempolu yurudumm
piknıge gıttık hersey guzeldı taki sucuklar pısene kadar ben ceyrek sucuklu elmek yedım kola içtim tulumba yedımm:26:
pazar
sabah fırında pacanga - tereyeglı ekmek-kısır- kokostar-lokumbiskuvı yedım ne alakaysa Allhım çok pişmanımmmm
cıldırdıgımı dusunebılırsınz sanırım cıldırdımmm
sabah 90 dk yuruumustum ac karna guzel bır gun olacagını dususnerek aksamda tempolu 40 dk yolu uzatarak parka gıttık kızımı oynattım 1.5 saatte parkta kaldımm
yanı sonuççç yarın tartıdan umutlu degılmmmmmm
Merhaba papadiya tüm bu kilolarını karatayla mı verdin ?
Tebrik ediyorum cidden :)
merhaba canım.evet karatayla verdım bu 40 kg yu. aslında 115kg ıdım 7 kg yu zar zor ve tum gun ac kalarak akapunkturla verdm 108 den sonrasını karatayla.ıyıkı hocayı tv de gormusum hayatım degıstı allah ondan razı olsun
Iyi aksamlar kizlar ;
Bütün hafta yapilan sporun ardindan tarti +1 kilo gösteriyor...Ne güzel di mi !!!
Kiracam bu tartiyi...Neyse forumda yeni bir paylasim var.
Tavuk diyeti onu yapicam 1 hafta. Kartayada uydurdum azicik kendimce..
Kizlar bu haftada veremezsem cok fena olacak...
1.ögün (10:00)
1 yumurta
domates-alabas-salatalik-sögüs
cok az beyaz peynir
1 fincan kahve
4 tane omega3 takviye
2.ögün (16:00)
1 porsiyon haslanmis Tavuk eti
1 kase salata (az zeytinyagli)
1 kase yogurt
Sivi: Simdiye kadar 4 litre su
Spor: 6,276 km, 8720 adim, 558,6 kalori, 59 dakika tempolu yürüyüs ( son 1km kosu)
eve geldikten sonra 30 dakkika karin-popo-bacak calistim...
meyvelerı kaynatmak yok,meyveler kaynatılınca trans yaglar gıbı zararlı oluyor dıyor hoca kıtapta. Zaten yenılebılenı pısırmek neden kı,kuresel ısınma bundan oluyor kızlar ya,bır de utu gerektırmeyen kıyafetler cıksa da dursa su kuresel ısınma.
bi reçel yaptım küresel ısınmaya sebep oldum iyi mi
gül,sorulara ve yazılanlara verdiğin cevabı anlamak için çok çaba sarfediyorum inan banasonunda da hep ne alaka diyorum mesela hala düşünüyorum reçel ve ütü nasıl bağdaştırılabilir
leylakım sen yeni arkadaşlardan da değilsin ama..nasıl oldu da çözemedin gülün felsefii bir tarafı var
canlarım diyete başladığımda 44 beden giyiyordum ve bu arada hiç kıyafet almadımda denemedim de
bir anda 40bedenle karşılaşınca
mağazada göbek atacaktım
38 beden hayalim bile değil
hayalim olsamı acaba
canım bizde eşimle şimdi geldik yürüyüşten 1 saat yürüdük
çok iyi hissediyorum kendimi
ah tartıda yarın beni mutlu etsin keyfim tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?