Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

inşallah haftaya bizde güzel kg veririz canım.bende biraz önce şu videoyu buldum.8 dk sadece.bundan sonra yürüyüşten sonra yapıcam.göbek sorunu olanlar için süper

Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube

hepinizi tebrik ediyorum
bu haftayı da atlattınız kızlar bende sizinle ilk haftamı bitirdim keşke daha önce başlasaydım neyse geleceğe odaklanalım ..
öğle yemeğim 1 tavuk baget yoğurt salata yine aç değildim ama akşama çok olduğu için riske atmıyım dedim sonra gözüm döner yasaklılara saldırırım falan neme lazım daha yeniyim

1 haftada 1.3 kg mı verdin canım?süper

İnşallah Leylakımm sende de pek göbek kalmadı bence ama
Yürüyüş sonrası deneyeceğim canım sağol
Bu arada çilek reçelini ben de çok severim ve yaparım.. Rengine tadına kokusuna lezzetine bayılırım. 1 kavanoz var bitmedi bir türlü karataydan dolayı..
İdeal kilomuza ulaşınca arada yeriz.. Kızım waffle yapıyor arasına sürer sürer yerim. Kreple de güzel olur

Bir de ekmek yemek istiyorum ben tereyağlı ballı kaymaklı.. offf

Son düzenleme:

canımm sağol valla gözümün önünde yediler:26:

Esasçım yürümeye başlamadın sen takipteyim bak.. Ben yürümeyince kilo veremedim canım sen de yürümek için fırsat yarat. Sıcaklarda zor yürünür şimdi tam havası

canım aslında daha fazla.diyete 7mayısta başladım . adetimin ilk günüydü 82.8 gelmiştim ama ödem olduğunu bildiğim için 81 işaretledim ..yani 3 .1verdim ama sayılmaz dimiii

neden sayılmasın canım,belki fazla ödemin yoktu...3.1 kg daha süper bi rakam.sakın bırakma devam et canım,ilk haftaya göre çok iyisin

neden sayılmasın canım,belki fazla ödemin yoktu...3.1 kg daha süper bi rakam.sakın bırakma devam et canım,ilk haftaya göre çok iyisin

teşekkür ederim umarım devamı gelir ama öncesinde besleme şeklim bi tuhaf duruma gelmişti şu mayalı poaça var ya benim oğlum onu çok seviyo ben de öyle çok yaptım ki e tabii bol bol da yemiştim ....birden karatay beslenme tarzına geçince böle oldu ..artık aynı beslenme tarzında yiyeceğim için böyle aşırı veremem tabiii ...

:

sende o avatar verken zor kg verırsın ınsanın ruhunu karartıyo

inatla sana cevap vermiyo demi .o zaman şöyle soralım o resimdeki hatun sen misin diye

yaz geldıya tutustuk sanırım

ayy evet sorma yaa hem nasıll..:18:

birisiyle yarışınca daha iyi oluyo galiba bende bulayım bari birilerini :44:

kızlare hepinizi tebrik ediyorum

bende iştah felaket 2 gundur,bir de regl oldum bugun,artılardayım,durum kötüü

aman dikkat et 1-2 derken hooppp arkası gelir...

evet taze taze çok güzel oluyor.babamda topraklı alan az olduğu için tenekelere eker.hatta biz teneke çiftlik diye söyleriz.ama sabahları onları çıtır çıtır yemesi kadar güzel bişey yok...

kızlar a 101 markete bu hafta adımsayar geliyomuş.voit marka 7,5 lira

hmm iyiymiş alalım o zaman belki o zaman adımlarımı saycam diye bi heves yürüyüş yaparım...

izledim videoyu baya yorucuya benziyo .dün bende yaptım biraz mekik ,düzenli yapsak baya işe yarayacak...

malesef göbeğim var canım ya,onun için de mekik şart sanırım.yürüyüşten sonra yaparsam etkili olur galiba....
sorma canım ya,çilek reçeline bende bayılırım.geçen yıl da kiraz reçeli yapmıştım.karataydan dolayı benim de bitmedi bi türlü.ben bir de kayınvalidemler ve anneannem için de yapıyorum en iyisi kendime çok az ayırayım,yoksa bi kazaya kurban gitmeyeyim

Sabah: klasik karatay kahvaltısı kıymalı 2 yumurta ile

2OMEGA 3

Öğlen: 2 tabak çorba, 3 tane ceviz, 7 dut, 5 kiraz.

Ya, meyvalar o kadar güzel ki bu mevsimde...Dayanamadım

1 litre su
4 km yürüyüş

Ben günde 2 g omega alıyorum ve 4 km yürüyorum. Kilo verdiiğim için de değiştirmiyorum. Kilo vermem durursa o zaman bir değişiklik düşünürüm diyorum.

böyle beslenirsen ve spor yaparsan verirsin canım merak etme
Leylakım o çabuk bozulmasın:26:
Zeytinyağlı sabunda var bahsettiğim indirimde bak a101 de

canım markası iyi bi marka.ondan bozulmaz diye düşündüm ama bilemiyorum tabi yine de..
bu arada sabunu görmemiştim canım ya çok sağol,kör müyüm neyim

hmm iyiymiş alalım o zaman belki o zaman adımlarımı saycam diye bi heves yürüyüş yaparım...

izledim videoyu baya yorucuya benziyo .dün bende yaptım biraz mekik ,düzenli yapsak baya işe yarayacak...

bulabilirsem ben de almayı düşünüyorum.dışarda yürüyüşlerde kaç adım attığımızı bilirizevet videoyu düzenli yaparsak işe yarar mutlaka esascım

burçincim belkide sporu çok yaptıgın için vucut korumaya almıştır kendini ..sabah tvdeki doktor enerjiyi aşırı harcansanızda kilo veremessiniz demişti :26:
canım insilin direncine baktırdınmı bende geçen yıl verememiştim endokrine gittim meger insülin direncim varmış ilaç +karaty +sporla veriyorum gerçi şimdi ilaç kullanmıyorum bitti bi daha almadık acaba ondan mı durdu benim vermemde yaaa :26: ..

tebrilerkilo veren çok bu hafta maşallah
kızlar a 101 markete bu hafta adımsayar geliyomuş.voit marka 7,5 lira

unutmassam bende aldırayım saol canım ..bide bimden baskül alayım diyorum gr gr da olsa verdigimi görmek istiyorum artık

Bişiycik değil canım...

Marka iyiyse ben de alayım bari

al tabi canım,ucuz bir de.dijital baskül daha iyi

Bişiycik değil canım...

Marka iyiyse ben de alayım bari

o markanın çok ürünü var canım,bilindik bi marka bir de.sanırım çabuk bozulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…