Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ellerine sağlık listedeki herkesi tebrik ediyorum

listeyi yapan arkadaşın ellerine sağlık bu hafta 4.oldum olsun inşallah listenin üst sıralarınıda görmek nasip olur herkesi tebrik ederim ben bu hafta genel olarark değerlendirirsem pek fazla kaçamak yapmadım ama sporda yapmadım eşimin yiğeninin karısıyla yarıştayız ben şu an onun 4 kilo önündeyim ama benim 77 olduğumu duyunca daha çok hırslanmış

sabah karatay kahvaltısı
öğlen yemeğim
1 kase yoğurt çorbası
3 tane köfte
1/2 tabak salata
1/2 tabak yoğurtlu bakla
4-5 tane bütün mantar sote
20 tane küçük erik

Çizelgemi de değiştirdim belki 2 hafta önce 49.6'ü gördüğümü hatırlamak ve yeni halimi görmek beni kaçamaktan korur

Bu arada 12.20'de 1.5 kupa sıcak süt içtim. 1 kupa içecektim çok ısıtmışım son yarım kupaya tarçın ve kakao ekledim yoksa evdeki pasta-poğaça-çikolata-dondurma birlikteliğinden kendimi kurtaramazdım

Esubcuğum ellerine sağlık. Emek veren herkesi tebrik ediyorum. İnşallah, hepimiz haftaya daha iyi kilolar vermiş oluruz.

Sabah: 2 yumurta, 4 zeytin, salata, 1ç.b. fındık, yarım muz, yarım dilim peynir

Evet Hanzedeciğim, iyiniyetlimin söylediği gibi hemen her gün yürümeye çalışıyorum. En kilolu olduğum dönemlerde de hep yürüdüm. Bu en sevdiğim alışkanlığım. Ama senin sanırım eklemlerinle ilgili problemlerin var. Bu nedenle belki başka bir doktora daha danışabilirsin. Kilo oynamalarına gelince bence takma, ben de geçtiğimiz hafta gayet iyi giderken hiç kaçamak yapmamış olmama rağmen tardıda yarım kiloluk artış görmüştüm. Bu nedenle günlük oynamalara takılmıyorum. Ben de trioid hastasıyım. İlaçlarını düzenli kullanırsan sorun olmayacağını düşünüyorum. İnşallah ideal kilona inmen dileğiyle sevgiler.

kızlare hepinizi tebrik ediyorum

bende iştah felaket 2 gundur,bir de regl oldum bugun,artılardayım,durum kötüü

Leylakım84üm yaa aruyorum kilo bildirimini bulamıyorum.. Mezun olduğunu unutuyorum canımcım Kaç kilo verdin

ben bildirim yapmadım canım.zaten kilom da aynıhalbuki vermiş gibi hissediyordum.neyse bu haftadan itibaren yine günde 2 kez yürüycem.o zaman güzel kg veriyorum.bu hafta kendimden iyi bi atak bekliyorum yani iyiniyetlim

kızlar herkesi tebrik ediyorum,bu hafta herkes süper kilo verdi.haftaya da böyle olur inşallah

canım tebrik ederim harikasın.ayrıca seni çok kısakndığımı daha önce söylemişmydim

rumuz:leylak70
geçen hafta:63,7
bu hafta:61,7
fark:2kg

kendi rekorumu kırdım çok mutluyum

çok tebrik ediyorum canım senide çok kıskandım

Ben yapıyorum canım.. Yüzdeni hesaplamıştım hemen

sağol canım...kolay gelsin..

ya bu ne biçim reklamdır sayfanın yarısını kaplamış nerden kapanıyor ki daralmış hissettim bak şimdik

evet gerçekten kötü olmuş ...

hmm değişik bi tarif denemek lazım...

ayyy dondurmaya hiç hayır denir mi kızz şaka şaka seni gerçekten tebrik ediyorumm hayır dediğin için

Biraz önce sevinçle eşimle konuşuyoruz.. 58.5 kiloyum deyince yeter dedi ama tutamas beni kimse bu göbüşten kurtulacağım ben

Karatayla kilo vermek kolay
Başlarda yasaklılardan yememek zor oluyor ama bu beslenme düzenine alışınca herşey daha kolay oluyor
öğle
1 kaseye yakın tarhana çorbası(anne tarhanası)
6-7 kaşık bulgur pilavı
Güveçte kıymalı patlıcan yemeği (çok az sevmiyorum çünküüü.. Güleryüzüm ne güzel hep yiyor bıkmadan)
bahçe ürünlerimden yeşil salata
6 kadar fındık

Kıslar okula gelmeden minik güsel bahçeme uğradım.. Bahçem beni mutlu ediyor.. 3 hafta kadar önce diktiğim biberlerin üstünde tomurcukları var.. ohhh çıtır biberleri yiyeceğim az kaldı.. Siz de ekin saksıya bile olur deneyin ben hiiiiç ekmemiştim 5 sene öncesine kadar..
Şimdi iyi ki başlamışım diyorum.. Saksınız varsa atın maydanoz tohumlarını yeter bir de suladınız mı 1 sene yersiniz

canım ellerine sağlık herkesi çok tebrik ediyorum umuyorum haftaya daha güzel sonuçlar çıkacak...

Canım ellerıne saglık Herkesı tebrık ederım 14. Olmusum,devam kızlar yılmayalım.

Merhaba kızlar,

Geld. Sizlerleyim.
Pazar gunü kacamaklarim oldu ama tum gün Ayaktaydim .. Oldum

Herneyse,
kahvaltimdan önce 2 saat çalıştım.20 dk yürüdüm .
Kahvaltimda ;
2 yumurta,2 domates,2 biberden yapılmış Menemen.
6 yesil erik,
Avuc ici kdr beyaz peynir,
1 kase kabuklu fıstık,
1 bardak tacın Çubukçu yesil çay ..

Ve sonra evimde yaz temizliğine başladım.
Cam da sildim yerde Cok yoruldum. 1 saat kadar yürümüş oldum.

Simdi ogle yemeğim bitti .
Öğle yemeğim :
1 portakal,
1 salatalıktan yapılmış cacik

Simdilik bu kadar kızlar..
Ozledim sizi gecmisi okuyayım biraz..

Bu
arada,

Adetli oldugum icin tartilmadim.
Bittikten sinra tartilacagim.

Kilo veren tum arkadaşları tebrik ederim.
Veremeyenler ise üzülmesin ... İllaki gidecek bu kilolar biraz sabır ..

Sabah 1 adet muz az kuru yemiş ve elma vaktim yoktu yanıma aldım

öğlen 4 adet bulgurlu kıymalı biber dolma ::))

ben bildirim yapmadım canım.zaten kilom da aynıhalbuki vermiş gibi hissediyordum.neyse bu haftadan itibaren yine günde 2 kez yürüycem.o zaman güzel kg veriyorum.bu hafta kendimden iyi bi atak bekliyorum yani iyiniyetlim

Canım benimmm baksana ben de azimliyim bu hafta inş. daha çok vereceğim kilocukları

Yürüyüş yapamazsam mutlaka yerine bişii koymaya çalışıyorum. Ama sabotajcı çoookk
Papadiyamın poğaçalarını yapmak için hamuru mayaladım(kıslar ekmek yapma makinası çok süper oluyo.. Koydum makinaya bir de mayalandırıyor akıllı bayağı) o sıra başladım Ebrucum ile platese.. Ayyy bu sefer de kızım geldi.. Anne geç kalacağım (evhamlıdır kendisi bana hiç çekmemiş) daha 2 saat var okula gitmesine, kaldı platesim yarım.. Olsun 15 dk kadar yaptım hiç yoktan iyidir.

Eşimle yürüyüş için sözleştik. Yürüyemezsem plates yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…