Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilo Bildirimi:

Rumuz:FZGUN
Başlangıç tarihi:06.03.2011
Başlangıç kg:108,9
Geçen hafta:100,5
Bu hafta:99,1
Fark:1,4
Toplam fark:9,8
Hedef:56
Verılen kılo yuzdesı:1,39

Canım neyin var bu ilacı bırakmaktan dolayı değil sanırım:26:

Herkese günaydın, arkadaşlar bugün çok mutluyum, 1,4 kg gitmiş ve artık 2 basamaklı rakamlara inmiş bulunuyorum. Oley Oley.:119::119::119::119: Bunu sizlerin sayesinde başardım. Hepinizi çok seviyorum ve çok teşekkür ediyorum. İnşallah devamı da gelir ve hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz.

rumuzapadiya
gecen hafta:71.7
bu hafta:70.6
fark:-1.1

cok mutluyum bu regl donemı baya bır abartmıstım ama tartım benı hıc uzmedı

Tebrikler canım, bak düşündüğümüz gibi olmadı, tartılar bu hafta bizi mutlu etti.:119::119::119:

Bildirim:14 MAYIS 2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06 ARALIK 2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:56.8
Bu hafta:54.8 :119:
Fark:------2
Toplam fark:16.3
Beden:36
Spor:400 DK YÜRÜYÜS TEMPOLU 6.5 SAAT
Boy:1.50
Su:EN AZ 2 LİTRE
Hedef: 50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :---%3.52

sabah kahvaltım(08:45 biit)
3 dilim pastırma
1 kö yumurtası
1 salatalık
3 ceridomates yedim
peynir
yiyemediklerim dişim nedeniyle;
1 cay bardagı fındık
10 zeytin

Son düzenleme:

Canım çok mutlu oldum ben de 2 kilo şimdiye kadar bildirimlerin içinde en fazlasıı
Hedefin 50 ye mi çekildi sanki:26:

tebrikler canım
seni de kutlarım canım

kızlaarrrrrr yapmayın bunu bize yaaaaa lütfen bidaaa bahsetmeyin puaçadan valla kaç gündür sabrediyorum yapmıcam diye biraz daha bahsederseniz yapcaam ve yiycem okudukça çok canım çekiyooo

Allah sabır versin canım sen ben ve saphira ine çıka bi hal olduk gitsin artık şu kilolar yaa

Son düzenleme:
Güleryüzüm benim 20likler ağrımadan alındı çıktıklarında.. ağrısı geçince hemen çektir canım çok ağrıyordur bir an önce geçer inş.

Kahvaltım

3 çeri
yarıma yakın salatalık
1 günkurusu kayısı
3 çli kara kuru üzüm
1 pofidik poğaça:18:
1 zeytin
2 haşlanmış yumurta
fındık
tulum peyniri
ş.siz çay

Son düzenleme:
Ohhh ohhh maşallah

Yok canim ilacla bi alakasi yok..depresyon galibaa..bu arada senide tebrik ediyorum onca kacamagavragmen kilo verdin kiss
rumuzapadiya
gecen hafta:71.7
bu hafta:70.6
fark:-1.1

cok mutluyum bu regl donemı baya bır abartmıstım ama tartım benı hıc uzmedı
bu hafta baskulu patlatacgini biliyodum papisim,regl oldugun icn 1 kilo daha duss

Canım neyin var bu ilacı bırakmaktan dolayı değil sanırım:26:
ewet canim ilacla bi alakasi yok..ailevi sıkıntılar iste..kari koca meselelri.bu arada artik iyice yaklastin hedefine..okadar mutlu oldumki -600 u gorunce..canim cok tebrik ediyorum seni..cok sewindim gercekten..

guleryuz diycek bise bulamiyorum datlum..cok mutlu oldum senin adina:))

Bence olsun.

Suçuklu ekmek de dahil iyiymiş, ama ondan sonrası

Çok geçmiş olsun canım. Benim de kızım dün hastalandı, boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Havalar hasta ediyor. Diş için ben de çektirmeni öneririm. Bu arada kilo için tebrikler.

Canım ben de tam bugünler de keyfin mi yok diye soracaktım. İlaçları bırakmanın etkisi olabilir. Bir an önce düzelmen dileğiyle sevgiler.

kızlar günaydın çok üşütmüşüm kaç gündür yatıyorum bu hafta kilo veremedim yani aynı kilom geçen hafta :68
bu hafta:68 herkese kolay gelsin

Çok geçmiş olsun canım.

Çok teşekkürler canım, ben de seni çok tebrik ediyorum.

kızlar harikasınız tebrik ederim ...
hastalara acil şifalar diliyorum ...
bana gelince 79.7 olmuşum ...........dün 79.4 tüm hergün tartılıyorum ben
bugün yine klasik kahvaltımı yaptım ek olarak roka maydanoz vardı... umarım sizler kadar iradeli olur da hedefime varırım (sürdüremezsem diye çok korkuyorum)

pazar ki menülerim

sabah kahvaltım(09:00 bitti)
1köy yumurtası
3 dilim pastırma
pastırmalı yumurta az
kasar peyniri
peynir
12 zeytin
3 ceri domates
omega 3 2 kapsül

fındık yiyemedim

öglen (14:20bitti)

1 lahmacun sadece

aksam yemegim(20:15 biit)
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yogurt

evdeki spor yok dısarda 30 dk yürüdüm

Canım sen de güzel vermişsin
Eşyaları toplamaya başlamışsındır.. Allah kolaylık versin canım.. Taşınmak zorrr benim 8. taşınmam oldu burası çok iyi bilirim.. Ama dip bucak temizlik oluyor.. Her şey elden geçiyor ve temizleniyor.. Bir de badana da tabiisii yapılıyor.. Tertemiz oluyorsun..
Gitiiğin yerde komşuların da iyi oldu mu bir de iş ortamın harika daha ne olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…