kızlar günaydın çok üşütmüşüm kaç gündür yatıyorum bu hafta kilo veremedim yani aynı kilom geçen hafta :68
bu hafta:68 herkese kolay gelsin
gunaydin kislar..
dun giremedim ama karatay disina cikmadim..biraz sıkıntılı bi surecten geciyorum..lokmalar agzimda cogaliyo bu ara..3 yumurtayi yaninda bissuru seyle cok rahat yiyen ben 2 yumurtayi zorlayarak bitirebildim ve azicik peynir ve azicik findik..inanin tum bunlari cok zor yedim..umarim sagliksiz zayiflamam.
Bildirimleri cok merak ediyorum oyuzden cocuklari serbest birakip telefonu elime aldim..
hadi kislar verdiginiz kilolari yazinda mutlu oluyum azcik..
iyiniyetlim poaca tarifi icn teskkur ederim datlum,ewe gidince bilgaayara kaydetcem..
guleryuz gecmis olsun canim..benim 20lik dislerin ikisi iki taraftan kpss esnasinda agrimisti..cok iyi bilirm..iltihabi kuruyunca cektir,cunku daha sonra gene agriyo..
rumuzapadiya
gecen hafta:71.7
bu hafta:70.6
fark:-1.1
cok mutluyum bu regl donemı baya bır abartmıstım ama tartım benı hıc uzmedı
Kilo Bildirimi:
Rumuz:FZGUN
Başlangıç tarihi:06.03.2011
Başlangıç kg:108,9
Geçen hafta:100,5
Bu hafta:99,1
Fark:1,4
Toplam fark:9,8
Hedef:56
Verılen kılo yuzdesı:1,39
kızlar günaydın çok üşütmüşüm kaç gündür yatıyorum bu hafta kilo veremedim yani aynı kilom geçen hafta :68
rumuzapadiya
Bildirim:14 MAYIS 2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06 ARALIK 2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:56.8
Bu hafta:54.8:119:
Fark:------2
Toplam fark:16.3
Beden:36
Spor:400 DK YÜRÜYÜS TEMPOLU 6.5 SAAT
Boy:1.50
Su:EN AZ 2 LİTRE
Hedef: 50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :---%3.52
Eki Görüntüle 415191 Eki Görüntüle 415192
tebrikler canımHerkese günaydın, arkadaşlar bugün çok mutluyum, 1,4 kg gitmiş ve artık 2 basamaklı rakamlara inmiş bulunuyorum. Oley Oley.:119::119::119::119: Bunu sizlerin sayesinde başardım. Hepinizi çok seviyorum ve çok teşekkür ediyorum. İnşallah devamı da gelir ve hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz.
Tebrikler canım, bak düşündüğümüz gibi olmadı, tartılar bu hafta bizi mutlu etti.:119::119::119:
seni de kutlarım canımBildirim:14 MAYIS 2012
Canım çok mutlu oldum ben de2 kilo şimdiye kadar bildirimlerin içinde en fazlasıı
Hedefin 50 ye mi çekildi sanki:26:
kızlaarrrrrr yapmayın bunu bize yaaaaa lütfen bidaaa bahsetmeyin puaçadan valla kaç gündür sabrediyorum yapmıcam diye biraz daha bahsederseniz yapcaam ve yiycem okudukça çok canım çekiyoooCanım poğaça tarifini yazayım sana
1 çay bardağı ılık su
1 çay bardağı ılık süt
1 kaşık şeker(mayalanmayı hızlandırır)
tuz
1 yaş maya
un
1 su brd idi sanırım z.yağı
Ben bir de yumjurtanın sarısını üste ayırıyorum. Beyazını hamura ekliyorum. Güzelce yoğurup, hamurun mayalanmasını bekliyoruz. Şekillendirip üstüne yumurta sarısı sürüp çörek otu serp..
175 dereceli fırında pişir. Hamuru kulak memesi kıvamında olsun..
Iyi aksamlar kizlar ;
Bütün hafta yapilan sporun ardindan tarti +1 kilo gösteriyor...Ne güzel di mi !!!
Kiracam bu tartiyi...Neyse forumda yeni bir paylasim var.
Tavuk diyeti onu yapicam 1 hafta. Kartayada uydurdum azicik kendimce..
Kizlar bu haftada veremezsem cok fena olacak...
1.ögün (10:00)
1 yumurta
domates-alabas-salatalik-sögüs
cok az beyaz peynir
1 fincan kahve
4 tane omega3 takviye
2.ögün (16:00)
1 porsiyon haslanmis Tavuk eti
1 kase salata (az zeytinyagli)
1 kase yogurt
Sivi: Simdiye kadar 4 litre su
Spor: 6,276 km, 8720 adim, 558,6 kalori, 59 dakika tempolu yürüyüs ( son 1km kosu)
eve geldikten sonra 30 dakkika karin-popo-bacak calistim...
merhaba canım.evet karatayla verdım bu 40 kg yu. aslında 115kg ıdım 7 kg yu zar zor ve tum gun ac kalarak akapunkturla verdm 108 den sonrasını karatayla.ıyıkı hocayı tv de gormusum hayatım degıstı allah ondan razı olsunbizede nasip olsun inşallah artık kendimi sevmek istiyorum
kac gündür ortalıkta yoktum oglum ve ben cok hastaydım oglum bogazlarından,ates bi taraftan ,bi taraftan alerjisi varmıs iyilesince alerji testi yaptırcaz kacgün cocugum bi sey yiyemedim kardesim iyi ki geldi dedim valla cok yardım etti bir de ben hastalanmayım mı cuma aksamı bi diş agrısı beni öldürdü simdi sol tarafım sis durumda kac güdür yemek bile zor yedim bu sabah diş doktoruna gitcez haftasonum cok kötüydü bi agrı agrı kesiciyle durdum özel diş doktoruna gittim ama bazı sebeplerden ilac almam kesin degildi bakalım bu gün doktor sonuclarına göre sizleri de haberdar ederim
12 mayıs da dogum günümü kutladım pasta kestik sadece oglus cok mutlu oldu ben zatan yemedim yiyemezdim de disim feleketti cmt. gecesi agrısında cok agladım20 lik dis agrısı cok zormus allah kimseye diş agrısı vermesin ceken bilir...
geçmiş olsun canım acil şifalar olsun hastalık tartıyada yansımız -2 süper gözün aydın
maşallah iyim niyetlim maşallah hep böyle gitsin inşallahGüleryüzcüm sana ve oğluşuna geçmiş olsun
Bildirimim:
Bildirim: 07/05/2012
Rumuz: iyiniyetli
Başlangıç tarihi: 15/02/2012
Başlangıç kg: 64.500
Geçen hafta: 59.10
Bu hafta: 58.500
Fark: -600 grKızlar reglimin 4. günü
Toplam fark: 6 kg
Yüzde: 1.015
:119::119::119::119::119: 58 e düştüm oley:119::119:
Herkese günaydın, arkadaşlar bugün çok mutluyum, 1,4 kg gitmiş ve artık 2 basamaklı rakamlara inmiş bulunuyorum. Oley Oley.:119::119::119::119: Bunu sizlerin sayesinde başardım. Hepinizi çok seviyorum ve çok teşekkür ediyorum. İnşallah devamı da gelir ve hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz.
Tebrikler canım, bak düşündüğümüz gibi olmadı, tartılar bu hafta bizi mutlu etti.:119::119::119:
gözünaydın canım 2 li rakamları görmüşsün daim olsun inşallah
Bildirim:14 MAYIS 2012
terrardan
Ohhh ohhh maşallah
bu hafta baskulu patlatacgini biliyodum papisim,regl oldugun icn 1 kilo daha dussrumuzapadiya
Kilo Bildirimi:
Fzgunum ikili rakamlara dustun sonunda..eminim bayaa hafif hissediyosundur kendini..olcak bu is datlum ben inaniyorum ve seni cani gonulden tebrik ediyorum:))
Rumuz:FZGUN
Başlangıç tarihi:06.03.2011
Başlangıç kg:108,9
Geçen hafta:100,5
Bu hafta:99,1
Fark:1,4
Toplam fark:9,8
Hedef:56
Verılen kılo yuzdesı:1,39
ewet canim ilacla bi alakasi yok..ailevi sıkıntılar iste..kari koca meselelri.bu arada artik iyice yaklastin hedefine..okadar mutlu oldumki -600 u gorunce..canim cok tebrik ediyorum seni..cok sewindim gercekten..Canım neyin var bu ilacı bırakmaktan dolayı değil sanırım:26:
guleryuz diycek bise bulamiyorum datlum..cok mutlu oldum senin adina:))Bildirim:14 MAYIS 2012
canlarım diyete başladığımda 44 beden giyiyordum ve bu arada hiç kıyafet almadımda denemedim de
bir anda 40bedenle karşılaşınca
mağazada göbek atacaktım
38 beden hayalim bile değil
hayalim olsamı acaba
canım bizde eşimle şimdi geldik yürüyüşten 1 saat yürüdük
çok iyi hissediyorum kendimi
ah tartıda yarın beni mutlu etsin keyfim tam olsun
slm
cumartesı
30 dk 30 dk seklınde tempolu yurudumm
piknıge gıttık hersey guzeldı taki sucuklar pısene kadar ben ceyrek sucuklu elmek yedım kola içtim tulumba yedımm:26:
pazar
sabah fırında pacanga - tereyeglı ekmek-kısır- kokostar-lokumbiskuvı yedım ne alakaysa Allhım çok pişmanımmmm
cıldırdıgımı dusunebılırsınz sanırım cıldırdımmm
sabah 90 dk yuruumustum ac karna guzel bır gun olacagını dususnerek aksamda tempolu 40 dk yolu uzatarak parka gıttık kızımı oynattım 1.5 saatte parkta kaldımm
yanı sonuççç yarın tartıdan umutlu degılmmmmmm
kac gündür ortalıkta yoktum oglum ve ben cok hastaydım oglum bogazlarından,ates bi taraftan ,bi taraftan alerjisi varmıs iyilesince alerji testi yaptırcaz kacgün cocugum bi sey yiyemedim kardesim iyi ki geldi dedim valla cok yardım etti bir de ben hastalanmayım mı cuma aksamı bi diş agrısı beni öldürdü simdi sol tarafım sis durumda kac güdür yemek bile zor yedim bu sabah diş doktoruna gitcez haftasonum cok kötüydü bi agrı agrı kesiciyle durdum özel diş doktoruna gittim ama bazı sebeplerden ilac almam kesin degildi bakalım bu gün doktor sonuclarına göre sizleri de haberdar ederim
12 mayıs da dogum günümü kutladım pasta kestik sadece oglus cok mutlu oldu ben zatan yemedim yiyemezdim de disim feleketti cmt. gecesi agrısında cok agladım20 lik dis agrısı cok zormus allah kimseye diş agrısı vermesin ceken bilir...
gunaydin kislar..
dun giremedim ama karatay disina cikmadim..biraz sıkıntılı bi surecten geciyorum..lokmalar agzimda cogaliyo bu ara..3 yumurtayi yaninda bissuru seyle cok rahat yiyen ben 2 yumurtayi zorlayarak bitirebildim ve azicik peynir ve azicik findik..inanin tum bunlari cok zor yedim..umarim sagliksiz zayiflamam.
Bildirimleri cok merak ediyorum oyuzden cocuklari serbest birakip telefonu elime aldim..
hadi kislar verdiginiz kilolari yazinda mutlu oluyum azcik..
iyiniyetlim poaca tarifi icn teskkur ederim datlum,ewe gidince bilgaayara kaydetcem..
guleryuz gecmis olsun canim..benim 20lik dislerin ikisi iki taraftan kpss esnasinda agrimisti..cok iyi bilirm..iltihabi kuruyunca cektir,cunku daha sonra gene agriyo..
Fzgunum sana da
Rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilosu:82.00
geçen hafta kg:81.00
bugünki kg:80.4
fark:600gr
toplam fark:1.6 kg
beden:44
boy:1.62m
yüzdesi:0.74
yüzdeyi yazmadığımı farkettim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?