boyum 157 belim en fazla 78,5 olması gerekiyomuş ama belim 105 sınıra ulaşmam için 26,5 cm incelmem gerekiyo ...çok degilmiş yaaa
iyiniyetlim kitabın geldimi benimki hala gelmedi(gazeteden olan ahmet aydının taş devri kitabı ) gelmesi 1 ayı bulur demiş bayi
leylakım sen yeni arkadaşlardan da değilsin ama..nasıl oldu da çözemedin gülün felsefii bir tarafı var
Sut ıcın sekerlı nıyetıne.
kac gündür ortalıkta yoktum oglum ve ben cok hastaydım oglum bogazlarından,ates bi taraftan ,bi taraftan alerjisi varmıs iyilesince alerji testi yaptırcaz kacgün cocugum bi sey yiyemedim kardesim iyi ki geldi dedim valla cok yardım etti bir de ben hastalanmayım mı cuma aksamı bi diş agrısı beni öldürdü simdi sol tarafım sis durumda kac güdür yemek bile zor yedim bu sabah diş doktoruna gitcez haftasonum cok kötüydü bi agrı agrı kesiciyle durdum özel diş doktoruna gittim ama bazı sebeplerden ilac almam kesin degildi bakalım bu gün doktor sonuclarına göre sizleri de haberdar ederim
12 mayıs da dogum günümü kutladım pasta kestik sadece oglus cok mutlu oldu ben zatan yemedim yiyemezdim de disim feleketti cmt. gecesi agrısında cok agladım20 lik dis agrısı cok zormus allah kimseye diş agrısı vermesin ceken bilir...
bende bugün salonu temizleyeceğim
gidip başlayayım bari
leylakım benim çizelge ellerinde öper
sanada zahmet oluyor
sağol leylakımmm adaşımmm
Bildirim:14,05,2012
Rumuz:mucizim
Başlangıç tarihi:30,04,2012
Başlangıç kg:79
Geçen hafta:76
Bu hafta:75
Fark:-1
Toplam fark:4
Beden:42
Spor:yok
Boy:1,65
Hedef: 58
kızlar bu haftaçok az vermişim hatta bi kaç gram almışım bile gramlarını bilemediğim için düz yaptım çizelgeyi
kaçamaklardan olsa gerek bid aha hyapmıycam kaçamak
fıstık nerelerdesin :))
öle bir karnım şiş patlıycam nerdeyse:26:
Ohhh ohhh maşallah
Öncelikle kendi annem dahil buradaki bütün annelerin anneler gününü kutluyorum biraz geç olsa da..
güleryüzcüm ve fizoficim çok geçmiş olsun ikinize de..
menülerimi ve kaçamaklarımı bildireyim:
cuma öğlen 2 lahmacundan sonra yemek yemedim..güzelce de yürüyüş yaptım..
kaçamak : dondurma
cumartesi
uyanınca 1 elma ve 1 saat yürüyüş
sabah klasik kahvaltı
öğlen kabak dolması 2 tane (bulgurla yapılmış)
akşam fırında tavuk, z.yağlı sarma, peynir, zeytini salata
kaçamak: anneme anneler günü için yaptırdığımız kek çiçeklerinden yedim
pazar:
sabah klasik kahvaltı
ikindi: karışık ızgara,salata
1 saat kumda yürüyüş
kaçamak: kahvaltıda fırında patates
öğle yemeğinde 1 bardak kola
bu sabah:
1 elma
1 yerli muz
ceviz
2 günkurusu
1 bardak süt
haftasonu Karadeniz batı kıyısında teyzemlerin yazlığına gittik..tabi kalabalık bir grup ve harika yemekler..
ve sonuç:
Rumuz: Aydin_Didem
Başlangıç tarihi:21.03.12
Başlangıç kg:72 kg
Geçen hafta: 70,5 kg
Bu hafta:71,6 kg
Fark:+1,1 kg
Boy:160 cm
Hedef: 58
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : +%1,5
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..sanırım bu hafta kilo alma rekoru da bende..regl olucam onun da etkisi var ama kaçamaklarımda bitmiyor..
Pes etmek istemiyorum ama kilolar duraksayınca da üzülüyorum insanların kilolu insanlara iradesizmiş gibi değerlendirdiklerini seziyorum.
Geçen bir arkadaş bahsetmişti "eltim her gördüğünde soruyor" diye bende de aynen öyle .gerçekten de gıcık oluyorum ama bu fırsatıda ben kilo alarak onlara verdim diye düşünüyorum.
gerçektende tuttuğumu kopartan bir insanım.3 çocuk annesi ve hamile iken gidip çocuklarla birlikte fakülteyi bitirdim.idareci konumuna geldim sözüm sayılıp seviliyorum ama bu kilolar yok mu ah bu kilolar, beni mahvediyor.ben bakıyorum da beni iğneleyecek olan iğneleyecek bir şey bulamıyor hemen kilolarımla çıldırmak üzereyim 54 beden giyiyorumya hep parama yazık oluyor hem manen
((((((((((((((((((((((((((((((
Bildirim:14,05,2012
Rumuz: burcin79
Başlangıç tarihi:02,04,2012
Başlangıç kg:90
Geçen hafta:83
Bu hafta:82,9
Fark:-100gr.(neyse 2 gün öncesi +1 kilo idi)
Toplam fark: 7,100
Beden:44
Spor: haftanin 5 günü tempolu yürüyüs 7-9 km arasi
Boy:1,65
Hedef: 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?