kac gündür ortalıkta yoktum oglum ve ben cok hastaydım oglum bogazlarından,ates bi taraftan ,bi taraftan alerjisi varmıs iyilesince alerji testi yaptırcaz kacgün cocugum bi sey yiyemedim kardesim iyi ki geldi dedim valla cok yardım etti bir de ben hastalanmayım mı cuma aksamı bi diş agrısı beni öldürdü simdi sol tarafım sis durumda kac güdür yemek bile zor yedim bu sabah diş doktoruna gitcez haftasonum cok kötüydü bi agrı agrı kesiciyle durdum özel diş doktoruna gittim ama bazı sebeplerden ilac almam kesin degildi bakalım bu gün doktor sonuclarına göre sizleri de haberdar ederim
12 mayıs da dogum günümü kutladım pasta kestik sadece oglus cok mutlu oldu ben zatan yemedim yiyemezdim de disim feleketti cmt. gecesi agrısında cok agladım20 lik dis agrısı cok zormus allah kimseye diş agrısı vermesin ceken bilir...
kac gündür ortalıkta yoktum oglum ve ben cok hastaydım oglum bogazlarından,ates bi taraftan ,bi taraftan alerjisi varmıs iyilesince alerji testi yaptırcaz kacgün cocugum bi sey yiyemedim kardesim iyi ki geldi dedim valla cok yardım etti bir de ben hastalanmayım mı cuma aksamı bi diş agrısı beni öldürdü simdi sol tarafım sis durumda kac güdür yemek bile zor yedim bu sabah diş doktoruna gitcez haftasonum cok kötüydü bi agrı agrı kesiciyle durdum özel diş doktoruna gittim ama bazı sebeplerden ilac almam kesin degildi bakalım bu gün doktor sonuclarına göre sizleri de haberdar ederim
12 mayıs da dogum günümü kutladım pasta kestik sadece oglus cok mutlu oldu ben zatan yemedim yiyemezdim de disim feleketti cmt. gecesi agrısında cok agladım20 lik dis agrısı cok zormus allah kimseye diş agrısı vermesin ceken bilir...
gunaydin kislar..
dun giremedim ama karatay disina cikmadim..biraz sıkıntılı bi surecten geciyorum..lokmalar agzimda cogaliyo bu ara..3 yumurtayi yaninda bissuru seyle cok rahat yiyen ben 2 yumurtayi zorlayarak bitirebildim ve azicik peynir ve azicik findik..inanin tum bunlari cok zor yedim..umarim sagliksiz zayiflamam.
Bildirimleri cok merak ediyorum oyuzden cocuklari serbest birakip telefonu elime aldim..
hadi kislar verdiginiz kilolari yazinda mutlu oluyum azcik..
iyiniyetlim poaca tarifi icn teskkur ederim datlum,ewe gidince bilgaayara kaydetcem..
guleryuz gecmis olsun canim..benim 20lik dislerin ikisi iki taraftan kpss esnasinda agrimisti..cok iyi bilirm..iltihabi kuruyunca cektir,cunku daha sonra gene agriyo..
Güleryüzcüm sana ve oğluşuna geçmiş olsun
Bildirimim:
Bildirim: 07/05/2012
Rumuz: iyiniyetli
Başlangıç tarihi: 15/02/2012
Başlangıç kg: 64.500
Geçen hafta: 59.10
Bu hafta: 58.500
Fark: -600 grKızlar reglimin 4. günü
Toplam fark: 6 kg
Yüzde: 1.015
:119::119::119::119::119: 58 e düştüm oley:119::119:
Güleryüzcüm sana ve oğluşuna geçmiş olsun
Bildirimim:
bıtanem sanada oglunada cok cok gecmıs olsunkac gündür ortalıkta yoktum oglum ve ben cok hastaydım oglum bogazlarından,ates bi taraftan ,bi taraftan alerjisi varmıs iyilesince alerji testi yaptırcaz kacgün cocugum bi sey yiyemedim kardesim iyi ki geldi dedim valla cok yardım etti bir de ben hastalanmayım mı cuma aksamı bi diş agrısı beni öldürdü simdi sol tarafım sis durumda kac güdür yemek bile zor yedim bu sabah diş doktoruna gitcez haftasonum cok kötüydü bi agrı agrı kesiciyle durdum özel diş doktoruna gittim ama bazı sebeplerden ilac almam kesin degildi bakalım bu gün doktor sonuclarına göre sizleri de haberdar ederim
canım pısınce haber ver merak ederım nasıl olmuslar dıyeMerakla bekliyorum sonucu canım.. Ne güzel yürümüşsün.
Bugün eşimin alerjisi artmış yürüyemedik.. 05:00 itibarıyla uyandım
Ben de papadiyamın poğaçasını yaptım.. Ayyy yesemmi azıcık
Akşam platesimi de kızımdan bilgisayarı alamadım-yapamadım. Şimdi poğaça hamuru mayalanırken plates yapacağım..
tbrk ederım canımGüleryüzcüm sana ve oğluşuna geçmiş olsun
Bildirimim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?