Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

önemli olan sağlık hakikaten sağlık
hem bedenen hemde ruhen
önce sağlıklı olmaya odaklan bence
neler yapmışsın bunumu yapamıcan
beraber yaparız şekerim ayrılma burdan yazarız çizeriz veririz alırız ama en sonunda başarırız.
ümitsizlik en kötü şey biz kadınlar nasılda duygu mahlukatlarıyız

Güzellerrr harikasınız emeklerinize çabalarınıza

tşk ederim tiroidim az çalışıyormuş kaç aydır tedavi oluyorum livotril sabah aç karnına içiyorum,ama geçen gün kontrolde dr.düzelme var dedi.evet yürüyüş yapamıyorum ortopedici çok yürüme dedi ama işe gelir giderkende arabayla gidip geliyorum ona yürü dedi bilmiyorum
tabiki yıllardır aldığım kilolar bir defada gidecek değdil zaman sürecek ama bazen baskül inip çıkıyorya çıldırıyorum .
hiç kaçamak yapmıyorum kesinlikle ama anlamıyorum . (((

Kızlaarr listemiz...
Umarım beğenirsiniz.. Ben şimdi çıkıyorum. Akşama görüşürüz

ellerine sağlık esubcum
kilo veren arkadaşları özellikle güleryüzü kutluyorum
Kilo veremeyen arkadaşların da moralini bozmamasını diliyorum, sonuçta hepimiz zaman zaman duraksama ya da kilo alma dönemleri yaşıyoruz

:))) kiz valla ben her sabah ac karinla biniyorum üzerine ama ne binmek,.
Bende 5-6 kere cikiyorum üzerine ard arda. Ama yok esimde ölcüldü benden sonra normali gösteriyor

Kiz beni unutmusssun osun zati -100gr. di.

Sabırla karataya devam et canım senn. İnsanın morali bozuluyor evet haklısın.. Ben de 2 hafta üst üste kilo veremeyince daha da sıkı sarıldım karataya.. 3 öğün yapıp akşam yemeklerimi azalttım ben.. Gene kilo vermem durunca bu hafta sonu bayağı yürüdüm.. Gitti kilolarım Sen de biraz kilo verince yürürsün.. Fzgunum da yürüyor ama oda 100 kilonun üstündeydi. Bi başka doktora daha danış olmazsa.. Yavaş yavaş da olsa az az yürü bence en azından işe yürüsen yakınsa tabii.. Bak ben arabayı almıyorum işe gidiş gelişlerde
Sağlıklı beslenmiş olursun yavaş yavaş da kiloların gider.. Geçmiş olsunn troidinde de düzelme varmış.. Tamamen geçer inş.

hanzadecim tickerindan su kaplumbağayı çek lütfennn .. basaracaksın bir sene sonra haftada 1 kilo vererk 52 kilo daha hafif olacaksın eminol 112-52= 60 kilo olacaksın ama o boğazı tutmak lazımmmm

:

sende o avatar verken zor kg verırsın ınsanın ruhunu karartıyo

:

sende o avatar verken zor kg verırsın ınsanın ruhunu karartıyo

Kızlar herkese iyi haftalar diliyorum internetimiz kesikti ancak girebildim
geçen hafta kilom 61,2 idi bu sabah :60,8 çıktım az ama öz :) Allah bereket versin yavaş yavaş gidiyor kilolar herkese güzel bir hafta diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…