Canım benimmm baksana ben de azimliyim bu hafta inş. daha çok vereceğim kilocukları
Yürüyüş yapamazsam mutlaka yerine bişii koymaya çalışıyorum. Ama sabotajcı çoookk
Papadiyamın poğaçalarını yapmak için hamuru mayaladım(kıslar ekmek yapma makinası çok süper oluyo.. Koydum makinaya bir de mayalandırıyor akıllı bayağı) o sıra başladım Ebrucum ile platese.. Ayyy bu sefer de kızım geldi.. Anne geç kalacağım (evhamlıdır kendisi bana hiç çekmemiş ) daha 2 saat var okula gitmesine, kaldı platesim yarım.. Olsun 15 dk kadar yaptım hiç yoktan iyidir.
Eşimle yürüyüş için sözleştik. Yürüyemezsem plates yaparım
hepinizi tebrik ediyorum
bu haftayı da atlattınız kızlar bende sizinle ilk haftamı bitirdim keşke daha önce başlasaydım neyse geleceğe odaklanalım ..
öğle yemeğim 1 tavuk baget yoğurt salata yine aç değildim ama akşama çok olduğu için riske atmıyım dedim sonra gözüm döner yasaklılara saldırırım falan neme lazım daha yeniyim
1 haftada 1.3 kg mı verdin canım?süper
inşallah haftaya bizde güzel kg veririz canım.bende biraz önce şu videoyu buldum.8 dk sadece.bundan sonra yürüyüşten sonra yapıcam.göbek sorunu olanlar için süper
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
canım tebrik ederimharikasın.ayrıca seni çok kısakndığımı daha önce söylemişmydim
çok tebrik ediyorum canımsenide çok kıskandım
sağol canım...kolay gelsin..
evet gerçekten kötü olmuş ...
hmm değişik bi tarif denemek lazım...
ayyy dondurmaya hiç hayır denir mi kızzşaka şaka seni gerçekten tebrik ediyorumm hayır dediğin için
canım aslında daha fazla.diyete 7mayısta başladım . adetimin ilk günüydü 82.8 gelmiştim ama ödem olduğunu bildiğim için 81 işaretledim ..yani 3 .1verdim ama sayılmaz dimiii
neden sayılmasın canım,belki fazla ödemin yoktu...3.1 kg daha süper bi rakam.sakın bırakma devam et canım,ilk haftaya göre çok iyisin
kızlar a 101 markete bu hafta adımsayar geliyomuş.voit marka 7,5 lira
:
sende o avatar verken zor kg verırsın ınsanın ruhunu karartıyo
:
yaz geldıya tutustuk sanırım
listeyi yapan arkadaşın ellerine sağlık bu hafta 4.oldum olsun inşallah listenin üst sıralarınıda görmek nasip olur herkesi tebrik ederim ben bu hafta genel olarark değerlendirirsem pek fazla kaçamak yapmadım ama sporda yapmadım eşimin yiğeninin karısıyla yarıştayız ben şu an onun 4 kilo önündeyim ama benim 77 olduğumu duyunca daha çok hırslanmış
sabah karatay kahvaltısı
öğlen yemeğim
1 kase yoğurt çorbası
3 tane köfte
1/2 tabak salata
1/2 tabak yoğurtlu bakla
4-5 tane bütün mantar sote
20 tane küçük erik
kızlare hepinizi tebrik ediyorum
bende iştah felaket 2 gundur,bir de regl oldum bugun,artılardayım,durum kötüü
Biraz önce sevinçle eşimle konuşuyoruz.. 58.5 kiloyum deyince yeter dedi ama tutamas beni kimse bu göbüşten kurtulacağım ben
Karatayla kilo vermek kolay
Başlarda yasaklılardan yememek zor oluyor ama bu beslenme düzenine alışınca herşey daha kolay oluyor
öğle
1 kaseye yakın tarhana çorbası(anne tarhanası)
6-7 kaşık bulgur pilavı
Güveçte kıymalı patlıcan yemeği (çok az sevmiyorum çünküüü.. Güleryüzüm ne güzel hep yiyor bıkmadan)
bahçe ürünlerimden yeşil salata
6 kadar fındık
Kıslar okula gelmeden minik güsel bahçeme uğradım.. Bahçem beni mutlu ediyor.. 3 hafta kadar önce diktiğim biberlerin üstünde tomurcukları var.. ohhh çıtır biberleri yiyeceğim az kaldı.. Siz de ekin saksıya bile olur deneyin ben hiiiiç ekmemiştim 5 sene öncesine kadar..
Şimdi iyi ki başlamışım diyorum.. Saksınız varsa atın maydanoz tohumlarını yeter bir de suladınız mı 1 sene yersiniz
inşallah haftaya bizde güzel kg veririz canım.bende biraz önce şu videoyu buldum.8 dk sadece.bundan sonra yürüyüşten sonra yapıcam.göbek sorunu olanlar için süper
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
İnşallah Leylakımmsende de pek göbek kalmadı bence ama
Yürüyüş sonrası deneyeceğim canım sağol
Bu arada çilek reçelini ben de çok severim ve yaparım.. Rengine tadına kokusuna lezzetine bayılırım. 1 kavanoz var bitmedi bir türlü karataydan dolayı..
İdeal kilomuza ulaşınca arada yeriz.. Kızım waffle yapıyor arasına sürer sürer yerim. Kreple de güzel olur
Bir de ekmek yemek istiyorum bentereyağlı ballı kaymaklı.. offf
:
:
teşekkür ederim umarım devamı gelir ama öncesinde besleme şeklim bi tuhaf duruma gelmişti şu mayalı poaça var ya benim oğlum onu çok seviyo ben de öyle çok yaptım ki e tabii bol bol da yemiştim ....birden karatay beslenme tarzına geçince böle oldu ..artık aynı beslenme tarzında yiyeceğim için böyle aşırı veremem tabiii ...
Leylakım o çabuk bozulmasın:26:
Zeytinyağlı sabunda var bahsettiğim indirimde bak a101 de
hmm iyiymiş alalım o zaman belki o zaman adımlarımı saycam diye bi heves yürüyüş yaparım...
izledim videoyu baya yorucuya benziyo .dün bende yaptım biraz mekik ,düzenli yapsak baya işe yarayacak...
burçincim belkide sporu çok yaptıgın için vucut korumaya almıştır kendini ..sabah tvdeki doktor enerjiyi aşırı harcansanızda kilo veremessiniz demişti :26:Bildirim:14,05,2012
Rumuz: burcin79
Başlangıç tarihi:02,04,2012
Başlangıç kg:90
Geçen hafta:83
Bu hafta:82,9
Fark:-100gr.(neyse 2 gün öncesi +1 kilo idi)
Toplam fark: 7,100
Beden:44
Spor: haftanin 5 günü tempolu yürüyüs 7-9 km arasi
Boy:1,65
Hedef: 55
canım insilin direncine baktırdınmı bende geçen yıl verememiştim endokrine gittim meger insülin direncim varmış ilaç +karaty +sporla veriyorum gerçi şimdi ilaç kullanmıyorum bitti bi daha almadık acaba ondan mı durdu benim vermemde yaaa :26: ..Pes etmek istemiyorum ama kilolar duraksayınca da üzülüyorum insanların kilolu insanlara iradesizmiş gibi değerlendirdiklerini seziyorum.
Geçen bir arkadaş bahsetmişti "eltim her gördüğünde soruyor" diye bende de aynen öyle .gerçekten de gıcık oluyorum ama bu fırsatıda ben kilo alarak onlara verdim diye düşünüyorum.
gerçektende tuttuğumu kopartan bir insanım.3 çocuk annesi ve hamile iken gidip çocuklarla birlikte fakülteyi bitirdim.idareci konumuna geldim sözüm sayılıp seviliyorum ama bu kilolar yok mu ah bu kilolar, beni mahvediyor.ben bakıyorum da beni iğneleyecek olan iğneleyecek bir şey bulamıyor hemen kilolarımla çıldırmak üzereyim 54 beden giyiyorumya hep parama yazık oluyor hem manen
((((((((((((((((((((((((((((((
1. GÜLERYÜZ -% 3.520
2. LEYLAK70 -% 3.139
3. FİCANS -% 2.170
4. Emeluludas -% 2.036
5. Papadiya -% 1.534
6. Mb2012 -% 1.395
7. Fzgun -% 1.390
8. Mucizim -% 1.315
9. Asyaateş -% 1.190
10. Ebruprl -% 1.050
11. İyiniyetli -% 1.015
12. Burkansçetin -% 0.830
13. Handan06 -% 0.809
14. Gül63 -% 0.800
15. Sersum -% 0.740
16. Esas2006 -% 0.697
17. Clem -% 0.641
18. Aslı72 -% 0.450
19. Esub -% 0.336
20. Hanzade63 -0% 0.089
21. Fizofi %0 :44:
22. İdealist %0 :44:
23. Sevgi-liebe %0 :44:
24. Pepeti %0 :44:
25. Kaunos +% 0.362
26. Aspirin77 +% 0.792
27. Aydın_Didem +% 1.500
böyle beslenirsen ve spor yaparsan verirsin canım merak etme
canım markası iyi bi marka.ondan bozulmaz diye düşündüm ama bilemiyorum tabi yine de..
bu arada sabunu görmemiştim canım ya çok sağol,kör müyüm neyim
bulabilirsem ben de almayı düşünüyorum.dışarda yürüyüşlerde kaç adım attığımızı bilirizevet videoyu düzenli yaparsak işe yarar mutlaka esascım
burçincim belkide sporu çok yaptıgın için vucut korumaya almıştır kendini ..sabah tvdeki doktor enerjiyi aşırı harcansanızda kilo veremessiniz demişti :26:
canım insilin direncine baktırdınmı bende geçen yıl verememiştim endokrine gittim meger insülin direncim varmış ilaç +karaty +sporla veriyorum gerçi şimdi ilaç kullanmıyorum bitti bi daha almadık acaba ondan mı durdu benim vermemde yaaa :26: ..
tebrilerkilo veren çok bu hafta maşallah
unutmassam bende aldırayım saol canım ..bide bimden baskül alayım diyorum gr gr da olsa verdigimi görmek istiyorum artık
Bişiycik değil canım...
Marka iyiyse ben de alayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?