Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

menu bıldırımınıde unutmayalım

yarım muz
1 elma
1yumurta
zeytın,peynır
omega3
1 salatalık
1 domates
fındık fıstık
k.t yogurt
yesılcay
normal cay
turk kahvesı

MYNET TEN ALINTI

İdeal bel ölçüsünde vücut kütle endeksi tarihe karışabilir. Avrupa Obezite Kongresi adına çalışan İngiliz ekibe göre, bel genişliğiniz boyunuzun uzunluğunun yarısını aşmadığı sürece sorun yok.

Yani boyu 182 cm olan birinin belinin çevresi 91 santimden az olmalı. Yeni ölçü, özellikle kalp ve şeker hastalarının risk değerlendirmesinde esas alınacak. 300 bin kişi üzerinde araştırma yapan ekip bu sonucun tansiyon, şeker, felç ve kalp krizi için vücut kütle endeksinden daha iyi sonuç vereceğini savunuyor. Vücut kütle endeksi ise birinin kilosunun boyunun ikiyle çarpımına bölünmesiyle saptanıyordu.

benimki iyi o vakit 158 -77cm az olmalı sanırım azdı

kahvaltım
kalkınca 2kuru kayısı ılık su

mantarlı omlet 1yumurtadan
zeytin
peynir
salatalık-biber
1kivi
badem
omega 3lerim

şimdide çayımı içiyorum

teşekkürler canmcım

Ben yapıyorum canım.. Yüzdeni hesaplamıştım hemen
koly gelsin sanada
afıyet olsun leylakım kanald dekı dıyetısyen kıvı ıcın cok olumlu seyler soyledı
kahvaltı yaparken izliyordum hemen çıkrdım dolaptan yidim

benim boyum 165 onun yarısımı olmalıymış
bel çevremi ölçtüm 67cm

clemcim ben de haftaiçi tartıldığımda çok mutlu oluyorum..ama gel gör ki araya haftasonu girince bütün dengeler değişiyor..bildirimler cuma olsa ne güzel olucak..

beni bu cumartesi-pazarlar mahvetti..

ewt ewt aydın didemcim ya normalde bu hafta 1.5 kilo vermem gerekirken pzt bir tatıldım hopp 76.9 dan 77.4 neyse artık verdik mi verdik ona bakalım ama ben hırs yaptım haftaya 76 kesin yani D: beraber hırslanım :))))

canım çok geçmiş olsun sana ve oğluna...

kızlar günaydın çok üşütmüşüm kaç gündür yatıyorum bu hafta kilo veremedim yani aynı kilom geçen hafta :68
bu hafta:68 herkese kolay gelsin

geçmiş olsun canım...

boyum 157 belim en fazla 78,5 olması gerekiyomuş ama belim 105 sınıra ulaşmam için 26,5 cm incelmem gerekiyo ...çok degilmiş yaaa

iyiniyetlim kitabın geldimi benimki hala gelmedi(gazeteden olan ahmet aydının taş devri kitabı ) gelmesi 1 ayı bulur demiş bayi

Son düzenleme:
Başlangıç tarihi:19.04.2012
Başlangıç kg:115.9
Geçen hafta: 112.2
Bu hafta:112.1
Fark:-100 gr
Boy:167
Hedef: 60
(Ama dün 111.7 idim nasıl olur ((( )

sabah kahvaltım(08.30 da bitti); 15 zeytin, 1 avuç tam yağlı peynir, 2 domates,2salatalık,2biber,1muz,4 ceviz, yeşil çay, siyah çay. Bugün abarttım galiba. şimdiye kadar 1.5lt su. 2 fincan yeşil çay, 1 fincan kayısılı form çayı.
geçmişi okuyamadım henüz, pazartesi yoğunluğu var üzerimizde. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. veremeyenleri ise, bozmasınlar morallerini, haftaya inşallah verirler. Ben sabah tartılamadım, ama yasaklı bişey yemedim haftasonunda, verdiğimi umuyorum. herkese kolay gelsin...

Rumuz: esub
Başlangıç tarihi:20.02.2012
Başlangıç kg:65.3
Geçen hafta:59.5
Bu hafta:59.3
Fark:-0.200
Toplam fark: -6 kg
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : -%0.336

Bildirim:14,05,2012
Rumuz:mucizim
Başlangıç tarihi:30,04,2012
Başlangıç kg:79
Geçen hafta:76
Bu hafta:75
Fark:-1
Toplam fark:4
Beden:42
Spor:yok
Boy:1,65
Hedef: 58

kızlar bu haftaçok az vermişim hatta bi kaç gram almışım bile gramlarını bilemediğim için düz yaptım çizelgeyi
kaçamaklardan olsa gerek bid aha hyapmıycam kaçamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…