Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gelmedi canım bugün eşime sordurayım.. Bayağı uzun sürüyor.. Beklemeseydim de keşke alıverseydim bi daha kupon biriktirmem

Canım incelirsin sennn ayağın iyileşir iyileşmez yürüyüşe gidersin hareketle bayağı bi verirsin..

bende yazmayı unutmuşum

kahvaltım

2 kk haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 çeri domates
1 kuru incir biraz kuru üzüm
1 çb fındık
6-7 tane erik (reglimin 5. günü kaç gündür şiştim o kadar iyi geldiki anlatamam sabah 8 den beri 3 kez wcye gittim isal oldum resmen
omegayı unuttum

kızlar öglen için yaprak yemegi yaptım annemler memleketten taze yaprak ve erik göndermişlerdi yapragı haşladım ıpanak yapar gibi pişirdim ama yarım tavuk gögsüde dograyıp ekledim ..biraz önce tattım nefis oldu sarma yemekten iyidir

leylakım sen yeni arkadaşlardan da değilsin ama..nasıl oldu da çözemedin gülün felsefii bir tarafı var

haklısın saphiracım,fazla akıl yormamak gerek
Sut ıcın sekerlı nıyetıne.

pöfffffffff

sana da oğluşuna da çok geçmiş olsun canım.

bende bugün salonu temizleyeceğim
gidip başlayayım bari

leylakım benim çizelge ellerinde öper
sanada zahmet oluyor

çoktan yaptım,özeline gönderdim bebeğem

muhen
petunya
şekerkız
kaneel
burçin79
ramaska
propycil (bildirim yaptın da ben mi görmedim acaba? Buradaydın çünkü???)

Kızlar bildirimlerinizi bekliyorum.. Bu arada listeyi 30 dk içinde yayınlamam gerekiyor. Çünkü okula gidicem.. Bekliyorumm

merhaba hanımlar mutlu bi gün ve bütün gün böyle devam edicekk geçen hafta 65.700 bu hafta 64.900 800gr gitti
bir haftadır menü bildirimi yapıyorum bu haftada yapıcam inş. haftaya bende listede olurum..kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

kahvaltı 11:30 bitti
2 yumurtadan omlet(çook geldi)
peynir
domates
2 tane çiğ köfte
marul
çayyy..

dün akraba gezmesindeydik 3 akrabaya birden gittik hepsinde ikram çay midem karıştı resmen...ama ben irademi azda olsam korudum 2 küçük kurabiye gece 22.00 gibi 4 tane sarmayla kurtardımbu hafta kaçamaklarım oldu tadımlık olunca bence fark etmiyo kızlar tartıda..mesela biir dilim kekten bir çatal dondurmadan bir ısırıkcık..benim kaçamaklarım böyle bir dilim kek bir dondurma 1bardak kola şeklinde değilll..neysem bugün cookk güzelll yahu

merhaba hanımlar mutlu bi gün ve bütün gün böyle devam edicekk geçen hafta 65.700 bu hafta 64.900 800gr gitti
bir haftadır menü bildirimi yapıyorum bu haftada yapıcam inş. haftaya bende listede olurum..kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

kahvaltı 11:30 bitti
2 yumurtadan omlet(çook geldi)
peynir
domates
2 tane çiğ köfte
marul
çayyy..

dün akraba gezmesindeydik 3 akrabaya birden gittik hepsinde ikram çay midem karıştı resmen...ama ben irademi azda olsam korudum 2 küçük kurabiye gece 22.00 gibi 4 tane sarmayla kurtardımbu hafta kaçamaklarım oldu tadımlık olunca bence fark etmiyo kızlar tartıda..mesela biir dilim kekten bir çatal dondurmadan bir ısırıkcık..benim kaçamaklarım böyle bir dilim kek bir dondurma 1bardak kola şeklinde değilll..neysem bugün cookk güzelll yahu

öle bir karnım şiş patlıycam nerdeyse:26:

Kıss pepetii bence yediklerinden şişmişsin sen Herkeşlere patak var da sana yok mu al sana
Ben de senin gibi patlayana kadar başlarda yiyordum Şimdi ucundan kıyısından oluyor

Akşam eşimi markete gönderdimdi.. eksik bişi vardı bide hellim al dedim.. O napmış magnum 6lı paket almış ne alaka dedim ona da yemediiiimm bademlimi yemediiiimm..

Canım o kaa yürüyüş yapıyosun gitmesin boşaa ben de hafta sonu yürüyüşlerime emeklerime kıyamadım yemedimm

Bildirim:14,05,2012
Rumuz: burcin79
Başlangıç tarihi:02,04,2012
Başlangıç kg:90
Geçen hafta:83
Bu hafta:82,9
Fark:-100gr. (neyse 2 gün öncesi +1 kilo idi)
Toplam fark: 7,100
Beden:44
Spor: haftanin 5 günü tempolu yürüyüs 7-9 km arasi
Boy:1,65
Hedef: 55

Pes etmek istemiyorum ama kilolar duraksayınca da üzülüyorum insanların kilolu insanlara iradesizmiş gibi değerlendirdiklerini seziyorum.
Geçen bir arkadaş bahsetmişti "eltim her gördüğünde soruyor" diye bende de aynen öyle .gerçekten de gıcık oluyorum ama bu fırsatıda ben kilo alarak onlara verdim diye düşünüyorum.
gerçektende tuttuğumu kopartan bir insanım.3 çocuk annesi ve hamile iken gidip çocuklarla birlikte fakülteyi bitirdim.idareci konumuna geldim sözüm sayılıp seviliyorum ama bu kilolar yok mu ah bu kilolar, beni mahvediyor.ben bakıyorum da beni iğneleyecek olan iğneleyecek bir şey bulamıyor hemen kilolarımla çıldırmak üzereyim 54 beden giyiyorumya hep parama yazık oluyor hem manen
((((((((((((((((((((((((((((((

Propycilcim şu an yok o zaman sen de pepeti gibi cozutmuşsun daha sanırım hedefine çok var bu hafta sakın kaçamak yapma

1. GÜLERYÜZ -% 3.520
2. LEYLAK70 -% 3.139
3. FİCANS -% 2.170

4. Emeluludas -% 2.036
5. Papadiya -% 1.534
6. Mb2012 -% 1.395
7. Fzgun -% 1.390
8. Mucizim -% 1.315
9. Asyaateş -% 1.190
10. Ebruprl -% 1.050
11. İyiniyetli -% 1.015
12. Burkansçetin -% 0.830
13. Handan06 -% 0.809
14. Gül63 -% 0.800
15. Sersum -% 0.740
16. Esas2006 -% 0.697
17. Clem -% 0.641
18. Aslı72 -% 0.450
19. Esub -% 0.336
20. Hanzade63 -0% 0.089

21. Fizofi %0 :44:
22. İdealist %0 :44:
23. Sevgi-liebe %0 :44:
24. Pepeti %0 :44:

25. Kaunos +% 0.362
26. Aspirin77 +% 0.792
27. Aydın_Didem +% 1.500

Pes etseydim şimdi 58 li kilolarıma inemeyecektim.. Pes etmek yokk..
Sağlığın için kendin için ailen için öncelikle kilo vermelisin.. Değişim şart.. İrade çelik gibi olmalı.. Sporsuz çok yavaş gidiyor kilolar her gün yürümelisin.. Hormonlarınla ilgili bir bozukluk filan var mı kontrol ettirebilirsin..

Kızlaarr listemiz...
Umarım beğenirsiniz.. Ben şimdi çıkıyorum. Akşama görüşürüz

burçincim habire tartılıp durma bacum insanın sinirleri oynuyor
ben sabah tarıldım 58lerde idi amaaan nasıl sevindim ama mümkün değil biliyorum indim bir baktım 0da değil benim kız bana moral olsun diye oynamış azıcık
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…